Впечатления

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 10 Май 2006, 13:11

момчета не искам да забравяте че всички ние тук сме от един отбор.
кои е прав и кои е крив нека го решават семкаджиите,а ние би трябвало независимо от всичко и всички да се подкрепяме.
какво като сами смачкал ламарините нали ни направи шоу,тои за това излезна там за да направи нещо по различно :clap:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Май 2006, 14:57

ти винаги си добре дошъл да ми седнеш на к*ра просто не си бил достатъчно настоятелен, пък и мен ми беше неудобно да те каня

за тебе знаем немаш равен ;)

Аз да имах маса с двайсет места
щях да седя на всичките и пак
нямаше да направя място на бам-бам

ако искаш и на 20 к... седни се тая ми е , както казах си прекарахме доста добре на диското :mhihi:

станал си голямо мрънкало??...не виждам къв ти е проблема....миналата година имах куверт и пак на раздаването на наградите бях прав....пък ти ако се беше поитересувал малко щеше да си запазиш куверт за ресторанта и щеше да имаш място!!!

да ти кажа на тебе що написах мнението ми щото некои хора тука ми се изхвърлика какво били направили какви добрини били сторили на некои си непознати хора по магистралата и УЖ клуба е да се уважаваме и да си помагаме .. еми е за това го написах .. къде беше помоща в тоя случай ? .. или може да напраим 1 добрина за цела година и после да пишем теми да се хвалим кфи сме ми ние добрички само че както казах знаем си стоката .. а и да мита че клуба е за да ни обединява и да се запознаваме с нови хора ляляляля ... ми около мен имаше 5 човека които искаха да се запознаят с тоя ония но не успяха защо ли ? я да си кажат колко от вас или по специялно големците се запознаха с некои нов ? предполагам с никои беха много заети със себе си ... нали се сещаш колко сме единни в тоя момент ?
просто по малко да се бият в гърдите и да обърнат внимание на дребните неща ще е по добре от колко да ми големеят тука щото с тея изказвание и теми може да заблудат най много некои ново регистрирал се ама след време сичко си излиза наяве ... и аз мислех в началото че сички са пичове от писаното тука но ми требваха 2-3 сбирки да разбера истината за кифлите и мармалада в тех :mhihi: ;)

п.с. могат да зимат пример от Булли и БМВ ловер които не ги познавах ама като бели хора дойдеха и се представиха кои са и се запознахме .. а не да се газираме като повечето ... аааа .. ти кои си ... аа .. я те тоя у гаштите :mhihi:

п.с.2 ... аа сори чак сега видях че не са от сф и двамата .. явно това обяснява тяхното държание ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 10 Май 2006, 15:15

bam-bam написа:
ти винаги си добре дошъл да ми седнеш на к*ра просто не си бил достатъчно настоятелен, пък и мен ми беше неудобно да те каня

за тебе знаем немаш равен ;)

Аз да имах маса с двайсет места
щях да седя на всичките и пак
нямаше да направя място на бам-бам

ако искаш и на 20 к... седни се тая ми е , както казах си прекарахме доста добре на диското :mhihi:

станал си голямо мрънкало??...не виждам къв ти е проблема....миналата година имах куверт и пак на раздаването на наградите бях прав....пък ти ако се беше поитересувал малко щеше да си запазиш куверт за ресторанта и щеше да имаш място!!!

да ти кажа на тебе що написах мнението ми щото некои хора тука ми се изхвърлика какво били направили какви добрини били сторили на некои си непознати хора по магистралата и УЖ клуба е да се уважаваме и да си помагаме .. еми е за това го написах .. къде беше помоща в тоя случай ? .. или може да напраим 1 добрина за цела година и после да пишем теми да се хвалим кфи сме ми ние добрички само че както казах знаем си стоката .. а и да мита че клуба е за да ни обединява и да се запознаваме с нови хора ляляляля ... ми около мен имаше 5 човека които искаха да се запознаят с тоя ония но не успяха защо ли ? я да си кажат колко от вас или по специялно големците се запознаха с некои нов ? предполагам с никои беха много заети със себе си ... нали се сещаш колко сме единни в тоя момент ?
просто по малко да се бият в гърдите и да обърнат внимание на дребните неща ще е по добре от колко да ми големеят тука щото с тея изказвание и теми може да заблудат най много некои ново регистрирал се ама след време сичко си излиза наяве ... и аз мислех в началото че сички са пичове от писаното тука но ми требваха 2-3 сбирки да разбера истината за кифлите и мармалада в тех :mhihi: ;)

п.с. могат да зимат пример от Булли и БМВ ловер които не ги познавах ама като бели хора дойдеха и се представиха кои са и се запознахме .. а не да се газираме като повечето ... аааа .. ти кои си ... аа .. я те тоя у гаштите :mhihi:

п.с.2 ... аа сори чак сега видях че не са от сф и двамата .. явно това обяснява тяхното държание ;)

добре другите са киселяци...обаче ти ми кажи говорил ли си с мен по време на събора?....дойде представили се?...говориш за всички от София...аз съм от София и мен обиждаш по тоя начин(както и други момчета ;) :!: )
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 10 Май 2006, 15:35

абе баме ти се си недоволен ако искаш да се наредиме свирки да ти праиме?
Изображение
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 10 Май 2006, 15:55

Иво написа:абе баме ти се си недоволен ако искаш да се наредиме свирки да ти праиме?

Белкем се запознае с всички :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320

Мнение от П И Л Е Н Ц Е » 10 Май 2006, 17:04

ако нямате нищо против ще игнорирам препирнята ви защото темата е за впечатления.
значи искам само да спомена че пристигнах в 12ч.в събота и стоях до началото на дъжда,но за това време тотално се очаровах от множеството на автомобили с марката бмв,чесно да ви призная и без да има изложби там онова италинското което неможах да го разбера,събитието ще си остане само по себе си нещото което тази година ме трогна.
колко автомобила имаше там,аз се отказах да ги броя,над 300?

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 10 Май 2006, 17:14

300 едва ли са били
Изображение
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 10 Май 2006, 17:25

Тоа па кога изтрезня та ги брой бре :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Над 2000 човека- по 4 в кола да са били което не беше така,прави 500 нали :roll: :roll:
Е имаше и други марки но със сигурност имаше 300 и повече БМВта от повечето модели :!:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 10 Май 2006, 18:32

bam-bam написа: ...

абе лимонкьо, това си е лична работа на всеки бе. има по-общителни хора, има по-затворени, теб кво те бърка? аз се запознах с едно поне 20 - 25 от новите момчета. нямаше достатъчно време да се опознаем, а и все пак с повечето тук сме стари приятели от години и много рядко се събираме на куп в пълен състав, така че според мен е напълно нормално да си обръщаме повече внимание в приятелския кръг.

обаче, това което почва много да ме дразни: каква критика си ти и защо по дяволите се чистваш длъжен денонощно да се заяждаш с нас? кисели сме били, тъпи сме били, надути сме били и т.н.т.? къв ти е скапания проблем?! малка ти е оная работа, или ръст-а те тормози? от къде ги вадиш тия комплекси, дето постоянно трябва да ги избиваш по нас? все си мисля, че сме приятели, говорим си на живо, по КЮто и туко хванеш да ме дъвчеш някъде по нета. каква е идеята на това? чух че някъде си бил писал защо съм те бил изпреварил по магистралата? идеята на това исказване па каква беше? вече не ми е ясно дали го говориш на майтап или сериозно? като те видя да те подпра и да те бутам до София ли? бързах, защото трябваше да закарам Кьоравия и исках да гледам и формула. не виждам какъв проблем има И в това!? или то просто няма проблем, ама трябва да създаваме. защото ни е готино да четем храна по нета и да дразним киселите а? до последно те защитавах и на нападките в модераторския, ама тотално ми писна, честно.
Изображение

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 10 Май 2006, 18:32

И с мен само един човек се запозна, повечето си траеха :confused: , а аз се запознах с доста хора
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 10 Май 2006, 18:40

а това със запознаването винаги е бил интересня тема като цяло. аз като бях нов ходех на ред и се запознавах с всички. вие как мислите, че сме станали близки приятели с толкова хора от това общество? да не сме се родили такива?! отиваш, запознаваш се с един, втори, трети, пети, десети, намирате и други общи теми и интереси и така... ако мислите, че се нареждате някъде и всички минават и викат: бате айде моля те да се запознаем, много се лъжете. защо Wiseman-a го нямаше този проблем???? дойде, почна на ред да се запознава с всички и по цяла вечер беше все покрай наща компания. защото ТОЙ така реши. от просто по просто е, не ми е ясно въобще къде има проблем. никога и никъде не е имало случай сред нас да дойде някой да се запознае и ние да кажем: " бегай бате, ние сме лимони":)
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 10 Май 2006, 18:47

Аве тоя Engi верно е много кисел.
Как ме качи в купето си направо незнам.
Уж не съм пиче а се возих на пичеловката :mhihi: :mhihi:

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 10 Май 2006, 18:55

Аз като отидох не втория събор не познавах никой, даже открих форума 2 седмици преди това и сега смея да твърдя, че имам доста приятели. Има и такива, с които не си допадаме ама няма как. Така е винаги и така ще бъде ;)
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 10 Май 2006, 18:58

Да Engi прав си, на еко-то ми се ходи ама се нещо не отивам. А един път ходих, но само минах и не можех да изляза да се запозная с някого защото преди три дни ми бяха правили операция на носа и не можех да говоря :confused: :mhihi:
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 10 Май 2006, 19:06

Engi написа:а това със запознаването винаги е бил интересня тема като цяло. аз като бях нов ходех на ред и се запознавах с всички. вие как мислите, че сме станали близки приятели с толкова хора от това общество? да не сме се родили такива?! отиваш, запознаваш се с един, втори, трети, пети, десети, намирате и други общи теми и интереси и така... ако мислите, че се нареждате някъде и всички минават и викат: бате айде моля те да се запознаем, много се лъжете. защо Wiseman-a го нямаше този проблем???? дойде, почна на ред да се запознава с всички и по цяла вечер беше все покрай наща компания. защото ТОЙ така реши. от просто по просто е, не ми е ясно въобще къде има проблем. никога и никъде не е имало случай сред нас да дойде някой да се запознае и ние да кажем: " бегай бате, ние сме лимони":)

Engi, не го съди толкова строго има и истина в думите му, всеки се запознава според ситуацията, аз като дойдох за пръв път на Еко един от форумците ме запозна с повечето хора (нека запазя в тайна кой е той), но явно не беше много близък с теб и др. и знаеш ли кво ми каза: "Те са малко по различно общество, по затворена дружинка" и каза че ша ви опозная с времето, но не пожела да ме запознае с вас, а аз честно казано имах респект от това какви коли карате и може би ме беше срам да се запозная с вас защото малко или много бях от пешеходните посетители на сбирките. Може би е моя грешка, но все пак опитай да погледнеш през очите на bam bam, има голяма доза смисъл в думите му, затова не го съди толкова строго, а и все пак независимо дали се познаваме, мисля че в нежда всеки от нас би помогнал на изпаднал в беда независимо дали е от форума ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории