Случка в провинцията
Модератори: mitaka7, Общи модератори
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
dxd написа:snoopdogg написа:Логиката за голфовете е проста..селянинът няма пари , голфовете са по 200 евро с 4 зимни гуми допълнително => сельо си купува голф ,обаче му остават 50 лева и си купува 5 лепенки MOMO един ароматизатор борче и нови "тунинг" фарове..после закача една консерва зад гърнето,слага газова уредба или още по-съзтезателно-прави го на метан..и тръгва да си дири щастието..и все пак най-важно е задкормилното устройство..и с голф 6 литра да си ако си смях и с жигула ще има кой да те направи да си бараш ушите.. не съм за предразсъдъците ама просто всички голфаджии един кур ги е правил и пак има маниаци,но това само доказва ,че си е до човека,а не толкова до машината,тя е добра предпоставка и нищо повече..
Умно умно бива те в сметките ти ще си тордостта на форума ще стане Келнер от тебе![]()
Eee ти си бил мега орЕгЕнален бе. Ти да не си некой нов форумен герой от пернишкия (κ)рай, който се чувства длъжен да защитава достойнството на ФауВе? Тате бачкаше в ТКЗС? Сега успя да завършиш училището за комбайнери в Чумаковци? Успя да събереш парички за гоУф? И сега си най-големия нали? И всички мацки дето биха си продали пичката за 2 лв ти се лепят нали? Това са се реторични въпроси за един типичен гоУфъджия, щото за мене ти не се различаваш много от тоя образ.

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Това за голфовете е ясно, но в последно време забелязвам и едно ново явление - е36 турбо гъзария. Това разбира се няма как да се избегне защото всеки бивш голф гъзар ще предпочете бмв-нце пред голф3 например, но аз такива много бързо ги разкривам
Пресен случай: Наложи ми се да ходя до "гр." Добрич, преди седмица. Карам си по един булевард и настигам една 318-ка, прекрасно съсипана с турски кристални стопове и други тунинг шукарии. Понеже караше в лявото платно, а валеше доста силно, аз се изнесох в дясно да не ме пръска, но гъзето също се изнесе в дясно. Когато пак пробвах в ляво той пак ме засече, и така няколко пъти до като не се ядосах, изпреварих го и му пресякох пътя. Аз го питам кво прайш ве колега, не ме видя ли, а той със нечовешки селски акцент: Ти ко бе, състизании ли искаш да прайми?Аз шси карам както си искам, ти що ни караш с 50?
Аз ей така
, викам си ако започна спор с тва говедо ще се стигне до бой, пожелах му приятна вечер(и на майка му също) и си тръгнах.
Та мисълта ми беше че марката на колата няма никакво значение, когато човек си е селяк по природа, никой и нищо не може да го промени.

Пресен случай: Наложи ми се да ходя до "гр." Добрич, преди седмица. Карам си по един булевард и настигам една 318-ка, прекрасно съсипана с турски кристални стопове и други тунинг шукарии. Понеже караше в лявото платно, а валеше доста силно, аз се изнесох в дясно да не ме пръска, но гъзето също се изнесе в дясно. Когато пак пробвах в ляво той пак ме засече, и така няколко пъти до като не се ядосах, изпреварих го и му пресякох пътя. Аз го питам кво прайш ве колега, не ме видя ли, а той със нечовешки селски акцент: Ти ко бе, състизании ли искаш да прайми?Аз шси карам както си искам, ти що ни караш с 50?
Аз ей така

Та мисълта ми беше че марката на колата няма никакво значение, когато човек си е селяк по природа, никой и нищо не може да го промени.
Хора какво направихте, хора опомнете се това е една история която съм я писнал тук да чуя мнението ви.Мнението от художествена гледна точка, не от морална.
Бладаря на колегите които им е харесала историята и на тези на които не е.
П.С. Мерси, че ме подсетихте бях я забравил
Бладаря на колегите които им е харесала историята и на тези на които не е.
П.С. Мерси, че ме подсетихте бях я забравил
Човек се учи докато е прост (Цицерон)
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5