Направо незнам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
BMWgirl_Z8 написа:Прасковката написа:BMWgirl_Z8 написа:Че това са 3 години все пак![]()
![]()
Не може чувствата да отминат толкова бързо
Може,може..................
А преди всичко трябва да има желание и от двете страни
То,че желанието трябва да е от двете страни е логично.Аз имам предвид,че ако наистина го е обичала не може чувствата и да преминат толкова бързо!!!Важното е да поговорят и да се разберат веднъж за винаги,а не той само да се измъчва!
Знам какво имаше в предвид,но чуствата не си ги затваряме в кристална кутийка завинаги в нас,не са вечни, а и на тези години.....
Разни хора,разни интереси.....

Е така или иначе започнах да пиша вече по тази тема реших да ви разкажа за някой мои подобни преживявания

Преди 7-8 години бях лудо влубена в едно момче,което не отговаряше на интереса ми и така мъки,мъки цели две години

То принципно лошо няма да правиш разни изненади и такива неща,но все пак трябва и двамата да ги правят иначе става банално,последната такава глупост която направих беше да изпратя торта като извинение(бях СГАФИЛА яко)на един мъж,на който много държа!Беше точно на имения ми ден!Тортата беше с надпис "Прости ми, аз съм идиот" падна голям смях в сладкарницата,даже приятелят с който бях каза че никога няма да ходи никъде с мен

Но си ми остана хубав спомен и не съжалявам

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Да тука си права, но те са се разделили скоро...Според мене не може така да си заминат чувствата й...все пак са били с години заедно...ноооо ако всичко е било навик????!!!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Направо съжалявам, че тази тема не беше пусната само няколко месеца назад във времето
Щеше да ме осветли и да ми спести много безсънни нощи. Виждам, че сред нас има много хора, които споделят някои мои виждания (бях ги написал ама ги изтрих, защото творих много пиян и после реших, че не е за четене
) Та занапред ако имам каквото и да е вътрешно съмнение първо ще се допитвам до Вас, особено
oldschool школата(
), за да няма после
заради решения на зелена глава. Евала!
P.S. Тука вече и дамската част от форума като почна да се изявава като психолог стана страшно

oldschool школата(

P.S. Тука вече и дамската част от форума като почна да се изявава като психолог стана страшно

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Пешо , убав човек си , давай газ повечко,пийвай си ракията и сам ще видиш,че нещата ще си влезнат в канален ред
Един от хората с най-култовите автомобили тук във форума ( колата беше уникум не с друго а с това,че се разпадаше от ръжда,но вадеше умопомрачителен звук и вървеше на змей ) казваше следното : като ми е гадно ,нервно и прочие гадости слизам долу ,паля колата , правя няколко кръгчета (ама как си требва) и после всичко е както трябва
Аз мисля ,че при всички положения трябва да мине време
П.С. Колата ти е е от "същия аспирин" като на култовия човек споменат по-горе
Е30 RULZZZZ
Георги Пенчев

Един от хората с най-култовите автомобили тук във форума ( колата беше уникум не с друго а с това,че се разпадаше от ръжда,но вадеше умопомрачителен звук и вървеше на змей ) казваше следното : като ми е гадно ,нервно и прочие гадости слизам долу ,паля колата , правя няколко кръгчета (ама как си требва) и после всичко е както трябва

П.С. Колата ти е е от "същия аспирин" като на култовия човек споменат по-горе

Георги Пенчев
едно време колеги ходех на екото само заради тези двама човека именно братята ПЕНчЕВИ!!!ходех там заради тях защато не исках да занимавам никой друг с мойте проблеми-защото си нямах приказка с никой друг!!!след време видях в лицето на Георги пенчев моят идол за шофиор и за човек не защото настъпва кат кара ми просто по мой собствен начин!!!а за Дилян да не споменавам човек-който всеки трябва да се запознае но единствената му грешка е че има много да учи от големия си брат а именно от Георги Пенчев!!!
Недейте ми се сърдете???

Недейте ми се сърдете???
- Новини
-
Направо незнам,ние ли сме глупаците или жените са тъпи кучки.Като чета това направо започвам да се нервирам как има такива жени,аз ако съм на твоето място щях да направя някоя глупост и после да съжалявам.Много мразя жените да ми се качват на главата,направо се побърквам и правя глупости.Имах едно гадже ,беше ми дошла на гости в нас седяхме до два през ноща ,какво беше пийнала и като почна да ми дава акъл какъв съм направо исбеснях.След това от нерви я исхвърлих като куче в най-големия студ,на другия ден много съжалявах ама съм си такъвgrnka написа:олко много те разбирам плешив ама моя горчив опит не ми позволява да си мълча а да ти кажа че всичко е изгубено вече ман...тези жестове никой ама никоя не ги оценява ...особенно там където каза че предпочитала да ходи да ляга все едно си тръгнал от единия квартал и си отишъл в другияцели 600 шибани км си карал и сърчебиене през цялото време от радостта..усещаш че си най-щастливия човек в света и тя те среща "еми таковата...отивам да спя..."
аз с моя случай бяхме 4 години заедно...какво ли не правех за да е щастлива..накрая ми влезе тъпата мисъл на ума да се сгодим и си продадох колата понеже не ми се искат пари от майка ми и баща ми...продавам си я отивам и си вземам пръстени и накрая какво?едно тел. обаждане ме накара да умра..
-еми мисля да се разделим известно време понеже искам да сложа един ред в мислите си бла бла...
- добре миличко каквото искаш ти...
минаха 2 седмици където тя взе да ми се обажда и да се виждаме и аз мислех че всичко е наред вече докато не ми каза напоследно по телефона...
"Еми намерих си ново гадже моля ти се недей ми звънни повече че ревнува..."
знаеш ли какво е да усещаш физически как всичко в сърцето ти боли и накрая сутринта отидох в болницата че бях вдигнал бая високо кръвно...дадох обратно пръстенните и се чудех....дееба нейната мама за кола защо я продадох??ама на!сега качвай се на маунтън байка и туркай си маратонките ТЪПАК!
или карай всеки месец 12.000 км отиване и връщане ВСЕКИ божи ден от Пловдив до Стара Загора за да я виждаш...за 3 години с моя верен форд орион бях навъртял 340.000 км...който иска да вярва...то не беше зима,лято,есен,пролет...то не беше когато беше катастрофирала с баща й да бягам до СтЗ да дам кръв (имаме съща кръвна група и резус) с 40 см пресен сняг в 3 вечерта и аз полудял от мъка ...накрая излезнах в една канавка колата леш от пред радиатора да фърчи вода с разцепена устна намерих един трактор да ме изтегли и аз изфърчих до болницата...
имам още доста неща да кажа ама накрая когато тръгнах с един приятел с цветя и любимото и меченце да я видя...стоя пред блока й и се обаждам и я моля поне 5 мин да се видим...
"не няма да слизам защото това ще означава че имам още чувства към тебе а това не е вярно пък приятеля ми е тук и все едно го предавам" и изключи телефона...аз й казах ясно..докато не слезеш да говорим аз ще стоя тук...взе да вали и аз там..играех всичко за всичко...нито бях пиян нито я заплаших нито нищо...стоях там и мазната й майка излиза в терасата и вика
"ей ся ша видиш"
дойде патрулката която ме прибрапровериха документи лични карти казах им каквото правех и ме пуснаха да си ходя с предупреждение...
защо ти ги казвам всичките тия работи?? защото макар и да съм на 25 години въпреки целия си опит (имал съм доста гаджета) разбрах едно:
когато си отваряш душата си на един човек и си влюбен до уши смятай се за прецакан да не кажа наебан!! никоя ама никоя не уважава това което правиш за нея и на никоя не й пука за тебе...освен за собствената си майка...
това имах да кажа за случая която ме мъчи 6 месеца вече и даже не съм си казал всичките подробности защото ме беше срам...после се сетих че не бива да се чувствам срамотта когато си признавам че обичам..другия който не го споделя същото трябва да се срамува...т'ва е...който разбрал разбрал...
grnka-ти направо ме разби тва е нечовешко което е направила тая
да не се сърдиш че говоря така за нея
Та продължението в моя случай беше като се върнахме от морето аз пак продължих с простотийте от моя страна и реших да продължавам да буксувам
та поговорих си с нея по въпроса и тя започна да ги говори нали знаеш какви
резна ме което си беше очевадно де и оттогава не сме се чували нито виждали но пак и пак не спирам да мисля кво да се прави
благодаря както на теб така и на всички изказали мнение в моята тема!!! един ден се бяхме видяли и напили и слезнахме с нея до един компютърен клуб да и покажа темата тя я прочете отгоре до долу и
аз и викам виждаш ли кви хора членуват тука по добри от приятелите ти от квартала
ама тя не беше нещо щастлива от това което съм решил и съм направил 

благодаря както на теб така и на всички изказали мнение в моята тема!!! един ден се бяхме видяли и напили и слезнахме с нея до един компютърен клуб да и покажа темата тя я прочете отгоре до долу и

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Ех съдба,съдба...аз исках да ти помогна и да се сдобрите,но кат гледам не е така...много съжалявам Ple6ivia
.Но споко ще срещнеш истинската любов,СИГУРНА съм
!!!!

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5