Изгубих година и половина

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 10 Сеп 2008, 20:04

Стига бе брат... Аз пък днеска се сгодих :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 10 Сеп 2008, 20:11

((:BuKcu:)) написа:
И всъщност разбираш как точно тези хора са хиляди пъти по-ценни, по-готини и по-приятни!!! Жалко наистина, че вече не се намират свястни хора. Хора, с които да ти е приятно да общуваш и на които можеш да разчиташ. Жалко е, защото по-големия процент е запленен от материалното и не осъзнава същността на нещата.

Ми точно по тия критерии които си изброила-начин на общуване,готовност за помощ,отношение към българската сурова действителност и измъчените хорица ;) Това е моята ежедневна "компания" и съм преценил какви са в реалния живот и ситуациите поднесени от него.Човек докато е жив се учи и става свидетел на какви ли не обрати.Хора които дълго време съм смятал за читави понякога с дребна постъпка за нещо малко и незначително си свалят level-а един вид и обръщат мнението ми за тях на 180 градуса.Те не го усещат,но аз лично обръщам внимание на тия дребни неща и така.
И лично смятам,че в основата на приятелството(в различните му аспекти като такова) трябва да седят честността и стремежа към доброта.Няма идеални хора това е ясно,но когато забравим за тези неща и спрем да се стремим да бъдем такива се получава това нещо,което е сега ;)
Изображение
8.32

Аватар

Мнение от Mihmor » 10 Сеп 2008, 20:40

((:BuKcu:)) написа:
PIONEER написа:Имам и такива които имат по една Лада купена и поддържана със собствени пари,един обикновен ГСМ,не се обличат със скъпи дрехи,но са доста по-готини и повече приятели,а нямат сериозен човек до себе си.Това всеки сам да си го тълкува,но малко останаха читавите жени.

И всъщност разбираш как точно тези хора са хиляди пъти по-ценни, по-готини и по-приятни!!! Жалко наистина, че вече не се намират свястни хора. Хора, с които да ти е приятно да общуваш и на които можеш да разчиташ. Жалко е, защото по-големия процент е запленен от материалното и не осъзнава същността на нещата.

Права си, много си права, много е важно да оцениш свестните хора, да ти е забавно с тях и т.н., ама като си с такъв човек и стане нещо, той направи грешка, ще уцениш ли това, че те е подкрепял, че е бил там до тебе когато си имала нужда, че се е лишавал за теб за да си ти добре, че те е разплаквал от смях и си изживяла с него повече отколкото с всеки друг или просто ще си мислиш какво не ти е купил, подарил, колко не е изхарчил за теб и как не е задоволил всички твой последни прищевки и ще бъде зарязан най-безкомпромисно, щото така ти е по-добре и е най-лесно за теб....??? Не говоря само за мъжете, но в крайна сметка излиза че само мъжете немогат да задоволят една жена, а всички жени успяват да угодят на мъжете си, как става това не знам.
Според мен колкото един мъж трябва да се развива и да осигурява комфорт и сигурност на една жена, толкова и тя трябва да се развива да осигури комфорт и грижи за мъжа си (55-45 от нас да мине), само дето напоследък колкото и да го отричате мили дами, знаете само да искате и да гледате кусурите ни, ние също сме хора и ние правим грешки ;)

п.п. ((:BuKcu:)) не се заяждам, не те познавам и се надявам да не се сърдиш, че теб те цитирах и към теб се обърнах ;)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 10 Сеп 2008, 21:04

alexsch написа:....извинявай колега, ама ти на колко години си?

Ми на 20,защо :?: :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 10 Сеп 2008, 21:11

Аз пък 4 години бях с човек , които последните 2 седмици разбрах че не съм познавал :shock: Така че , 4 години аз съм се учил ...
ИзображениеИзображение

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 10 Сеп 2008, 21:12

LuBo1 написа:Аз пък 4 години бях с човек , които последните 2 седмици разбрах че не съм познавал :shock: Така че , 4 години аз съм се учил ...

човек се учи цял живот и умира ненаучен :mhihi:
Изображение

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 10 Сеп 2008, 22:22

Аз като карах трабанта нищо само чички ме задяваха да го продавам . Ама от както си взех другото 3-4 случая имам така некви моми ме заприказват ама такива са ми ясни :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 10 Сеп 2008, 23:08

Mihmor написа:Права си, много си права, много е важно да оцениш свестните хора, да ти е забавно с тях и т.н., ама като си с такъв човек и стане нещо, той направи грешка, ще уцениш ли това, че те е подкрепял, че е бил там до тебе когато си имала нужда, че се е лишавал за теб за да си ти добре, че те е разплаквал от смях и си изживяла с него повече отколкото с всеки друг или просто ще си мислиш какво не ти е купил, подарил, колко не е изхарчил за теб и как не е задоволил всички твой последни прищевки и ще бъде зарязан най-безкомпромисно, щото така ти е по-добре и е най-лесно за теб....??? Не говоря само за мъжете, но в крайна сметка излиза че само мъжете немогат да задоволят една жена, а всички жени успяват да угодят на мъжете си, как става това не знам.
Според мен колкото един мъж трябва да се развива и да осигурява комфорт и сигурност на една жена, толкова и тя трябва да се развива да осигури комфорт и грижи за мъжа си (55-45 от нас да мине), само дето напоследък колкото и да го отричате мили дами, знаете само да искате и да гледате кусурите ни, ние също сме хора и ние правим грешки ;)

п.п. ((:BuKcu:)) не се заяждам, не те познавам и се надявам да не се сърдиш, че теб те цитирах и към теб се обърнах ;)

Няма проблем.

В крайна сметка никой не е безгрешен. И именно за това сме хора, за да си прощаваме и да оценяваме жестовете на другите. Колкото до мене, има много по-важни неща от материалното. Не се интересувам от това дали човекът, който е до мен....кара последен модел кола, джобъдт му е пълен със стотачки или дали ще ми купи парцал от мола....много по-важно е да знаеш, че има някой до теб, на когото можеш да се обадиш в 2 през нощта, на когото можеш да разчиташ, с когото можеш да изживееш неща, които и не си си помислям до преди това....това са моменти, които са в хиляди пъти по-ценни и струват много повече от 50см плат. Даже и някой от двамата да допусне грешка, не значи веднага край на взаимотношенията, както казах затова сме хора можеме да прощаваме и да разбираме.

Но както са казали хората : Разни хора, разни идеали.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 10 Сеп 2008, 23:43

Mishel_Vaian написа:Аз като карах трабанта нищо само чички ме задяваха да го продавам . Ама от както си взех другото 3-4 случая имам така некви моми ме заприказват ама такива са ми ясни :mhihi:

Айде докарай го в неделя е.Направо приритах за Трабачо вече :mhihi: :D
Изображение
8.32

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 10 Сеп 2008, 23:58

PIONEER написа:
Mishel_Vaian написа:Аз като карах трабанта нищо само чички ме задяваха да го продавам . Ама от както си взех другото 3-4 случая имам така некви моми ме заприказват ама такива са ми ясни :mhihi:

Айде докарай го в неделя е.Направо приритах за Трабачо вече :mhihi: :D

стига че почна да ме е яд че махнах моя
:mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e28 turbo

Мнение от Ma7e4k0 » 11 Сеп 2008, 0:25

Ми фашташ си 1 такава да си източиш макарата и после караи да върви заеби я и готово :mhihi:
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 11 Сеп 2008, 7:01

Ма ти заради тая мома ли толкова време се движеше без мигач из Бургас, е нормално, а кви щеше да си вземеш за тия изприказвани левове. То за тая любов май и ксенони в стоповете щеше да сложиш. Шегувам се, поплачи си, но другия път гледай друг да плаче.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 11 Сеп 2008, 8:06

Малко време си отделял на колата. Бъдете ексцентрични, радвайте се на вашите неща и отделяйте внимание на жената, но не чак толкова. Тя трябва да разбере, че можете да живеете добре и без нея, само това е начина да ви уважават. Размятането на парите означава, че нямате други качества и оставяте парите да говорят вместо вас.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 11 Сеп 2008, 10:47

plradev написа:Споко бе Mishel_Vaian ,не си загубил 1,5г. време,а година и половина си трупал опит,за да не повтряш същата грешка :winky: :yes:

Много правилно, човек се учи от грешките си.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 11 Сеп 2008, 10:49

Следя темата с интерес! от самото й начало..... Пределно ясно ми беше още тогава, че към финала, или по-скоро непосредствено след кулминацията, сиреч развръзката, изводите направени от високо-Ентелегнтни елементи, ще са в рода на "ма тея жените тва, ма онова, ебаси колко са тъпи". В тоя ред на мисли предлагам няколко решения на проблема, за да не се чувстват хората, понзали себе си във "високо-Ентелегнтните елементи", прецакани.

Като за начало няма какво да се тръшкате, че ви цедят, след като критерия за търсене ви е занижен почти до минимум - търсите просто колкото да "има някоя, че нали трябва резервоари да точите" :help: Пък нали ако е рекъл Господ, може да се случи да завържете и някакви далеч по-задълбочени контакти от т.нар. "сексуални", би ви било добре дошло, ако наистина очаквате нещо повече.

Вече идва и проблема с това кой какво и колко аджеба дава. Да предположим, че връзката с определния обект се е позадълбочила, но понеже, както споменах, критериите ви за търсене са се занижили изключително - обекта, с който първоначално сте имали по-скоро сексуална връзка, трябва някак си да бъде впечатлен - вече ви се занимава в по-дългосрочен период, и искате да го задържите по някакъв начин. В този момент, 95% от вас скъпи "виско-Ентелегентни елементи" се изхвърлят със скъпи подаръци, големи букети, нЕкви там крайно романтични вечери и пр. - достатъчно, че момата да си каже "Ех, колко хубаво, значи така ще я бъде!" а вие вече да сте се набутали във филма. Следват една идея по-скъпи неща, и предвид важния елемнт, който споменах по-горе (занижените критерии), вие най-вероятно сте си хванали себеподобна (високо-Ентелегентна) и дори за кратко време, вече сте я научили, че всичко ще й давате и подарявате. А тя само това и чака, за какво да влага тя пари, като може някой друг да свърши тая работа - тя може да влага и само чувства (като в 90% от случаите, подобен на този, дори и това не влага!).

И така проблема е налице - заради такива индивиди като девойката, на вас ви е крив целия свят. Което пък много ми напомня за един друг случай - всъщност какво друго да си мислят мъжете след едно изказване тук във форума на 1 непозната никому девойка, че за Бога, тя горката била имала гадже-пешоходец..... Ами да-как да повярвате, че има жени, за които материалните неща не са най-важните след изказване като това... Отделно, че ако сте имали 5-6-7 и т.н.(например) такива приятелки, нормално е да си мислите че всички са така, но не - спрете да бъдете коне с капаци и разширете малко кръгозора си - просто не сте случили на точния човек....

Да, вярно е и че много от мъжете се правят на велики гъзари, и показват това-онова на простите мушмули, с които се хващат, но горките те, като капацитета им стига колко да се изперчат в някое "фешън" кафе или дискотека...

Друго, което ме подразни, е това кой какво бил дал... Имам предвид, че в една наистина сериозна връзка, когато нещата са приключили и след като сте били с даден човек, защото наистина сте имали взаимни чувства е просто смешно да кажеш "Аз колко дадох..." Имаш-даваш; нямаш - едва ли има някакво значение ако нещата са сериозни! Просто наистина е смешно... Но в случай, че си бил с някоя селска мома, търсеща чичко-паричко и си е мислела, че ще го открий в теб - тоагва си напълно в правото си да обвиняваш! НО не, че всички жени са такива, а да обвиняваш себе си - как се е случило да го допуснеш!

На някои от гениалните умове писали в темата бих предложила, след акто всички жени са шаврантии и т.н. - да се обърнат към мъжките ласки, май най ще им приляга... :mhihi:

Относно постовете - четейки други постове на Евелин го имах за друг човек, но след купчинката си некадърно написани, но за сметка на това малоумни постове от тази тема, простоооо невероятно много ми падна в очите.
Като изключим постовете на колежките, защитаващи същата теза като моята (доколкото разбрах!), постовете на Мihmor също бяха много верни....

И тЕ така тЕ, доакто има малоумници дето да се изхвърлят, да гъзареят и да се правят на велики, ще има и мушмули, които да се мотаят около тях. От тези мушмули съответно критерия ви се занижава, следователно си вкарвате автогол, просто защото има свестни жени, ама като не знаете къде да търсите ще си седите на това дередже.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории