за едни смешни "МУТРИ"

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Юни 2008, 16:26

vladuicho написа:
hemicharger написа:
///Mpower6967 написа:
SKISA написа:e ви още един смешен....батко!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... c&start=15
а...!?!?ар ю токинг ту ми...!?!? ...е!?! черни Г-класи...е!?! :mhihi: :mhihi:
който има некви ремонти по неговата улица-да ги опраи веднага да не строшиме на ората джиповете...!!! :mhihi: и веднага отвараме бюро за погребални услуги и да зееме неколко парцела на името на форума ,щото.....както викат макетата: дека , ке ги копаме тия като додат!!! :roll: :mhihi:

Като чета такива теми и като тоя с Г-класите си мисля колко промиват мозъка тия наркотици! :help:

:shock: Как съм изпуснал да го нахраня тоя.....

да бе и мен ме е яд :mhihi:

e за кво писах тука...!!! белкем се закачи ,че и на мене ми остана пълна тенджера с лайна да му сипа,ма а де...!! закъснех за обяда!! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 27 Юни 2008, 16:48

който има некви ремонти по неговата улица-да ги опраи веднага да не строшиме на ората джиповете...!!! :mhihi: и веднага отвараме бюро за погребални услуги и да зееме неколко парцела на името на форума ,щото.....както викат макетата: дека , ке ги копаме тия като додат!!! :roll: :mhihi:

Aбе това е голям базик дето са му се вързали доста хора :mhihi: не може да има човек дето така да си вярва.
Напомня ми за Генади от една от страхотните истории за един голф :roll: Може пък да е реален герой.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 27 Юни 2008, 19:59

Единственото, което им уважавам на хамериканците - секи може да си земе пушкало пък после съда ше реши дали е било правилно да пръснеш кофата на някъв селяк решил, че е безсмъртен, щото прекарал половината си живот във фитнеса.
И тука ако беше така и тея с кухите глави и големите ръце щеха да се замислят дали да се правят на оборотни на всеки и да ми излизат с лафчета за Г класи.
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 27 Юни 2008, 20:32

drmirchev написа:

Aбе това е голям базик дето са му се вързали доста хора :mhihi: не може да има човек дето така да си вярва.
Напомня ми за Генади от една от страхотните истории за един голф :roll: Може пък да е реален герой.

А всички се вкарвате във филми. Регистрирал се е, за да се погаври. Толкова очебийно говори със сарказъм, аз не знам след 4тия му пост как всички продължаваха да вярват и да го хранят.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 27 Юни 2008, 20:37

затова караме акули ,защото ния самите сме такива и като видим мърша налитаме :mhihi: еле пък феновете на мерцедес :mhihi:и голф :lol:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Юни 2008, 21:34

vladuicho написа:затова караме акули ,защото ния самите сме такива и като видим мърша налитаме :mhihi: еле пък феновете на мерцедес :mhihi:и голф :lol:

ха! баш!!! и аз мноо му повервах-даже докато вие пишехте аз си преасфалтирах улицата да не абиме на ората ..класите! нема да ги остаиме непосрешнати я...!!! :mhihi:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

.............

Мнение от Тоо Cool » 28 Юни 2008, 21:26

Баце, бацееееееее.....напрао четем и не моа да повервам на ушите си......:shock:
Принципно СКИСА не го харесвам особено, НО в случая е АМА СТО ПРОЦЕНТА прав! Ебал съм ги и палячовците дето в повечето случаи колата не е техна а са мижави шофьорчета некви, ма и техна да е-боли ма уя! Имам един законен, един незаконен и един служебен пищови! Тоя най-шано дето е, ВИНАГИ е в колата! По принцип винаги като видя някоя резачка или някой самолетоносач-имам впредвид всякакви ///М-ки, поршета, седмици, есовици, Г-та, Хиксове и т.н. им правя път, но не заради пУмиярите дето ги карат, а от уважение към съвършената машина на пътя! Но ако не дай си боже ми се случи нещо подобно на описаните по-горе случаи без никакво колебание ще ги стрелям-ебал съм ги! Прав е СКИСА-по-добре в съда и евентуално в затвора отколкото два метра на хладно или осакатен....после ходи се разправай в тая долна клоака наречена държава, че си бил прав и са те смазали незаконо...май...... :roll:
А каратиситите мога да им кажа само-евала за ентусиазма момчета ма не се увличайте щото 9х19 е некъде 45-50 стотинки и не му пука ама хич колко години сте тренирали или с колко мили в час ритате.....за тия пък неприятните "хидрашок" дето некъв познат упорито продължава да ми носи по една шепа през ден да не говориме....... :twisted: :twisted: :twisted:
Айде със здраве и си карайте хубавите коли, и да не ви пука за смешниците на пътя! ;)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 02 Авг 2008, 18:36

SKISA написа:тоше ,не се стегай бе! неа страшно-ножа е дървен.
аз дадох пример точно във връзка с описаното от колегата...!
и -да! ако ми слезат двама-трима с бухалки след като са ме засекли със сигурност нема да си вада бележката от психотеста и изследването за васерман ,а ше извада нещо друго. ти кво предлагаш-да ги изчакам да вида дали не куцат и за тва да се подпират на бухалките ли!?!? или да гледам от близо неврохирургията на пирогов! аз не слизам да се бия с хората за паркиране или глупости ,но ако те слезат ,за да ме вкарат у корито е ясно ,че предпочитам те да гледат от близо шоковата на пирогов! викай му как искаш-каубойство,простотия,селяния,но аз така мисля. и на мен ми пречи агресията на пътя ,а и в целата държава,но предпочитам да съм подготвен за нея ,а не да роня сълзи колко е лоша...

Преди няколко месеца ми излязоха 3 момченца с бухалки в Обеля. Не бях с БМВ-то, културен, с ризка. Щях да ги блъсна, излязоха на дрифт от някаква перпендикулярна уличка с една дръглива Алфа.

Аз се метнах на кормилото и на спирачките и им изсвирих едно доволно с клаксончето. Спираме на светофара на последната спирка на метрото. И там ми изскачат някви хилки надрусани с бухалки и тръгват към моята кола. И аз мислих около половин секунда и извадих буталата на Форда. През тунела минахме сигурно със 150-60, ама онез ме гонят отзад. Смешното, е че имаше патрулка на изхода на тунела, а те дори не ни погледнаха. Бедна ми е фантазията как звучат 2 коли със 150-60 към 12 през нощта в тунел. Ебем ти цървулите, само се хранят от данъците ми.
До този момент си мислех да звънна на 166, ама като видях колко много внимание обърнаха като минавахме през тунела, се отказах.
Направих няколко леви завоя с десен мигач на червено с ръчна и някъде към Мото Пфое успях да ги загубя.

До центъра съм гледал в огледалата сигурно повече, отколкото напред. Деба изкарах си акъла.
Така че тука отворените коментари са безсмислени. Кой кво щял да направи... аз после като се успокоих малко ми светна, че е можело да дам назад и да им строша фаровете, па да ги видя как ще ме гонят, ама... заеби.
Звъннах на всичките си приятели "кретени" да ми намерят тази Алфа в Обеля, но няма я, явно колата е от Надежда.

Та така, нинджи, не нинджи, не знам, но си е крива работа. Някъде тея краварчета ще се наиграят зле, жалкото е, че няма да мога да гледам сеира там, ама карай.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: м6

Мнение от go6o82 » 29 Авг 2008, 11:35

абе колеги,май сте запалили фитила доста от тия теми :) .всъщност сте доста прави за това че в тия времена вече незнаеш кой с кво ще слезе от колааата да се прави на разбойаник,и съм много съгласен с някой от вас коуто казаха че трябва май да се подсигуряваме вече,щото никаде не е безопасно.аз съм от плевен и там виждам кво е ,а немога да си представя в софия кво се случва.

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Re: .............

Мнение от BMWPetar » 29 Авг 2008, 15:59

Тоо Cool написа:А каратиситите мога да им кажа само-евала за ентусиазма момчета ма не се увличайте щото 9х19 е некъде 45-50 стотинки и не му пука ама хич колко години сте тренирали или с колко мили в час ритате.....за тия пък неприятните "хидрашок" дето некъв познат упорито продължава да ми носи по една шепа през ден да не говориме....... :twisted: :twisted: :twisted:
Айде със здраве и си карайте хубавите коли, и да не ви пука за смешниците на пътя! ;)

Respect, бате, точно така е, няма свръхчовеци.

Преди години имаше случай за един дядка с Жигула, който засича някакъв гъзарски джип, не помня точно какъв. Джипа го спира и оттам се показват две яки момченца с ланци и бухалки. Единия се насочва към жигулката, въпреки, че я кара старец, нали е най-силния и трябва да го доказва.

Да, обаче старецът е пенсиониран военен, който вади законно притежаван Макаров и през шофьорската врата на Жига-та изпразва пълнител в пишман мутрата, а неговият "брат по оръжие" пали яко дим.

Така че не се заяждайте необмислено, защото не знаете какъв е човека срещу вас и колко му е акъла.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 29 Авг 2008, 18:16

Трябва да забранят "Умирай Трудно" и "Рамбо" със закон, както и имитациите им.
Също всички е желателно да минат на алкохол и да оставят наркотиците.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Re: .............

Мнение от t_andonov » 29 Авг 2008, 21:20

BMWPetar написа:
Тоо Cool написа:А каратиситите мога да им кажа само-евала за ентусиазма момчета ма не се увличайте щото 9х19 е некъде 45-50 стотинки и не му пука ама хич колко години сте тренирали или с колко мили в час ритате.....за тия пък неприятните "хидрашок" дето некъв познат упорито продължава да ми носи по една шепа през ден да не говориме....... :twisted: :twisted: :twisted:

Respect, бате, точно така е, няма свръхчовеци.

Преди години имаше случай за един дядка с Жигула, който засича някакъв гъзарски джип, не помня точно какъв. Джипа го спира и оттам се показват две яки момченца с ланци и бухалки. Единия се насочва към жигулката, въпреки, че я кара старец, нали е най-силния и трябва да го доказва.

Да, обаче старецът е пенсиониран военен, който вади законно притежаван Макаров и през шофьорската врата на Жига-та изпразва пълнител в пишман мутрата, а неговият "брат по оръжие" пали яко дим.

Така че не се заяждайте необмислено, защото не знаете какъв е човека срещу вас и колко му е акъла.
не беше мутра а някъв футболист дето се е правел на мутра :mhihi:

Предишна

Назад към Страхотни истории