BMW X5 4.6 is

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от DieselPower » 26 Юли 2008, 16:07

2advanced написа:
Agande написа:http://youtube.com/watch?v=5c7Q1vIRSAc
:shock: :shock: :shock:

Brabus Killer? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

http://youtube.com/watch?v=HcvSC6nVass
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Brabus killer" ли каза ? :mhihi: Я го изгледай внимателно и ми кажи пак кой е убиеца, че нещо май не те разбрах добре... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ако не живееш на ръба,значи заемаш твърде много място...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 27 Юли 2008, 1:48

DieselPower написа:
2advanced написа:

"Brabus killer" ли каза ? :mhihi: Я го изгледай внимателно и ми кажи пак кой е убиеца, че нещо май не те разбрах добре... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ами незнам брато на картинката ли го бие? Или пък не ти се отдават числата...ма некак си 250 мили ми се струват малко повече от 227? Или бъркам? Гледай са една магия - 250>227 - май е БРАБУС КИЛЪР а?
Както и това, че брабусчето е от 0 до 100 за 4 сек, а бавареца за 4.2 - я кажи - ти ли ги замери или? Покажи ми филмче на драг рейс пич иначе си жалък и то доста..
Иначе по картинката мерца бие убедително YEAH!
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

ентусиаст
Аватар
Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90

Мнение от MaXo » 27 Юли 2008, 10:07

250 мили знаеш ли каква скорост е ... нещо като 400км/ч ... и как реши, че тази скорост е постижима за това 700 коня БМВ? :D
без реклами в подписа...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

!!

Мнение от MICH__ » 27 Юли 2008, 11:04

По принцип има и нм и 7скоросна кутия и предавателни числа :mhihi: Ма както и да е.

Друго ми прафи кофти впечатление ,че сравнявате 5,5 литров мотор с принодително пълнене с 4.8 атмосферно :mhihi: и оо чудо 5.5 бие ебаси повера браво на мерцедес :bowdown:
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

ентусиаст
Аватар

Re: !!

Мнение от MaXo » 27 Юли 2008, 11:14

MICH__ написа:По принцип има и нм и 7скоросна кутия и предавателни числа :mhihi: Ма както и да е.

Брех ... верно ли има такива неща? :shock: Ама ти верно ли мислиш, че 700 коня кола с челното на тва БМВ може да върви с 400км/ч? Дори да го дръпнат с нещо до 400км/ч и при тази скорост да е на 7ма при пиковата мощност ... колата след като спрат да я дърпат ще почне да спира все едно е дръпнал ръчната, нищо че е на фулл тротъл и в пиковата си мощност. :mhihi:
без реклами в подписа...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RAZVRATNIKA » 27 Юли 2008, 11:52

Абе вие луди ли сте бмв-то да дигне 400 то и мерцедесчето не може!!!Бугатито едвам едвам ги дига 407 а е 1001 коня поне така пише а вие искате бмв-то или мерцедеса да ги дигнат .... Иначе колега карай си го с кеф джипчето карал съм такъв и е голем кеф!И дано да стане твой ама пак некой да ти го поддържа ... :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

!!

Мнение от MICH__ » 27 Юли 2008, 12:50

Чесно ве има :mhihi: невероятно ,но факт :lol:

А рекорда за най-бърз седан мисля ,че се държи точно от това бмв със скорост от 360км :) Като предния шампион в тази дисциплина е Мерцедес Рокет. Ма вие това го знаете :roll:

Къде съм казал ,че дига 400 :shock:
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXo » 27 Юли 2008, 12:53

250мили колко са според теб ... за тях пишем не знам дали разбра ... а от 360 до 400 разликата е зловеща.
без реклами в подписа...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DriftEntusiast » 04 Авг 2008, 11:24

2advanced написа:
DieselPower написа:
2advanced написа:

Ами незнам брато на картинката ли го бие? Или пък не ти се отдават числата...ма некак си 250 мили ми се струват малко повече от 227? Или бъркам? Гледай са една магия - 250>227 - май е БРАБУС КИЛЪР а?
Както и това, че брабусчето е от 0 до 100 за 4 сек, а бавареца за 4.2 - я кажи - ти ли ги замери или? Покажи ми филмче на драг рейс пич иначе си жалък и то доста..

Ти си много по-жалък приятелю...ма некак си не знам този баварец да развие 250 мили...поне мерцедес са си написали реалната скорост която може да развие...а ти си залъгано момченце което вярва, че бавареца ще развие 400 км/ч ???и май си единствения, който вярва...дали не си по-смешен...?! И двете коли не могат да я развият тази скорост...просто 400 е нещо страшно...и още нещо което те прави още по-жалък тип...покажи ми клипче,което бавареца бие мерцедеса и тогава ще ти кажа ок ! Не знам колега...4.2 май е по-слабо отколкото 4.0...но както и да е...не съм го казал аз, нито колегите от клуба...а си го пише в клипчето...
Иначе и двете машини са си шедьовър...
А по твоята логика и аз мога да ти кажа " покажи ми клипче което бавареца бие меро..." , че иначе както казваш "си жалък и то доста..."
Сега виждаш ли, че ти излизаш най-смешния...
Така, че няма смисъл да си "мерим пишките"...недей тръгвай с рогата напред колега...няма смисъл...това е форум...място на едно голямо семейство ( така да го нареkа )...общество, което си помага и споделя , и не сме тук да се обиждаме и псуваме...
Не съм искал да те засегна но се замисли малко ;)
Поздрави
Деееба тая 30-ка 325-ца...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 05 Авг 2008, 1:35

Приятел, много се радвам за твоята нова служебна кола, но просто информативно - на мен мечтата на живота ми е, кола като твоята лична...Нали, всеки с амбициите си :)
Изображение

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 05 Авг 2008, 14:32

Честито колега караи Внимателно !!! и тази идея с Двигателя не е лоша :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :yes: :yes: :yes:
///M
Изображение

Шами
Аватар

Мнение от _BmW_™ » 05 Авг 2008, 14:35

DriftEntusiast написа:
2advanced написа:
DieselPower написа:
2advanced написа:

Ти си много по-жалък приятелю...ма некак си не знам този баварец да развие 250 мили...поне мерцедес са си написали реалната скорост която може да развие...а ти си залъгано момченце което вярва, че бавареца ще развие 400 км/ч ???и май си единствения, който вярва...дали не си по-смешен...?! И двете коли не могат да я развият тази скорост...просто 400 е нещо страшно...и още нещо което те прави още по-жалък тип...покажи ми клипче,което бавареца бие мерцедеса и тогава ще ти кажа ок ! Не знам колега...4.2 май е по-слабо отколкото 4.0...но както и да е...не съм го казал аз, нито колегите от клуба...а си го пише в клипчето...
Иначе и двете машини са си шедьовър...
А по твоята логика и аз мога да ти кажа " покажи ми клипче което бавареца бие меро..." , че иначе както казваш "си жалък и то доста..."
Сега виждаш ли, че ти излизаш най-смешния...
Така, че няма смисъл да си "мерим пишките"...недей тръгвай с рогата напред колега...няма смисъл...това е форум...място на едно голямо семейство ( така да го нареkа )...общество, което си помага и споделя , и не сме тук да се обиждаме и псуваме...
Не съм искал да те засегна но се замисли малко ;)
Поздрави

спорет мен сичко траа да се види в реално ословия и тогава да се спори кое е по-добро !!!
///M
Изображение

Шами
Аватар

Мнение от _BmW_™ » 05 Авг 2008, 14:39

Но ако ще си говорим за Brabus Killer какво ще кажете за това !!!
http://www.rsportscars.com/bmw/2007-bmw ... otor-cars/
///M
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 05 Авг 2008, 15:18

е ся тунинг спецовете ша те оборат как неможе да вдига толкова :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

:)

Мнение от samsurnik » 05 Авг 2008, 15:53

[quote="Azidaha"]Приятел, много се радвам за твоята нова служебна кола, но просто информативно - на мен мечтата на живота ми е, кола като твоята лична...Нали, всеки с амбициите си :)

колега караш Е46 а мечтата ти е Е36 купе, ако искаш мога да ти го зема за малко да покараш :) аз в момента работя по една мечта тъй като също съм фен на Е36 купе сега ще ходя до италия да си търся някакво моторче за моята бима от порядъка на минимум 2.5 или нещо ми се върти 4.0 от петица

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории