Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 11 Юни 2008, 16:06

Ако всеки един от нас се разпише как и какво е правил, като е бил зад волана доста кирливи ризи ще излязат. Така че преди да плуете се замислете и вие кво сте правили. Не го защитавам нито го плуя. Мога да ви разкажа пресен случай от преди месец за няколко БМВта от клуба и как се кара по магистрала...

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 11 Юни 2008, 16:09

:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Колко много мога да те нахраня, но едно, че другите са ти сипали порядъчно и второ, че нищо няма да ти влезе в кухата глава като ти гледам постовете :evil: :evil: :evil: ! Ти заслужаваш само и единствено :dummy: :box: :dummy: :box: :dummy: :box: !
И изобщо не ги разправяй тия простотии - вие не сте ли били на 18 - бил съм да и то сравнително скоро, сега съм на 21, и не съм карал с над 140-150км/ч - не е важно на колко години си, важно е какво носиш на раменете! Пък да не говорим какво общо има магистралата с това колко можеш да караш - и първия идиот от лудницата да го хванеш може да натиска педала до пода и да дигне 200! А това, че се водиш по акъла на 2 тъпи п*тки е още едно доказателство колко струваш!

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 11 Юни 2008, 18:11

Това е наистина страхотна история, браво бате, искам като порасна и аз да съм като теб - толкова смел и толкова добър сваляч!
А сега - по темата.
Първо, очевидно това си го или сънувал, или играл на някоя игра.
Пича разправя: "На Цариградко съм, но има трафик и не мога да натискам много - някъде 170-190." Пълен смях. Абе пич, и с М-ка, и с Hamann да си, не можеш да развиеш такава скорост - в София си и трафика не позволява. Да не говорим за всички опасности, които създаваш за теб, кифлите и околните.

След това в съня си карал с над 230 и си тръгнал да изпреварваш отдясно. Добре бе, ами ако според оня кретен огледалата служат само за бръснене и завие в последния момент?

Например онзи ден пътувам с баща ми, шофьор от 30-тина години с много коли и километри зад гърба си, с нова Е класа, сравнително празна магистрала и скорост точно в онзи момент-около 160. Караме в лява лента, празно е, на 300-400 метра пред нас има червен кадет с "Тюнинг" и русенска регистрация. На няколко метра пред нас онзи идиот реши да мине в лява лента, ние сме със 160-70, а той максимум 100. Единствено заради бързата реакция и многото системи за сигурност сега пиша тези редове.

Просто се замисли. С такава скорост, шофьорски "умения" и акъл, другия път ще ви стържат с бръснарски ножчета от асфалта.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Юни 2008, 18:30

Дай да си зема и аз един такъв ксенон, дето виждаш спрелите коли от 1км с него :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 11 Юни 2008, 19:43

Не може.... те само истинските мъже имат такъв! :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 11 Юни 2008, 19:45

bum_bum написа:Дай да си зема и аз един такъв ксенон, дето виждаш спрелите коли от 1км с него :mhihi:

Е много искаш.Дай една броня и ще ти дам ксенон с който ще гледаш куките от 2 километра. :mhihi: специална технология на НАСА. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 12 Юни 2008, 18:27

това за цариграцко е ясно :mhihi: но комент ма с 220 в авариината как си го представяш щото аз немога с тази скорост и да маневрираш с е46 нема да стане верваи ми нищу де опита се да разкажеш нещо това е важното ти колко си мислиш че развива е46 318

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 12 Юни 2008, 20:49

Да интересно е да каже малкия с 225 в града или извънграда е карал,щото Мак Доналдс първия е чак до Пазарджик,а едва ли тийн може да устиска финансово на 300 км на бензин 2.35 - 2.57.А и е много важно да каже кака е Е-46цата.
Аз лично съм на нокти винаги когато карам с подобни скорости.И винаги сценария е дин и същ:Стигнеш до 220 и виждаш как в далечината се приближава нещо,вече си на 240 и трепериш да не реши да мине в твоята лента изведнъж.Супер тъпо ми се струва.Правя го вече само като пробвам някоя кола и то сам.Или в случай че се гоня с някой но тогава оставям риска изцяло на този който гоня.

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 12 Юни 2008, 22:01

едно ще ти кажа пич - докато не потрошиш една кола (не ти пожелавам да трошиш кокалите си и на хората около теб..) няма да ти дойде акъла... щото или ще ти дойде акъла - или ще дойде съдебна медицина :( прави си сметката... и тия легенди колко ти е вървяла е46цата ги обяснявай на някои други форуми... снощи имах лека гонка с едно е46, но като погледнах че на километража 170 реших да върна газта, щото живота ми е ценен и не знам какво ме чака пред осветения от фаровете участък... затва избирай ти - или акъл или съдебна медицина ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Аватар

Мнение от body » 12 Юни 2008, 22:11

Ама и аз да те питам защо се напъваш.Аз принципно като видя колата която ме дразни си преценям мога или не мога да и изляза.И въобще не тръгвам.А аз и никога не тръгвам да дразня и да предизвиквам.Само наказвам разни наглеци и неколегиални на пътя,и то зависи с коя кола съм.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 12 Юни 2008, 22:59

sk. написа:t060 & M2PR. Мъже, за да не ви наричам момчета, най-вероятно сте по-възрастни от мен. В празната ми глава се поражда един въпрос. Да не би да не сте били млади. Или пък да не сте правили глупости. Единия бил вдигнал 180км/ч ама мястото било хубаво. Че при 180 ако ти се пръсне гумата, ще реаргираш ли като си примерно с 10години повече опит от мене? А участака където карах, беше точно след ремонт и беше отличен. Да не говорим, че като си купуваш мощна кола е пределно ясно, че няма да я караш със 130(е вярно, че не съм я купувал аз, ама и нашите не я жалят, много много). Да ясно. Опасно е. Рискувам. В случея не съм загубил. Следващия път може да загубя, не се знае. Но това, което са ни учили на курсовете е че при удар в дърво с 40км/ч оставаш намясто. Това да не би да означава, че трябва да се движа с 30?
Всъщност идеята ми беше, да споделя за полицая. Не за скороста, но явно съм се изразил погрешно.

Хора, не сте дочели нещо правилно. Скороста беше на магистралата не в града..

хаха виж са да ти обясна като твой почти набор :lol:
били сме малади и все още сме млади доста от хората,ама определено сме добили доста повече опит с времето което сме карали а то определено е доста повече от твойте месец ли са два ли са :!:
Не бил загубил тоя път,ама следващия можело да загуби,ама ти май верно все едно играеш нфс а? :evil: тва не ти е игра момче щото ти не просто ще загубиш а най-вероятно ще затриеш нечий живот,а бъди сигурен тва не е просто една загуба на нфс ;)

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 12 Юни 2008, 23:03

body написа:Ама и аз да те питам защо се напъваш.Аз принципно като видя колата която ме дразни си преценям мога или не мога да и изляза.И въобще не тръгвам.А аз и никога не тръгвам да дразня и да предизвиквам.Само наказвам разни наглеци и неколегиални на пътя,и то зависи с коя кола съм.

принципно и аз така наказвам,ама от време на време проверявам е46ците... слабост са ми :uups: :uups:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Аватар

Мнение от body » 12 Юни 2008, 23:05

Ами да ти кажа от моят опит досега никоя не е устисквала до 240 :mhihi: Освен една която ми е направила впечатление сток патладжан 330CI.Карая един около 100 килограмов симпатяга и бая я юрка.На него не бих му излязъл.Има и 335cd PB 7722 на което също не скачам,ама там е друг клас хавата вече.Макар да го карат все едно само надписа да му е 335cd а всъщност да е 318ci ;)
Последна промяна body на 12 Юни 2008, 23:12, променена общо 1 път

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 12 Юни 2008, 23:12

Цитирам мнение от важна тема в основния форум. Личното ми мнение е че на автора на темата трябва да му бъде забранено да посещава форума, защото се вижда че се е регистрирал онзи ден само за да разкаже случката си, а много пъти и на много места е казвано че БМВ Клуб България не толерира такова шофиране!

Engi написа:иска ми се ВСЕКИ път, когато решите да давате газ, да се тест-вате по улиците на града и да предприемате каквито и да е смели ходове зад волана, да се сещате за това:

http://fishki.net/commentall.php?id=23911

и второ, но не и по значимост:
http://s78.photobucket.com/albums/j104/ ... edmess.flv

и още....
http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm

изгледайте много внимателно клипчетата, за да видите как се мре!

за пореден път отбелязвам, че БМВ Клуб България НЕ толерира нарушаването на правилника за движение по пътищата, безрасъдното шофиране и необмислените действия.

п.с.: нека темата поседи няколко дни важна, за да могат всички да я прегледат и после ще я дел-нем.
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

великият шестак
Аватар

Мнение от Turbo_Ted » 12 Юни 2008, 23:16

LeX написа:Цитирам мнение от важна тема в основния форум. Личното ми мнение е че на автора на темата трябва да му бъде забранено да посещава форума, защото се вижда че се е регистрирал онзи ден само за да разкаже случката си, а много пъти и на много места е казвано че БМВ Клуб България не толерира такова шофиране!

Engi написа:иска ми се ВСЕКИ път, когато решите да давате газ, да се тест-вате по улиците на града и да предприемате каквито и да е смели ходове зад волана, да се сещате за това:

http://fishki.net/commentall.php?id=23911

и второ, но не и по значимост:
http://s78.photobucket.com/albums/j104/ ... edmess.flv

и още....
http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm

изгледайте много внимателно клипчетата, за да видите как се мре!

за пореден път отбелязвам, че БМВ Клуб България НЕ толерира нарушаването на правилника за движение по пътищата, безрасъдното шофиране и необмислените действия.

п.с.: нека темата поседи няколко дни важна, за да могат всички да я прегледат и после ще я дел-нем.

наистина мнение изпълнено със съдържание - подкрепям те :!:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории