До всички куки във форума(катаджии)!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз си плащам и не мрънкам...! корупция-некорупция...!! да не е по-малка корупция като си платиме всички актове,фишове ,наказателни,данъци,винетки,такси и секви други земки на държавата и некой ги открадне директно с големата кошница напрао от бюджета!?!?!?
предпочитам да ми ги земе катаджията и ми мирна главата,отколкото да ги дам в бюджета и там да ги земе доган или некой друг серсем и пак нема да идат ни за пътища,ни за знаци ,ни за здравеопазване или друго...!!!
аз разсъждавам така: аз и държавата/неин представител е полицая/ сме две лица,които искат да праат бизнес или да се коалират или да работят съвместно....!! едната страна-държавата ми казва:господин гражданино...!дай парички,плати си сичко към мен и аз ще ти дам сигурност,здравеопазване,образование и пътища...!! аз веднъж дадох..!всичко!!! сичките данъци ,дето дължах!!!тя ,обаче не направи нищо за мен!!! ми сори!!!не плащам за несвършена работа...!!! и понеже вече съм разочарован от "Държава" ООД ще трябва да мине време,да ме убеди ,че вече е станала стабилна фирма и не лъже в сметките и си изпълнява договорите с мен -тогава и аз ще си изпълнявам задълженията към нея...
за тва....на полицая малко...!ма малко...! и мирна ми глава!!!държавата да го духа...!!!
предпочитам да ми ги земе катаджията и ми мирна главата,отколкото да ги дам в бюджета и там да ги земе доган или некой друг серсем и пак нема да идат ни за пътища,ни за знаци ,ни за здравеопазване или друго...!!!
аз разсъждавам така: аз и държавата/неин представител е полицая/ сме две лица,които искат да праат бизнес или да се коалират или да работят съвместно....!! едната страна-държавата ми казва:господин гражданино...!дай парички,плати си сичко към мен и аз ще ти дам сигурност,здравеопазване,образование и пътища...!! аз веднъж дадох..!всичко!!! сичките данъци ,дето дължах!!!тя ,обаче не направи нищо за мен!!! ми сори!!!не плащам за несвършена работа...!!! и понеже вече съм разочарован от "Държава" ООД ще трябва да мине време,да ме убеди ,че вече е станала стабилна фирма и не лъже в сметките и си изпълнява договорите с мен -тогава и аз ще си изпълнявам задълженията към нея...
за тва....на полицая малко...!ма малко...! и мирна ми глава!!!държавата да го духа...!!!
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
SKISA написа:аз си плащам и не мрънкам...! корупция-некорупция...!! да не е по-малка корупция като си платиме всички актове,фишове ,наказателни,данъци,винетки,такси и секви други земки на държавата и некой ги открадне директно с големата кошница напрао от бюджета!?!?!?

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
правилно правиш скиса
и аз така ще ди действам докато не видя промяна
държавата ООД може спокойно и нагледно да го види как се прави навсякъде - идват инвестиции, инвестират се парите по предназначение умножават се и се връщат. няма да стане по друг начин освен с инвестирани пари за целта.
ето започнах да виждам смисъл от полицията малко но се усеща и си платих актовете като пич.
и аз така ще ди действам докато не видя промяна
държавата ООД може спокойно и нагледно да го види как се прави навсякъде - идват инвестиции, инвестират се парите по предназначение умножават се и се връщат. няма да стане по друг начин освен с инвестирани пари за целта.
ето започнах да виждам смисъл от полицията малко но се усеща и си платих актовете като пич.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
То щеш не щеш актовете трябва да ги платиш....въпроса е къде отиват парите?...1 за теб, 1 за мен......1 за държавата
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
като висях първия и последен път в кат за актове се чудех защо не земат мойте пари и на още един двама и не плеснат по една автоматична врата и по един климатик във фоайето ами трябва да се варят там хората

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Alexi написа:те митничарите хвърляха хиляди евра оня ден през джама ,мамицата им насрана .. ама и куките тряа им направят такива проверки ... сещам се оня случай Бойко Борисов като беше министър на вътрешните работи го спрели с джип с много тъмни стъкла .. спуска се стъклото 1 пръст и се подават 50 лв .. куката ги хваща ама оня вътре не ги пуска ... спуска се надолу стъклото - Бойко Борисов на волана:mhihi:
Бойко Борисов НИКОГА не е бил министър на вътрешните работи, иначе вица е супер...
SaSo написа:Незнам ама аз си ги наредих едни куки доста жестоко последния път като ме спряха... Случая е следния :
...
И кукера : Са трябва да черпиш... То не може без... И гледам си портфейла и му викам... Абе имам само по 20лв и ще остана почти без пари... Дай да ти дам 20лв да ми върнеш.. И оня готов веднага... Вика : " Сложи ги тука под папката дискретно и отдолу да не те виждат.. "![]()
Отивам по встрани обаче гледам и едни 2лв се мотат... И викам ей са те наредих...
![]()
Сложих му 2лв по папката и оня си извади и ми върна като пич 10лв...
![]()
![]()
Аз бързо се изнесох към колата и газ да ме няма... Оня със сигурност се е изял от яд...
![]()
Дори не записа правилната кола...
![]()
![]()
Ама ми беше супер настроението после...
Това ако си го направил наистина, ще ти кажа само "Евала", много мразя общите знаменатели...
spacepl написа:хех ма вие сички ли давате веее , аре ревете срещу корупцията ахахахахаха. И после "куките виновни" - не са виновни те, не е луд тоя де яде баницата, а тоя дето му я дава нали знаете.
аре със здраве и не се оплаквайте повече за глупости
Взе ми думите от устата... Все пак, за да има корупция, освен взимащия, трябва да има и даващ...
SKISA написа:аз си плащам и не мрънкам...! корупция-некорупция...!! да не е по-малка корупция като си платиме всички актове,фишове ,наказателни,данъци,винетки,такси и секви други земки на държавата и некой ги открадне директно с големата кошница напрао от бюджета!?!?!?

SKISA написа:аз си плащам и не мрънкам...! корупция-некорупция...!
така е. намерил си си логичното за себе си оправдание нали?
само дето ти убягва нарочно или без да искаш че точно заради този манталитет ще умират хора по пътищата и ще има "привилигировани" дето ще паркират където си искат, ще правят каквото си искат по пътищата и тн. защото законов лост който се унижава да си иска пари е законов лост без авторитет. а такъв без авторитет (и респект) няма как да работи. и кръга се затваря.
аз лично бих предпочел да се краде на високо ниво, но ние простосмъртните да живееме във законова държава от колкото по пътищата и във ежеднвения живот да цари пълно беззаконие.
корупция по горните етажи има във всяка държава, но тези във които не е ширпотреба сред населението - във тях се живее сносно и най-малкото спокойно.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Vlados написа:...
Ти да не се обиди сега ... Казах го за оня пич... Просто дразнещо гадно си поиска пари... Не че бях и аз прав...
А иначе е имало случай в който е трябвало да ми влезе в положение полицая а не ми ... Затова съм и сега без талон... Просто на коледа нямаше никъде винетки от къде да си купя...А оня ми написа акт за това че съм нямал винетка... Ами като няма от къде да си купи човек... Ей това е просташко поведение...
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
SaSo написа:Ти да не се обиди сега ... Казах го за оня пич... Просто дразнещо гадно си поиска пари... Не че бях и аз прав...
...
Напротив, радвам ти се, защото ти казах, че съм против общите знаменатели.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
1. Все пак си потеглил без колан.
2. Носи си маркирана банкнота винаги.
3. Снимай патрулката /имаш право/. Ако някой ти се заяжда кажи, че си снимаш пейзажи.
4. Пробвай с телефона за корупция, въпреки, че още при самата снимка трябва да сте се разбрали.
5. След като си давал пари повече от веднъж какво очакваш?
6. Има гадове, но има и точни. Докато ти пише акта ти си снимай с телефона наляво надясно.
Не може да си плащал преди, стимулирайки корупцията, а сега да псуваш. Според мен не си прав в случая.
2. Носи си маркирана банкнота винаги.
3. Снимай патрулката /имаш право/. Ако някой ти се заяжда кажи, че си снимаш пейзажи.
4. Пробвай с телефона за корупция, въпреки, че още при самата снимка трябва да сте се разбрали.
5. След като си давал пари повече от веднъж какво очакваш?
6. Има гадове, но има и точни. Докато ти пише акта ти си снимай с телефона наляво надясно.
Не може да си плащал преди, стимулирайки корупцията, а сега да псуваш. Според мен не си прав в случая.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
alx написа:само дето ти убягва нарочно или без да искаш че точно заради този манталитет ще умират хора по пътищата ...
Да, да точно заради този манталитет ще умират хора...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
alx написа:///peter написа:alx написа:само дето ти убягва нарочно или без да искаш че точно заради този манталитет ще умират хора по пътищата ...
Да, да точно заради този манталитет ще умират хора...
обясни си позицията
Колега, извинявай ама не е нормално да ме спират и да искат да ми вземат книжката защото карам без колан в града или говоря по телефона. Естествено че ще мушна някой лев за да не си губя времето с глупости.
А чак пък заради корупцията да умират хора......това са доста силни думи. В цял свят законите са жестоки и все пак собствениците на ферарита и тн. не карат с 120 на магистралите.
Манталитета ни е такъв че повечето хора са се качили на някакви "кошари" или "табуретки" или соц. возила, които от 10 години не са им правени техн. прегледи и се мислят че карат формула едно.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5