зарата-"+" и "-" или защо ме е срам,че с
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
Епа аз незнам какво му е хубавото на Стара Загора,пълна селяния,Плевен е на светлиини години пред туи село
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
а що с роската стояхме удеве в 06.30ч до с.ягода със строшена кола и се чудехме на кой да звъннем от зара бмв тийм да ни дръпне,ма май няма кой...
и сега имам нужда от помощ за един кенеф,на някой ако му се цапа с дизелово масло да обажда
и сега имам нужда от помощ за един кенеф,на някой ако му се цапа с дизелово масло да обажда

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
pavlin_e30 написа:а що с роската стояхме удеве в 06.30ч до с.ягода със строшена кола и се чудехме на кой да звъннем от зара бмв тийм да ни дръпне,ма май няма кой...
да беше звъннал викам аз

знаеш че никога няма да откажа колкото и да е часа

Последна промяна ! Алекс на 18 Май 2008, 12:14, променена общо 1 път
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
! Алекс написа:pavlin_e30 написа:а що с роската стояхме удеве в 06.30ч до с.ягода със строшена кола и се чудехме на кой да звъннем от зара бмв тийм да ни дръпне,ма май няма кой...
да беше звъннал викам аз![]()
знаеш че никога няма да откажа колкото и да е часанищо че не отписвате от някъде....
Ти па къде се пиняш бе---Павката има в предвид,че няма на кой от общността да звънне-то е ясно,че на мен и теб може да се разчита денонощно и,ако Аз или Ти изпаднем в подобна ситуация ще си викнем влекач от ''TRACE''--но друго си е да дойде някой с фанелка на БМВ Зара тийм

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
хмм точно в такъв случаи трябва да разчиташ на приятелите си а не на просто някои които кара бмв
аз лично съм изпадал много пъти в такава ситуация и никои с бмв не ми е помагал пък бил тои и от бмв клуб и тн....и щом изпадна в такава ситуация званя ня верните си приятели за които по барза кола от голф няма
и проблема е решен...според мен не трябва да се разчита на клуба и тн а на приятелите си
хора много характери много това че карате бмв и сте в бмв клуб зара и тн...неозначава почти нищо...мое мнение 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
как си карах и онемя двиг,паля тресе кат луд.ай въжето и на канала,разкачих го и кога да го сваляме,взе че се скъса единия ремък и върху ръцете на зетчето-два пръста без кожа по кокалчетата и един разкъсан..
да еба и денят му скапан,а моята пак артиса за прозорците
да еба и денят му скапан,а моята пак артиса за прозорците

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
pavlin_e30 написа:а що с роската стояхме удеве в 06.30ч до с.ягода със строшена кола и се чудехме на кой да звъннем от зара бмв тийм да ни дръпне,ма май няма кой...
ми и аз незнам защо си се чудил.
имаш тел.на абсолютно всички.
що не звънна
сатанасчо,ти пиле не си в час моито момче

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
Незнам какво ви вадят толкова очите лъскавите Е 36-ците.Аз примерно имам такава и редовно си я преглеждам и лъскам.И знаете ли защо , защото карам БМВ а не онда,орел или олф 3.Лично мен БМВ културата ме учи да си поддържам количката за да мога с гордост да кажа че съм от БМВ обществото без да го излагам с мръсната си и неподдържана кола.Другото нещо което искам да кажа е че няма значение на колко години си и от къде си , а колко акъл имаш в главата. Аз примерно съм на 21г. и сам съм си изкарал парите за колата с много труд.И като знам колко под съм хвърлил докато си я купя , не мога да си позволя да си занемаря колата.Затова се чудя какво против имате лъскавите Е 36-ци?
Поздрави !
Поздрави !
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Колегата спомена Сливен, там тая марка е много на почит, виждал съм култови модели от М-ките
Богати хора, ценители на красивите и бързи коли 

Никой не мое ма връне на селу!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Satanans4o написа:Епа аз незнам какво му е хубавото на Стара Загора,пълна селяния,Плевен е на светлиини години пред туи село
Пич, от Плевен съм и за Плевен човек убивам, но ако си говорим честно за 2-3 години викаш града се е променил към много по-добро ли?. Щото от 3 год. не си идвам често и като го оставих си беше бая кенеф. Всеки се чудеше накъде да хване пътя. верно ли са се оправили нещата?

П.С. Към всички колеги от Плевен: Като се прибирам в града, ще ви потърся да се почерпим

От тогава русото не е на мода.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
С риск да стана банален ще кажа същото като колегите, селянията си я има навсякъде. Аз съм от Перник, както знаете всички градът не се носи с добра репутация (ПК тунинг, престъпност и тн.). От доста време не посещавам дискотеки, кръчми (мразя чалгата) и други такива заведения за забава, защото в тях гъмжи от малоумни, ограничени, простовати комплексари и комплексарки, които гледат преди, по средата и в края на дискотеката или където и да са да се сбият, бил съм свидетел на много грозни и не хуманни постъпки от страна гражданите в този жалък град то били малки или големи. Относно облеклото хммм чалга, чалга,чалга и пак чалга стайл, а познатите ми (не приятели) просто с тях на здрасти и това е шото и те са зле както всички останали, държа на няколко хора които се броят на пръсти, и биха ми помогнали за нещо. За колите няма да говоря то се знае
мога да се похваля, че има един Маебах и един Фантом с ПК регистрация, но се сещате от къде идват. Така, че съветът ми е не обръщай внимание на помията, ако случайно ви изпадне възможност да промените някой независимо в какво отношение (положително) го направете, а иначе нека се оправят както искат.

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
t060 написа:Satanans4o написа:Епа аз незнам какво му е хубавото на Стара Загора,пълна селяния,Плевен е на светлиини години пред туи село
Пич, от Плевен съм и за Плевен човек убивам, но ако си говорим честно за 2-3 години викаш града се е променил към много по-добро ли?. Щото от 3 год. не си идвам често и като го оставих си беше бая кенеф. Всеки се чудеше накъде да хване пътя. верно ли са се оправили нещата?![]()
П.С. Към всички колеги от Плевен: Като се прибирам в града, ще ви потърся да се почерпим
Ами кауфланд напраиха,Мосю Бриколаш,улуците ся са доста добре,абе арна раота стана,имаме си шоу рум за нови бмв-нца и доста бая неща напраиха

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
! Алекс написа:който на каквото си постели на такова ще легне-са казали хората
стига сте плакали само
най-лесно е да седна и да рева какво не ми харесва,и да се оплаквам
не си ли помогнеш сам и ония не може ти помогне![]()
всеки реве пък се натиска
баси откога не съм се съгласявал с теб

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.