зарата-"+" и "-" или защо ме е срам,че с

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Satanans4o » 18 Май 2008, 8:55

Епа аз незнам какво му е хубавото на Стара Загора,пълна селяния,Плевен е на светлиини години пред туи село

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 18 Май 2008, 9:00

а що с роската стояхме удеве в 06.30ч до с.ягода със строшена кола и се чудехме на кой да звъннем от зара бмв тийм да ни дръпне,ма май няма кой...
и сега имам нужда от помощ за един кенеф,на някой ако му се цапа с дизелово масло да обажда :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 18 Май 2008, 10:18

pavlin_e30 написа:а що с роската стояхме удеве в 06.30ч до с.ягода със строшена кола и се чудехме на кой да звъннем от зара бмв тийм да ни дръпне,ма май няма кой...

да беше звъннал викам аз ;)
знаеш че никога няма да откажа колкото и да е часа ;)нищо че ни отписвате от някъде....
Последна промяна ! Алекс на 18 Май 2008, 12:14, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 18 Май 2008, 12:11

! Алекс написа:
pavlin_e30 написа:а що с роската стояхме удеве в 06.30ч до с.ягода със строшена кола и се чудехме на кой да звъннем от зара бмв тийм да ни дръпне,ма май няма кой...

да беше звъннал викам аз ;)
знаеш че никога няма да откажа колкото и да е часа ;)нищо че не отписвате от някъде....

Ти па къде се пиняш бе---Павката има в предвид,че няма на кой от общността да звънне-то е ясно,че на мен и теб може да се разчита денонощно и,ако Аз или Ти изпаднем в подобна ситуация ще си викнем влекач от ''TRACE''--но друго си е да дойде някой с фанелка на БМВ Зара тийм ;)
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 18 Май 2008, 14:19

хмм точно в такъв случаи трябва да разчиташ на приятелите си а не на просто някои които кара бмв :mhihi: аз лично съм изпадал много пъти в такава ситуация и никои с бмв не ми е помагал пък бил тои и от бмв клуб и тн....и щом изпадна в такава ситуация званя ня верните си приятели за които по барза кола от голф няма :mhihi: и проблема е решен...според мен не трябва да се разчита на клуба и тн а на приятелите си :D хора много характери много това че карате бмв и сте в бмв клуб зара и тн...неозначава почти нищо...мое мнение :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 18 Май 2008, 16:41

как си карах и онемя двиг,паля тресе кат луд.ай въжето и на канала,разкачих го и кога да го сваляме,взе че се скъса единия ремък и върху ръцете на зетчето-два пръста без кожа по кокалчетата и един разкъсан..
да еба и денят му скапан,а моята пак артиса за прозорците :twisted:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 18 Май 2008, 22:10

и сега имам нужда от помощ за един кенеф,на някой ако му се цапа с дизелово масло да обажда :roll:

ми и аз незнам защо си се чудил.
имаш тел.на абсолютно всички.
що не звънна
сатанасчо,ти пиле не си в час моито момче :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gecko » 18 Май 2008, 22:22

Простотията и селянията е навсякъде ! :help:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 20 Май 2008, 22:23

Незнам какво ви вадят толкова очите лъскавите Е 36-ците.Аз примерно имам такава и редовно си я преглеждам и лъскам.И знаете ли защо , защото карам БМВ а не онда,орел или олф 3.Лично мен БМВ културата ме учи да си поддържам количката за да мога с гордост да кажа че съм от БМВ обществото без да го излагам с мръсната си и неподдържана кола.Другото нещо което искам да кажа е че няма значение на колко години си и от къде си , а колко акъл имаш в главата. Аз примерно съм на 21г. и сам съм си изкарал парите за колата с много труд.И като знам колко под съм хвърлил докато си я купя , не мога да си позволя да си занемаря колата.Затова се чудя какво против имате лъскавите Е 36-ци?

Поздрави !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 21 Май 2008, 18:46

Колегата спомена Сливен, там тая марка е много на почит, виждал съм култови модели от М-ките :winky: Богати хора, ценители на красивите и бързи коли :clap:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 21 Май 2008, 19:29

Satanans4o написа:Епа аз незнам какво му е хубавото на Стара Загора,пълна селяния,Плевен е на светлиини години пред туи село

Пич, от Плевен съм и за Плевен човек убивам, но ако си говорим честно за 2-3 години викаш града се е променил към много по-добро ли?. Щото от 3 год. не си идвам често и като го оставих си беше бая кенеф. Всеки се чудеше накъде да хване пътя. верно ли са се оправили нещата? :roll:

П.С. Към всички колеги от Плевен: Като се прибирам в града, ще ви потърся да се почерпим :bchug:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 24 Май 2008, 1:09

който на каквото си постели на такова ще легне-са казали хората
стига сте плакали само
най-лесно е да седна и да рева какво не ми харесва,и да се оплаквам

не си ли помогнеш сам и ония не може ти помогне ;)

всеки реве пък се натиска

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 24 Май 2008, 2:17

С риск да стана банален ще кажа същото като колегите, селянията си я има навсякъде. Аз съм от Перник, както знаете всички градът не се носи с добра репутация (ПК тунинг, престъпност и тн.). От доста време не посещавам дискотеки, кръчми (мразя чалгата) и други такива заведения за забава, защото в тях гъмжи от малоумни, ограничени, простовати комплексари и комплексарки, които гледат преди, по средата и в края на дискотеката или където и да са да се сбият, бил съм свидетел на много грозни и не хуманни постъпки от страна гражданите в този жалък град то били малки или големи. Относно облеклото хммм чалга, чалга,чалга и пак чалга стайл, а познатите ми (не приятели) просто с тях на здрасти и това е шото и те са зле както всички останали, държа на няколко хора които се броят на пръсти, и биха ми помогнали за нещо. За колите няма да говоря то се знае :evil: мога да се похваля, че има един Маебах и един Фантом с ПК регистрация, но се сещате от къде идват. Така, че съветът ми е не обръщай внимание на помията, ако случайно ви изпадне възможност да промените някой независимо в какво отношение (положително) го направете, а иначе нека се оправят както искат.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Satanans4o » 24 Май 2008, 6:30

t060 написа:
Satanans4o написа:Епа аз незнам какво му е хубавото на Стара Загора,пълна селяния,Плевен е на светлиини години пред туи село

Пич, от Плевен съм и за Плевен човек убивам, но ако си говорим честно за 2-3 години викаш града се е променил към много по-добро ли?. Щото от 3 год. не си идвам често и като го оставих си беше бая кенеф. Всеки се чудеше накъде да хване пътя. верно ли са се оправили нещата? :roll:

П.С. Към всички колеги от Плевен: Като се прибирам в града, ще ви потърся да се почерпим :bchug:

Ами кауфланд напраиха,Мосю Бриколаш,улуците ся са доста добре,абе арна раота стана,имаме си шоу рум за нови бмв-нца и доста бая неща напраиха :D

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 24 Май 2008, 8:55

! Алекс написа:който на каквото си постели на такова ще легне-са казали хората
стига сте плакали само
най-лесно е да седна и да рева какво не ми харесва,и да се оплаквам

не си ли помогнеш сам и ония не може ти помогне ;)

всеки реве пък се натиска

баси откога не съм се съгласявал с теб :yes:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории