България
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Когато е било време българинът да се ограмотява и да получава култура, той е бил под турско робство носейки цървули. България винаги е било зле и така ще си остане за напред.
Всеки път като се прибирам от чужбина съжалявам, че съм се прибрала.
Всеки ден гледам какви ли не простотии, че даже вече не ми правят чак толкова голямо впечатление. Дупки, боклук, мръсотия, цигания иии прочие.
После защо всички бягали навън....просто няма причина да останеше тук, камо ли да градиш нещо.
/Лично мнение;)/
Всеки ден гледам какви ли не простотии, че даже вече не ми правят чак толкова голямо впечатление. Дупки, боклук, мръсотия, цигания иии прочие.
После защо всички бягали навън....просто няма причина да останеше тук, камо ли да градиш нещо.
/Лично мнение;)/
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Когато е било време българинът да се ограмотява и да получава култура, той е бил под турско робство носейки цървули. България винаги е било зле и така ще си остане за напред.
/Лично мнение;)/
/Лично мнение;)/
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Как да се оправим като никои нищо не прави.Помня един път тук в форума четох тема да се организираме от форума за протести и така нататък и повечето викаха "мани мани нищо няма да стане,няма смисъл".Вие кво очаквате?

- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
Да вземем за пример една Сърбия..... или коя да е наша съседна държава.... светлинни години пред нас.... и защо? ще попитате...ми просто защото хората там са хора а не племе като Българите...
Декември месец бях в Атина... останах изумен от много неща...някой в по-горен пост беше споменал, че Гърция не можела да се сравнява с нас.... може и да е така но по какво да се сравнява....?
От изкараните 2 седмици там останах супер впечатлен от няколко основни неща.... Елементарното човешко отношение на хората един към друг...на Уважението било то един към друг или към чужденец....на завидната подкрепа която си оказват един на друг по какъвто и да е било повод....
И сега пак някой малоумник ще се изпляска и ще каже "ми хващай си багажа и се махай от БГ бе" хех няма да се учудя...
Мда...лесно е да се живее на гърба на мама и на тате...горките хорица ако тези малки дебилчета имат и най-малка представа какво изживяват тез родители за да осигурят елементарни условия на децата си нема така да приказват.... А какво остава за тези който не живееят в София.... просто не ми се мисли....
Декември месец бях в Атина... останах изумен от много неща...някой в по-горен пост беше споменал, че Гърция не можела да се сравнява с нас.... може и да е така но по какво да се сравнява....?
От изкараните 2 седмици там останах супер впечатлен от няколко основни неща.... Елементарното човешко отношение на хората един към друг...на Уважението било то един към друг или към чужденец....на завидната подкрепа която си оказват един на друг по какъвто и да е било повод....
И сега пак някой малоумник ще се изпляска и ще каже "ми хващай си багажа и се махай от БГ бе" хех няма да се учудя...
Мда...лесно е да се живее на гърба на мама и на тате...горките хорица ако тези малки дебилчета имат и най-малка представа какво изживяват тез родители за да осигурят елементарни условия на децата си нема така да приказват.... А какво остава за тези който не живееят в София.... просто не ми се мисли....
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
BMWACSCHNITZER написа:Как да се оправим като никои нищо не прави.Помня един път тук в форума четох тема да се организираме от форума за протести и така нататък и повечето викаха "мани мани нищо няма да стане,няма смисъл".Вие кво очаквате?![]()
Да се дигнат протесни и да има кой да ги чуе.....да съгласен съм...
Кажи ми кой от митингите и протестиращите успя да постигне нещо?
Нима учителите постигнаха това за което протестираха? не бих казал...
Върни се малко назад във времето и се сети на последните избори какви хора се бяха кандидатирали ..... куцо и сакато в парламента се вре да влезе...и хората ги покрепят...прави сметка....
Преди ноември месец 1989 година имаше една мафия...и това бе Комунистическата партия....след `89 година властта бе на бандитите и престъпниците...в ръцете на мафията....сега старата власт си върна "правомощията" и пак се почна мафиотски изпълнения само, че на държавно ниво.... Никой абсолютно никои от управляващите ни не му пука за обикновенния човечец...всеки гледа да си напълни джоба по един или друг начин и ние си ги избираме ли избираме...
Никога през никоя година не е била толкова слаба избирателната активност в страната.....
А кризата която предстои да се случи в БГ не след дълго ще бъде катастрофална за масата от жителите на БГ....
Абе не мога да ви разбера трябва ли сяка седмица ако не и секи ден да се пуска тема колко е зле в България?Като напише секи по 1 мнение за "кочината в Българистан" по добре ли ви става?Как ше се промениме като всеки седи и храни България ,вместо да се опита да направи нещо по въпроса?Някой заговори за корупция
Абе я се замислете ,колко от вас не са давали никога пари на катаджия?Как искате да се промени нещо като секи живее с мисълта "С пари всичко се оправя"??А ако толкова не ви харесва в България защо не се изнесете при всичката измет в Америка?Или в Испания да берете маслинки
.Какъв е смисъла от тоя песимизъм и това предубеждение "неска беше зле ,ама утре ще е по-зле''...Защо на всеки ,който не си е наредил живота му е виновна държавата и управляващите?Айде кажете ми сега като не ви харесва кмета , депотатите ,предизеднта защо ги избрахте???????Някой говори за задръстванията ,еми как да няма задръствания като цяла България се изнесе във София?Колко от вас са родени тук а не са е преместили да си търсят късмета в големия град?Защо трябва винаги да сте жертви не мога да разбера...Защо на който не му харесва не се изнесе от БГ?

Live it like you Love it
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
blqsu4ko написа:Някой заговори за корупцияАбе я се замислете ,колко от вас не са давали никога пари на катаджия?Как искате да се промени нещо като секи живее с мисълта "С пари всичко се оправя"
1. Аз не съм давал!
2. Ако полицая не взимаше 500, а 5000 лв мислиш ли че щеше да вземе твоите 20,50 - 100 лева? Не, нали. Щеше да ти шибне акта с кеф и на тебе да ти висне сопола и другия път щеше да внимаваш как и къде караш. Докато държавните служители взимат мизерни заплати винаги ще има корупция!
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Късмета в големия град ? Управниците го направиха това ... Направиха така че хората от малките градове и села да не могат да развиват своите отрасли ... И това ги принуди да се преместят в големите градове ... Какво си мислиш че всички предпочитат шума задръстванията многото глупаци пред живота на село сред природа и спокойствие ? Аре стига глупости ... Много от хората правят неща против волята си само и само да оцелеят ... И кажи как да си нареди някой живота с честен труд ? Ай кажи къв е смисъла да работиш яко и да изкарваш по 300-400лв на месец вместо да се захванеш с наркотици и да вадиш повече пари ... ? Или всички трябва да имат следната съдба родени в богато семейство ... Пари бол грижи никакви живот кеф . Извинявай ама затова циганите ще станат повече защото хората бягат ... Хората нямат пари да гледат деца ... По простата причина че и да си скъсват гъзовете от работа те правят пари единствено на работодателите но не и за тях ... Айде със здраве и пожелавам всекиго нормален живот 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Може и така да е ,но все пак не виждам какво променят обидите по държавата и управниците?Не че защитавам някой - просто е много дразнещо всеки да е жертва и да реве вместо да се замисли той какво е направил за да живее по-добре ,за да спре корупцията ,за да ни управлява по добър парламент ,за да се намалят катастрофите по улиците ,за да се намали напрежението и злобата в трафика...Но не ,вместо това нека бъдем жертви и обиждаме държавата ,която се е превърнала в това което е само заради самите нас...Може и още да съм малък и да не разбирам верно родителите ми ме издържат още ,но съм наясно с това което става и не съм от богато семейство...Имам някви смешни 5 лв на ден за джобни ,ама не съм тръгнал да говоря какъв кенеф е България и защо и майка ми и баща ми се спукват от работа за малко пари?Замислете се колко жалко е да обвинявате някой друг и да бъдете жертви когато всичко сме си го направили сами ,и всеки може да промени живота си стига да се труди и да има желание...
Live it like you Love it
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
Не точно това е че и да се трудиш и да имаш желание пак е малък шанса да успееш
Скоро бях чул някъде точното определение за българина - Тръгваш да правиш нещо и ако успееш всички тръгват след теб , ако ли не само приказват за теб
Човешкото същество има едно много лошо качество алчност и стремеж към многото ... За мен това е необяснимо защото след като имам 1 милиард и мога да си живея спокойно защо трябва да имам още много ... Въпреки че ощетявам много хора ... А ти приятелю бъди доволен на тези 5 лв , защото на времето разполагах с много по-малко джобни и се чудех за какво да ги похарча
(за храна или за детски глупости ) .
И не всички неща така сме ги направили ... Говоря за теб и за мен ( защото сме по-млади ) , но можем да ги променим някой ден знаеш ли 

(за храна или за детски глупости ) .

Според мен не е така ,че колкото и да се трудиш едва ли ще успееш...Ако искаш нещо ще намериш начин да го направиш...Няма не мога....И все пак не казвам ,че е лесно и че България е перфектанта страна ,че няма проблеми...Но обичам България и не виждам смисъл в ролята на жертва...
"В България роден съм и в България живея...Тук оставам и решил съм да успея"
ПС: каза ,че с тебе сме по млади...Едва ли си на 15 а

"В България роден съм и в България живея...Тук оставам и решил съм да успея"
ПС: каза ,че с тебе сме по млади...Едва ли си на 15 а

Live it like you Love it
- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
blqsu4ko написа:Може и така да е ,но все пак не виждам какво променят обидите по държавата и управниците?Не че защитавам някой - просто е много дразнещо всеки да е жертва и да реве вместо да се замисли той какво е направил за да живее по-добре ,за да спре корупцията ,за да ни управлява по добър парламент ,за да се намалят катастрофите по улиците ,за да се намали напрежението и злобата в трафика...Но не ,вместо това нека бъдем жертви и обиждаме държавата ,която се е превърнала в това което е само заради самите нас...Може и още да съм малък и да не разбирам верно родителите ми ме издържат още ,но съм наясно с това което става и не съм от богато семейство...Имам някви смешни 5 лв на ден за джобни ,ама не съм тръгнал да говоря какъв кенеф е България и защо и майка ми и баща ми се спукват от работа за малко пари?Замислете се колко жалко е да обвинявате някой друг и да бъдете жертви когато всичко сме си го направили сами ,и всеки може да промени живота си стига да се труди и да има желание...
Когато почнеш сам да се грижиш за себе си и когато почнеш ти да даваш на детето си по 5лв на ден изхранвайки семейството си тогава ще те питам драги от къде точно изгрява слънцето...
Като толкова много съветваш хората да направят нещо а не да седят и да се изживяват като жертви ....вземи и дай пример със себе си като за начало.... много е лесно да говориш ...само не забравяй, че повечето който изразяват мнение по въпроса са се сблъсквали и ежедневно се сблъскват с абсурда и манталитета на Българина който не подлежи на промяна.....
Айде...дай конкретен пример по първия пост на автора на темата...нали си мъж....давай смело....
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
blqsu4ko на 22 съм . От 2 години и половина работя . Същевременно и уча . Доста трудно си е да ти кажа ... Ще разбереш цената на нещата едва когато почнеш да се грижиш сам за себе си както каза колегата
Не се грижа на 100% за себе си , но да кажем 80 % . И вече съм ядосан от всички ,защото всеки гледа да те изтарикати и да вземе нещо от теб .

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Още 1 проблемче, е че всички искат да са тарикати, ама тарикати на дребно. Да минеш на червено, да преебеш 10 коли, да излъжеш някой за 20 лв и т.н. Бой, йебън и сръбска музика ни трябва на нас българите, и не защото сме мързеливи, а щото сме глупав народ.[/u]
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Общо взето виновника за всичко в България е един и той е сямата България, ако имаще хора в парламента които да ги е грижа за народа си нямаше сега да караме по дупки, а по първокласни пътища, нямаше да има корупция сред държавните служители, ако имаше нормален стандарт на работа и заплата в България, няма да има олигофрени дето изпреварват 10 автомобила и то в насрешното и минаващи на червено, просто защото, ако не беше пълна България с боклуци и където минеш да виждаш мръсотия ще си караш нормално и ще се наслаждаваш на красота и природа. Имам още много да допълвам по отношение на България в какво е зле, но всичко с времето си. А ти Блясъчко светулко живей докато можеш защото след това ще опре ножа в кокала и ще се чудиш накъде да хванеш за да имаш сегашните 5 лв. както каза един колега по горе пожелавам ви нормален живот, че и по прекрасен.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!