Как селото попадна в града
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Абе ей, трудно ми е да определя защо е толкова голяма концентрацията на простотия в тоя форум, ама ей на - факт.Много забавна тема, добре се посмях.И евала на оня със съединителя.Бърже да се качва на маздата и да си заплюе някое голямо здраву дръво (може и дуваррр, стига да намери)!Пич, не знам с какво са те правили тбе, но определено не е било с желание.
Съгласен съм, че може да се трие темата, достатъчно други глупости има за четене.
Съгласен съм, че може да се трие темата, достатъчно други глупости има за четене.
"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."
- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
беше 93та аз студент в унсс и на задния ред по време на лекция 4увам следния коментар "нибой са хубава си ни са притиснявай ша си намйерим суфянци я глйедай ка си са накиприла , таз ризка ут бала ли ти йе" след което си дадох сметка 4е тея селяци ще ни превземат, само не о4аквах да е толкова бьрзо
. ина4е евалата на 4овека който го е писал, дано селянията дето 4ете се замисли 4е живота не е само У СОФИЯ а има и други места за реализация и опити за изтриване на на генети4ни недостатьци 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Стига бе човече ....... не разнра ли, че независи "ти кой си, къде си" всичко си опира до хората .......
Винаги ще има тъпи курабии дето идват в Софето да си намерят някой тъпкач с пачка ...... пък ако могат и да го излъжат.
Само не казвай, че такива индивиди не са ти сядали в колата.
За кафе и сода,една разходка с колата, и няколко благи думи и хоп още
една бройка .......
Те хората са казали блага дума момини крака разтваря (или железни врати)
Има и трудолюбиви хора.Идват в София учат,бачкат такава работа на която вие не се хващате защото била неблагодарна и не добре платена,работят усърдно и когато си намерят работа по-добра от на половината кореняк Софиянци и тогава столичаните почват да се жалват, че им крадяли постовете, за тях нямало работа и такива неща ......
Всичко е до човека
Винаги ще има тъпи курабии дето идват в Софето да си намерят някой тъпкач с пачка ...... пък ако могат и да го излъжат.
Само не казвай, че такива индивиди не са ти сядали в колата.
За кафе и сода,една разходка с колата, и няколко благи думи и хоп още
една бройка .......
Те хората са казали блага дума момини крака разтваря (или железни врати)
Има и трудолюбиви хора.Идват в София учат,бачкат такава работа на която вие не се хващате защото била неблагодарна и не добре платена,работят усърдно и когато си намерят работа по-добра от на половината кореняк Софиянци и тогава столичаните почват да се жалват, че им крадяли постовете, за тях нямало работа и такива неща ......
Всичко е до човека
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
interlagos написа:беше 93та аз студент в унсс и на задния ред по време на лекция 4увам следния коментар "нибой са хубава си ни са притиснявай ша си намйерим суфянци я глйедай ка си са накиприла , таз ризка ут бала ли ти йе" след което си дадох сметка 4е тея селяци ще ни превземат, само не о4аквах да е толкова бьрзо. ина4е евалата на 4овека който го е писал, дано селянията дето 4ете се замисли 4е живота не е само У СОФИЯ а има и други места за реализация и опити за изтриване на на генети4ни недостатьци
Правиш ли разлика между Селянин и селски манталитет...Ако не правиш няма смисъл да говорим....А за тъпите п.тки в УННС ми е пределно ясно положение...
Нямам нищо против хората родени извън София, даже напротив, работя с доста такива и много от тях са ми добри приятели, нямам нищо против интелегентните хора да идват в столицата да търсят развитие, защото немогат да го постигнат в малките си родни градчета и селца, НО ми писна някакви селяци да си карат като У града си с един светофар (неработещ), да засичат, У рейса да ми крещят, да се карат с всеки който седне преди тях, да ми цапат якето с мазната си баничка която си хрупат шумно докато си се возят, да търсят само с кой да се сбият в дискотеката, щото са свикнали така да правят У тяхно село!
П.П.

П.П.

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Mihmor написа:Нямам нищо против хората родени извън София, даже напротив, работя с доста такива и много от тях са ми добри приятели, нямам нищо против интелегентните хора да идват в столицата да търсят развитие, защото немогат да го постигнат в малките си родни градчета и селца, НО ми писна някакви селяци да си карат като У града си с един светофар (неработещ), да засичат, У рейса да ми крещят, да се карат с всеки който седне преди тях, да ми цапат якето с мазната си баничка която си хрупат шумно докато си се возят, да търсят само с кой да се сбият в дискотеката, щото са свикнали така да правят У тяхно село!
П.П.
Под У нямаш предвид регистрацията на Ямбол нали

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ми че те селяндурите навсякъде бе,кат има някво мероприятие-празник на града,цирк,митинг,чалга концерт,пазаруване в МЕТРО преди празници-тогава става страшно,само селски представители с анцузи и кафеви обувки,жени с мустаци и всякви такива изруди,за които това е страхотно преживяване...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не, нямам предвид Ямбол, не говоря за интелегентните хора който са дошли в София с цел, амбицирани и възможност (без значение от кое населено място са), ами за тия СЕЛЯЦИ дето идват от майната си за да работят на 3 места едновременно като охрана за 180 лева на месец, защото това за тяхно село е много пари и ми спят на рамото в рейса, подбиват заплатите и правят мизерии в града, защото такава им е културата, това за тях е развлечение, да правят мизерии. 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Много правилно колега...
Не взимат с акъл работните места а с мизерия, като са навити да ми бачкат за 180лв, много ясно че тях ще взема
Все още нивото на повечето фирми е много ниско, за тях е по-добре да вземат някой прост свинар и да му дават 180лв, отколкото някой умен за 500-1000лв
Иначе не ми пука кой от къде е, само да не ми миека и да не се кефи на 180лв заплата + буркани от село
Не взимат с акъл работните места а с мизерия, като са навити да ми бачкат за 180лв, много ясно че тях ще взема

Иначе не ми пука кой от къде е, само да не ми миека и да не се кефи на 180лв заплата + буркани от село
interlagos написа:беше 93та аз студент в унсс и на задния ред по време на лекция 4увам следния коментар "нибой са хубава си ни са притиснявай ша си намйерим суфянци я глйедай ка си са накиприла , таз ризка ут бала ли ти йе" след което си дадох сметка 4е тея селяци ще ни превземат, само не о4аквах да е толкова бьрзо. ина4е евалата на 4овека който го е писал, дано селянията дето 4ете се замисли 4е живота не е само У СОФИЯ а има и други места за реализация и опити за изтриване на на генети4ни недостатьци
off topic
То и ти можеш да се опиташ, да пишеш грамото, ама те мързи нали...
/off topic

- interlagos
- кандидат ентусиаст
-
CuMo написа:interlagos написа:беше 93та аз студент в унсс и на задния ред по време на лекция 4увам следния коментар "нибой са хубава си ни са притиснявай ша си намйерим суфянци я глйедай ка си са накиприла , таз ризка ут бала ли ти йе" след което си дадох сметка 4е тея селяци ще ни превземат, само не о4аквах да е толкова бьрзо. ина4е евалата на 4овека който го е писал, дано селянията дето 4ете се замисли 4е живота не е само У СОФИЯ а има и други места за реализация и опити за изтриване на на генети4ни недостатьци
off topic
То и ти можеш да се опиташ, да пишеш грамото, ама те мързи нали...
/off topic
не знам кьде е 4то