Как селото попадна в града

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KNOCK » 17 Яну 2008, 18:34

saarak написа:Изображение

СЪЕДИНИТЕЛЯ ПРАВИ СИЛАТА
Изображение I LOVE MAZDA

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 18 Яну 2008, 2:29

cobrata_m3 написа:e не бях чел скоро толкова голяма глупост

значи не четеш често форума :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 18 Яну 2008, 9:33

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: mmm да :)
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Kenslay » 18 Яну 2008, 12:02

Абе ей, трудно ми е да определя защо е толкова голяма концентрацията на простотия в тоя форум, ама ей на - факт.Много забавна тема, добре се посмях.И евала на оня със съединителя.Бърже да се качва на маздата и да си заплюе някое голямо здраву дръво (може и дуваррр, стига да намери)!Пич, не знам с какво са те правили тбе, но определено не е било с желание.

Съгласен съм, че може да се трие темата, достатъчно други глупости има за четене.
"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от interlagos » 18 Яну 2008, 15:39

беше 93та аз студент в унсс и на задния ред по време на лекция 4увам следния коментар "нибой са хубава си ни са притиснявай ша си намйерим суфянци я глйедай ка си са накиприла , таз ризка ут бала ли ти йе" след което си дадох сметка 4е тея селяци ще ни превземат, само не о4аквах да е толкова бьрзо :shock: . ина4е евалата на 4овека който го е писал, дано селянията дето 4ете се замисли 4е живота не е само У СОФИЯ а има и други места за реализация и опити за изтриване на на генети4ни недостатьци :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 18 Яну 2008, 17:21

Стига бе човече ....... не разнра ли, че независи "ти кой си, къде си" всичко си опира до хората .......
Винаги ще има тъпи курабии дето идват в Софето да си намерят някой тъпкач с пачка ...... пък ако могат и да го излъжат.
Само не казвай, че такива индивиди не са ти сядали в колата.
За кафе и сода,една разходка с колата, и няколко благи думи и хоп още
една бройка .......
Те хората са казали блага дума момини крака разтваря (или железни врати)
Има и трудолюбиви хора.Идват в София учат,бачкат такава работа на която вие не се хващате защото била неблагодарна и не добре платена,работят усърдно и когато си намерят работа по-добра от на половината кореняк Софиянци и тогава столичаните почват да се жалват, че им крадяли постовете, за тях нямало работа и такива неща ......

Всичко е до човека

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 18 Яну 2008, 19:09

interlagos написа:беше 93та аз студент в унсс и на задния ред по време на лекция 4увам следния коментар "нибой са хубава си ни са притиснявай ша си намйерим суфянци я глйедай ка си са накиприла , таз ризка ут бала ли ти йе" след което си дадох сметка 4е тея селяци ще ни превземат, само не о4аквах да е толкова бьрзо :shock: . ина4е евалата на 4овека който го е писал, дано селянията дето 4ете се замисли 4е живота не е само У СОФИЯ а има и други места за реализация и опити за изтриване на на генети4ни недостатьци :)

Правиш ли разлика между Селянин и селски манталитет...Ако не правиш няма смисъл да говорим....А за тъпите п.тки в УННС ми е пределно ясно положение...
Изображение

Аватар

Мнение от Mihmor » 19 Яну 2008, 12:48

Нямам нищо против хората родени извън София, даже напротив, работя с доста такива и много от тях са ми добри приятели, нямам нищо против интелегентните хора да идват в столицата да търсят развитие, защото немогат да го постигнат в малките си родни градчета и селца, НО ми писна някакви селяци да си карат като У града си с един светофар (неработещ), да засичат, У рейса да ми крещят, да се карат с всеки който седне преди тях, да ми цапат якето с мазната си баничка която си хрупат шумно докато си се возят, да търсят само с кой да се сбият в дискотеката, щото са свикнали така да правят У тяхно село!

П.П.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 19 Яну 2008, 18:32

Mihmor написа:Нямам нищо против хората родени извън София, даже напротив, работя с доста такива и много от тях са ми добри приятели, нямам нищо против интелегентните хора да идват в столицата да търсят развитие, защото немогат да го постигнат в малките си родни градчета и селца, НО ми писна някакви селяци да си карат като У града си с един светофар (неработещ), да засичат, У рейса да ми крещят, да се карат с всеки който седне преди тях, да ми цапат якето с мазната си баничка която си хрупат шумно докато си се возят, да търсят само с кой да се сбият в дискотеката, щото са свикнали така да правят У тяхно село!

П.П.

Изображение

Под У нямаш предвид регистрацията на Ямбол нали :mhihi: :mhihi: Или мойта работа гузен негонен бяга :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 20 Яну 2008, 13:36

ми че те селяндурите навсякъде бе,кат има някво мероприятие-празник на града,цирк,митинг,чалга концерт,пазаруване в МЕТРО преди празници-тогава става страшно,само селски представители с анцузи и кафеви обувки,жени с мустаци и всякви такива изруди,за които това е страхотно преживяване...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар

Мнение от Mihmor » 20 Яну 2008, 13:41

Не, нямам предвид Ямбол, не говоря за интелегентните хора който са дошли в София с цел, амбицирани и възможност (без значение от кое населено място са), ами за тия СЕЛЯЦИ дето идват от майната си за да работят на 3 места едновременно като охрана за 180 лева на месец, защото това за тяхно село е много пари и ми спят на рамото в рейса, подбиват заплатите и правят мизерии в града, защото такава им е културата, това за тях е развлечение, да правят мизерии. :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 20 Яну 2008, 13:44

Много правилно колега...
Не взимат с акъл работните места а с мизерия, като са навити да ми бачкат за 180лв, много ясно че тях ще взема ;) Все още нивото на повечето фирми е много ниско, за тях е по-добре да вземат някой прост свинар и да му дават 180лв, отколкото някой умен за 500-1000лв ;)
Иначе не ми пука кой от къде е, само да не ми миека и да не се кефи на 180лв заплата + буркани от село

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 20 Яну 2008, 14:11

Абе незнам дали сте забелязали, ама в някой от кварталите на София има повече селяни (кореняци), от колкото са емигрирали тук през последните 10 години...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CuMo » 20 Яну 2008, 14:15

interlagos написа:беше 93та аз студент в унсс и на задния ред по време на лекция 4увам следния коментар "нибой са хубава си ни са притиснявай ша си намйерим суфянци я глйедай ка си са накиприла , таз ризка ут бала ли ти йе" след което си дадох сметка 4е тея селяци ще ни превземат, само не о4аквах да е толкова бьрзо :shock: . ина4е евалата на 4овека който го е писал, дано селянията дето 4ете се замисли 4е живота не е само У СОФИЯ а има и други места за реализация и опити за изтриване на на генети4ни недостатьци :)

off topic

То и ти можеш да се опиташ, да пишеш грамото, ама те мързи нали...

/off topic
:smoke:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от interlagos » 20 Яну 2008, 16:41

CuMo написа:

off topic

То и ти можеш да се опиташ, да пишеш грамото, ама те мързи нали...

/off topic

не знам кьде е 4то :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории