Страх или предпазливост...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 15 Яну 2008, 19:54

БМВ е марка която ти дава един вид престиж в обществото. Нормално е щом караш висок клас кола особено БМВ или Мерцедес, хората да те гледат по различен начин и с малко респект.
Проблема обаче е, че мнго дълго време само мутрите можеха да си позволят да карат такива коли и все още обществото ги приема по този начин..

Потребител
Аватар

Мнение от Harry » 15 Яну 2008, 19:54

Като не си съгласен с моето мнение не е нужно да ме обиждаш!!Знам че си опасна мутра :mhihi: :mhihi:
Work hard - play harder!!!

Потребител
Аватар

Мнение от PPP » 15 Яну 2008, 23:53

ja написа:БМВ е марка която ти дава един вид престиж в обществото. Нормално е щом караш висок клас кола особено БМВ или Мерцедес, хората да те гледат по различен начин и с малко респект.
Проблема обаче е, че мнго дълго време само мутрите можеха да си позволят да карат такива коли и все още обществото ги приема по този начин..

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
Изображение

Не карай с крака и ръце,а с ум и сърце!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 15 Яну 2008, 23:53

ja написа:БМВ е марка която ти дава един вид престиж в обществото

За това в Албания има само мерцедеси - защото са много престижни ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 16 Яну 2008, 12:29

mastorpetko написа:

защото в Албания няма интерпол, затова карат само мерцедеси и БМВ-та след 2005-а :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 16 Яну 2008, 19:07

Doberman_vas написа:
mastorpetko написа:

защото в Албания няма интерпол, затова карат само мерцедеси и БМВ-та след 2005-а :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Имах предвид, че в Европа такива коли карат лекари, адвокати и хора с други престижни професии. Там БМВ не е мутренска кола...

PPP, напиши некоя думичка де така не мога да те разбера накозил ли си се или ми се смееш нещо?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 17 Яну 2008, 14:08

ja написа:
Doberman_vas написа:
mastorpetko написа:

Имах предвид, че в Европа такива коли карат лекари, адвокати и хора с други престижни професии. Там БМВ не е мутренска кола...

PPP, напиши некоя думичка де така не мога да те разбера накозил ли си се или ми се смееш нещо?

Грешиш, винаги БМВ е била бунтарска кола, и я карат тези които искат да изразят "бунт" към нещо си, най малко към ограничението на скоростта :mhihi: :mhihi: ...
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 17 Яну 2008, 15:18

Doberman_vas написа:
ja написа:
Doberman_vas написа:
mastorpetko написа:

Грешиш, винаги БМВ е била бунтарска кола, и я карат тези които искат да изразят "бунт" към нещо си, най малко към ограничението на скоростта :mhihi: :mhihi: ...

Има си и бунтарски модели М3, М5 :)

Са с дизела къв бунт праиме...

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 17 Яну 2008, 15:40

Doberman_vas написа:
mastorpetko написа:

А в Косово като има 3-4 хил.тъпаци от КФОР дали не се карат такива коли :mhihi: А ,албанците ,нема такъв филм бате :mhihi: На пристанището в Дуръс има наредени десетки лодки дори камиони направени като лодки и чакат оферти.Прекарва се всичко ,в посока Италия като се почне от хора и цигари до дрога и оръжие а в обратна посока да не са капо качват по некой автомобил :mhihi: И полицаите не пропускат всеки курс да си получат своето. :mhihi: Иначе в авто къщите нема кой да ги бие по цени в европа :mhihi: ,ама а купи си от там кола де.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го шано
Мечтае да кара: още по-шано
Детайли за колата: Излъскан сток

Мнение от emiche » 19 Яну 2008, 1:46

spower написа:само ще ви кажа преди като карах черна Е36 като си пуснех мигача и всички ме пускаха да мина после като я продадох и карах за около месец бял форд ескорт и никой не искаше да ме пусне даже ми свиркаха,същото го сподели мой приател тои караше Ц класа с тъмни стъкла пускаха го продаде я и се качи на поло и като мен никои не го пуска:)сега като съм с Е46-цата пак е 4ерна но немога да забележа разлика струвами се , че народа по се притеснява от Е36 може би щото много квартални гамени ги карат и не ги знаят кога са друсани и кога не са :) пък и вида на черна е36 е доста начумерен особенно ако е тунингована отпреде ;),моя зъболекар който е фен на БмВ и смени няколко ми казваше като видя келеш като тебе на Е36 задължително по един зад врата да си знае как кара :mhihi:

да не му е кабинета на кристал,иван,а?
Изображение
Дизелите са мъртви души.

Предишна

Назад към Страхотни истории