Страх или предпазливост...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
БМВ е марка която ти дава един вид престиж в обществото. Нормално е щом караш висок клас кола особено БМВ или Мерцедес, хората да те гледат по различен начин и с малко респект.
Проблема обаче е, че мнго дълго време само мутрите можеха да си позволят да карат такива коли и все още обществото ги приема по този начин..
Проблема обаче е, че мнго дълго време само мутрите можеха да си позволят да карат такива коли и все още обществото ги приема по този начин..
ja написа:БМВ е марка която ти дава един вид престиж в обществото. Нормално е щом караш висок клас кола особено БМВ или Мерцедес, хората да те гледат по различен начин и с малко респект.

Не карай с крака и ръце,а с ум и сърце!
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
ja написа:БМВ е марка която ти дава един вид престиж в обществото
За това в Албания има само мерцедеси - защото са много престижни

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
mastorpetko написа:ja написа:БМВ е марка която ти дава един вид престиж в обществото
защото в Албания няма интерпол, затова карат само мерцедеси и БМВ-та след 2005-а

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Doberman_vas написа:mastorpetko написа:ja написа:БМВ е марка която ти дава един вид престиж в обществото
защото в Албания няма интерпол, затова карат само мерцедеси и БМВ-та след 2005-а![]()
![]()
Имах предвид, че в Европа такива коли карат лекари, адвокати и хора с други престижни професии. Там БМВ не е мутренска кола...
PPP, напиши некоя думичка де така не мога да те разбера накозил ли си се или ми се смееш нещо?
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
ja написа:Doberman_vas написа:mastorpetko написа:ja написа:БМВ е марка която ти дава един вид престиж в обществото
защото в Албания няма интерпол, затова карат само мерцедеси и БМВ-та след 2005-а![]()
![]()
Имах предвид, че в Европа такива коли карат лекари, адвокати и хора с други престижни професии. Там БМВ не е мутренска кола...
PPP, напиши некоя думичка де така не мога да те разбера накозил ли си се или ми се смееш нещо?
Грешиш, винаги БМВ е била бунтарска кола, и я карат тези които искат да изразят "бунт" към нещо си, най малко към ограничението на скоростта

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Doberman_vas написа:ja написа:Doberman_vas написа:mastorpetko написа:ja написа:БМВ е марка която ти дава един вид престиж в обществото
![]()
Грешиш, винаги БМВ е била бунтарска кола, и я карат тези които искат да изразят "бунт" към нещо си, най малко към ограничението на скоростта![]()
...
Има си и бунтарски модели М3, М5

Са с дизела къв бунт праиме...
Doberman_vas написа:mastorpetko написа:ja написа:БМВ е марка която ти дава един вид престиж в обществото
![]()
А в Косово като има 3-4 хил.тъпаци от КФОР дали не се карат такива коли

- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
spower написа:само ще ви кажа преди като карах черна Е36 като си пуснех мигача и всички ме пускаха да мина после като я продадох и карах за около месец бял форд ескорт и никой не искаше да ме пусне даже ми свиркаха,същото го сподели мой приател тои караше Ц класа с тъмни стъкла пускаха го продаде я и се качи на поло и като мен никои не го пуска:)сега като съм с Е46-цата пак е 4ерна но немога да забележа разлика струвами се , че народа по се притеснява от Е36 може би щото много квартални гамени ги карат и не ги знаят кога са друсани и кога не сапък и вида на черна е36 е доста начумерен особенно ако е тунингована отпреде
,моя зъболекар който е фен на БмВ и смени няколко ми казваше като видя келеш като тебе на Е36 задължително по един зад врата да си знае как кара
да не му е кабинета на кристал,иван,а?
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4