имало едно време

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Fata_Morgana » 14 Мар 2007, 22:44

Това, което си споделил е тъжно и аз те разбирам! Всеки, който е обичал знае какво е истинска болка. Ще ти споделя нещо, което малко жени ще кажат, но много го мислят и чувстват! Когато нещо се предложи на тепсия, то е безинтересно и скучно. Повечето жени (аз лично) обичам да преследвам мъжа! Ако някой ме върти, държи се с мен дръпнато и не проявява явен интерес, то това ме провокира да се мобилизирам. Да дам всичко от себе си за да спечеля и заслужа, дори най-малкия признак на любов. Така е и с мъжете - искат това, което не могат да имат! То е много по-сладко и желано! Така че ако искаш да те обичат, научи се тънко и с финес да "тормозиш" жените! Не да ги обидиш или нараниш, а просто да си поиграеш, но с мярка! :winky:
А за това момиче не се притеснявай, щом тя е избрала да си отиде-добре! Не се обвинявай, защото всяко зло - за добро. Следващият път ще внимаваш повечко. :yes:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 15 Мар 2007, 8:52

dizelboy аз съм същия бро само ще ти кажа едно обаче колкото повече им даваш да ти се качат на главата толкова губиш... преди 6 месеца и аз се разделих с човек(по точно жена де) на когото разчитах.
Тя искаше свобода,никви ограничения и т.н и аз не я спирах за нищо.Почна работа и хоп искам да съм сама да видя какво ще е , е да добре върви но след като видиш повече не се връщай и така и стана ама ми е по леко.Сегашната ми приятелка не смеее да излезе без да ми звънне или да е без мен просто защото я оставих да ме гони 2 месеца и когато казах добре може и да стане нещо тя разбра че втори шанс няма да има.Запомнете едно НИКОГА НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ЕВАЛА това ни е грешката на всички че ги караме да се мислят за единствени и неповторими а са тоооооооооолкова много и има за всички :D

поздрави от Русе:)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 15 Мар 2007, 9:55

RSxRacer написа:dizelboy аз съм същия бро само ще ти кажа едно обаче колкото повече им даваш да ти се качат на главата толкова губиш... преди 6 месеца и аз се разделих с човек(по точно жена де) на когото разчитах.
Тя искаше свобода,никви ограничения и т.н и аз не я спирах за нищо.Почна работа и хоп искам да съм сама да видя какво ще е , е да добре върви но след като видиш повече не се връщай и така и стана ама ми е по леко.Сегашната ми приятелка не смеее да излезе без да ми звънне или да е без мен просто защото я оставих да ме гони 2 месеца и когато казах добре може и да стане нещо тя разбра че втори шанс няма да има.Запомнете едно НИКОГА НЕ ИМ ДАВАЙТЕ ЕВАЛА това ни е грешката на всички че ги караме да се мислят за единствени и неповторими а са тоооооооооолкова много и има за всички :D

Много ми хареса това :yes:
what a helluva ride

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 15 Мар 2007, 10:07

RSxRacer написа:dizelboy аз съм същия бро само ще ти кажа едно обаче колкото повече им даваш да ти се качат на главата толкова губиш... преди 6 месеца и аз се разделих с човек(по точно жена де) на когото разчитах.

:mhihi: :yes:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 15 Мар 2007, 12:33

радвам се че сте на моето мнение :D. Както казва един агент една жена трябва да струши доста пишки преди да се ожени а един мъж трябва да мине през доста п.тки преди да избере подходящия размер :mhihi:!Извинявам се за цинизмите но иначе цитата губи смисъла и красотата си :D :D :D

поздрави от Русе :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stranger » 15 Мар 2007, 13:14

В тая тема има много истини и човещина...
@dizelboy ,бате след 10 години като се обърне назад и ще разбере колко е нещастна и колко е изгубила ама на...

Жените които писаха в темата, попринцип са прави, но не за това става въпрос в точно тази тема.Така че мили женички не си мислете че разбирате за кво става дума, особено ако годинките са ви малко. И трябва да си признаете до 30 35г, че и след тва, тотално незнаете какво искате и това причинява разруха навсякъде около вас.

И наистина интересното е, че колкото повече даваш на една жена, била тя и от разумните такива, тя все повече му се насища и почва да иска друго.Не си знаят приоритетите жените.Аз съм минавал и по двата пътя, да давам всичко и да не давам нищо ( образно казано "нищо", имам предвид много малко и рядко )...и излиза че като не даваш нищо и ги мачкаш ти лазят в краката и те боготворят, което е супер странно!

За тва глад и бой, глад и бой и всичко ще е точно

П.С. А със селянки въобще не се занимавайте, те нито знаят цената на парите нито на любовта...А най лошите селянки са софийските селянки, щото хем цената им е висока хем са още по големи надувки и друсли от другите...

Малко хора останахме на тая земя... :have one:

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 15 Мар 2007, 13:14

:ahah: :yes: :clap:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 15 Мар 2007, 13:57

Има една песен на (Теодора - Някой като мен) много ми допада и текса е много смислен ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 15 Мар 2007, 14:24

Dimo написа:в последното изречение има най много истина:
Ако обичаш нещо пусни го на свобода, а ако се върне при теб само, ще бъде твое за винаги !!!

реалността е доста по жестока .... дори и да се върне, може пак да си отиде .. повярвай ми ..... тва го има само в прикаzките ...

BMW lover написа:Земи се стегни и помни едно : ВРЕМЕТО ЛЕКУВА ;)

друга zаблуда ... няма такова 4удо .... с времето може да се намали болката, но не и да иz4еzнат 4увствата .... детската невинна любов е вечна ....

много неща съм писал по тези теми .... мога с часове да говоря за това , но няма смисъл ....

Stranger написа:И наистина интересното е, че колкото повече даваш на една жена, била тя и от разумните такива, тя все повече му се насища и почва да иска друго.Не си знаят приоритетите жените.
Малко хора останахме на тая земя... :have one:

ми всичките жени които познаваш са така .... явно не си търсил добре .... и така можеш да говориш за хората които познаваш .... а като те слушам как говориш, жените това, жените онова, всички това , всички онова .... хич не ми приличаш на един от малкото "хора" останали на този свят ...
БМВ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stranger » 15 Мар 2007, 16:15

@fANTONa, виж, знам какво впечатление ти е направило мнението ми и това е напълно оправдано...затова ще се опитам да се поправя в това ми мнение...

От не малкото жени и мъже които познавам, повечето са комерсиални боклуци - трудно могат да се нарекат хора, защото човек можеш да наречеш същество което чувства дълбоко, с душата си и мисли, разсъждава , търси отговор, търси причина,търси еволюция и осъвършенстване, свързва тези свой мисли и чувствата с околният свят.Демек едно много сложно същество, а не просто поредният комерсиален консуматор, който не мисли и чувства по далече от носа си. Тук ще заменя всички, с повечето и ще кажа че повечето жени на възраст 20-30 години които аз познавам се задоволяват с богат мъж-гъзар, който да е фешан и добре изглеждащ,глези ги и им угажда на капризите, с който могат да се изфукат ква кола карал и тн. докато не дойде този който е по фешан по богат и по добре изглеждащ от него...Защо е така...ми защото немогат да влезнат "на дълбоко" нито в мислите си нито в чувствата си!Тези жени ги виждаме всеки ден около нас, млади, комерсиално облечени надувки каращи по хубави коли от колкото може да си позволи честно работещият кадърен човек в БГ. За бога та те не разбират дълбоките чувства и мисли които стоят зад абстрактните текстове на песни като тези на Колдплей примерно и филми като Последният Самурай и Форест Гъмп.Давам именно тези за пример защото в момента те ми изникват в главата.Ще си позволя да разкажа следната кратка история:

Събираме се с пр.(мъже и жени) повечето от които бих нарекъл хора...и гледаме последния самурай, предполагам повечето от вас са го гледали, филма е добре направен , леко манипулативен, повече мъжки отколкото женски, с тъжен край, който акцентира върху честта и достойнството.Този филм не се мисли, според мен се чувства особено в края.Това което чувстваш накрая на филма неможе да се опише с думи, защото за всеки то е малко или повече различно.Както и да е, свършва филма, святкам аз лампата, оглеждам се с просълзени очи,и виждам сълзи породени от чувства в очите на повечето от компаният, други седят замислени, сдържащи сълзите и тн...обаче една мацка седи на диванчето и ми се хили щастлива...аз запалих мотора и я питам, що ми се хилиш, нищо ли не почувства от филма, а тя ми отвръща - ами то идеята е същата като на "Тигър и Дракон" и не ми беше много интересен...

Дотука за жените, кво им трябва на повечето мъжете...чифт цици, готин задник, хубаво лице и туй е то.Тва също не го оправдавам.Такъв тип мъже, не уважават жените, не виждат красотата в тях, като под красота имам предвид красотата на душите им, на мислите им, която само подчертава външната красота.
Но каква красота можеш да намериш в жени като по горе описаната, за какво да си говориш с нея, как да откриеш пред нея красотата, която се таи в дълбините на собствената ти душа и се пази за ЧОВЕКЪТ!, като от това само ти самият ще пострадаш и сам едва ли не ще си причиниш болка...Може би ще се съгласите с мен,че голяма част, ПО голямата част, от днескашните български жени са като от по горе даденият пример.Рядко можеш да си говориш с някоя жена за всичко,от елементарни ежедневни неща до дълбоки душевни и абстрактни неща, които се таят само в фантазията и душата на човека...fANTONa, може би пак ще кажеш че познавам само такива жени, ама на мен с някоя Фешанка (аз ги наричам забременелки) не ми се е случвало досега да си общувам пълноценно...те са вълнуват изключително от ежедневни материални неща и не задълбават по навътре в света...Повечето ми наистина пълноценни разговори съм ги водил предимно с метълки и един друг тип жени които незнам как да нарека...може би нео-хипарки...предимно членове на такива под общества, виждат душата на света и са готови да се гмурнат в нея...

fANTONa следя най редовно разказите ти, които дълбоко ме разчувстват и ми напомнят на мои размисли чувства и преживявания, свалям ти шапка и имаш моето уважение...
Аз имах доста дълга връзка с момиче,с кристално чиста детска любов и много всеотдайност, изключително пълноценна, изключително духовна, може би много повече духовна отколкото материална и именно това доведе до края и, защото живота ме принуди да застана и остана на границата между духовното и матерялното, а тя не беше стигнала до там и предпочете да остане повече в духовният от колкото в марериалният свят.Може би защото все още незнаеше цената на парите и тъмната половина на живота и света.Знам звучи много объркано и адски нереално, но немога да го представя по добре.Знам че никога няма да имам тази кристална детска любов отново, а това ме натъжава и наранява ужасно много.Прав си че детската любов е вечна, дори и двамата да се разделят, тя ще се запази в някое кътче на душата им и те винаги ще си спомнят за нея...Но дали тя може да се запази между двама човека вечно?Сега си мисля че едва ли това е възможно, защото всеки ден живота се опитва да я разбие на парчета с своето най голямо оръжие, наречено материално ежедневие.Това са парите, проблемите и какво ли още не, което живота ни поднася всеки божи ден, за да се борим с него.Кара ни да поставим себе си между това оръжие и детската ни любов и да изтърпим болката която е изтърпявал Прометей, закачен на онази скала...

Дали има начин да се запази тази любов и какъв е той вече незнам, признавам си , "леко" съм отчаян...
Установил съм че жените над 30 са осъзнали колко е груб живота и са разбрали вече какво искат...абе има много какво да се пише, но ще спра до тук...

Извинявам се за пошло написаното мнение по горе, но продължавам да стоя зад идеята му и нещата които са казани в него

Поздрави

Edit: Та мисълта ми е,че живота всячески се опитва да развали тази детска любов и ако ти имаш късмета да не стъпиш накриво и да издържиш всичките му гадости, човекът до тебе може да няма този късмет...
Последна промяна Stranger на 16 Мар 2007, 1:06, променена общо 1 път

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 15 Мар 2007, 16:31

Stranger,

прочетох мнението ти с много голям интерес. Не мога да кажа генерално, а и съм бил твърде малко на този свят, за да мога да обобщя дали казаното от теб е вярно, но това, което си написал докосва. Може би не всеки, затова сме различни. Но докосва.
Особено "Последния Самурай".
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stranger » 15 Мар 2007, 16:41

Ati благодаря,щом казваш че докосва, значи е така.За съжаление не притежавам дарбата да изразявам нещата много художествено а и не съм го писал с намерението да докосва чувствата, а да е разбираемо и да обяснява...Гледах да е по прагматично и реално написано.Страхувам се че може би наистина генерализирам прекалено много нещата и ги разглеждам от по тъмната страна, но може би се дължи на периода в който съм попаднал...
Като цяло може би не е вярно, но се надявам всеки да намери в мнението ми по нещо вярно и за себе си

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 15 Мар 2007, 17:20

абе оня Наполеон го казал ама айде сещате се за ко става дума :mhihi:

поздрави от Русе :)
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520

Мнение от fANTONa » 15 Мар 2007, 18:34

първо се извинявам за големия оффтопик, които сътворихме ...
второ си връщам думите от предишния ми пост ... явно съм прибързал с изводите

Stranger написа:Ati благодаря,щом казваш че докосва, значи е така.За съжаление не притежавам дарбата да изразявам нещата много художествено а и не съм го писал с намерението да докосва чувствата, а да е разбираемо и да обяснява...Гледах да е по прагматично и реално написано.Страхувам се че може би наистина генерализирам прекалено много нещата и ги разглеждам от по тъмната страна, но може би се дължи на периода в който съм попаднал...
Като цяло може би не е вярно, но се надявам всеки да намери в мнението ми по нещо вярно и за себе си

докосва , точно защото не си го описал художетвено, а така както го чувстваш ... и за това не ти трябва дарба, трябва просто да гу чувстваш вътре в себе си ...
а може би разглеждаш нещата от тъмната страна понеже това е реалността ... лично мое мнение , заради което доста хора ме смятат за песимист, а аз смятам че съм реалист ...

Stranger написа: Дотука за жените, кво им трябва на повечето мъжете...чифт цици, готин задник, хубаво лице и туй е то.Тва също не го оправдавам.Такъв тип мъже, не уважават жените, не виждат красотата в тях, като под красота имам предвид красотата на душите им, на мислите им, която само подчертава външната красота.

само да допълня ... истинската красота на жената (не говоря за фешанките) се крие в очите, те са пътят, който води към сърцето ..... а там се намира мястото където любовта обитава ...

Stranger написа:fANTONa, може би пак ще кажеш че познавам само такива жени, ама на мен с някоя Фешанка (аз ги наричам забременелки) не ми се е случвало досега да си общувам пълноценно...те са вълнуват изключително от ежедневни материални неща и не задълбават по навътре в света...Повечето ми наистина пълноценни разговори съм ги водил предимно с метълки и един друг тип жени които незнам как да нарека...може би нео-хипарки...предимно членове на такива под общества, виждат душата на света и са готови да се гмурнат в нея...

не , напротив , разбрах те ... и аз не съм водил пълноценен разговор с такива индивиди, може би за това не ги приемам като приятели, просто те нямат какво да ми кажат освен, как си , кво става , днес времето е хубаво и т.н.
а иначе не знам дали причината е музиката (спомена метълки) но и аз слушам такава музика ... особено балади .. може би там най-трудно се уловява емоционалната страна и за това малко хора разбират този стил, но тази емоция е наистина силна и трудно може да те пусне след като те е грабнала ...

Stranger написа:Та мисълта ми е,че живота всячески се опитва да развали тази детска любов и ако ти имаш късмета да не стъпиш накриво и да издържиш всичките му гадости, човекът до тебе може да няма този късмет...

може да се запази, но само от едната страна .... от другата остават само спомените ....
късмет ... няма такова животно ... ако имаш желанието и силата да изтърпиш, ще изтърпиш ... ако ли не - предаваш се и минаваш от другата страна ...

"nothing lasts forever... even cold november rain.."
БМВ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 15 Мар 2007, 19:54

браво мом4ета и моми4ета зна4и се пак може да стане една хубава задушевна тема в която секи каза по нещо истинско за себеси и бас лова 4е секи се епо4увтвал по добре особено онези които одавна са свършили с това 4увство им се появила осмивка на лицето с мисалта егати каде ми беше акъла оба4е хора никога нищо не сажелявам а знам 4е и ви дават хората които имат сарца ние сме допълнението на онези които неим достига мъни4ко душвност и се допълваме заимно

месри за хубавите думи на си4ки смисал 4е секи акза нещо и от своия живот хубавое 4е се пак може да си говорим и на по хубави теми

някои беше казал за пиене и смъркане бате карам 2 литра с турбо не от наи бурзите но и за мене има стълбове от толко правеници по нея и бензини и масла неми остават 60 кинта първите които ми останат обещавам 4е публи4но ще се нашмъркам :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

така4е секи които може да ракеже своията история макар и като прикаска с не толко хубав краи даваите смело
ИзображениеИзображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории