Малко снимки на трабантчета и жигули :-)))

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 06 Авг 2006, 13:14

gorskiq написа:че искам и аз да напсувам 2-3 ама ме страх да не ме бамнат после :lol:

Е, изчакай малко де! Вчера си се регнал, днес искаш вече да почваш да псуваш. Всичко с времето си ;)
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 06 Авг 2006, 13:17

gorskiq написа:То Кол президент То Кол президент То Кол президент То Кол президент :lol:
бате не те познавам ама ме кефиш ... ебав... им майката на сички а и те си траят ... еваларката :yes:
за българския народ само гърч и нищо друго .. тои така е свикнал и му е гот явно ... за тфа нема да се опраим още мнооо века

сигж .. добре си му се извинил .. не треа с лошо до никъде няма да стигнеш ... как беше лафа като те фраснат по едната буза даи и другата :mhihi:

мноо мъже в чоропогащи на тоя свят еиии :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.п. само да попитам ти не си от толирираните нали ?
че искам и аз да напсувам 2-3 ама ме страх да не ме бамнат после :lol:

а ти що си не ебеш майката? Искаш ли да се видим на живо, за да разберем кой е в чорапогащи и кой ще го убива гаечния ключ отзад в багажника? дееба и лекетата нещастни... кажи къде си да дойда да ти извадя бъбреците...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката

Мнение от X-citer » 06 Авг 2006, 13:25

кваземодо.цом написа:оооо храна :mhihi: мноо лабаво днес :mhihi:

Всички модове и админи са на почивка. Оставили са ни двамата с теб да се грижим за форума :mhihi: Благодаря им за доверието :lol:
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 06 Авг 2006, 13:49

gorskiq написа:
X-citer написа:
gorskiq написа:че искам и аз да напсувам 2-3 ама ме страх да не ме бамнат после :lol:

Е, изчакай малко де! Вчера си се регнал, днес искаш вече да почваш да псуваш. Всичко с времето си ;)

е какво значение има млад ли сам стар ли сам .. тея правила не са ли за всички :mhihi:

сигж .. споко батка не се впрегай толко .. като се видим на Екото ще си стиснем ръцете и ще се потупаме по рамото и на по биричка ше изгладим проблемите .. ЩЕ ми се извиниш :lol: .. мое и да те опъна ако толко настояваш де :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.п. сори днес нещо ми е криво ако некои сам обидил да ме извинява ... ай ся да ви еб .. м .. на сите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ще ти изкривим една метална палка в главата... правил съм го вече, знам какво се случва с главата, докато успее палката да се изкриви...
и изобщо не ме интересуваш, то си личи от пет километра че си тъпо лапенце дето е одшло да дразни...
ама аз се чудя няма ли модератори тука???
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Re: .............

Мнение от Cobra » 06 Авг 2006, 13:55

Тоо Cool написа::ahah: :ahah: :ahah: Е аре верно не говори повече, че ставаш смешен...доста!!!
Веднага си личи кой е смотан :lol: :lol: :lol:

Само искрено се надявам да не направи грешката мене да ме наречеш смешен? ;)

Щото ако е така направо ми пиши на лични да ми обясниш тая дума какво означава :?:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 06 Авг 2006, 14:36

:ahah: :ahah: :ahah: Леле-това прозвуча чак заплашително!!! Ако това е била целта на поста ти-е, НЕ съм стреснат-ама хич :mhihi: :mhihi: :mhihi: !!!
Сега ще мутрееме май, а? Ако продължаваш така необосновано и незаслужено да обиждаш моята първа родина не само, че ще ПРОДЪЛЖАВАМ да те наричам смешен, но и мисля да го изпиша на билборд на центъра на столицата (може да ми пратиш и снимка, за да се знае кой все пак осмивам) :idea: Проблем???
Бай дъ уей не ти пиша на лично, за да видят всички какъв точно е проблема тука!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Аватар

Мнение от X-citer » 06 Авг 2006, 15:02

сопол написа:
п.п. сори днес нещо ми е криво ако некои сам обидил да ме извинява ... ай ся да ви еб .. м .. на сите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сбогом :twisted: :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 06 Авг 2006, 15:17

бата в биг мама скендалите къде стават тука :mhihi: и то от нищо работа :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sleepwalker » 06 Авг 2006, 16:19

ммм даааа и тука се е получила тема :mhihi:
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 06 Авг 2006, 22:08

Ще прощавате, ама тук пак се получи вечеринка :mhihi:
Основните двама участника се извиниха един на друг, ама нали трябва да има сеир и се включиха известни и безизвестни мъже (кой по чоропогащи, кой не) и пак стана една - добре обсъдихте снимките на Бавареца :mhihi:
Няма да трия мненията, но ще заключа темата, защото и от втория път няма да проходи явно.

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Предишна

Назад към Страхотни истории