Най- обичам....ГОЛФИСТИ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Idiot написа:Aз искам само да ви кажа да уважавате противника.... Ако тоя пич със голфа беше VR6 тая тема нямаше да е има ИЗОБЩО!!!!!!
да, така е АМА НЕ БЕШЕ

идеята е друга момчета и момичета... явно не ме разбрахте какво исках да кажа... Не бих написъл и ред ако изпреваря някой човечец дето си крета там... Яд ме е, че е бъкано с такива мърльовци дето се мислят за големи играчи, големи баровци, големи мутри.... Когато мога - правя така, че да ги поставя на място... и резултата ми доставя удоволствие!
Това е, както искате разбирайте!!!

Ако ви е страх от хулигана на пътищата - карайте го!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
FASH1ON написа:не сте ли забелязали, че най-посещаваните и най-коментираните теми винаги ги затварят![]()
![]()
тая май върви на там мисля
Бъркаш се, това е "страхотни истории" и докато не се върне Бабуна аз се разпореждам тук - ако я заключа какво ще пишем тук?
То и без това вече стана рядкост БМВ да мине нещо друго, та ако я затрия тая тема....

Пишете си бре, то друго не ни остана

Ама викам за разнообрзие някой д анапише и инетресна гонка, която да е:
а) - гонка
б) - интересна, независимо от изхода за БМВ-то
Или пак аз ще трябва да давам тон и да казвам как са ма минавали с БМВ-то
Ати

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Idiot написа:Aз искам само да ви кажа да уважавате противника.... Ако тоя пич със голфа беше VR6 тая тема нямаше да е има ИЗОБЩО!!!!!!
А пък ако голфа беше кола, съвсем нямаше да я има темата

XaMaB написа:Idiot написа:Aз искам само да ви кажа да уважавате противника.... Ако тоя пич със голфа беше VR6 тая тема нямаше да е има ИЗОБЩО!!!!!!
А пък ако голфа беше кола, съвсем нямаше да я има темата
нямам коментар!!!
мога само да кажа:

евала XaMaB
Леле
вие сте луди,само се пресмивате на хората които карат голф.Първо трябва да си най-големия глупак,ако почнеш да се сравняваш с кола , по-нисък клас от бмв-то,всеки знае че голфа е по-слаба кола и това не дава повод да се подигравате.Като сте терикати,влезте в форума на мерцедес и се правете на мъже,като знам кави моделчета имат мерцедес ,май ще ви падне усмивката.

evans написа:Леле![]()
![]()
вие сте луди,само се пресмивате на хората които карат голф.Първо трябва да си най-големия глупак,ако почнеш да се сравняваш с кола , по-нисък клас от бмв-то,всеки знае че голфа е по-слаба кола и това не дава повод да се подигравате.Като сте терикати,влезте в форума на мерцедес и се правете на мъже,като знам кави моделчета имат мерцедес ,май ще ви падне усмивката.
хм, не си прочел нали?
Голфа се бегаше с БМВ-то.... все пак....

- Methodius
- Митоди яде мисо
-
evans написа:като знам кави моделчета имат мерцедес ,май ще ви падне усмивката.
Яки моделчета ... от дръгел нагоре .. по отношение на двигатели просто си немогат .. се с 1 крачка и поне 50 коня назад ..

Последна промяна Methodius на 13 Юли 2006, 8:12, променена общо 1 път
най-смешно ми е като гледам как т.нар. голфисти се възхищават на баварците и мечтаят и бълнуват за тях, а същевременно вие ги правите на гъз
VR6 не е кой-знае каква игра че толкова да ги хвалите...нали са по 200коня има няма...а какво ви е мнението за Косуорт ? съжалявам за оффтопика но не се сдържах да попитам 

u kBo ?!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Duratec написа:...а какво ви е мнението за Косуорт ? съжалявам за оффтопика но не се сдържах да попитам
Моторя става ама иначе ...сам ще си отговориш след като покараш някое BMW.
Не става дума само за вървеж не само вървежа прави една кола добра!Съчетанието от удоволствие от шофиране ,качество динамични характеристики правят една кола добра

имам едно приятелче със 525 двигател '94 и купе '90-92 (така твърди той), било 192 коня и М...макар че не виждам нищо общо с М - нито на двигателя го пише (1 фр каза че трябвало да пише, аз не съм запознат) нито броните са такива...та ще го уговоря да ме повози. 6500 бг. лева, добра цена ли са за такова БМВ ? Мъчи се да го продава...
u kBo ?!