един прекрасен следобед
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
!!Asen_X написа:Страхотна история![]()
![]()
![]()
Ех Диляне.... с тебе сме една и съща история ....
Моята тръпка обаче е нощем да разхождам зверчето из нощна София в търсене на поредната доза адреналин из пустите улици...
Преди малко ме спират уважаемите господа със въпроса... това ли е начина по който трябва да излизаш от завой

после втори въпрос:
П: знаеш ли че е забранено да излизаш така от кръстовище? (държейки закона в ръка и разлиствайки го бавно)
Д: Мииии... не знам да пише във закона как е правилно да се излиза от кръстовище
П: Това е нарушение, занася се колата, реве, даваш и газ, знаеш ли ако я изпуснеш какви са последствията?
Д: Господине аз се занимавам с това професионално!
П: Професионално?
Д: Имаме си клуб и караме на писта!
П: И тука да не ти е писта!
Д: (мисля си да му кажа ми аз тука тренирам)..... мииии...
П: Бягай и ако те видя пак дори и със най-малкото нарушение ще си имаме разправия!
Д: Благодаря ви, лека работа
Ех, тея палави Е30-ки

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- INTEGRALE
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW Golf MK6 1.4 tsi, W212 E350CDI
- Мечтае да кара: Koenigsegg
Фиеста турбо върви бая... ако е в ред , ама 320 Е30 .... доста сериозно като набере
Абе, моя опите е че 320ката си върви мнооого , ако шофиора си познава колата.... незнам с това заднооо , аз съм брал ядове на първите 100метра от 320Е36 с доста по голям и напънат мотор от на фиестата
П.С. залагам една бира за БМВто ако е на 600-800метра

Абе, моя опите е че 320ката си върви мнооого , ако шофиора си познава колата.... незнам с това заднооо , аз съм брал ядове на първите 100метра от 320Е36 с доста по голям и напънат мотор от на фиестата

П.С. залагам една бира за БМВто ако е на 600-800метра
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Страх ли ви е да паднете от фиестичка
че толко се стресирате тука
Нали много вървежни били ....варките 

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Лично мен не ме е страх
Аз го правя за удоволствие... ако мислиш че има тук такива който да не се пускат щото ги е страх си объркал мястото 

- sleepwalker
- кандидат ентусиаст
-
Страхотен разказ
ПП: колко бързо се напълни темата с малки рацери "ела на божура да го видим тва БМВ че имаме семки за чоплене"

ПП: колко бързо се напълни темата с малки рацери "ела на божура да го видим тва БМВ че имаме семки за чоплене"

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
TheKiller написа:Страх ли ви е да паднете от фиестичкаче толко се стресирате тука
Нали много вървежни били ....варките
А ти момче си хипер смешен

обясни ти се 100 пъти, че не си попаднал на точното място, а ти "не и не" и пак си "най-отворения", е хубаво, ако мислиш, че някой ти обръща внимание, се лъжеш, жестоко!
А явно не само аз, ами всички разбрахме, че си въздух под налягане, защото сериозните пичове, нямат твоя "велик" стил на писане и перчене!
п.с. Ходи се снимай

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
Идната събота сме на божура! Да се позамериме да погледаме как вървят нещата... аз не знам в колко почва там мероприятето така е някой да каже и ще се разберем кога да тръгваме 

- PROPOVEDNIKA
- селянина с колелото
-
TheKiller евала пич, знам какво ти е сега!
Преди време тук един с 318ка 115коне е36 минаваше Опел 2.0 8клапана 115 коня, ама го минаваше до като не влезе момчето с Опела да разясни нещата. 

Последна промяна PROPOVEDNIKA на 19 Юни 2006, 0:06, променена общо 1 път
- PROPOVEDNIKA
- селянина с колелото
-
sleepwalker написа:Страхотен разказ![]()
![]()
ПП: колко бързо се напълни темата с малки рацери "ела на божура да го видим тва БМВ че имаме семки за чоплене"![]()
Според мен ти си от типа семка, какво мислиш по въпроса?

Вчера случайно попаднах на разговор с непознати,които представете си обсъждаха тази тема и се подсмиваха на уважавания Д.Пенчев."хаха вие видяхте ли тоя Д.Пенчев ли къв е там ква тема е пуснал как бил издухал няква фиеста и незнам си кво"На мен ми стана много криво но не исках да влизам в директен спор с тези семкаджийчета.Оттеглих се от неприятния разговор. Просто хората които познават Дилян са си направили заключението за истината от случката.Всички останали колкото и да лаят "керванът" няма да спре!
И понеже съм сигурен тези същите семкаджийчета ще видят какво съм написал ще им кажа че никой не се интересува от тяхното мнение изпълнено със злоба и комплекси!
И понеже съм сигурен тези същите семкаджийчета ще видят какво съм написал ще им кажа че никой не се интересува от тяхното мнение изпълнено със злоба и комплекси!
Остави всички зад теб !
Комплекси.....комплекси това, комплекси онова, а на мен ми се струва че си комплексирано голфажийчеPaskal написа:Вчера случайно попаднах на разговор с непознати,които представете си обсъждаха тази тема и се подсмиваха на уважавания Д.Пенчев."хаха вие видяхте ли тоя Д.Пенчев ли къв е там ква тема е пуснал как бил издухал няква фиеста и незнам си кво"На мен ми стана много криво но не исках да влизам в директен спор с тези семкаджийчета.Оттеглих се от неприятния разговор. Просто хората които познават Дилян са си направили заключението за истината от случката.Всички останали колкото и да лаят "керванът" няма да спре!

Какво още подклаждаш огъня, Дилян Пенчев е написал готина история, която не вярвам да има човек ,който да не я оцени

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
МАЧКАТОР написа:...
Човека си е много прав щото ние не си пишеме историйките и да си доукрасяваме

И това че момъка с фиестата написа тука едно мнение и дори нема доблестта да си признае ами напротив, излъга и въпреки че на всеки му е ясно как стоят нещата не го е срам да продължава да влиза и пише тактично заобикаляйки неудобните му въпроси

А що се отнася за Паскал той е много по напред от комплексираните голфаджийчета и само човек който не го познава може да се изкаже по тоя начин

Изобщо на хората който смятат да продължават с подобните изказвания ще им препоръчам горещо да прочетат това: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=34599