Писна ми от шибаните куки заклевам се

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 17 Юли 2006, 16:27

[FF]GODFLESH написа:и аз така 1 път дадох касова бележка вместо книжката...нали иска "документите"

Ти ме уби, не мога да си намеря място от смях :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 17 Юли 2006, 16:58

Добре бе,нали като те спре куката се представя :?: Запомняш му името и РПУ-то и подаваш жалба,аз съм го правил и имаше ефект,дори писмено ми отговориха :!: Подаваш и 1 копие в това зад Син-сити на пл.Македония-Столично главно ли беше....или нещо такова-до Торакс :evil:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 28 Юли 2006, 15:07

Turboman написа:Един съвет ако ви спрът за превишенеа скорост или за алкохол,изискваите удостоверение че съответния уред е минал на технически преглед в близките 6 месеца

Един съвет от мен! Не го правете! По скоро ако покаже алкохол може да отпадне пробата в съда ако уреда не е минал технически преглед. Ако на място попитате дали е минал технически преглед най-много да ви пратят за кръвен тест в най близката болница - а там мърдане няма и обикновено показва повече от колкото дрегера ще ви покаже!
SGV

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 28 Юли 2006, 15:25

Има някакъв телефон за корупция. Можеш да опиташ поне. Запомняш им номера, час, всичко и после ще им пуснат проверка. Аз като ми се заяждат така им казвам да ми пишат акт. И без тва не ги плащам дреме ми.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20

Мнение от Timeto » 22 Авг 2006, 7:47

Turboman написа:Един съвет ако ви спрът за превишенеа скорост или за алкохол,изискваите удостоверение че съответния уред е минал на технически преглед в близките 6 месеца

Съвета на Turboman е железен... минавал сам така. Едно приятелче ми предлага веднъж стикери за техническа изправност на радара и дрегера... ще трябва да се пробвам да го намеря пак тоя пич :mhihi:
Данните от апаратите със стар стикер не важат.

Предишна

Назад към Страхотни истории