Писна ми от шибаните куки заклевам се
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
[FF]GODFLESH написа:и аз така 1 път дадох касова бележка вместо книжката...нали иска "документите"
Ти ме уби, не мога да си намеря място от смях

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Добре бе,нали като те спре куката се представя
Запомняш му името и РПУ-то и подаваш жалба,аз съм го правил и имаше ефект,дори писмено ми отговориха
Подаваш и 1 копие в това зад Син-сити на пл.Македония-Столично главно ли беше....или нещо такова-до Торакс 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
Turboman написа:Един съвет ако ви спрът за превишенеа скорост или за алкохол,изискваите удостоверение че съответния уред е минал на технически преглед в близките 6 месеца
Един съвет от мен! Не го правете! По скоро ако покаже алкохол може да отпадне пробата в съда ако уреда не е минал технически преглед. Ако на място попитате дали е минал технически преглед най-много да ви пратят за кръвен тест в най близката болница - а там мърдане няма и обикновено показва повече от колкото дрегера ще ви покаже!
SGV
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Има някакъв телефон за корупция. Можеш да опиташ поне. Запомняш им номера, час, всичко и после ще им пуснат проверка. Аз като ми се заяждат така им казвам да ми пишат акт. И без тва не ги плащам дреме ми.

- Timeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20
Turboman написа:Един съвет ако ви спрът за превишенеа скорост или за алкохол,изискваите удостоверение че съответния уред е минал на технически преглед в близките 6 месеца
Съвета на Turboman е железен... минавал сам така. Едно приятелче ми предлага веднъж стикери за техническа изправност на радара и дрегера... ще трябва да се пробвам да го намеря пак тоя пич

Данните от апаратите със стар стикер не важат.
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4