Впечатления
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ето щом държиш да видиш колата ми на пистата
http://vive.data.bg/bmw%20sabor%20plovd ... V04715.MPG
И да,засегна ме много и не мога да си обесня с какво го заслужих.
И както каза "РАНАТА ЗАРАСТВА, ДУМАТА ОСТАВА."Та думите ще ги
запомня.

http://vive.data.bg/bmw%20sabor%20plovd ... V04715.MPG
И да,засегна ме много и не мога да си обесня с какво го заслужих.
И както каза "РАНАТА ЗАРАСТВА, ДУМАТА ОСТАВА."Та думите ще ги
запомня.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
чакайте, чакайте, момчета:(
какво направихте сега пък вие?!:( може ли така грозно да се хванете за гушите, и то в публичен форум?!:( Брат Сони, респект към теб и всичко което правиш, винаги си доказвал, че си адски истинска частица от нас. Моля те, не нападай така хората:( ако приятелката ти една дума не е чула правилно или ти я е препредала погрешно, целия смисъл на едно конкретно исказване се променя тотално и какъв е резултата?! ти си жестоко афектиран срещу хора, които също многократно са доказвали огромната си съпричастност към малкото ни и сплотено общество. знам че всички знаете ( както и самият той ), че това, което направи Сами, беше неразумно и недообмислено. Но никой от нас няма право да го вини за това, защото се познаваме и, бидейки наясно със себе си и колегите, знам когато ме удари адреналина в петите колко глупави и необмислени постъпки взимам. Аналогична е ситуацията когато събрах мантинелите на бул. България по най-безумния начин, когато Сашо косата се хвърли в преспите на Витоша просто защото сърце не му дава да си махне крака от педала на газта и т.н.т. ( няма смисъл да изброявам още конкретни ситуации ).
В момента от една проста грешка ( която, в същност, е НАПЪЛНО нормална за всеки един от нас ) и от някоя накриво казана дума, ще се изпокарате напълно безмислено и само ще създадете ненужни напрежения сред тълпата. не го правете, моля ви. знам, че всички знаете колко е безмислено да се прави това:( МОЛЯ прочетете мнението ми, обмислете го и спрете да се нападате по този грозен начин:(
какво направихте сега пък вие?!:( може ли така грозно да се хванете за гушите, и то в публичен форум?!:( Брат Сони, респект към теб и всичко което правиш, винаги си доказвал, че си адски истинска частица от нас. Моля те, не нападай така хората:( ако приятелката ти една дума не е чула правилно или ти я е препредала погрешно, целия смисъл на едно конкретно исказване се променя тотално и какъв е резултата?! ти си жестоко афектиран срещу хора, които също многократно са доказвали огромната си съпричастност към малкото ни и сплотено общество. знам че всички знаете ( както и самият той ), че това, което направи Сами, беше неразумно и недообмислено. Но никой от нас няма право да го вини за това, защото се познаваме и, бидейки наясно със себе си и колегите, знам когато ме удари адреналина в петите колко глупави и необмислени постъпки взимам. Аналогична е ситуацията когато събрах мантинелите на бул. България по най-безумния начин, когато Сашо косата се хвърли в преспите на Витоша просто защото сърце не му дава да си махне крака от педала на газта и т.н.т. ( няма смисъл да изброявам още конкретни ситуации ).
В момента от една проста грешка ( която, в същност, е НАПЪЛНО нормална за всеки един от нас ) и от някоя накриво казана дума, ще се изпокарате напълно безмислено и само ще създадете ненужни напрежения сред тълпата. не го правете, моля ви. знам, че всички знаете колко е безмислено да се прави това:( МОЛЯ прочетете мнението ми, обмислете го и спрете да се нападате по този грозен начин:(

- Engi
-
Нощния ездач
-
pAbLo написа:Мислех си че няма да прочета и такива мнения и теми но явно ще се наложи![]()
![]()
Относто коментарите към организаторитеПожелавам ви догодина да сте от тях.
Аз ще лющя семки и ще пускам злобни забележки![]()
батенце, всеки ама ВСЕКИ един човек, който е организирал събор, го е изпитвал на свой гръб:) тук сме шепа хора, които знаем точно колко боли от подобни исказвания и критики, не си го слагай на сърце, ще те черпя една бира... ама каса;)
DrivinGGoD написа: За мен от началото до края всичко беше уникално,перфектно организирано и подредено,огромна крачка напред в развитието на Клуба и БМВ Културата у нас.
МНОГО точно и на място казано, който не е на това мнение, значи няма реална представа за нещата

- Гост
-
sonny написа:bam-bam написа:баце тука мисля си в голема грешка !
само да те питам като явно си бил на събора щот не те познавам .. вечерта в ресторанта седя ли си на масата .. ако си седял разбра ли че за доста хора нямаше места да седнат ... ако си разбрал що не направи на някои место да седнат 2 гъза и да влезат сички ам ? ... за кфи общности за кфи 5 лева се бориш ... някои си седнаха други кучета ги яли .. и както казваш мишките си седеха и си пиехя и веселяха .. единствено Боса се опита да направи нещо но уви неможа .. ми не съжалявам че не сме седнали можеби и по готино си изкарахме на диското ама ми схвана мисалта нали ? .. направил си нещо ОК .. стига сте се били в гърдите кфи сте ми добрички и милички знаем си стоката
Не в ресторанта небях, но искам да ти кажа, че такъв проблем имах аз на миналия събор и когато трябваше да получа помощ от по-близките ми бях отхвърлен, а МАДПЕТЬО и МАДВАНЬО се згърчиха на масат си за да ми направят място и ми платиха и сметката и искам да ти кажа, че до тоя момент те от мене лошо не са видяли и когато са имали нужда от помощ са я получили на секундата. Това нарчам аз общност и задружие.
еми евала им ... ама за нас никои не се сгърчи ... ма да зема да ги понапсувам хубаво нали

Енджи, ти може би в момента ще се окажеш най-прав, първия ми пост от който тръгна всичко беше специално за това, че хора които уважава казват неща които са долни и гадни, това, че Самчо се удари майната му, това, че ми е приятел също, ако тия думи ми беше казала приятелката ми, че си ги казал тищях да реагирам по същия начин и към теб, неискам да се карам с абсолютно никой, просто се издразних жестоко, А думите на приятелката ми бяха: Говореха за Сами, че бил биян и можело да избегне ситуацията ако бил завил на другата страна и ако бил дръпнел ръчната. Да напръв поглед нищо и никакъв коментар, но е адцки дразнещ, ако го беше казал някой индивид дето нито го знам, нито го познавам щях само да го испсувам така че цяла неделя да го сърби гъза, но от тези които се познаваме и които седим на една маса на сбирки неочаквах да го кажат.
Момчета Съжалявам, че направих такъв слон, но немога да се примиря с факта, че една такава случка води до глупави коментари и шушукания.
Момчета Съжалявам, че направих такъв слон, но немога да се примиря с факта, че една такава случка води до глупави коментари и шушукания.
bam-bam написа:sonny написа:bam-bam написа:баце тука мисля си в голема грешка !
само да те питам като явно си бил на събора щот не те познавам .. вечерта в ресторанта седя ли си на масата .. ако си седял разбра ли че за доста хора нямаше места да седнат ... ако си разбрал що не направи на някои место да седнат 2 гъза и да влезат сички ам ? ... за кфи общности за кфи 5 лева се бориш ... някои си седнаха други кучета ги яли .. и както казваш мишките си седеха и си пиехя и веселяха .. единствено Боса се опита да направи нещо но уви неможа .. ми не съжалявам че не сме седнали можеби и по готино си изкарахме на диското ама ми схвана мисалта нали ? .. направил си нещо ОК .. стига сте се били в гърдите кфи сте ми добрички и милички знаем си стоката
Не в ресторанта небях, но искам да ти кажа, че такъв проблем имах аз на миналия събор и когато трябваше да получа помощ от по-близките ми бях отхвърлен, а МАДПЕТЬО и МАДВАНЬО се згърчиха на масат си за да ми направят място и ми платиха и сметката и искам да ти кажа, че до тоя момент те от мене лошо не са видяли и когато са имали нужда от помощ са я получили на секундата. Това нарчам аз общност и задружие.
еми евала им ... ама за нас никои не се сгърчи ... ма да зема да ги понапсувам хубаво нали.. та другия път като ми се праят на толко загрижени и едини да ги питам къде беха в тоя момент и как и с какво помагат на колегите си а не че спасили некои си некъде си у гората си непознат тоя мен не ме бърка па и не е от клуба ... нали ми схвана мисалта относно клуба единноста и общноста на лимоните
Значи тук идва и моментът кой как се е представил, нали се сещаш, че както се храниме ние с теб сега, ти утре няма да ми направиш място, но както се уважават Войков и Енджи (никаква обида неискам да прозвучи тук, просто давам пример за приятелство), това винаги ще се случи.
- Engi
-
Нощния ездач
-
bam-bam написа: ...
ти винаги си добре дошъл да ми седнеш на к*ра:) просто не си бил достатъчно настоятелен, пък и мен ми беше неудобно да те каня

Инциденти и как нямало къде да седнат и тем подобни.
Маи някои хора не са били на предишни събори и въобще незнаят за какво е ставало въпрос
Мога да кажа че този събор стана перфектен отвсякъде.Евала на организаторите
И тея дето лаят по добре да млъкнат защото си нямат напредстава какво е било на предните
Маи някои хора не са били на предишни събори и въобще незнаят за какво е ставало въпрос

Мога да кажа че този събор стана перфектен отвсякъде.Евала на организаторите

И тея дето лаят по добре да млъкнат защото си нямат напредстава какво е било на предните

sonny написа:Енджи, ти може би в момента ще се окажеш най-прав, първия ми пост от който тръгна всичко беше специално за това, че хора които уважава казват неща които са долни и гадни, това, че Самчо се удари майната му, това, че ми е приятел също, ако тия думи ми беше казала приятелката ми, че си ги казал тищях да реагирам по същия начин и към теб, неискам да се карам с абсолютно никой, просто се издразних жестоко, А думите на приятелката ми бяха: Говореха за Сами, че бил биян и можело да избегне ситуацията ако бил завил на другата страна и ако бил дръпнел ръчната. Да напръв поглед нищо и никакъв коментар, но е адцки дразнещ, ако го беше казал някой индивид дето нито го знам, нито го познавам щях само да го испсувам така че цяла неделя да го сърби гъза, но от тези които се познаваме и които седим на една маса на сбирки неочаквах да го кажат.
Мислих да спра дотук, обаче заради всичко, което се изписа, не можах да си намеря място цяла нощ...
Сони, стана ми интересно следното нещо, как тези приказки са чути от нашите уста, а не са чути от устата на
Сашо Косата, Петко и Митко-Машините, Лекс, Митко Мпауъра, които бяха с нас там и някои, от които бяха
почти през целия ден с нас?! Или "чуването" е избирателно?! Защото те (както и аз - за тях) могат да потвърдят
думите ни, че такива злобни коментари не е имало между нас. До сега не исках да ги намесвам, но ти продължаваш да сипеш помия върху нас публично, с думи в истинността, на които не си сигурен дори и ти. Защо ли? Защото
не си ги чул, лично! За годините прекарани в тези кръгове съм чул много неща, но не съм ги чул лично, затова
и не съм ги и "изкарвал" ПУБЛИЧНО... Защо не си направи труда да ни намериш още на пистата и да кажеш
"така и така, какво сте говорили, вярно ли е, не е ли...." или не се познаваме и като някакви юзъри ще си
изясняваме нещата чрез интрнет пространството?! Кажи ми какво лошо си видял от нас, та сега си решил по един
необмислен, компрометиращ и най-вече неуважителен (спомена думата "уважение" някъде) начин да
ни посипваш главите с лайна?! И в заключение, ще те помоля занапред да се въздържаш от публични
обвинения, базирани на факти, които не са чути или видяни ЛИЧНО! И да, имам една много лоша черта -
трудно забравям и се примирявам с обвинения срещу мен, в които нямам пряко участие. Бъди жив и здрав
и дано никога не се почувстваш така, както аз се чувствам в момента!

Driver's Racing Team
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ама и ти си доста зълnaskoksan написа:Аз да имах маса с двайсет места
щях да седя на всичките и пак
нямаше да направя място на бам-бам

П.П момчета предлагам да спрете преди да се изпокарате,квото било било,ще се видите на ЕКО за по бира (фанта) и ще се разберете

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
sonny написа: А думите на приятелката ми бяха: Говореха за Сами, че бил биян и можело да избегне ситуацията ако бил завил на другата страна и ако бил дръпнел ръчната.
Добре тъй като бяхме заедно с Драйвърите,ще ти кажа че те абслолютно нищо не са казали !!!,единствения който говореше бях аз и думите ми бяха:Че Сами е пил и че добре че зави на другата страна иначе можеше да се удари и по силно и да пострада което не искам!...за ръчни и други глупости не е имало коментар...после тези думи ги казах и на Сами(зада не кажеш после че съм мишка).....не искам да обиждам приятелката ти ,но аз лично от всички страни чувах подигравки и тъпи коментари....
bam-bam написа:sonny написа:.........
баце тука мисля си в голема грешка !
станал си голямо мрънкало??...не виждам къв ти е проблема....миналата година имах куверт и пак на раздаването на наградите бях прав....пък ти ако се беше поитересувал малко щеше да си запазиш куверт за ресторанта и щеше да имаш място!!!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
lowdriver написа:Мислих да спра дотук, обаче заради всичко, което се изписа, не можах да си намеря място цяла нощ...
Сони, стана ми интересно следното нещо, как тези приказки са чути от нашите уста, а не са чути от устата на
Сашо Косата, Петко и Митко-Машините, Лекс, Митко Мпауъра, които бяха с нас там и някои, от които бяха
почти през целия ден с нас?! Или "чуването" е избирателно?! Защото те (както и аз - за тях) могат да потвърдят
думите ни, че такива злобни коментари не е имало между нас. До сега не исках да ги намесвам, но ти продължаваш да сипеш помия върху нас публично, с думи в истинността, на които не си сигурен дори и ти. Защо ли? Защото
не си ги чул, лично! За годините прекарани в тези кръгове съм чул много неща, но не съм ги чул лично, затова
и не съм ги и "изкарвал" ПУБЛИЧНО... Защо не си направи труда да ни намериш още на пистата и да кажеш
"така и така, какво сте говорили, вярно ли е, не е ли...." или не се познаваме и като някакви юзъри ще си
изясняваме нещата чрез интрнет пространството?! Кажи ми какво лошо си видял от нас, та сега си решил по един
необмислен, компрометиращ и най-вече неуважителен (спомена думата "уважение" някъде) начин да
ни посипваш главите с лайна?! И в заключение, ще те помоля занапред да се въздържаш от публични
обвинения, базирани на факти, които не са чути или видяни ЛИЧНО! И да, имам една много лоша черта -
трудно забравям и се примирявам с обвинения срещу мен, в които нямам пряко участие. Бъди жив и здрав
и дано никога не се почувстваш така, както аз се чувствам в момента!
Виж сега, приятелката ми познава една голяма част от вас, хората които изброй също ги познава, но кажи ми има ли причина тя да ме излъже. Разговора тръгна оттам, тогава, че на нея и е направило лошо впечатление за коментара, не го е чула от никой, още повече кога точно го е чула, в смисъл такъв, 1 минута или половин час след удара незная. А немисля, че вие сте били цял ден ръка за ръка с изброените хора, нали? Аз неискам да ви обиждам и да сипя лайна върху вас в публичното пространство ей така. Несъм дошъл да ви питам щото имах 1000 неща на главата в този момент. После просто несъм ви видял. Мите, ако прочетеш малко по нагоре ще разбереш на кого и за какво казвам МИШКА. Защото на мигастралата, когато спрях, докато излезна от колата спряха още хора, и се засякохме на отиване, а те стигнаха до някъде, видяха белия пушек и казаха: А МА ТО МУ Е ИЗПУШИЛ МОТОРА,ЗАЕБИ ГО, обърнаха се и си тръгнаха, това бяха двама души които аз нито познавам, нито съм виждал, те за мен са МИШКИ И БОКЛУЦИ, защо изобщо им трябваше да спират, след като даже неотидоха до самата кола да видят още по-отблизо за кво става дума? В Четвъртък ще направя всичко възможно да бъда на Еко и да се видим очи в очи и да поговорим, да некажете после, че се крия зад клавиатурата и, че немога да кажа на човек очи в очи това което мисля. Мите аз също имам мнение по въпроса с удара, но до момента несъм го казал на Сами, защото чисто приятелски си замълчах, защото ако и аз се бях нахвърлил върху него тогава къде щеше да намери утеха и подкрепа той? Оттам се ядосах, колко пъти да го повторя още, мен ме заболя точно затова, че дори и по-близките започнаха да коментират вместо да му влезнат в положението и да го успокоят. Аз несъм чул ти (към Митко) да си казал нещо, нито приятелката ми да го е чула и да ми е казала. Защо си мислите, че споменах братята, ей така да се заяждам. Нека те да ви кажат аз някога дали съм се отнесъл лошо към тях или да съм ги обидил по някакъв начин, за да предположите, че ми е кеф да се заяждам с тях. Пак казвам всичко произлезе оттам, че вместо подкрепа от приятел Сами получи адцки неуместен упрек.
Аз спирам да пиша повече тук защото ако продължаваме така ще се изкаже целия форум и ще стане още по-голяма боза, както писах ще се постаря да съм на ЕКО и да говорим очи в очи.