Направо незнам

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 01 Авг 2005, 14:54

Истината е че ако на отсрещният човек, независимо мъж или жена, му пука за теб винаги ще оцени това което правиш за него/нея

мен пък ми се струва че мъжете и жените разбират нещата доста различно....и когато някоя ми каже ,ама виж аз какво направих за теб аз гледам :shock: :shock: (щото не моем да разберем какво точно е направила за мен).....а обратното е още по-срещано....така че дори и да държи някой на теб не значи че ще те разберат!!!!

Зависи ти с какви намерения живееш,ако търсиш от една само секс а пък тя не ти дава това си е твой проблем.Дори и аз допускам по някой път грешката че си градя някакви предварителни илюзии ,ей сега тази като я забия какво я чака и накрая к.р.И в крайна сметка човек се разочарова от собственните си илюзии,човек трябва да мисли по реално за всяко едно нещо и да не си гради някакви илюзии

бате тука си объркал ако искам някоя само за секс няма да си направя труда да ходя да говоря с нея!!!!!за едното е@не ме мързи да се занимавам
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 01 Авг 2005, 15:13

otka4ena написа:
dizelboy написа:....жените-- малко ограни4ени сащества ,не винаги о4тиви оби4ливи и дружелюбни -винаги недоволни неблагодарни ,и никога неса щастливи с нас все нещо им криво все нещо куцо скапана работа еи всякаш господ хи4 не му се занимавало да ги изкусорява а пак ние кво нали сме оби4ливи и стигаме винаги до краиности

колите- винаги са ни голяма радост нещо много желано и винаги трудно достъпно за всеки (нее като жената по4ерпиш я нещо и аидеее вирнала гарнето :mhihi: ) благо0дарна винаги когато и смениш нещо е доволна и щастлива и винаги ти доставя по голями емоци и адреналин от един секс...

По въпроса за колите- не споря изобщо, но по въпроса за жените.... Там може да се спори много и безрезултатно. Мога да дам подобно, че и по-точно определение на мъжете, но не това е целта на темата, нали? Нека не даваме такива определения за да не влизаме в излишни и безмислени спорове кой какъв е.
Истината е че ако на отсрещният човек, независимо мъж или жена, му пука за теб винаги ще оцени това което правиш за него/нея.А когато направенето е като това- да си вдигнеш задника и за отрицателно време да отидеш в другия край на БГ само за да се видите... Не смятам че някой който изпитва нещо към теб няма да забележи и да остане очарован от вниманието. Което в дадения случай май не е така за съжаление...[/quot

ми дам и аз неспоря хора разли4ни в слу4ая му казвам 4е въобще нее нужно да се занимава ства моми4е и 4е наи голямата му грешка ще е да си 4упи колата за неква пръдла
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 01 Авг 2005, 16:07

dizelboy написа:
ми дам и аз неспоря хора разли4ни в слу4ая му казвам 4е въобще нее нужно да се занимава ства моми4е и 4е наи голямата му грешка ще е да си 4упи колата за неква пръдла

Прав си, но не ни слагай всичките под един знаменател- това имах впредвид. Иначе може да се заформи безмислен спор...
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от B@ND! » 01 Авг 2005, 18:58

otka4ena написа:
dizelboy написа:

Прав си, но не ни слагай всичките под един знаменател- това имах впредвид. Иначе може да се заформи безмислен спор...

Никой не слага нищо под общ знаменател:)
Ако някой се чувства под знаменателя това си е за него;)))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 01 Авг 2005, 20:32

така е така е всичко си е за мен но работата хич не върви не иска въобще да се виждаме-казва че имала работа :paranoid: искам да се преборя със себе си и да не и звъня повече.Или пък да послушам колегата да се пробвам за последно и след тва :gay: ама незнам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 01 Авг 2005, 23:30

Прочетох всички мнения и реших да се включа!Знаеш ли според мен е най-добре да се видите двамата,да направиш нещо романтично и да обсъдите всичко минало,а и бъдеще!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 02 Авг 2005, 1:24

BMWgirl_Z8 написа:Прочетох всички мнения и реших да се включа!Знаеш ли според мен е най-добре да се видите двамата,да направиш нещо романтично и да обсъдите всичко минало,а и бъдеще!

Арееее, още 700лв. заминаха. И, пак нема да помогне. Сигура.
Бе, питайте нас, бе младежи и ще ви кажа как стоят нещата. Всичкия тоя спор който се разрази тука е 90% безмислен.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Потребител
Аватар

Мнение от B@ND! » 02 Авг 2005, 9:01

rado_rf написа:
BMWgirl_Z8 написа:Прочетох всички мнения и реших да се включа!Знаеш ли според мен е най-добре да се видите двамата,да направиш нещо романтично и да обсъдите всичко минало,а и бъдеще!

Арееее, още 700лв. заминаха. И, пак нема да помогне. Сигура.
Бе, питайте нас, бе младежи и ще ви кажа как стоят нещата. Всичкия тоя спор който се разрази тука е 90% безмислен.

спор ли!?
аз не виждам да има спор, това се нарича дискусия:)))

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 02 Авг 2005, 9:07

Евалата пич, иска се смелост да ги разкажеш тези неща пред такава голяма аудитория.
Тя работата между вас е свършила, и си мисля че вътрешно ти вече го знаеш, колкото и банално да звучи майката му е стискаш зъби и продължаваш напред.Триеш телефони, не изтрезняваш ако трябва, ноооооо никакво звънене на въпросната девойка,щото такива неща съм виждал на тая тема, че не ми се говори.
А и нали знаеш коя е следващата стъпка...?
"Ми той ми подарява цветя и е много готин"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

Мнение от Mr Charger » 02 Авг 2005, 12:13

Пешо, наистина бих искал да ти помогна с добър съвет, защото както разбирам си влюбен :!:
Истината е приятелю, че ако момичето те харесва, тя ще си те харесва и без БМВ и без пари и без нищо, само заради самия теб :!: Моля те да го запомниш това :!:
И аз съм правил такива изпълнения, като теб, но в повечето случаи от тях няма полза, а даже има само вреда :!:
Не знам на колко години си :!: :?: Опитай се да поговориш сериозно с девойката. Няма смисъл да хабиш чувства, енергия и време, ако насреща също няма чувства :!:
Мога да те уверя, че има стотици прекрасни момичета, които само мечтаят за мъж като теб, въпреки, че не те познавам :!: Огледай се около себе си :!: Любовта трябва да бъде споделена, нали така :!:
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 02 Авг 2005, 13:58

Mr.White написа:Евалата пич, иска се смелост да ги разкажеш тези неща пред такава голяма аудитория.
Тя работата между вас е свършила, и си мисля че вътрешно ти вече го знаеш, колкото и банално да звучи майката му е стискаш зъби и продължаваш напред.Триеш телефони, не изтрезняваш ако трябва, ноооооо никакво звънене на въпросната девойка,щото такива неща съм виждал на тая тема, че не ми се говори.
А и нали знаеш коя е следващата стъпка...?
"Ми той ми подарява цветя и е много готин"

Честно казано въобще не съм съгласна тука!!!Все пак трябва да разбере дали може все още да се получи нещо...Че това са 3 години все пак :!: :!: :!:Не може чувствата да отминат толкова бързо :!:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gery » 03 Авг 2005, 0:17

BMWgirl_Z8 написа:Че това са 3 години все пак :!: :!: :!:Не може чувствата да отминат толкова бързо :!:

Може,може.................. :roll:
А преди всичко трябва да има желание и от двете страни :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от BUMER » 03 Авг 2005, 12:08

Честно казано въобще не съм съгласна тука!!!Все пак трябва да разбере дали може все още да се получи нещо...Че това са 3 години все пак :!: :!: :!:Не може чувствата да отминат толкова бързо :!:[/quote]

3 години бързо ли е?
Черний Бумер

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 03 Авг 2005, 13:51

[/quote]

бате тука си объркал ако искам някоя само за секс няма да си направя труда да ходя да говоря с нея!!!!!за едното е@не ме мързи да се занимавам[/quote]/Eпъъъъ само тебе ли и мене вече ме мързи ,но ако ми се доебе има хубави клубчета ,то рускини ,блондинки

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 03 Авг 2005, 15:41

Прасковката написа:
BMWgirl_Z8 написа:Че това са 3 години все пак :!: :!: :!:Не може чувствата да отминат толкова бързо :!:

Може,може.................. :roll:
А преди всичко трябва да има желание и от двете страни :winky:

То,че желанието трябва да е от двете страни е логично.Аз имам предвид,че ако наистина го е обичала не може чувствата и да преминат толкова бързо!!!Важното е да поговорят и да се разберат веднъж за винаги,а не той само да се измъчва!

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории