Направо незнам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Истината е че ако на отсрещният човек, независимо мъж или жена, му пука за теб винаги ще оцени това което правиш за него/нея
мен пък ми се струва че мъжете и жените разбират нещата доста различно....и когато някоя ми каже ,ама виж аз какво направих за теб аз гледам

Зависи ти с какви намерения живееш,ако търсиш от една само секс а пък тя не ти дава това си е твой проблем.Дори и аз допускам по някой път грешката че си градя някакви предварителни илюзии ,ей сега тази като я забия какво я чака и накрая к.р.И в крайна сметка човек се разочарова от собственните си илюзии,човек трябва да мисли по реално за всяко едно нещо и да не си гради някакви илюзии
бате тука си объркал ако искам някоя само за секс няма да си направя труда да ходя да говоря с нея!!!!!за едното е@не ме мързи да се занимавам
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
otka4ena написа:dizelboy написа:....жените-- малко ограни4ени сащества ,не винаги о4тиви оби4ливи и дружелюбни -винаги недоволни неблагодарни ,и никога неса щастливи с нас все нещо им криво все нещо куцо скапана работа еи всякаш господ хи4 не му се занимавало да ги изкусорява а пак ние кво нали сме оби4ливи и стигаме винаги до краиности
колите- винаги са ни голяма радост нещо много желано и винаги трудно достъпно за всеки (нее като жената по4ерпиш я нещо и аидеее вирнала гарнето) благо0дарна винаги когато и смениш нещо е доволна и щастлива и винаги ти доставя по голями емоци и адреналин от един секс...
По въпроса за колите- не споря изобщо, но по въпроса за жените.... Там може да се спори много и безрезултатно. Мога да дам подобно, че и по-точно определение на мъжете, но не това е целта на темата, нали? Нека не даваме такива определения за да не влизаме в излишни и безмислени спорове кой какъв е.
Истината е че ако на отсрещният човек, независимо мъж или жена, му пука за теб винаги ще оцени това което правиш за него/нея.А когато направенето е като това- да си вдигнеш задника и за отрицателно време да отидеш в другия край на БГ само за да се видите... Не смятам че някой който изпитва нещо към теб няма да забележи и да остане очарован от вниманието. Което в дадения случай май не е така за съжаление...[/quot
ми дам и аз неспоря хора разли4ни в слу4ая му казвам 4е въобще нее нужно да се занимава ства моми4е и 4е наи голямата му грешка ще е да си 4упи колата за неква пръдла

dizelboy написа:
ми дам и аз неспоря хора разли4ни в слу4ая му казвам 4е въобще нее нужно да се занимава ства моми4е и 4е наи голямата му грешка ще е да си 4упи колата за неква пръдла
Прав си, но не ни слагай всичките под един знаменател- това имах впредвид. Иначе може да се заформи безмислен спор...
BMW & RAMMSTEIN RULES

otka4ena написа:dizelboy написа:
Прав си, но не ни слагай всичките под един знаменател- това имах впредвид. Иначе може да се заформи безмислен спор...
Никой не слага нищо под общ знаменател:)
Ако някой се чувства под знаменателя това си е за него;))))

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Прочетох всички мнения и реших да се включа!Знаеш ли според мен е най-добре да се видите двамата,да направиш нещо романтично и да обсъдите всичко минало,а и бъдеще!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

BMWgirl_Z8 написа:Прочетох всички мнения и реших да се включа!Знаеш ли според мен е най-добре да се видите двамата,да направиш нещо романтично и да обсъдите всичко минало,а и бъдеще!
Арееее, още 700лв. заминаха. И, пак нема да помогне. Сигура.
Бе, питайте нас, бе младежи и ще ви кажа как стоят нещата. Всичкия тоя спор който се разрази тука е 90% безмислен.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
rado_rf написа:BMWgirl_Z8 написа:Прочетох всички мнения и реших да се включа!Знаеш ли според мен е най-добре да се видите двамата,да направиш нещо романтично и да обсъдите всичко минало,а и бъдеще!
Арееее, още 700лв. заминаха. И, пак нема да помогне. Сигура.
Бе, питайте нас, бе младежи и ще ви кажа как стоят нещата. Всичкия тоя спор който се разрази тука е 90% безмислен.
спор ли!?
аз не виждам да има спор, това се нарича дискусия:)))
Евалата пич, иска се смелост да ги разкажеш тези неща пред такава голяма аудитория.
Тя работата между вас е свършила, и си мисля че вътрешно ти вече го знаеш, колкото и банално да звучи майката му е стискаш зъби и продължаваш напред.Триеш телефони, не изтрезняваш ако трябва, ноооооо никакво звънене на въпросната девойка,щото такива неща съм виждал на тая тема, че не ми се говори.
А и нали знаеш коя е следващата стъпка...?
"Ми той ми подарява цветя и е много готин"
Тя работата между вас е свършила, и си мисля че вътрешно ти вече го знаеш, колкото и банално да звучи майката му е стискаш зъби и продължаваш напред.Триеш телефони, не изтрезняваш ако трябва, ноооооо никакво звънене на въпросната девойка,щото такива неща съм виждал на тая тема, че не ми се говори.
- Mr Charger
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: метро
- Мечтае да кара: M Power Electrified
Пешо, наистина бих искал да ти помогна с добър съвет, защото както разбирам си влюбен
Истината е приятелю, че ако момичето те харесва, тя ще си те харесва и без БМВ и без пари и без нищо, само заради самия теб
Моля те да го запомниш това
И аз съм правил такива изпълнения, като теб, но в повечето случаи от тях няма полза, а даже има само вреда
Не знам на колко години си
Опитай се да поговориш сериозно с девойката. Няма смисъл да хабиш чувства, енергия и време, ако насреща също няма чувства
Мога да те уверя, че има стотици прекрасни момичета, които само мечтаят за мъж като теб, въпреки, че не те познавам
Огледай се около себе си
Любовта трябва да бъде споделена, нали така 

Истината е приятелю, че ако момичето те харесва, тя ще си те харесва и без БМВ и без пари и без нищо, само заради самия теб

И аз съм правил такива изпълнения, като теб, но в повечето случаи от тях няма полза, а даже има само вреда

Не знам на колко години си

Мога да те уверя, че има стотици прекрасни момичета, които само мечтаят за мъж като теб, въпреки, че не те познавам

Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Mr.White написа:Евалата пич, иска се смелост да ги разкажеш тези неща пред такава голяма аудитория.
Честно казано въобще не съм съгласна тука!!!Все пак трябва да разбере дали може все още да се получи нещо...Че това са 3 години все пак

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Прасковката написа:BMWgirl_Z8 написа:Че това са 3 години все пак![]()
![]()
Не може чувствата да отминат толкова бързо
Може,може..................
А преди всичко трябва да има желание и от двете страни
То,че желанието трябва да е от двете страни е логично.Аз имам предвид,че ако наистина го е обичала не може чувствата и да преминат толкова бързо!!!Важното е да поговорят и да се разберат веднъж за винаги,а не той само да се измъчва!

72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5