АПЕЛ - МОЛБА (и разбира се, анкета)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: АПЕЛ - МОЛБА (и разбира се, анкета)
M2PR написа:
pLaM3N-чо, благодаря ти мойто дете, за великото умозаключение, но най-добре като нямаш нищо съществено за казване, просто да не се включваш![]()
![]()
Не ми говори на умалително и не ме наричай "мойто дете" /трябва да е "моето дете"/ ...
А за подписа ти, щях да го отбележа още в началото, но не исках да се заяждам с теб ...
Всеки си има мнение, затова е демократична държавата ...

Тук ще цитирам нещо за колегите "Грамофона и да го изключиш от тока, тя плочата си е набрала и си се върти ... свири си ..."
ЕДИТ:
M2PR написа: ...
3) И сам казваш, че трябва да са свързани с нас - да, добре съгласна съм. Обаче визирам факта, че нито 1 от историите, за които водим този спор не е свързана с автора си - някви тотални измишльотини, които са заляли до немай къде подфорума, като изключвам темите в които авторите говорят за себе си в 3то лице.![]()
Нека хората които измислят историите си, да го отбелязват !!!
Последна промяна pLaM3N на 17 Ное 2009, 17:01, променена общо 1 път
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража

Дори вече съм пуснал специална тема в модераторския форум за да се направят нещата максимално бързо за да не се чувстваш толкова нечута и засегната.
...Дишай чухме те и даже мерки се взеха

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
((:BuKcu:)) написа:Не си ти човека, или който и да е, който ще казва дали даден разказ е със съдържание или без!!!!
Казвам си мнението... мога и да го аргументирам - всъщност донякъде съм го и направил. Ти можеш ли да защитиш обратната теза или просто поддържаш мнението "добро или нищо"?
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
просълзих се от толкова смях чесно... колежке не се засягай,но коя беше ти може би за да критикуваш.Нещо като не ти харесва го пропусни.Покажи ти как пишеш,какво можеш,какви са ти историйте за да видим как трябва да бъде и да се образоваме...
п.п Отбелязвам,че нямам ама грам лоши чувства и наистина искам да го видя това
п.п Отбелязвам,че нямам ама грам лоши чувства и наистина искам да го видя това

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Feanor написа:((:BuKcu:)) написа:Не си ти човека, или който и да е, който ще казва дали даден разказ е със съдържание или без!!!!
Казвам си мнението... мога и да го аргументирам - всъщност донякъде съм го и направил. Ти можеш ли да защитиш обратната теза или просто поддържаш мнението "добро или нищо"?
Обратната теза? Аз нямам такава! Не съм човекът, който ще критикува другите, в случая хора, които не познавам. Няма да тръгвам да обяснявам кой какъв е, как защо къде по каква причина и т.н е написал въпросната история. Ако имам мнение, го изказвам. В случая нямам обратна теза, на това което казвам. Дали ще се хареса на теб или на някой друг, или не.....това не е мой проблем.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
За да няма недоизказани неща по темата от мен, само ще направя няколко допълнения :
Благодаря на Войков,
На RSxRacer, написах, че "нямам претенции, че мога да пиша страхотни истории, затова и не правя жалки опити, с които да заниамвам аудиторията"
На останалите няколко поста смятам да не отговарям, защото не виждам смисъл да се отговаря на персони, които пишат за спорта, трупайки мнения, лишени от всякакви доводи и примери
Благодаря на Войков,
На RSxRacer, написах, че "нямам претенции, че мога да пиша страхотни истории, затова и не правя жалки опити, с които да заниамвам аудиторията"

На останалите няколко поста смятам да не отговарям, защото не виждам смисъл да се отговаря на персони, които пишат за спорта, трупайки мнения, лишени от всякакви доводи и примери

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Много грешиш, това не е форум от сорта на data.bg да се мъчиш да се издигаш със спам и т.н.
От хората които познавам тук, нито един не пише просто ей така, за да трупа постове, всеки се е доказал където е трябвало, не е тук мястото ...
Това е форум, на любимата ни Марка !!!
От хората които познавам тук, нито един не пише просто ей така, за да трупа постове, всеки се е доказал където е трябвало, не е тук мястото ...
Това е форум, на любимата ни Марка !!!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
M2PR написа:
На RSxRacer, написах, че "нямам претенции, че мога да пиша страхотни истории, затова и не правя жалки опити, с които да заниамвам аудиторията"![]()
Само неразбрах прав ли съм или не...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

SKISA написа:
а тва па е голема глупост и винаги съм се противопоставял на такива изказвания и от админи или модове,и от юзъри!
това ,че някой някога е влязъл по-рано от друг в някакъв форум изобщо ,ма изобщо не го прави по-по-най от по-новите! ма хич,но то тва е друга тема ,за друг раздел ,а и съм писал доста по въпроса....
не визирам мадпетьо,а говоря по принцип за такова деление,което винаги е бъркало и разбунвало форума. няма правило или логика,само щото некой се е регнал по-отдавна да е по-умен, по-наясно и по-с идеята и любовта към марката.....! щото и тоя пример съм давал често: аз карам бмв много по-отдавна от много тука! отделно карам бмв преди някои да са се родили! тва не ме прави по-фен,не ми дава повече права ,а и не бива да дава и не ме прави по-влюбен в марката от всички останали фенове!!
имам няколко мисли в главата по повод това мнение. и ще напиша почти същото като теб, Скиса с малки разлики.
кой е по- фен, ентусиаст винаги свързвам с въпроса как се мери?
от колко си тука се мери. мери се с видяното, в "страхотните " с прочетеното. тва, че си побегнал през погледа на даскалицата по немски и си се забил пред монитора да четеш написаното не те прави фен. просто ти е била неинтересна лекцията на дърводелски

другият пък (авторът) е писал нещо. тва не го прави фен. пише, щото може и му е интересно.
и е било сичко с коректив. новите са били толкова много малко, че на всеки да се каже потрай, почети, пък ела на еко да ни видиш зъбите през усмивките

и идва момент на кривата циливилизация, където вадят аршина и мерят сами дали са фенове. сам за пред другите. за мен не е правилно.
и доколкото съм чувал всеки има своя истина. аз може прекалено много да съм се пускал с легена по снега на село, та оттам да ми идва морската болест като съм с високо окачване и затова да търся другото в някое бмв, но сигурно има хора, за които бмв е най-хубавия удължител на п.ениса.
Наде, имам усещане, че си нямаш идея кой съм и дали се познаваме

аз пък мога да пиша единствено за дизайна на новите беемвета, а за старите, които не съм срещал никога, няма да обеля и дума.
и няма да копирам мнения на хора, които наистина имат отношение към цвета на колата си и знаят, че "черно бмв" е по-добре от поредния номер в гамата 287.
аз нямам против тези хора, докато броят на мненията за нескопосаното задно не надвиши противните, за които май сме/ сте/ са се събрали всички усери.. подминаваме темите-оди "ауди или бмв", "щар по щар или обикновено i, щото и с 316ката газим мантинели"
.. обаче пък аз нищо не разбирам и ще си карам служебната евридейка с предно.
предлагам темата да се преименува на "кой може да пише и нека си премерим литературния речник"

what a helluva ride
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Значи щом е страхотни истории би трябвало да има и такива който не са истински... Ако бяха само истински щеше да има 5-6 теми
Не виждам какъв е смисъла да се репчите и да скачате като тоя подфорум ще умре ако се изчистят всички измислени истории... Трябва да си останат нищо че са измислени. 1 вид феновете показват своята любов към марката... 1 я показват чрез тунинги м-паркети и тем подобни други с силов тунинг а другите чрез историики дори и измислени ...

Пичове, Е30 не е за хора със слаби сърца, лекари или юристи...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...
Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
Първите могат да умрат от страх, вторите ще си представят кървави гледки, а третите ще броят наум актовете и наказателните постановления, които биха получили...

Не случайно още през 80-те години Е30 е водело класацията за най-много смъртни случаи, като е било изпреварено единствено от Порше 911.
При Е30 е или любов от пръв поглед, или нищо. Първото каране е като секс за първи път - не знаеш какво да мислиш, ама знаеш че ти е харесало и че ще го направиш пак... След това идва зависимостта, по силна от наркотик...
Няма "бивш" Е30-каджия, който поне веднъж е бил наистина такъв, си остава рецидивист до живот...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе то има специално гласувани са нови правила! са ше видиме кво ше стане...! аз па съм се подготвил и ако треа през ред ше споменавам бмв -само и само да ми вървят историите и да продавам и да се храня с изкараното....
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Авторката на темата неще да чете такива истории, ма пък аз искам. Що да се съобразявам с нея пък тя с мене не?
Вярвам, че не съм единствения, който с радост чете историите.
Верно сюжета се повтаря, но щом не ти харесва не ги отваряй или дай идея за, какво да се пише.
А защо авторката прави забележки на хората за правописа при положение, че тя също допуска грешки ми е много X.

А защо авторката прави забележки на хората за правописа при положение, че тя също допуска грешки ми е много X.

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
M2PR написа:Колеги и колежки,
предоплагам, че повечето от вас ще се съгласят с мен и факта, че този подфорум повече заприлича на форум за начинаещи културни дейци "Млад писател" (примерно), отколкото на подфорум за страхотни истории, случили се на пишещите.
Безкрайно много ми писна да чета за мутри, жени, наркотици, и някви абсолютно нереални коли!? В началото, когато писанията на такава тематика наброяваха 2-3 беше чудесно. Но, честно... до гуша ми додйе да чета някви любовни драми, дето се развиват в трилогии и цели поредици и всеки умре да пише "ту би кънтинюд" ... на баба ми хвърчилото... Масата от тея писания е пълна, тотална и абсолютна помия, с цялото ми уважение към авторите, но за начинаещи кандидат-писатели си има цели форуми, които не са под името БМВ Клуб България.
Имам предложение към модовете на този подфорум и по-конкретно - ако им е възможно и им се знаиамва (моля ви!) - съберете произведенията (стихчета, песнички, историйки) на всеки един такъв автор в отделна тема, в която по-скоро да се помещават връзки към тях лиии, де да знам... и мазалото просто да се разчисти на някъде.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смятам, че тия момчета са си измислили някъв нов вид спорт/състезание под името "Кой ще пусне повече части на някоя боза?" Единственото условие явно е бозата да възможно по-голяма![]()
Стига вече, спрете се! Пишете реални истории, случили се на вас... истории, в които участват ВАШИТЕ коли а не някакви фантастични батмобили... И моля ви.... научете се да пишете нормално и грамотно! Ужасно грозно е да пишеш някаква истроия, която искаш да заинтригува хората, а същевременно да си толкова неук, че да не можеш да я напишеш правилно...
Благодаря предварително
пп. 100% ще допълня нещо, но на първо четене - толкова
+545486163418686386
A aз мислех, че само на мен ми са омръзнали еднообразните измишльтини

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
xpl0d написа:A aз мислех, че само на мен ми са омръзнали еднообразните измишльтини
Не, ти не разбираш... не си квалифициран да им даваш определения.

Не е нужно сам да пишеш, за да разбереш кое става и кое не. Писането не е лесна работа и не е за всеки. Литературата е изкуство, а "аз така го разбирам" в изкуствата се получава само на гениалните артисти, които са единици. А дори и на тях образованието не им вреди. Не си давате сметка какво впечатление оставят тези "истории" - не всички, а въпросните еднообразни и празни откъм съдържание такива. Показват, че авторът е запален на тема коли, да... Само че това впечатление напълно се губи на фона на ужасяващата сигурност, че този човек е чел предимно автомобилни списания и за него книгите са примитивна форма на DivX, с която не си струва да си губи времето. Резултатът е слаб стил, слаби диалози, слаб сюжет, страници текст, в които авторът дори не се и опитва да прокара някоя интересна идея. Страхотна реклама за Марката, няма що...

Това беше от мен. Дали ще го приемете или не - ваша си работа.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Искам да изкажа благодарности на модераторския и админския екип за бързата реакция. Сега очакваме и новите правила и всичко е разкош

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5