Мииииррррррно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 09 Фев 2005, 19:58

pesho55555 написа:държавата ни прецаква , прецаквайте я и Вие
това мога да кажа за нас на никой не му пука и нашите проблеми , че на нас ли да ни пука

После имали почва бай ганьовщината в новия век?!? :evil: :evil: :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 10 Фев 2005, 12:18

Ами на колко от вас работата е от ТОЛКОВА важно естество? Нали ако всичко функционира добре (а в тоя случай определено не е така), няма често да се случва " на улицата 3 мангала да бият 1 бял". Нали ако полицаи пак заспят така в патрулката, вашият автомобил е на 20 м. от нея , и бъде разбит или нещо такова ще псувате тука като побъркани "ШИ***ТЕ КУКИ!". Оправдавате ги , защото и някои от вас явно имат по-несериозно отношение към работата си. Обаче докато за вас може да е простимо, естеството на работата на тези двамата сладури е такова, че те не би трябвало да могат да си позволят такава грешка! Така че айде стига сте писали глупости. Явно за българина словосъчетанието "гражданско общество" не означава нищо.....И точно защото пропуска такива грешки, отношението към него във всички инстанции е отвратително. Най-обикновени продавачки ще си позволяват да ти държат тон в магазин??? Имали проблеми, кофти ден и прочие- да не съм им аз виновен???? Ако всеки си върши работата както трябва (което не е толкова трудно, но явно като идея не ни допада...), всичко би било доста по-ясно и подредено. А не после да се пишат теми "Отношението на тъпите куки"
или " Отношението на майсторите в едисикой сервиз".

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 10 Фев 2005, 14:52

ISATIS написа:Нали ако полицаи пак заспят така в патрулката, вашият автомобил е на 20 м. от нея , и бъде разбит

Ето това ми е се е случвало :lol: Резултатът е, че си имам непотребен панел от Pioneer 6 серия :mhihi:
Мисля, че не е нужно да казвам, че безрезервно подкрепям действията на Драго! Не трябва по никакъв начин да се допуска някои хора да си мислят, че тъпите парчета могат да спят, докато им тече заплатата, коята НИЕ плащаме, след като сме им платили всичките почерпки и т.н. :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 10 Фев 2005, 15:42

след като сме им платили всичките почерпки и т.н.

А знаеш ли ,че да плащаш "почерпки" е сьщо толкова наказуемо и потсьдно колкото и да вземаш тия пари..... :winky: Kaто искаме да се спазват ВСИЧКИ правила ,да ги спазваме ВСИЧКИ а не да важат за някой хора и някой правила само. :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от DragoCL » 10 Фев 2005, 15:49

добре де успокойте се не исках така да се получи разни кавги и спорове
за мое съжаление вече втори ден никакъв отговор
явно са ми изтрили писъмцето и толкоз
така че които се притесняват от някакво по кофти отношение да са спокойни
и добре дори да ги уволнят тези двамата (което никога няма да стане...)
не е ли по-добре двама да изгорят но другите хиляди да не смеят да заспят по време на работа
защото ще знаят че някой може и тях да снима и ще им се случи същото???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring 525d
Мечтае да кара: с четири ауспуха...
Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.

Мнение от didodi » 10 Фев 2005, 20:42

Големи и смели :mhihi: "Неги закачайте ченгетата, много малко пари вземат, много работа вършат, и са умни и добри даже" :winky:
Ако ви кажа за колко пари се ми изчезвали неща от колата, защото блюстителите на реда са будни :evil: Кой им плаща заплатата бе пичове??? А каква им е точно работата??? Ами ако се поставя на тяхно място , и аз щях да спа като прасе , щото като изпукам кинтите (дето съм ги събрал от разни спекове :driving: по улиците) в някой закусвалня с няколко бири и на мен ми се доспива , и ако някой ми тропне на джама , ще изкоча и ще му покажа колко съм велик , шото имам пагон, и никой неможе да ми каже копче :cop: :1: :1: :bgflag:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 10 Фев 2005, 22:00

Днес следобед в Пловдив,в една улица пряка на Асеновградско шосе, прасетата бяха в подобно положение,но това беше като минах покрай тях първият път!
Наложи ми се да мина по същата улица след час(14,45) ,под прозореца на предната врата се търкаляха обелки от кроасани празна кутия от цигари и още някакви обелки, които не мога да определя какво са опаковали, но определено при първото ми минаване липсваха. Нарочно минах с 3,5 км/ч и ги гледах в очите, спрях на 10м след тях и се чудех и ме беше яд, че нямам нищо да ги щракна. Подминах, просто нямаше смисъл да се връщам и да им обяснявам защо са облечени с тези униформи и какви отговорности предполага тяхното положение-какво аджеба значи полиция!
Не може да хванеш едно МАГАРЕ и на него да напишеш КОН, и то да стане кон! Това стана в България: на техните коли пишеше МИЛИЦИЯ, сега пише ПОЛИЦИЯ-но не е вярно те са МИЛИЦИОНЕРИ И ТО, ТЪПИ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E65 730d

Мнение от soreman » 11 Фев 2005, 1:25

Включвам се малко късно но с две ръце подкрепям идеята да се прати това на КАТ! Ако парите са им малко и не им се работи за толкова - моля нека си подадат оставката тогава!

След като мислите че парите са им малко ще питам брат ми, който е хирург в спешна хирургия, дали за неговата още по-ниска заплата не би си подремнал малко когато някой (недай боже) е катастрофирал с колата си и има нужда от него... просто това е смешно! Аз бих я пратил и на някой вестник - много ще и се зарадват, но не бих го направил защото авторските права не са мои - иначе веднага!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от InvisibleMan » 11 Фев 2005, 2:20

То и тяхната не е лесна 8) :mhihi:
:bgflag:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CERT » 14 Фев 2005, 3:54

абе вие луди ли сте бе...лили горките бурканлий...
а когато ме спрът всеки път се чудат какво да ми измислат
да загошат некой лев...
и тва не е само при менер примерно да съм като тоя от пътеводител на галактическият стопаджия - богът на дъждът, който виноги го вълеше дъжд, то е при всички, всеки им бута чекалъци на тея спящи принцеси, а после пазете ги хората, те не са спали, голямо важно, че мигнали замалко, онзи ден намерихме случайно един човек беше паднал от около 3-4 метра от един ЖП мост,обрали го цеганите и го бутнали от моста, беше се напикал насрал кво ще, неможеше да се движи, и се обадихме да дойдат да го вземат, след 2-3 часа дойде патрулката, каво говориме...2-3 часа след като ги викнахме, паднал в снега на минус два - три градуса...но не се знае преди да го намерим колко е стоял, не искаха да го качат в джипа щото меришеше, ко говориме...ми как нема да спят...цела нощ са драли за винетки, застраховки, спирали са коли от движение за изгоряла къса светлина, и т.н. и т.н. , значи те нас могат да ни бъзикат както си искат а ние тях не, има и от тях свестни хора, но 90% са боклуци, които в час по история примерно са викали - "абе азе до са да бее изринал на кравите, вместо да бех слушал глупости дето нема заповна" :mhihi:

Да бе, дай на простака власт и ша си еве мамата, дайте да ги пазиме и да ги криеме като че те нас ни пазат, тупаните, И са кво ще правиме, и са кво ша мислиме, колега много е зле работата, ала бала....
Тва е основното дето чувам от тях....и аз викам не не е, и хоп и покажа кво требе и :shock: ....

Ако наистина си пратил некаде тая снимка браво бате, ако никой не търпеше безобразията в тая държава щехме да сме на по-добро дередже...а така кво..те ни казват...50 на 50 места пушачи непушачи, данък еди колко си, на тва цената еди ква си, некой си министер продал еди-кво си на цена по негово усмотрение...като че ли баща му го е оставил...и тея боклуци ни слагат други боклуци...да ни конролират....
никога нема се оправиме докато не ги изпогърмиме наще дъжавници ей...иначе те ша карат Х5ците...ние ще гледаме снимки...
ако искаме и ние Х5ци требва и ние да станеме боклуци като тех...да крадеме от държавата дето баба и дедо о долно коняре примръзнали зимата и немали пари за подгрев...пестили за манджа да има...обаче манджа немало щот времето изненадало общината и не почистили пътната мрежа и замръзнало и станали преспи два метра...а пък децата тръгнали да идат да им занесът ма спящите краставици им написали акт че немат винетка и си е.ало мамата... :mhihi: :mhihi:
Изображение

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 15 Фев 2005, 23:47

ТО НЕ ЛЕСНО ЦЯЛ ДЕН ДА СЕ ЯДЕ И ДА СЕ ВЗИМАТ ПОДКУПИ ТРЯБВА ПОЧИВКА :) ГОЛЯМ МАЙТАП
Niki Lauda

Потребител
Аватар

Мнение от DragoCL » 16 Фев 2005, 9:27

да пратих я наистина
но за мое огромно съжаление никакъв отговор
а спокойно могат да разберът кои са по номера на патрулката
абе много ясно че няма да направят нищо те се пазят един друг!!!
както една моя лека катастрофа един паяк спрял на средата на кръстовище да дига кола видимиост 0 излизам леко леко и един дойде от ляво (където беше паяка) и се жулнахме и какво мислиш?
както колата във въздуха бам оставят я прибират въжета и дим да ги няма викам чакайте за свидетели те бегайййййй!! идват след 2 часа други куки и викат не си спрял викам как бе ?!?? имаше паяк тука не се види... НЕМА ПАЯК!! 6 човека там им викаме има паяк тоя нямало паяк... да им таковам таковата !!
и да казах го и преди всички които наскачаха иначе ги псуват куките
а сега чакай остави ги и те са хора...

младши ентусиаст
Аватар

Поглед от двете страни

Мнение от Niky Georgiev » 17 Фев 2005, 11:46

Мисля, че едва ли някой е станал полицай, защото е кеф да се спи в кола. Вероятно идеята за да стане такъв е била - да помага на обществото и амбицията, че точно той може да го направи - да се бори с престъпността. Другата страна на проблема - системата (политика, полиция и техните интереси и правила). Когато тя не ти позволява да правиш това за което си мечтал от малък (било то ограничение на изразходвано гориво, несигурното положение в което може да изпаднеш ако се заемеш с по-сериозни престъпници, скапаната съдебна система и т.н.) при условие, че вече си инвестирал време, пари, нерви и т.н. за да станеш професионалист, то никак не е чудно как се получават подобни резултати, защото вярата на тия хора изчезва... Не е чудно и това, че все по-малко добри професионалисти се привличат в тази свера. Не защитавам полицаите на снимката, просто се опитвам да ги разбера.
Мисля, че ако повече хора изпълняват "Гражданския си дълг" като Drago (а не да казват мен това не ме засяга), то със сигурност положението в България ще сеподобрява бързо.
Niky Georgiev

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории