~kuki~
Модератори: mitaka7, Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
KEVIN-30 написа:...
Kevine Kevine
Nerazumni sa kukite 4e se d~rjat taka ~ zatui si i prosiat nasheto otnoshenie

ama gi podminavai tez slu4ki bez da se iadosvash 4e
IADOSVANETO VLIAE IZKLIU4ITELNO ZLE <~ moga da obiasnia zashto no ne mu e miastoto tuk
no ti s~4ustvam
na pove4eto ot nas ni se e slu4vala niakva takava grozna situacia

ne im se drazni : neveji sa te i kuci v glavata
i verno sa sram sami za sebe si
govorim za pove4eto : ako ima svestni sha se radvam
~da si kajat~
~karmapa chenno~
10Х за инфото 3С!!!
В NH няма застраховка на кола над 6 или 8 години не си спомням ПО ЗАКОН! Повярваи ми 3 такива коли са минали през мен. Или питай твоите приятели те ще знаят вероятно. НО още по-интересно е че 2001 си купих там един Хюндай на 2 или 3 год. беше не си спомням, И КАТО РЕГИСТРИРАХ НЕ МИ ИСКАХА ЗАСТРАХОВКА И ЗА НЕГО
Тва беше и последната ми кола от NH а другите 3 за периода '97 -'01 но от тогава до сега невярвам да са сменили закона :mha:
А колкото до вноса на кола, именно тфа бе идеята, веднаж да ме пуснат кат турист с нея в страната, пък аз ще си бера грижа как ще я регистрирам. (няма да ми отнеме повече от ден в NYC) колкото до цената - около 10К $ със докарване и застраховка ше ми излезе. А в щатите Е36 М3 за тея пари
(и то европеиско което няма нищо общо с американското изпълнение) - трудно... Незнам сия там има много от така нар. тук "далаверки" така че може и да се намери но в краина сметка искам редовна кола, не да ме спрат да я проверат и аидее на съд... :-)
Офф незнам ако има нещо друго ше ти пиша на лс да не занимавам хората тука с мойте си глупости...
В NH няма застраховка на кола над 6 или 8 години не си спомням ПО ЗАКОН! Повярваи ми 3 такива коли са минали през мен. Или питай твоите приятели те ще знаят вероятно. НО още по-интересно е че 2001 си купих там един Хюндай на 2 или 3 год. беше не си спомням, И КАТО РЕГИСТРИРАХ НЕ МИ ИСКАХА ЗАСТРАХОВКА И ЗА НЕГО

А колкото до вноса на кола, именно тфа бе идеята, веднаж да ме пуснат кат турист с нея в страната, пък аз ще си бера грижа как ще я регистрирам. (няма да ми отнеме повече от ден в NYC) колкото до цената - около 10К $ със докарване и застраховка ше ми излезе. А в щатите Е36 М3 за тея пари
(и то европеиско което няма нищо общо с американското изпълнение) - трудно... Незнам сия там има много от така нар. тук "далаверки" така че може и да се намери но в краина сметка искам редовна кола, не да ме спрат да я проверат и аидее на съд... :-)
Офф незнам ако има нещо друго ше ти пиша на лс да не занимавам хората тука с мойте си глупости...
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

Aprilla написа:Interesno,pribirah se tazi zima s kolata ot Germany,estestveno prez Sarbija.Prez zelija put nito vednaj ne me sprjaha 4engeta, na granizite nikoi ne se zajagdashe,daje i proslovutite s tova sarbi.Edin se izzepi:Davai,sestro,davai!!,a drug me pita koi mi e dal takava kola da karam,4uvstvata bili naddeleli nad razuma...
Tupak!!!
Moge bi im se struva stranno gena da kara E34..???!!!
:mha: :mha: Виж сия, честно да ти кажа и на муа би ми се сторило странно жена с Е34??? е освен ако не е някоя мутреса :mha: Жените наи-вече карат 3-ки... ако изобщо карат БМВ......така че без да имам нищо лично срещу теб, ти казвам че си е странно на пръв поглед :mha:
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4