Да те удари полицай пред кат !!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Безсмислено е да се спори, но има смисъл всеки да изложи аргументирано гледната си точка.А на теб, като не ти е приятно, не се чувствай длъжен да отговаряш на всяко мое мнение.
Със здраве и от мен.
Със здраве и от мен.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ами колега нали това правим-само че ти посочваш едни цифри, едни проценти,
от които излиза, че за година се пишат за цялата страна по не повече от 10-тина акта ( и то явно всичките "късметлии" сте от този форум), другите минават по тънката лайсна "под масата"
и най-вероятно по тази логика ти нямаш нито един акт 

Никой не мое ма връне на селу!
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
От две години нямам акт и съм дал около стотина лева.
Сериозни нарушения нямам-за фарове, , за превишена скорост около 20 километра, за говорене по телефон и то спрял зад трамвай- все такива .Като ме спрат не се правя на отворен, като ме питат къде работя,питам дали не можем да направя нещо, да почерпя и така.Нямам против да давам като съм виновен и не ме яд, щото иначе трябва да си взема отпуска да вися в кат, да плащам комисионни на банката на кмета и парите, които внасям да ги окраде някой дебелогъз играч.Яд ме е когато полицаите вземат да се правят на мъже.Имах един случай, спират ме на Панчарево без да съм извършил нарушение и познай защо -защото карам с ръкавици.Полицая се държи нагло, при все че съм изряден и най-културно му обяснявам че колата фабрично няма хидравлично управление.Дразня се, когато се прибирам към нас и има коли в две редици на платното с аварийки и минавам през бордюра, а на пряката стои полиция и проверява за пожарогасители и каквото се сетиш.Ето на такива неща се дразня.Мога да изброявам още много, но искам да те попитам, когато някой полицай се държи извън правомощията си, когато се е обожествил, трябва ли да се толерира или трябва да кажем просто- да полицая не прав в тази ситуация, виновен е, не трябва да е така.Хората, които пишат такива неща едва ли го правят за да плюят полицията като цяло, просто са събрали яд и нерви от въпросните ситуации и го споделят, а със твоите коментари и на още един двама проблема се пренася от конкретната ситуация към полицията като цяло.Според мен тезата ти трябва да бъде- да въпросният полицай е виновен, но има други, които си вършат работата и предотвратяват, разкриват, помагат и пр. -примери и т.н.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
- Amigo0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW i8
Евала братле, оня сигурно очакваше като се е блъснал в тебе щом е катаджия да му бутнеш някои лев за дето се е блъснал
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Това е хубаво да се знае че ако стане ПТП с участие на полицаи задължително да викнем КАТ ако ни създава проблеми. Чудя се в тоя ред на нещата дали е добре когато охранителна полиция почнат да ни тормозят на пътя без причина и без да сме извършили някакво нарушение и при положение че сме изрядно дали е редно да викнем пак КАТ на място или те ще ни кажат ами то вече има патрулка при вас ние закво да идваме.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Сори, че малко се отклонихме от темата, но:
Моля всички колеги от Форума, които притежават служебни карти(с червено кончЕ), които извадени демонстративно на показ, освобождават и оневиняват собственика си от всякакви санкции и проверки без причина, да не пишат в подобни теми и още по-малко да дават акъли кой толерира и подстрекава курупцията в БГ!!!
Ходили ли сте в Кат да се редите по опашките за да Ви ощавят?Аз всеки път се заричам повече да не стъпвам там, защото, както колегите казаха трябва отпуска за да си свърша работата!Когато законът се упражнява върху всички граждани на 100% (визирам мутри, тарикати, връзкари, бивши и настоящи капи)и я няма тази бюрокрация ще си плащаме актовете, а не да ме спрат да се заяждат да ми пишат акт за халогени, когато карах дядо ми до болницата и ме питат -"Къде работиш" и -"Ще почерпиш ли нещо...?", а в същото време да прелитат С-класи с 200 около нас...!Ми много ясно, че му хвърлям десетка в патрулката и му пожелавам "стотинка да не види до Нова Година...."!
БГ-Руллз-Анархия, кой как може се оправя...!
Моля всички колеги от Форума, които притежават служебни карти(с червено кончЕ), които извадени демонстративно на показ, освобождават и оневиняват собственика си от всякакви санкции и проверки без причина, да не пишат в подобни теми и още по-малко да дават акъли кой толерира и подстрекава курупцията в БГ!!!
Ходили ли сте в Кат да се редите по опашките за да Ви ощавят?Аз всеки път се заричам повече да не стъпвам там, защото, както колегите казаха трябва отпуска за да си свърша работата!Когато законът се упражнява върху всички граждани на 100% (визирам мутри, тарикати, връзкари, бивши и настоящи капи)и я няма тази бюрокрация ще си плащаме актовете, а не да ме спрат да се заяждат да ми пишат акт за халогени, когато карах дядо ми до болницата и ме питат -"Къде работиш" и -"Ще почерпиш ли нещо...?", а в същото време да прелитат С-класи с 200 около нас...!Ми много ясно, че му хвърлям десетка в патрулката и му пожелавам "стотинка да не види до Нова Година...."!
БГ-Руллз-Анархия, кой как може се оправя...!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
Еми колега защо не станеш един полицай да я оправиш тая калпава система?!
Като е толкова готино, с толкоз много превилегии, що не станеш

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Не е готино, а е жалко!Бих станал полицай, но в друга държава, тук всички ще ми се смеят и ще ме обиждат и мразят, точно заради привилегиите!saleen написа:Еми колега защо не станеш един полицай да я оправиш тая калпава система?!Като е толкова готино, с толкоз много превилегии, що не станеш
![]()
Ти си ясен, другите

П.П.Спирам да пиша, че и без това много СПАААм стана!
Поздрави!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
Еми колега щом полицейщината е нещо от което си нямаш понятие и нямаш куража да се захванеш с него-защо смяташ, че нещата които написа са верни? За мен са пълни простотии-точно у нас да кажеш, че имаме някакви превилегии, където и най- бедният бандит е с пъти повече права реално. Хем си бутате двайсетачките, хем после всички са ви криви, барабар с тия, които си вършат работата и не са корумпирани.
п.п.Ако не знаеш-за подкуп на длъжностно лице подлежиш на 6 години затвор и 5 000 лв глоба
п.п.п. Кои са тия превилегии точно, да няма нещо, което да не знам и да съм се минал?
п.п.Ако не знаеш-за подкуп на длъжностно лице подлежиш на 6 години затвор и 5 000 лв глоба

п.п.п. Кои са тия превилегии точно, да няма нещо, което да не знам и да съм се минал?

55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4