Н\С\О и карането им...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
дано прегърне некое дърво и да спре да шашка народаpandev22 написа:знам на кои е този ескорт даже съм карал зад него,като закъснявахме за 1 ма4 и мога да ви кажа,4е тои ги кара да карат така,като идиоти

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
да бе гледа...!! толко гледа ,че нищо не види!! точно на мене ми кажи че гледа и после ми погледни в подписа!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
RAM-FR написа:Преди известно време ан околовръсното през ноща срещу мен лети джип в насрещното,без лампи, на 20-30 метра се сеща че трябва да пусне синьо/червените лапми за да му направя път, скочих в банкета в дясно той си мина и грам не му пукаше, и не беше ескорт!!!
Обръщам колата , изваждам й буталата да го настигна и ще я гледам как се търкаля през таван

БОКЛУЦИ

Георги Пенчев
- s
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Маратонки, Citroen Xsara, E60, E39
автомобилите на НСО не се водят със специален режим на движение, за тази цел трябва да има не само светлинен сигнал, но и придружаващ го звуков, лампите са за улеснение ако има истински ескорт или да ги забелязват хората по магистралата отдалече. никой не е длъжен да дава път ако види такъв автомобил с работещи светлини, освен ако няма полицейска кола, мотор и т.н. пред него. специално го проверих това в закона

Пак ли тия олигофрени бе...
точно тоя ескорт преди няколко дена имаха нещастието да се правят на отворени на 2 старички Г класи с една дружинка, връщаща се от лов на глигани... бяха брутално изблъскани на банкета както пердашеха в насрещното, и ония гледаха като телета , тръгнаха нешо да псуват и да излизат ама като видяха какво въоръжение има насреща
май им се стопи куража .
Ако четете тука въпросните от тоя ескорт, или някои техни колеги - предайте им че това е абсурдно, да тръгнеш да се псуваш по пътищата - и най-големия малоумник, който работи охрана знае че трябва да се избягват конфликтите - ако видиш че става напечено гледаш да се ометеш веднага не да се правиш на мъж, да не ви отстрелят и вас , и плужека дето возите, МАЛОУМНИЦИ ПРОСТИ.
А 7цата е с номер С6001МР
точно тоя ескорт преди няколко дена имаха нещастието да се правят на отворени на 2 старички Г класи с една дружинка, връщаща се от лов на глигани... бяха брутално изблъскани на банкета както пердашеха в насрещното, и ония гледаха като телета , тръгнаха нешо да псуват и да излизат ама като видяха какво въоръжение има насреща
май им се стопи куража .
Ако четете тука въпросните от тоя ескорт, или някои техни колеги - предайте им че това е абсурдно, да тръгнеш да се псуваш по пътищата - и най-големия малоумник, който работи охрана знае че трябва да се избягват конфликтите - ако видиш че става напечено гледаш да се ометеш веднага не да се правиш на мъж, да не ви отстрелят и вас , и плужека дето возите, МАЛОУМНИЦИ ПРОСТИ.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
s написа:автомобилите на НСО не се водят със специален режим на движение, за тази цел трябва да има не само светлинен сигнал, но и придружаващ го звуков, лампите са за улеснение ако има истински ескорт или да ги забелязват хората по магистралата отдалече. никой не е длъжен да дава път ако види такъв автомобил с работещи светлини, освен ако няма полицейска кола, мотор и т.н. пред него. специално го проверих това в закона![]()
![]()
Яяяя цитирай закона щото не съм много сигурен....
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
enigma написа:Пак ли тия олигофрени бе...
точно тоя ескорт преди няколко дена имаха нещастието да се правят на отворени на 2 старички Г класи с една дружинка, връщаща се от лов на глигани... бяха брутално изблъскани на банкета както пердашеха в насрещното, и ония гледаха като телета , тръгнаха нешо да псуват и да излизат ама като видяха какво въоръжение има насрещамай им се стопи куража .

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
ти недей да очакваш от ушев акъл! това са две изключващи се взеимно неща! ушевите УМИШЛЕНО ги подбират тъпички, че да изпълняват без да мислят много-много!!!! та за това дали няма да скочат да се сртелят - ми явно са били в добро настроение в тоя ден! иначе като нищо ще почнат джедайските изпълнения!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
hemicharger написа:enigma написа:Пак ли тия олигофрени бе...
точно тоя ескорт преди няколко дена имаха нещастието да се правят на отворени на 2 старички Г класи с една дружинка, връщаща се от лов на глигани... бяха брутално изблъскани на банкета както пердашеха в насрещното, и ония гледаха като телета , тръгнаха нешо да псуват и да излизат ама като видяха какво въоръжение има насрещамай им се стопи куража .
нещо ти невермам брат......

- s
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Маратонки, Citroen Xsara, E60, E39
Чл. 91 (1) Моторни превозни средства със специален режим на движение са автомобилите и мотоциклетите, които при движението си подават едновременно светлинен сигнал с проблясваща синя и/или червена светлина и специален звуков сигнал.
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
;)
аз малко закъснях да се включа в темата, но преди година лятоо пътувам за обзор от слънчев бряг и съм със един служебен голф 5, застигам аз три бмв-та седмици и карат много бавно, а аз много бързам и ги издебвам по завоите и изпреварих първото малко след това и второто и иизведнъж това което беше най-отпред почва да намаля ама много намля, а тези двте отзад ме изпреварват тоя пред мен ми заразмаха една палка и спираме слизат едни костюмари със слушалки, викат: ти знаеш ли кво правиш бе, нямаш права да нарушаваш дипломатически кордон, документи за проверка проверка на колата и след това ми викат сега ще изчакаш 10 минути и тогава ще тръгнеш, тръгнаха те и аз 1 минута след като се скриха отпред и тръгнах и малко преди обзор където има доста прави си ги стигнах и ги изпреварих накуп, само дето ме забваиха че си изтървах и клиентите зради тях мишмороци те ще ми кажат кой да изпреварвам и кой не
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
както каза скиса те не са виновни , виновни са онея цървули дето се возят на задната седалка и ги оставят да си правят каквото си искат.
It`s party time !
- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
е тва немога да разбера секи седи и псува на ляво и дясно тоя и оня.
1во ако си в Италия да кажем за такова изпреварване даже и ще те бият.2ро понеже съм запознат за такова влизане между тях ще те метнат в церевицата отстрани и няма да кой да се оплачеш.И другото да найстина ония лайнари където ги возат ги задължават.1 приятел кара 1 от тия ,оня му звъни ела пред нас,слиза и му вика преди 5 мин трябваше да съм на летището трябва да ме закараш по най-бързия начин,той разправя лета по улиците през дупките прецаках джанти спойлери (няма да казвам заради кое ще се сетите
) пристигаме и оня отива и пие кафе 20 мин с вестник.ОБАЧЕ шанс тва му е работата.Цялата работа идва от там че някой се качил на лъскава и бърза кола и се прави на ербап и ако ги изпревари после кометар ... шшш аз кво им направих на тия от НСО смешни ... ,а като ви наиграят по улицата ходите и пищите насам натам и почва 1 оплакване до безброй.
Колега нищо лично но ако питаш мене трява да си доволен че си се разминал с толкова
1во ако си в Италия да кажем за такова изпреварване даже и ще те бият.2ро понеже съм запознат за такова влизане между тях ще те метнат в церевицата отстрани и няма да кой да се оплачеш.И другото да найстина ония лайнари където ги возат ги задължават.1 приятел кара 1 от тия ,оня му звъни ела пред нас,слиза и му вика преди 5 мин трябваше да съм на летището трябва да ме закараш по най-бързия начин,той разправя лета по улиците през дупките прецаках джанти спойлери (няма да казвам заради кое ще се сетите

Колега нищо лично но ако питаш мене трява да си доволен че си се разминал с толкова