Н\С\О и карането им...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Окт 2008, 23:08

pandev22 написа:знам на кои е този ескорт даже съм карал зад него,като закъснявахме за 1 ма4 и мога да ви кажа,4е тои ги кара да карат така,като идиоти
дано прегърне некое дърво и да спре да шашка народа :lol: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 08 Окт 2008, 9:19

Той, Оня горе гледа. ;)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Окт 2008, 9:49

да бе гледа...!! толко гледа ,че нищо не види!! точно на мене ми кажи че гледа и после ми погледни в подписа!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Окт 2008, 15:28

RAM-FR написа:Преди известно време ан околовръсното през ноща срещу мен лети джип в насрещното,без лампи, на 20-30 метра се сеща че трябва да пусне синьо/червените лапми за да му направя път, скочих в банкета в дясно той си мина и грам не му пукаше, и не беше ескорт!!!

Обръщам колата , изваждам й буталата да го настигна и ще я гледам как се търкаля през таван ;) Достатъчно е да си спукам предната броня в ъгъла , но да го ударя диагонално в ъгъла на неговата задна броня :evil:
БОКЛУЦИ :!:

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Маратонки, Citroen Xsara, E60, E39

Мнение от s » 08 Окт 2008, 17:04

автомобилите на НСО не се водят със специален режим на движение, за тази цел трябва да има не само светлинен сигнал, но и придружаващ го звуков, лампите са за улеснение ако има истински ескорт или да ги забелязват хората по магистралата отдалече. никой не е длъжен да дава път ако види такъв автомобил с работещи светлини, освен ако няма полицейска кола, мотор и т.н. пред него. специално го проверих това в закона ;) :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 09 Окт 2008, 15:02

Пак ли тия олигофрени бе...
точно тоя ескорт преди няколко дена имаха нещастието да се правят на отворени на 2 старички Г класи с една дружинка, връщаща се от лов на глигани... бяха брутално изблъскани на банкета както пердашеха в насрещното, и ония гледаха като телета , тръгнаха нешо да псуват и да излизат ама като видяха какво въоръжение има насреща
май им се стопи куража .
Ако четете тука въпросните от тоя ескорт, или някои техни колеги - предайте им че това е абсурдно, да тръгнеш да се псуваш по пътищата - и най-големия малоумник, който работи охрана знае че трябва да се избягват конфликтите - ако видиш че става напечено гледаш да се ометеш веднага не да се правиш на мъж, да не ви отстрелят и вас , и плужека дето возите, МАЛОУМНИЦИ ПРОСТИ.
А 7цата е с номер С6001МР

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 09 Окт 2008, 15:21

s написа:автомобилите на НСО не се водят със специален режим на движение, за тази цел трябва да има не само светлинен сигнал, но и придружаващ го звуков, лампите са за улеснение ако има истински ескорт или да ги забелязват хората по магистралата отдалече. никой не е длъжен да дава път ако види такъв автомобил с работещи светлини, освен ако няма полицейска кола, мотор и т.н. пред него. специално го проверих това в закона ;) :mhihi: :mhihi:

Яяяя цитирай закона щото не съм много сигурен....
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 09 Окт 2008, 15:23

enigma написа:Пак ли тия олигофрени бе...
точно тоя ескорт преди няколко дена имаха нещастието да се правят на отворени на 2 старички Г класи с една дружинка, връщаща се от лов на глигани... бяха брутално изблъскани на банкета както пердашеха в насрещното, и ония гледаха като телета , тръгнаха нешо да псуват и да излизат ама като видяха какво въоръжение има насрещамай им се стопи куража .
Ако четете тука въпросните от тоя ескорт, или някои техни колеги - предайте им че това е абсурдно, да тръгнеш да се псуваш по пътищата - и най-големия малоумник, който работи охрана знае че трябва да се избягват конфликтите - ако видиш че става напечено гледаш да се ометеш веднага не да се правиш на мъж, да не ви отстрелят и вас , и плужека дето возите, МАЛОУМНИЦИ ПРОСТИ.

:mhihi: нещо ти невермам брат......
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 09 Окт 2008, 15:25

ти недей да очакваш от ушев акъл! това са две изключващи се взеимно неща! ушевите УМИШЛЕНО ги подбират тъпички, че да изпълняват без да мислят много-много!!!! та за това дали няма да скочат да се сртелят - ми явно са били в добро настроение в тоя ден! иначе като нищо ще почнат джедайските изпълнения!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Окт 2008, 15:34

hemicharger написа:
enigma написа:Пак ли тия олигофрени бе...
точно тоя ескорт преди няколко дена имаха нещастието да се правят на отворени на 2 старички Г класи с една дружинка, връщаща се от лов на глигани... бяха брутално изблъскани на банкета както пердашеха в насрещното, и ония гледаха като телета , тръгнаха нешо да псуват и да излизат ама като видяха какво въоръжение има насрещамай им се стопи куража .

:mhihi: нещо ти невермам брат......

:mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 09 Окт 2008, 15:50

мисля, че мнението на enigma трябва да се чете буквално :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Маратонки, Citroen Xsara, E60, E39

Мнение от s » 09 Окт 2008, 18:53

Чл. 91 (1) Моторни превозни средства със специален режим на движение са автомобилите и мотоциклетите, които при движението си подават едновременно светлинен сигнал с проблясваща синя и/или червена светлина и специален звуков сигнал.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

;)

Мнение от samsurnik » 09 Окт 2008, 19:23

аз малко закъснях да се включа в темата, но преди година лятоо пътувам за обзор от слънчев бряг и съм със един служебен голф 5, застигам аз три бмв-та седмици и карат много бавно, а аз много бързам и ги издебвам по завоите и изпреварих първото малко след това и второто и иизведнъж това което беше най-отпред почва да намаля ама много намля, а тези двте отзад ме изпреварват тоя пред мен ми заразмаха една палка и спираме слизат едни костюмари със слушалки, викат: ти знаеш ли кво правиш бе, нямаш права да нарушаваш дипломатически кордон, документи за проверка проверка на колата и след това ми викат сега ще изчакаш 10 минути и тогава ще тръгнеш, тръгнаха те и аз 1 минута след като се скриха отпред и тръгнах и малко преди обзор където има доста прави си ги стигнах и ги изпреварих накуп, само дето ме забваиха че си изтървах и клиентите зради тях мишмороци те ще ми кажат кой да изпреварвам и кой не

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 09 Окт 2008, 22:16

както каза скиса те не са виновни , виновни са онея цървули дето се возят на задната седалка и ги оставят да си правят каквото си искат.
It`s party time !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

Мнение от FNC_VeNoM » 09 Окт 2008, 22:37

е тва немога да разбера секи седи и псува на ляво и дясно тоя и оня.
1во ако си в Италия да кажем за такова изпреварване даже и ще те бият.2ро понеже съм запознат за такова влизане между тях ще те метнат в церевицата отстрани и няма да кой да се оплачеш.И другото да найстина ония лайнари където ги возат ги задължават.1 приятел кара 1 от тия ,оня му звъни ела пред нас,слиза и му вика преди 5 мин трябваше да съм на летището трябва да ме закараш по най-бързия начин,той разправя лета по улиците през дупките прецаках джанти спойлери (няма да казвам заради кое ще се сетите :mhihi: ) пристигаме и оня отива и пие кафе 20 мин с вестник.ОБАЧЕ шанс тва му е работата.Цялата работа идва от там че някой се качил на лъскава и бърза кола и се прави на ербап и ако ги изпревари после кометар ... шшш аз кво им направих на тия от НСО смешни ... ,а като ви наиграят по улицата ходите и пищите насам натам и почва 1 оплакване до безброй.
Колега нищо лично но ако питаш мене трява да си доволен че си се разминал с толкова
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории