Изгубих година и половина
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Евелине, вземи млъкни и не се излагай. Ти пък ебати женомразеца ще излезеш. Защо не отидеш на майка ти да й кажеш същите разсъждения, а
Защото като ти дръпнат кранчето и златотърсачките ще избягат, нали
Или и ти си с максимата "Всички жени са к**ва, освен майка ми и баба ми...ма и те са жени"? В момента се получава така, че не храниш двете мацки, ами си си отворил широко устата и сам си наливаш с черпака 

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
аз неискам никои да храня. нито съм женомразец. те като не приспадат към боклука кво се засягат
It`s party time !
Evelin Cotsev написа:Добре кажете тогава като сте толкова големи капацитети , защо наи богатите хора в света са мъже , защо повечето велики учени са мъже , защо повечето началници са мъжепросто сте напрвени да си празним макарите и да раждате деца както е било от както има хора , колкото и да не ви се иска.
За мен спора се обезсмисли. Факта, че две дами ви пишат и вие ни нападате, говори достатъчно. Не сме си позволили да ви обиждаме, а вие напротив. Поклон пред вас, велики ''мъжества''

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
"Успял мъж е този, който може да задоволи всички желания на една жена. Успяла жена е тази, която може да си намери такъв мъж!"
По повод това защо най-богатите хора са мъж, най-великите учени са мъж и т.н, знаеш ли защо? Защото още от древни времена това е заложено. Мъжът да върши тежката работа и да се грижи за жената. Даже и в дднешно време как искаш една жена да успее, при положение, че цялата глутница от мъже, ще направи така, че тя да се провали и само, защото е ЖЕНА, не че нещо друго. Това е!
Както казах и в първия си пост, докато вие мъжете имате такова отношение към жените, ще получавате същото. Отношение на "тая е к**ва", "тая ми иска парите" ще получавате неща от сорта " да мило купи ми тоя парцал", "да с него съм заради парите му".
Не слагам всички под общ знаменател, защото както има и свястни мъже, така има и свястни жени. Тръгнеш ли с уважение към даден човек, ще получиш същото.
Лошото е, че има хора, които не осъзнават какво има, докато не го изгубят.
По повод това защо най-богатите хора са мъж, най-великите учени са мъж и т.н, знаеш ли защо? Защото още от древни времена това е заложено. Мъжът да върши тежката работа и да се грижи за жената. Даже и в дднешно време как искаш една жена да успее, при положение, че цялата глутница от мъже, ще направи така, че тя да се провали и само, защото е ЖЕНА, не че нещо друго. Това е!
Както казах и в първия си пост, докато вие мъжете имате такова отношение към жените, ще получавате същото. Отношение на "тая е к**ва", "тая ми иска парите" ще получавате неща от сорта " да мило купи ми тоя парцал", "да с него съм заради парите му".
Не слагам всички под общ знаменател, защото както има и свястни мъже, така има и свястни жени. Тръгнеш ли с уважение към даден човек, ще получиш същото.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
((:BuKcu:)) написа:"Успял мъж е този, който може да задоволи всички желания на една жена. Успяла жена е тази, която може да си намери такъв мъж!"
много малко са жените за които си заслужава да направиш нещо. кво ми се обиждате , като не сте такива не се засягаите. Давам мнение по това което виждам , масата ги интересува кои ква кола кара ,кои колко пари има и така нататък. Следователно как да имам хубаво мнение. Не съм виждал уникална жена да слиза от лада

It`s party time !
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Опа работата загрубя! Според мен тоя диалог който водите е абсолутно безмислен. Колегата писа че е разочарован от една връзка която е продължила 1.5, а вие му осрахте цялата тема. Започнахте някав диалог кои и коя какви били което няма нищо общо с темата. Мишел към теб като те гледам на снимките в галерията си повече от 20 години и изглеждаш по умна от него, защо му се върза на глупостите както и другите колежки. Всеки си има право на мнение и както той си е прав за себе си и ти си права както и другите колежки за вас, за това няма смисъл да водите спорове. Това е мое мнение но така ще стигнете до кривата круша.
Айде със здраве!
Айде със здраве!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Не сме му осрали темата,всичко е навързано,сам той написа за сметката за телефон,или това е дребна работа?Kregec написа:Опа работата загрубя! Според мен тоя диалог който водите е абсолутно безмислен. Колегата писа че е разочарован от една връзка която е продължила 1.5, а вие му осрахте цялата тема. Започнахте някав диалог кои и коя какви били което няма нищо общо с темата. Мишел към теб като те гледам на снимките в галерията си повече от 20 години и изглеждаш по умна от него, защо му се върза на глупостите както и другите колежки. Всеки си има право на мнение и както той си е прав за себе си и ти си права както и другите колежки за вас, за това няма смисъл да водите спорове. Това е мое мнение но така ще стигнете до кривата круша.
Айде със здраве!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:Не сме му осрали темата,всичко е навързано,сам той написа за сметката за телефон,или това е дребна работа?Kregec написа:Опа работата загрубя! Според мен тоя диалог който водите е абсолутно безмислен. Колегата писа че е разочарован от една връзка която е продължила 1.5, а вие му осрахте цялата тема. Започнахте някав диалог кои и коя какви били което няма нищо общо с темата. Мишел към теб като те гледам на снимките в галерията си повече от 20 години и изглеждаш по умна от него, защо му се върза на глупостите както и другите колежки. Всеки си има право на мнение и както той си е прав за себе си и ти си права както и другите колежки за вас, за това няма смисъл да водите спорове. Това е мое мнение но така ще стигнете до кривата круша.
Айде със здраве!Те такива"дреболии" говорят много за човека и как би реагирал в по-сериозни ситуации
абе баш си е осрахме. извинявам се на автора
It`s party time !
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Проблеми няма нищо не сте осрали . Радвам се да видя че и други са се чуствали така и са го преживяли лесно . Не намеквам че като постоянно съм черпел и давал си го искам . Въпросът е че като имам го правя ама тя не знае как се изкарват парите . На мен ми е ясно и се лишавам от нещо , а после бивам опрекван , еми еби му майката и наглост . Винаги винаги съм плащал сметката където и да сме били с изключение рожденните и дни ... Смятам че това е някаква кавалерска постъпка уж си . Годините не сам ми много 22 ама пък и не малко неща съм видял ... Сегашните са ми ясни колата на тати парите на мама и айде принцът е това нищо че прилича на кривол ... Не искам да пораждам феминистки спорове. Просто имах нужда да споделя защото ми стана много хубаво че съм сектант , че съм се запознал с много хора от форума покрай марката, че съм преживял добри събирания - това е след равносметката
Винаги има какво да се желае и от двете страни точно там е интересът че + и - се привличат , но тук бяха много крайни полюсите . Навреме се усетих че и доста приятелства щях да изгубя заради нечии капризи . Не намеквам и телефонните сметки , просто тя ми даде като пример и го съчета в "той е добър правил е 300лв сметка докато беше в на майка си Белгията " Ако тя ми събере сметките за тази година и половина аз ще се окажа пръв приятел със супер Любо и БТК . Както и да е обърках се този път друг път докато не сложа хълка на пръста не трябва да си позволявам да го правя . ДОйдох , ВИдех , Сгреших и с много мръсна газ и настрани ПОТЕГЛИХ 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Illusion
- Бургаското явление
-
Захо, съжелявам да го прочета... Знам колко си дал, знам как и сбирки си пропускал или си си тръгвал по-рано и само ще ти кажа, че ще си намериш страхотна приятелка, която да те заслужава.
Знаеш ми мнението и че си страхотен човек така че с миската ти желая само успех и горе главата.
Знаеш ми мнението и че си страхотен човек така че с миската ти желая само успех и горе главата.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Споко Захо ще се оправят нещата
В интерес на истината и аз мисля,че в последните години взаимоотношенията между много двойки са възоснова на някакви първични,битово-материални интереси.Света изпростява и няма как това да не се отрази и на интимния живот на хората.Не се бъркам много,а и не ме интересуват чуждите животи,но имам доста приятели,които са добре материално-хубава кола,1-2 ГСМ-а,доста джобни,маратонки и дрехи за стотици левове и всички до един са с приятелки.Имам и такива които имат по една Лада купена и поддържана със собствени пари,един обикновен ГСМ,не се обличат със скъпи дрехи,но са доста по-готини и повече приятели,а нямат сериозен човек до себе си.Това всеки сам да си го тълкува,но малко останаха читавите жени.С мъжете също е така няма какво да го кривим-да се оре на 2-3 ниви е мода.Абе пълен ташак е.Повече не ми се коментира
Изводите всеки сам си прави
Ай Захо няяя се притесняваш.По-резервиран следващия път и така.То всичко е до късмет.
Между другото по-миналия път на сбирката свърши едно добро дело-зариби ме да си взема едно Е36 и аз.Не че си правил кой знае какво ама догодина най-вероятно ще намеря нещо бяло с малко повече врата като за мен
Заразил си ме някак странно 

Ай Захо няяя се притесняваш.По-резервиран следващия път и така.То всичко е до късмет.
Между другото по-миналия път на сбирката свърши едно добро дело-зариби ме да си взема едно Е36 и аз.Не че си правил кой знае какво ама догодина най-вероятно ще намеря нещо бяло с малко повече врата като за мен

8.32
- Illusion
- Бургаското явление
-
PIONEER написа:Между другото по-миналия път на сбирката свърши едно добро дело-зариби ме да си взема едно Е36 и аз.Не че си правил кой знае какво ама догодина най-вероятно ще намеря нещо бяло с малко повече врата като за менЗаразил си ме някак странно
И на това му викаш добро дело. Захо подсъдим си и знам къде ти е колата - ще има наказание. Разруши ми плана Коко дам ине на е21, че да ми прави компания.

Сори за офф-а.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
PIONEER написа:Имам и такива които имат по една Лада купена и поддържана със собствени пари,един обикновен ГСМ,не се обличат със скъпи дрехи,но са доста по-готини и повече приятели,а нямат сериозен човек до себе си.Това всеки сам да си го тълкува,но малко останаха читавите жени.
И всъщност разбираш как точно тези хора са хиляди пъти по-ценни, по-готини и по-приятни!!! Жалко наистина, че вече не се намират свястни хора. Хора, с които да ти е приятно да общуваш и на които можеш да разчиташ. Жалко е, защото по-големия процент е запленен от материалното и не осъзнава същността на нещата.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
PIONEER написа:Споко Захо ще се оправят нещатаВ интерес на истината и аз мисля,че в последните години взаимоотношенията между много двойки са възоснова на някакви първични,битово-материални интереси.Света изпростява и няма как това да не се отрази и на интимния живот на хората.Не се бъркам много,а и не ме интересуват чуждите животи,но имам доста приятели,които са добре материално-хубава кола,1-2 ГСМ-а,доста джобни,маратонки и дрехи за стотици левове и всички до един са с приятелки.Имам и такива които имат по една Лада купена и поддържана със собствени пари,един обикновен ГСМ,не се обличат със скъпи дрехи,но са доста по-готини и повече приятели,а нямат сериозен човек до себе си.Това всеки сам да си го тълкува,но малко останаха читавите жени.С мъжете също е така няма какво да го кривим-да се оре на 2-3 ниви е мода.Абе пълен ташак е.Повече не ми се коментира
Изводите всеки сам си прави
Нямаш представа, колко си прав, но това е живота и освен да се справяме с него няма друг начин

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.