пак тея с голфовете
Модератори: mitaka7, Общи модератори
///MapTo написа:cappy123 написа:...
Ахх защо не съм те срещал по улиците родни тебе досега...![]()
![]()
Най ги обичам ей такива оборотни кифли като теб...наскоро една си тръгна навъсена с смачкани врати от ритници...щото и тя беше такава оборотна като теб![]()
А относно голфовете дето спирали в бързата на цариградско...без коментар,щото баш от такъв го ядох дървения...
Многоо си страшен вееееееее

Vlados написа:Скъпа ми колежке капи123: първо, моля те спри накрая да пишеш с удебелен шрифт (не виждам точно на какво искаш да наблегнеш във всеки твой пост), дори администратори и модератори не си го позволяват; второ, научи се в един пост да отговаряш на всички мнения, на които желаеш, а не да пускаш отделни постове и темите да стават по 10 страници (ако не знаеш как - пиши ми ЛС, ще ти обясня); и трето, но не на последно място - за да се заяждат всички с теб, може би има и капчица вина в теб, помисли върху това...
винаги пиша с удебелен шрифт!!! такъв ми е стила!!!

Ще спра да пиша в тая тема само заради теб и заради проявеното разбиране от твоя страна.. благодаря!!!

cappy123 написа:иии ще си се дзвера на който си искам![]()
![]()
![]()
Мале... голем дзвер се извъди бре дете...

Понеже видях на какво си способна и в частност ме нервира си позволих едно малко лично онлайн отмъщение. Не се чуди ако някои големи и известни страници не ти се отварят вече

Това го приеми като малък житейски урок. Както не знаеш кой е от другата страна на компютъра, така не знаеш и кой е този зад волана на съседната кола. Ако днес съм ти да речем накривил само шапката то утре някой друг на улицата може да ти накриви и физиономията

От сега ти казвам, че не си пъпа на света и тепърва ти предстои да те сложат на място. Виждам, че ще стане по трудния начин, но ти откровено си го просиш и заслужаваш

За финал искам да запитам защо въобще пишеш по автомобилни форуми където е място за големи хора? Та ти дори нямаш книжка още! Дори не си и пълнолетен гражданин...

По-добре се върни в Тийн проблем форума и изчакай да пораснеш още малко

Последна промяна volak на 14 Сеп 2008, 23:40, променена общо 1 път
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
5,6,7 страници..А твоите теми колко стр отнасят.. 1
Извинявай мА,ама да ми набие спирачки и спокойно да си пусне аварийки не става.И ти да беше щеше да псуваш!!! Спокойно да си завия хаха, е не ще слезна да я бия... Ако беше ти в случея нямаше да мислиш така изроде !!!
Опаааа,ти се появи бе,най накрая

Сега общо взето се чудя защо ти отговарям изобщо ,ама белким ти дойде малко акъл в главата!!!
"......Ако беше ти в случея нямаше да мислиш така изроде !!! ..."-те това ти е стила на теб ,а не удебеления шрифт!!!Земи малко се приземи и се осъзнай к'ви хора пишат тук и всичко ще върви по мед и масло.Ако не се светнеш овреме,ще бъдеш богато хренена докато пишеш в тоя форум!!!
Много дълго стана,ама тя и без това тая тема че стане 5,6,7....стрници

Мило дете cappy123,
след като получих следното ЛС от теб:
Мога със сигурност да заявя, че багажът ти напълно отсъства. Възпитанието тотално липсва, неграмотна и глупава си...
Селтак можеш да наречеш татко си
Когато ми стъпиш на родата, на образованието и на чеки*те тогава може да ми се обадиш
Такива ръбове като теб имат едно бъдеще:
Да го смучат на батковците с големи BMW-та и да си мечтаят за подобни коли.
Аман от такива разпоретини...
след като получих следното ЛС от теб:
cappy123 написа:ti s dvete mneniq na krust ne mi gvoori be seltak !!!!!
Мога със сигурност да заявя, че багажът ти напълно отсъства. Възпитанието тотално липсва, неграмотна и глупава си...

Когато ми стъпиш на родата, на образованието и на чеки*те тогава може да ми се обадиш

volak написа:Мило дете cappy123,
след като получих следното ЛС от теб:cappy123 написа:ti s dvete mneniq na krust ne mi gvoori be seltak !!!!!
Момчета, спрете да се занимавате с тази лигла.....да я возят там в "Хюндей-а"

То това е от онези дето хората са казали "Ти го плюеш, то си мисли че дъжд вали"....и до утре да й обясняваме колко е проста и неадекватна, то пак ще се звери. При положение, че дори снимкато си е имала смелостта да ни покаже.....аз на нейно място не бих се показвала толкова смело пред хората

Дано я Баннат

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
///MapTo написа:^ Е верно е,не можем да я сравним с тебе
Не беше в това акцента на горния ми пост,Марто (пък дано не е изказано със сарказъм) , а това че като цяло индивида е дразнещ

Някак си не ми се връзва точно този образ да дава коментари за други жени по пътя....и да ги нарича как ли не.... вързахме реч с картина изцяло

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Е тъй де тъй...ма то тфа не пречи да метнем 2 реда четки...
Трудно ми е да го обясня след тежка вечер,довечера щи разкажа с 1-2 лс-та
Буден съм до късно и ич не ми е добре

Трудно ми е да го обясня след тежка вечер,довечера щи разкажа с 1-2 лс-та

Буден съм до късно и ич не ми е добре

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Тоя под форум май трябваше да е кръстен "Страхотни постове", а не "Страхотни истории". Завиждам на младото поколение, преди 20-тина години нямаше момиче което да вика "Деба" и да те рита в задника. Лесно ви е на вас младежи днес няма що да се напъвате Деба-тва на готово. А иначе няма по-красива гледка от младо хубаво момиче спряло в лявата лента с аварийни получило ритник в задника от друго такова. Добре започва деня с тези истории
БЛАГОДАРЯ.

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Колегата //Zender е много прав.
Бат ///MapTo, като се сетя, че всичко това можеше да бъде избегнато, ако беше заменил вибратора на колежката, но като не искаш няма кой да те накара, пък като гледам снимката не ти и завиждам. Въпреки че съм се занимавал с психоанализа и като я гледам как пише май друг начин няма. Навита е нещо и понеже ти пръв и отговори май е навита на теб. Трябва да се разберете очи в очи, или някаква алтернативна поза де, някой път.
Извинявам се за офтопика.
RESPECT
by t060
Бат ///MapTo, като се сетя, че всичко това можеше да бъде избегнато, ако беше заменил вибратора на колежката, но като не искаш няма кой да те накара, пък като гледам снимката не ти и завиждам. Въпреки че съм се занимавал с психоанализа и като я гледам как пише май друг начин няма. Навита е нещо и понеже ти пръв и отговори май е навита на теб. Трябва да се разберете очи в очи, или някаква алтернативна поза де, някой път.
Извинявам се за офтопика.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Аз не знам какво се връзват на някаква малка дрисла?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ееее бъдете толерантни все пак днес е първия учебен ден и доста ученици са изнервени от това, отделно темата е доста по-яка от онези сухарските в Е12/E21/E23/E24/Е28 и Е30 така, че може и да не я заключвате МОЛЯ. Има още какво да се научи за Голфовете, левите платна, дамите, селяните (и аз съм от Бургас де) и БМВ-тата.