Какво съм им направил на тия с голфовете

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 03 Сеп 2008, 11:43

За голфовете нищо лошо не казвам, просто самата кола е удобна за този агресивен тип шофиране което наблюдаваме в повечето и затова хора с амбиции да карат так ги предпочитат, ест. има и такива дето ги купуват заради другите им качества но са по малко.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Polgargaist » 03 Сеп 2008, 16:26

Значи чичо ми голфа 1.3 55 коня 86-та година :mhihi: е за спортно каране :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 03 Сеп 2008, 17:39

Аз познаван едно момче дето имаше същото 1.3 преди да си купи сериозна кола и да ти кажа много бясно го караше, таман като да утрепе някой на пътя. Не знам къде прочете спортно в поста ми явно за тебе агресивно е спортно, както май и за повечето спортисти по уличките със серийни двигатели от 1,2 на горе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 i
Мечтае да кара: Камаз

Re: Какво съм им направил на тия с голфовете

Мнение от salamaleikum » 17 Сеп 2008, 20:19

M-TEAM написа:днес на обяд отивам аз да зема за ядене на колегите и на мен си и тръгвам ,там където работя няма къде да се яде . И така тръгам си аз всичко нормално карам си съвсем в реда на нещата с 60 някъде по двулентово локално платно , тук в Стара Загора има един мост и минавам аз по моста и вече започвам да се пускам от него на 3-та пуснал съм педала на газта щот скоро ще спирам и точно под моста има пресечка която се включва в пътя по който карам и е достатъчно широко да вървят 2 коли и ненадейно един голф ми искача точно пред мен явно пътя му беше тесен и директно в ляво пред мен все едно кара тир . Аз спирачки по бурдюрите хубавото е че са ниски и спирам и той до мен спрял слизам аз и гледам дали не съм счупил бронята че е М-тех 1 много си я пазя :mhihi: и тоя започва да ме псува аз директо фащам ключа за гумите и се насочвам към него без да проговоря гадното копеленце тръга да бяга ама успях да му счупя стопа и спря на 2 метра и продължава да ме псува хукнах към него ама избяга и накрая един голфаджия ша убия и сиички ще умрат писна ми от тях както и недоносените лапета дето баща им им купил по едно Е36 316 с някой великолепно тракащ М40 да се правят на състезатели из града и да страдат заради тах другите :twisted:

А ти за богоизбран ли се имаш та ще раздаваш правосъдие и то с опасен предмет и стига с тия гоуфове както ги наричате.Защото в последно време е36 са се навъдили под път и над път 2-3 пати са повече от голфовете и всеки се мисли за големия рейсър и се ръчка с умрелите 316 и 318 та дори и повечето 320.Един приятел добре ме посъветва преди години не си взимаи 3-ка особенно е36 ще се навъдят рояци и се оказа прав.Аз също съм горд собственик на БМВ но не с 3 в абривиатурата, и ме е яд на такива като вас.Обществото ни е болно и е тръгнало към гибел за съжаление, заради такива дето купуват на цяла европа бракуваните коли обаче нали е БМВ и вече не може да се говори с тях.Това е моето становище.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 17 Сеп 2008, 20:32

salamaleikum написа:А ти за богоизбран ли се имаш та ще раздаваш правосъдие и то с опасен предмет и стига с тия гоуфове както ги наричате.Защото в последно време е36 са се навъдили под път и над път 2-3 пати са повече от голфовете и всеки се мисли за големия рейсър и се ръчка с умрелите 316 и 318 та дори и повечето 320.Един приятел добре ме посъветва преди години не си взимаи 3-ка особенно е36 ще се навъдят рояци и се оказа прав.Аз също съм горд собственик на БМВ но не с 3 в абривиатурата, и ме е яд на такива като вас.Обществото ни е болно и е тръгнало към гибел за съжаление, заради такива дето купуват на цяла европа бракуваните коли обаче нали е БМВ и вече не може да се говори с тях.Това е моето становище.

Бате, ти изби рибата... тъкмо щях да ти напиша добре дошъл във форума, заради първото ти мнение, но в последния момент видях кога си регистриран... Къде беше до сега, та чак сега влизаш с гръм и трясък ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 i
Мечтае да кара: Камаз

Мнение от salamaleikum » 17 Сеп 2008, 23:15

Тихите води са най дълбоки колега :lol: . Иначе БМВ е моята страст но ми писна с тая вражда по пътищата.Не може ли да живеем по спокойно, това се питам.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34

)-(

Мнение от gazi » 18 Сеп 2008, 20:58

Глупаво е да определяш хората по това каква кола карат , колко пари имат и некви такива , всеки които има Е30 съм сигурен че може да кара Е39 или нещо по-добро , тва ние съм сигурен че го разбираме че Е30 е много повече от кола но неможе да кажеш че тоя с голфа е селянин само защото кара голф , Аз карам Е36 мечтая за Е30 , верно нямам възможности за Е60 но карам това което ме прави щаслив , и не мисля че като колата ми е 5-6 бона съм селянин . Важни са постъпките а не кво караш , нямаше да се намеся щтото необичам такива теми от сорта "Какво съм им направил на тия с голфовете" според мен повечето са малди момчета карат бързо засичат примерно първа кола и така ма не са само с голф тия дето засичат и аз засичам и вие също. Стига сме съдили хората Селянина си е селянин пък аз познавам хора с много скъпи коли дето са нема такива
Ерес е название, с което Баварската църква характеризира религиозните учения, отклоняващи се от официалната догма .

Изображение

http://www.vbox7.com/play:241b3c6f22
http://vbox7.com/play:ed73114c
http://vbox7.com/play:9e8a99595c
http://youtube.com/watch?v=ZsBCzDFWO5E

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 24 Сеп 2008, 8:53

Това което ще споделя не е по темата, но се случи с Голф. Та прибирам се от магазините (затварям ги около 22:00) и по средата на една от главните улици в комплекс М. Рудник в Бургас до битака пред мен спира Голф 3-ка (аз съм пешеходец), но напречно на платното с фарове към мен и си викам край, разобличен съм вече ще ме мачкат, но ужасът беше кратък и се смени с истеричен смях като разбрах, че момчето се приготвя за дрифт по средата на платното :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Предполагам се сещате за крайния резултат от опита въпреки дъжда който валеше. Удоволствието ми не свърши до тук ами продължи с присъединяването на Фиат Купе :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Не мога да го опиша :shock: иначе не лоши коли, но...... . Съжалявам, че беше тъмно и телефона не записа нищо освен рев на двигатели. Понякога зимата им завиждам,но на сухо при правенето на простотии .... :mhihi: :mhihi: :mhihi: .
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 24 Сеп 2008, 9:01

salamaleikum написа:
M-TEAM написа:днес на обяд отивам аз да зема за ядене на колегите и на мен си и тръгвам ,там където работя няма къде да се яде . И така тръгам си аз всичко нормално карам си съвсем в реда на нещата с 60 някъде по двулентово локално платно , тук в Стара Загора има един мост и минавам аз по моста и вече започвам да се пускам от него на 3-та пуснал съм педала на газта щот скоро ще спирам и точно под моста има пресечка която се включва в пътя по който карам и е достатъчно широко да вървят 2 коли и ненадейно един голф ми искача точно пред мен явно пътя му беше тесен и директно в ляво пред мен все едно кара тир . Аз спирачки по бурдюрите хубавото е че са ниски и спирам и той до мен спрял слизам аз и гледам дали не съм счупил бронята че е М-тех 1 много си я пазя :mhihi: и тоя започва да ме псува аз директо фащам ключа за гумите и се насочвам към него без да проговоря гадното копеленце тръга да бяга ама успях да му счупя стопа и спря на 2 метра и продължава да ме псува хукнах към него ама избяга и накрая един голфаджия ша убия и сиички ще умрат писна ми от тях както и недоносените лапета дето баща им им купил по едно Е36 316 с някой великолепно тракащ М40 да се правят на състезатели из града и да страдат заради тах другите :twisted:

А ти за богоизбран ли се имаш та ще раздаваш правосъдие и то с опасен предмет и стига с тия гоуфове както ги наричате.Защото в последно време е36 са се навъдили под път и над път 2-3 пати са повече от голфовете и всеки се мисли за големия рейсър и се ръчка с умрелите 316 и 318 та дори и повечето 320.Един приятел добре ме посъветва преди години не си взимаи 3-ка особенно е36 ще се навъдят рояци и се оказа прав.Аз също съм горд собственик на БМВ но не с 3 в абривиатурата, и ме е яд на такива като вас.Обществото ни е болно и е тръгнало към гибел за съжаление, заради такива дето купуват на цяла европа бракуваните коли обаче нали е БМВ и вече не може да се говори с тях.Това е моето становище.

И кво някъф приятел те посъветвал да не си купуваш БМВ тройка защото ще се навъдят рояци ;) по-жалко изказване отдавна не съм чувал. По твойта логика ти само Пагани трябва да караш!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Потребител
Аватар

Мнение от MartiX5 » 24 Сеп 2008, 20:40

Абе общо взето не голфа прави селянина ами селяните са докарали имиджа на голфовете понеже въпросните коли са йефтинки и вероятноста да попадне селянин в нея е към 90%. Но селяни има с секви коли и на секва възраст по пътищата се вижда постоянно и който кара много се наглежда на секви простотии.

Предишна

Назад към Страхотни истории