Докато съм бил на г*за на географията...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Тука важи изразът....."НА САПУН" (Малки деца, и бременни жени да не четът мнението ми от тук нататак!)
Ако вйи скапаняци дето децки колички ритате в тоз форум четете, знайте най-сърдечно ви пожелавам да умрете!На майките ви червата от улицата да метете!Плъхове прясни за закуска да ядете, и един на друг в устите си да серете, да катастрофирате с бясна скорост бетонната стена да пометете, с бащите ви да се еб*е*е

BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ma7e4k0 написа:Тука важи изразът....."НА САПУН" (Малки деца, и бременни жени да не четът мнението ми от тук нататак!)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако вйи скапаняци дето децки колички ритате в тоз форум четете, знайте най-сърдечно ви пожелавам да умрете!На майките ви червата от улицата да метете!Плъхове прясни за закуска да ядете, и един на друг в устите си да серете, да катастрофирате с бясна скорост бетонната стена да пометете, с бащите ви да се еб*е*е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
titto написа:Ma7e4k0 написа:Тука важи изразът....."НА САПУН" (Малки деца, и бременни жени да не четът мнението ми от тук нататак!)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прав си колега,ама не искам да те засичам грубо някъде по улиците,че кълнеш кат мангал дее.а....!
![]()
![]()
Хаха прав си я кажи с ква кола си да не ти се меркаме по пътя

А междо другото в събота ще видя един познат шофьор в земялне така, че очаквам да ми даде информация за човека
- horhef
- младши ентусиаст
-
horhef написа:titto написа:Ma7e4k0 написа:Тука важи изразът....."НА САПУН" (Малки деца, и бременни жени да не четът мнението ми от тук нататак!)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прав си колега,ама не искам да те засичам грубо някъде по улиците,че кълнеш кат мангал дее.а....!
![]()
![]()
Хаха прав си я кажи с ква кола си да не ти се меркаме по пътя![]()
и аз така

... четете,
...да умрете,
...да ядете,
...да серете,
... да пометете,
... да се (бииийп)
направо преродения Тупак

titto написа:Ma7e4k0 написа:Тука важи изразът....."НА САПУН" (Малки деца, и бременни жени да не четът мнението ми от тук нататак!)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахаххахахааххаахах стига веееее аз малко да се развеселите

BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
acer написа:Не знам, къв трябва да си да ритнеш количката на бебе, тва и най-гадния мангал няма да го направи...
човек без капка достойнство и размисъл
- horhef
- младши ентусиаст
-
Много добре са си го получили "колегите" с е36-цата, нека пак да им се случи докато не спрат да са идиоти.Тя колата може и стикер да е имала на форума че и в страхотни истории може да я има случката от по рано в друг вариант, видян през техните очи.
Може според тях те да са били ощетени и да са били нападнати несправедливо и при самозащита да са набили всички и културно да са се качили в колата после.Такива теми има доста с каратисти и боксйори в тях.

64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5