Ще ми реже гумите а???

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 05 Авг 2008, 14:25

kronos написа:Не си губете времето да пишете глупости, не разбрахте ли 4е тази история е измислена и мом4ето просто избива комплекси. Никой не се е опитвал да му реже гумите, а просто са му направили забележка. Ако наистина бяха му се нахвърлили на въпросния субект, нямаше да може да я напише тази история защото до колкото знам във травматологията не позволяват да се внасят рс-та :mhihi: Момчето просто ти е казало да не си спира6 трабанта то4но върху стълбите където минават постоянно хора и трябва да заобикалят 30м. Никой не ти е вадил нож или нещо подобно. Като ти прочете темата тоя падна от смях и каза 4е ще те по4ерпи за това че поне сте го оставили жив :mhihi:
Пич, не мога да разбера такова удоволствие ли ти доставя да измисляш истории където главния герой е мутрата-бияч(ти)? Спирай всякакви екшъни и научна фантастика, защото работата отива към психодиспансера :mhihi:

колега... хубаво си се смял ама аз не си избивам никакви комплекси.. Също така това че сме го били не означава че сме го вкарали в травматологията.. А и тоя да не мислиш че е бил някаква мутра слизаща от С класа????

Ти като не вярваш на това което се е случило... не знам.. Аз казвам какво се случи..

А и отделно като знаеш че имах хора зад гърба се чустваш по друг начин..
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90

Мнение от MaXo » 05 Авг 2008, 17:16

Е нали кръв щеше да пикае ... са пък не си го бил много ... последно? :mhihi: Не знам колко е истинска случката ... ама принципно друг път недей да размахваш пистолет ... та било то газов ... да не е да станеш леко продупчен от някой истински пищов. :D
без реклами в подписа...
Изображение

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 05 Авг 2008, 17:55

MaXo написа:Е нали кръв щеше да пикае ... са пък не си го бил много ... последно? :mhihi: Не знам колко е истинска случката ... ама принципно друг път недей да размахваш пистолет ... та било то газов ... да не е да станеш леко продупчен от някой истински пищов. :D

абе и това го има ама като си на градус не се усеща ко праиш..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 05 Авг 2008, 18:23

И какво стана сега последно ? :mhihi: Ударихме на камък ли ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: Чак сега ми просветна мнението kronos.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 05 Авг 2008, 18:40

Абе в крайна сметка кой е от кранево тука че нещо не ми стана ясно и кви трабанти кви 5лв.

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 05 Авг 2008, 18:59

drmirchev написа:Абе в крайна сметка кой е от кранево тука че нещо не ми стана ясно и кви трабанти кви 5лв.

Дълга и широка :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 05 Авг 2008, 20:37

....абе тук май пише един мой приятел- Пацо от пернишко! :mhihi:

стига с тия ножове и пищови, щото чета в една друга тема ккак по разни бензиностанции са се вадили железа! вижте днес заглавията- пият ушев гръмнал за кеф авера сипо чашка и прочие....хора, оръжието убива! то за това е направено! след два три часа изтрезняваме, ама убития не става от гроба!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 05 Авг 2008, 22:49

И ко стана тука бре :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 05 Авг 2008, 23:59

uricatoli написа:Снощи реших да разходя малко нафтовия компот по Кранево...

kronos написа:Момчето просто ти е казало да не си спира6 трабанта то4но върху стълбите където минават постоянно хора и трябва да заобикалят 30м....

Последно, на трабанта гумите ли искаха да режат или на компота :roll:

drmirchev написа:Абе в крайна сметка кой е от кранево тука че нещо не ми стана ясно и кви трабанти кви 5лв.

Не знам кой е от Кранево, но аз редовно ходя да вечерям там и само като подуша въздуха, че мирише на двутактова машина тип германски позор, знам че @uricatoli е минал от там :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 06 Авг 2008, 0:15

mad_presley написа:Не знам кой е от Кранево, но аз редовно ходя да вечерям там и само като подуша въздуха, че мирише на двутактова машина тип германски позор, знам че @uricatoli е минал от там :mhihi:

Сега като се замислех покрай тези трабанти и тунинги се сетих, че бях мяркал миналия месец в Кранево един... лилав или може би син, ако не се лъжа, с лепенки... понаправен т.н. за него ли говорим ? :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от GReddy » 06 Авг 2008, 0:46

uricatoli написа:
GReddy написа:Не всичко се оправя с бой..аре и вие.Ще ме засече някой и ще слезна и ще го пребия тъпо е..Имаше една случка с един приятел както си караше и погледна в огледалото и добре че се изнесе един щеше много яко да го изцепи.Човека се извини отвори джама и каза "Извинявай грешката е моя много съжалявам".Та мисълта ми беше в тоя случай веднага да отваря вратата да се бие ли?!?!?Тъпо е не става така..такива "гъзарчета" ги има навсякъде като слезе такъв пишлигар да ме "бие" му биеш една песница и ще приколенчи.Аз никога не слизам от колата да се саморазправям ако съм направил нещо съвсем човешки ще му се извиня,но никога няма да сляза да го бия.Така според мене е най провилно!!!

колега прав си.. И аз се извинявам ако направя грешка на пътя.. трябва да има респект.. ама това беше съвсем различно..

Да,аз говорех по принцип.Ти добре си направил в тоя случай даже според мен малко му е било :twisted: С такива утрепки така трябва да се постъпва!!

Зайо-Байо
Аватар

Мнение от uricatoli » 06 Авг 2008, 12:08

rever написа:
mad_presley написа:Не знам кой е от Кранево, но аз редовно ходя да вечерям там и само като подуша въздуха, че мирише на двутактова машина тип германски позор, знам че @uricatoli е минал от там :mhihi:

Сега като се замислех покрай тези трабанти и тунинги се сетих, че бях мяркал миналия месец в Кранево един... лилав или може би син, ако не се лъжа, с лепенки... понаправен т.н. за него ли говорим ? :mhihi:

не говорим за него.. друг е... а тогава бях с компота
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e28 turbo

Мнение от Ma7e4k0 » 10 Авг 2008, 0:33

еее супер весела история :D :D

Предишна

Назад към Страхотни истории