Ще ми реже гумите а???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
kronos написа:Не си губете времето да пишете глупости, не разбрахте ли 4е тази история е измислена и мом4ето просто избива комплекси. Никой не се е опитвал да му реже гумите, а просто са му направили забележка. Ако наистина бяха му се нахвърлили на въпросния субект, нямаше да може да я напише тази история защото до колкото знам във травматологията не позволяват да се внасят рс-таМомчето просто ти е казало да не си спира6 трабанта то4но върху стълбите където минават постоянно хора и трябва да заобикалят 30м. Никой не ти е вадил нож или нещо подобно. Като ти прочете темата тоя падна от смях и каза 4е ще те по4ерпи за това че поне сте го оставили жив
Пич, не мога да разбера такова удоволствие ли ти доставя да измисляш истории където главния герой е мутрата-бияч(ти)? Спирай всякакви екшъни и научна фантастика, защото работата отива към психодиспансера
колега... хубаво си се смял ама аз не си избивам никакви комплекси.. Също така това че сме го били не означава че сме го вкарали в травматологията.. А и тоя да не мислиш че е бил някаква мутра слизаща от С класа????
Ти като не вярваш на това което се е случило... не знам.. Аз казвам какво се случи..
А и отделно като знаеш че имах хора зад гърба се чустваш по друг начин..
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Е нали кръв щеше да пикае ... са пък не си го бил много ... последно?
Не знам колко е истинска случката ... ама принципно друг път недей да размахваш пистолет ... та било то газов ... да не е да станеш леко продупчен от някой истински пищов. 

без реклами в подписа...

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
MaXo написа:Е нали кръв щеше да пикае ... са пък не си го бил много ... последно?Не знам колко е истинска случката ... ама принципно друг път недей да размахваш пистолет ... та било то газов ... да не е да станеш леко продупчен от някой истински пищов.
абе и това го има ама като си на градус не се усеща ко праиш..
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
drmirchev написа:Абе в крайна сметка кой е от кранево тука че нещо не ми стана ясно и кви трабанти кви 5лв.
Дълга и широка

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....абе тук май пише един мой приятел- Пацо от пернишко!
стига с тия ножове и пищови, щото чета в една друга тема ккак по разни бензиностанции са се вадили железа! вижте днес заглавията- пият ушев гръмнал за кеф авера сипо чашка и прочие....хора, оръжието убива! то за това е направено! след два три часа изтрезняваме, ама убития не става от гроба!

стига с тия ножове и пищови, щото чета в една друга тема ккак по разни бензиностанции са се вадили железа! вижте днес заглавията- пият ушев гръмнал за кеф авера сипо чашка и прочие....хора, оръжието убива! то за това е направено! след два три часа изтрезняваме, ама убития не става от гроба!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
uricatoli написа:Снощи реших да разходя малко нафтовия компот по Кранево...
kronos написа:Момчето просто ти е казало да не си спира6 трабанта то4но върху стълбите където минават постоянно хора и трябва да заобикалят 30м....
Последно, на трабанта гумите ли искаха да режат или на компота

drmirchev написа:Абе в крайна сметка кой е от кранево тука че нещо не ми стана ясно и кви трабанти кви 5лв.
Не знам кой е от Кранево, но аз редовно ходя да вечерям там и само като подуша въздуха, че мирише на двутактова машина тип германски позор, знам че @uricatoli е минал от там

mad_presley написа:Не знам кой е от Кранево, но аз редовно ходя да вечерям там и само като подуша въздуха, че мирише на двутактова машина тип германски позор, знам че @uricatoli е минал от там
Сега като се замислех покрай тези трабанти и тунинги се сетих, че бях мяркал миналия месец в Кранево един... лилав или може би син, ако не се лъжа, с лепенки... понаправен т.н. за него ли говорим ?

uricatoli написа:GReddy написа:Не всичко се оправя с бой..аре и вие.Ще ме засече някой и ще слезна и ще го пребия тъпо е..Имаше една случка с един приятел както си караше и погледна в огледалото и добре че се изнесе един щеше много яко да го изцепи.Човека се извини отвори джама и каза "Извинявай грешката е моя много съжалявам".Та мисълта ми беше в тоя случай веднага да отваря вратата да се бие ли?!?!?Тъпо е не става така..такива "гъзарчета" ги има навсякъде като слезе такъв пишлигар да ме "бие" му биеш една песница и ще приколенчи.Аз никога не слизам от колата да се саморазправям ако съм направил нещо съвсем човешки ще му се извиня,но никога няма да сляза да го бия.Така според мене е най провилно!!!
колега прав си.. И аз се извинявам ако направя грешка на пътя.. трябва да има респект.. ама това беше съвсем различно..
Да,аз говорех по принцип.Ти добре си направил в тоя случай даже според мен малко му е било

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
rever написа:mad_presley написа:Не знам кой е от Кранево, но аз редовно ходя да вечерям там и само като подуша въздуха, че мирише на двутактова машина тип германски позор, знам че @uricatoli е минал от там
Сега като се замислех покрай тези трабанти и тунинги се сетих, че бях мяркал миналия месец в Кранево един... лилав или може би син, ако не се лъжа, с лепенки... понаправен т.н. за него ли говорим ?
не говорим за него.. друг е... а тогава бях с компота
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4