Турски му ра'оти...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 19 Авг 2008, 11:23

azata написа: ...

:yes: Точно това е истината за преди '89, когато толкова много са били "тероризирани" от властта. Те изобщо нямат и намерение да се интегрират там, където отидат, а се опитват насила другите да интегрират в средновековните си простотии. Начело с гнусния убиец Джолан трябва да се :censored: и да се изпратят да говорят майчин език през тръба у тях си :maad:
Ходих веднъж до Истанбул, видях, интересни работи има, добре си прекарах, ама не смятам да повторя, просто твърде много гнус има покрай съществуващите и там все пак нормални неща.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Снегорин

Мнение от vlado666 » 20 Авг 2008, 1:38

SKISA написа:...

:bowdown: :bowdown: :bowdown: Мога да кажа само евала !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 20 Авг 2008, 14:45

Колега Скиса, аз ходя редовно на уиндсърф в турция посока чанаккале, само че хващам друг ферибот.
На Капитан андреево верно е драма, затова минавам през Кешан за Гърция и после през Гърция в Свиленград.
Последния път беше на 03.08.2008 пътувахме обратно - двете граници Турция - Гърция и после Гърция-България минахме общо за 50 минути (само границите, без пътя, който си беше доста по-добър от турските :-) ).
Иначе много точно си описал нещата, особено по пътищата.
Явно си знаел да не караш бързо - да си нямаш удоволствието да говориш с местните полицаи.
Аз съм на мнение, че всеки трябва да посети тази държава, просто за обща култура, а и по съседски.
Много им се кефя на отношението - като разберат, че си от БГ и ти викат комшу, общо взето не съм усещал отрицателно отношение от турчин, за разлика от нашето към тях.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Авг 2008, 19:38

Georgieff написа:Колега Скиса, аз ходя редовно на уиндсърф в турция посока чанаккале, само че хващам друг ферибот.
На Капитан андреево верно е драма, затова минавам през Кешан за Гърция и после през Гърция в Свиленград.
Последния път беше на 03.08.2008 пътувахме обратно - двете граници Турция - Гърция и после Гърция-България минахме общо за 50 минути (само границите, без пътя, който си беше доста по-добър от турските :-) ).
Иначе много точно си описал нещата, особено по пътищата.
Явно си знаел да не караш бързо - да си нямаш удоволствието да говориш с местните полицаи.
Аз съм на мнение, че всеки трябва да посети тази държава, просто за обща култура, а и по съседски.
Много им се кефя на отношението - като разберат, че си от БГ и ти викат комшу, общо взето не съм усещал отрицателно отношение от турчин, за разлика от нашето към тях.

е ми колега кво да им е отношението като те са били откъм мъжката страна...!т.е. 500г те са ни ебали нас ,а не ние тях. за тва обичта не е взаимна ,а едностранно! особено начина им на любов отзад съвсем отхвърля обич откъм наша страна.
иначе не знаех за тоя път през гърция.опитах се нещо да открия ,но така и не стана преди тръгването. във връзка с карането-ако мислиш ,че можеш за 9ч да си в Кушадасъ от софия и да караш полека-начи се лъжеш.карах си доста бързо ,ма антирадара и светкането на фарове отсреща помага. тоя път нямах такъв момент,но прадишният ме спряха за превишена скорост и нямах никакви ядове от страна на полицията-само предупреждение и чао.

Потребител
Аватар
Кара: е30 324 д e46 330d 2002
Мечтае да кара: М е30

здр

Мнение от bumer_d » 21 Авг 2008, 19:35

колеги ако в форума има турци които са фенове на bmw и тях кво ше ги правим.... :?: :?: :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Re: здр

Мнение от hemicharger » 22 Авг 2008, 8:56

bumer_d написа:колеги ако в форума има турци които са фенове на bmw и тях кво ше ги правим.... :?: :?: :?:

Побългаряване!

Шегувам се разбира се :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Re: здр

Мнение от stozashto » 23 Авг 2008, 23:23

hemicharger написа:
bumer_d написа:колеги ако в форума има турци които са фенове на bmw и тях кво ше ги правим.... :?: :?: :?:

Побългаряване!

Шегувам се разбира се :mhihi:

Във форума няма потурчени, погърчени, побългарени...
Тук всички са"поБеЕмВени"... ;), демек (!) - еднакво луди... :D
"... _ _ _ ..."

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Авг 2008, 8:37

аз не си падам расист ,нито искам да провокирам междуособици...! разказах случките ,както са си били. ак оима някой мохамеданин-той си решава дали да се обиди...! тука сме уж ,щото обичаме нашите коли. а ,че се недолюбваме с некои нации-не сме виновни ние ,а 500г история!! като гледам нещата с грузия,отцепването на осетия и абхазия ,косовските номера....и почват да ми минават лоши мисли в главата...!! тия три примера могат да налеят вода в мелницата и на наще турчоля...!и тогава нема да бъдем толерантни и добрички ,и ...нали!! щото ше искат да отхапят и от чез тва малката ни територия и ше станат сакатлъци. и без тва доган е отхапал достатъчно от народната баница...

Предишна

Назад към Страхотни истории