Drift day Премеждия.
Модератори: mitaka7, Общи модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
добре е станало

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: нЪ Кючеци
- Мечтае да кара: нормално
- Детайли за колата: Тъпо комби
Ма прави сте да го ступате. Като има нещо против, си има полиция за тая работа - обажда се и чака, а не да се прави на герой. Няма значение дали е управител или не. Саморазправата е подсъдна. И ето, който търси бой - винаги си го намира
Другия път нема да вади тръба.

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Сега от тая цялата "патаклама" ме е яд ,че със Сашко не се осетих ме да се изтичаме малко по рано,защото и няма секунда преди да се спуснем до тях,този малоумник вече беше взел металната тръба и беше ударил Тошко.Точно за това ми е малко гадно,защото сега човека коцука и му е малко тегаво докато ходи
П.П Винаги съм го казавал и ще продължавам да си го казвам ..... много мъка има по тоя свят

П.П Винаги съм го казавал и ще продължавам да си го казвам ..... много мъка има по тоя свят

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Евала Тоше
-хората трябва да се потискат и мачкат-ебал съм ги в героите-бой мамка му мръсна-жалко, че само нослето си му разкървавил-требвало е с крак от маса да го еб*ш...... 

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
///vlado написа:...
той не куцука заради трабата бе

иначе днеска на дружбенската сбирка колкото и да го карахме да разкаже историята отново поне 6 пъти и веднъж не пожела

Tux0 Ca !

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми аз не ви упреквам прави сте си. Човека може да си е прав за себе си, че не е съгласен с нещо но да не налита така. Все пак той е започнал, значи ще яде бой тва е. Само че е требвало да го докарате до състояние да бега като куче а не да заплашва. Такива само бой ги оправя, просто нема начин. Неможе някой си щот не го кефело да те спира и да ти налита на бой, тва кво е? Като не му е кеф и мисли че е прав да поиска записите и да ходи в полицията да се оплаче, а не да спира колата и да се прави на мъж, кво е очаквал да нашамароса 10 човека и те да си отидат засрамени ли?

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Dimo написа:Ми аз не ви упреквам прави сте си. Човека може да си е прав за себе си, че не е съгласен с нещо но да не налита така. Все пак той е започнал, значи ще яде бой тва е. Само че е требвало да го докарате до състояние да бега като куче а не да заплашва. Такива само бой ги оправя, просто нема начин. Неможе някой си щот не го кефело да те спира и да ти налита на бой, тва кво е? Като не му е кеф и мисли че е прав да поиска записите и да ходи в полицията да се оплаче, а не да спира колата и да се прави на мъж, кво е очаквал да нашамароса 10 човека и те да си отидат засрамени ли?
Уайлд Ърп ис бек

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Ко речи...?hemicharger написа:Dimo написа:Ми аз не ви упреквам прави сте си. Човека може да си е прав за себе си, че не е съгласен с нещо но да не налита така. Все пак той е започнал, значи ще яде бой тва е. Само че е требвало да го докарате до състояние да бега като куче а не да заплашва. Такива само бой ги оправя, просто нема начин. Неможе някой си щот не го кефело да те спира и да ти налита на бой, тва кво е? Като не му е кеф и мисли че е прав да поиска записите и да ходи в полицията да се оплаче, а не да спира колата и да се прави на мъж, кво е очаквал да нашамароса 10 човека и те да си отидат засрамени ли?
Уайлд Ърп ис бек

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
titto написа:Ко речи...?hemicharger написа:Dimo написа:Ми аз не ви упреквам прави сте си. Човека може да си е прав за себе си, че не е съгласен с нещо но да не налита така. Все пак той е започнал, значи ще яде бой тва е. Само че е требвало да го докарате до състояние да бега като куче а не да заплашва. Такива само бой ги оправя, просто нема начин. Неможе някой си щот не го кефело да те спира и да ти налита на бой, тва кво е? Като не му е кеф и мисли че е прав да поиска записите и да ходи в полицията да се оплаче, а не да спира колата и да се прави на мъж, кво е очаквал да нашамароса 10 човека и те да си отидат засрамени ли?
Уайлд Ърп ис бек
Тумбстоун

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Добре е станало
Малко екшън никога не е излишен,пък и трябва да има истории
Щом само с шамари е е разминал е добре ,няма какво да го оплаквате моралистите

Малко екшън никога не е излишен,пък и трябва да има истории

Щом само с шамари е е разминал е добре ,няма какво да го оплаквате моралистите

- gogo_glavata
- кандидат ентусиаст
-
оххх
оххх 90 процента от изказалите се по темата са анимационни герои
стига с тежки коментари кои как щял да постапи.
Човека не е бил прав, обаркал се е ама и нашите момчета малко са прекалили.
Нека приемем този случаи за инцидент и да се спре темата,че коментарите доста дразнят
стига с тежки коментари кои как щял да постапи.
Човека не е бил прав, обаркал се е ама и нашите момчета малко са прекалили.
Нека приемем този случаи за инцидент и да се спре темата,че коментарите доста дразнят

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
е с кое сме прекалили бе колега,не сме му ско4или сто 4овека,а и той за кво пипа трабата
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5