Drift day Премеждия.

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

...

Мнение от bavareca_86 » 22 Юли 2008, 11:39

добре е станало :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Drinker
Аватар
Кара: нЪ Кючеци
Мечтае да кара: нормално
Детайли за колата: Тъпо комби

Мнение от ///Milen_bmw » 22 Юли 2008, 12:08

Ма прави сте да го ступате. Като има нещо против, си има полиция за тая работа - обажда се и чака, а не да се прави на герой. Няма значение дали е управител или не. Саморазправата е подсъдна. И ето, който търси бой - винаги си го намира :mhihi: :mhihi: :mhihi: Другия път нема да вади тръба. :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 22 Юли 2008, 20:04

Бойй :mhihi: Бате земи стани един оратор...или актьор... :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 22 Юли 2008, 20:12

Сега от тая цялата "патаклама" ме е яд ,че със Сашко не се осетих ме да се изтичаме малко по рано,защото и няма секунда преди да се спуснем до тях,този малоумник вече беше взел металната тръба и беше ударил Тошко.Точно за това ми е малко гадно,защото сега човека коцука и му е малко тегаво докато ходи :confused:

П.П Винаги съм го казавал и ще продължавам да си го казвам ..... много мъка има по тоя свят ;)

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 22 Юли 2008, 21:59

Евала Тоше :yes: -хората трябва да се потискат и мачкат-ебал съм ги в героите-бой мамка му мръсна-жалко, че само нослето си му разкървавил-требвало е с крак от маса да го еб*ш...... :twisted:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 23 Юли 2008, 3:16

///vlado написа:...

той не куцука заради трабата бе :mhihi:
иначе днеска на дружбенската сбирка колкото и да го карахме да разкаже историята отново поне 6 пъти и веднъж не пожела :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 23 Юли 2008, 9:45

Ми аз не ви упреквам прави сте си. Човека може да си е прав за себе си, че не е съгласен с нещо но да не налита така. Все пак той е започнал, значи ще яде бой тва е. Само че е требвало да го докарате до състояние да бега като куче а не да заплашва. Такива само бой ги оправя, просто нема начин. Неможе някой си щот не го кефело да те спира и да ти налита на бой, тва кво е? Като не му е кеф и мисли че е прав да поиска записите и да ходи в полицията да се оплаче, а не да спира колата и да се прави на мъж, кво е очаквал да нашамароса 10 човека и те да си отидат засрамени ли?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 23 Юли 2008, 9:52

Dimo написа:Ми аз не ви упреквам прави сте си. Човека може да си е прав за себе си, че не е съгласен с нещо но да не налита така. Все пак той е започнал, значи ще яде бой тва е. Само че е требвало да го докарате до състояние да бега като куче а не да заплашва. Такива само бой ги оправя, просто нема начин. Неможе някой си щот не го кефело да те спира и да ти налита на бой, тва кво е? Като не му е кеф и мисли че е прав да поиска записите и да ходи в полицията да се оплаче, а не да спира колата и да се прави на мъж, кво е очаквал да нашамароса 10 човека и те да си отидат засрамени ли?

Уайлд Ърп ис бек :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 23 Юли 2008, 11:54

hemicharger написа:
Dimo написа:Ми аз не ви упреквам прави сте си. Човека може да си е прав за себе си, че не е съгласен с нещо но да не налита така. Все пак той е започнал, значи ще яде бой тва е. Само че е требвало да го докарате до състояние да бега като куче а не да заплашва. Такива само бой ги оправя, просто нема начин. Неможе някой си щот не го кефело да те спира и да ти налита на бой, тва кво е? Като не му е кеф и мисли че е прав да поиска записите и да ходи в полицията да се оплаче, а не да спира колата и да се прави на мъж, кво е очаквал да нашамароса 10 човека и те да си отидат засрамени ли?

Ко речи...? :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Ох, на баба!
Аватар

..

Мнение от bavareca_86 » 23 Юли 2008, 12:51

titto написа:
hemicharger написа:

Ко речи...? :mhihi:

Тумбстоун :mhihi:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 23 Юли 2008, 16:01

Добре е станало :mhihi:
Малко екшън никога не е излишен,пък и трябва да има истории :mhihi:
Щом само с шамари е е разминал е добре ,няма какво да го оплаквате моралистите ;)
Изображение

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 23 Юли 2008, 16:05

ем и аз така си мисля...
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

оххх

Мнение от gogo_glavata » 23 Юли 2008, 21:47

оххх 90 процента от изказалите се по темата са анимационни герои
стига с тежки коментари кои как щял да постапи.
Човека не е бил прав, обаркал се е ама и нашите момчета малко са прекалили.
Нека приемем този случаи за инцидент и да се спре темата,че коментарите доста дразнят :D

Ох, на баба!
Аватар

..

Мнение от bavareca_86 » 25 Юли 2008, 1:51

е с кое сме прекалили бе колега,не сме му ско4или сто 4овека,а и той за кво пипа трабата

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 06 Авг 2008, 23:39

Човека , който ви е нападнал е бил доста изнервен, ама не е трябвало така грубо да си го изкарва!!! С думи ясно, аама натам вече!!! Е все пак безопасно ли беше да въртите там??? :confused:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории