мнооо яко,куче ми изяде колата
Модератори: mitaka7, Общи модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
fnt написа:Аз като ги видя да се точат да лаят по колата намалявам и те се отказват. Може и дима на нафтата да ги отказва.
Хапали са ме два пъти кучета, но това не ми пречи да ги обичам. И двете бяха на една мацка. И двата пъти бяха докато се закачах с нея. За съжаление и двете умряха месец след като ме гризнаха
Колега, да не си отровен?

Иначе един кучкар ми каза: "Кучетата се спускат по колите, щото мислят двигателя за друго куче, дето им ръмжи и бяга."
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
Трудно е да се определни защо някои лаят а други не по колите, но и те като хората са си различни
. Както някой каза в темата по назад ... като се видят подобни животинки по пътя просто се намаля колкото е необходимо и те се отказват да хапят джафкат и т.н. .... поне при мен действа ... дори ако имам нещо за ядене им го хвърлям да не говорим, че жена ми спира да им купува кренвирши 

В моя случай карах супер бавно,но не се отказаха.Просто имаше наблизо някакъв строителен обект и псетата бяха поставени да пазат от цигани 100 %.Тук идва въпроса какви са тея стопани,където ми охраняват кирливия си обект със озверели кучета.Абе дано никой не изпитва подобен ужас с колата си...това е най-лошият момент от случката.euroto написа:Трудно е да се определни защо някои лаят а други не по колите, но и те като хората са си различни. Както някой каза в темата по назад ... като се видят подобни животинки по пътя просто се намаля колкото е необходимо и те се отказват да хапят джафкат и т.н. .... поне при мен действа ... дори ако имам нещо за ядене им го хвърлям да не говорим, че жена ми спира да им купува кренвирши
None
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Мислех, че аз съм единствения, на когото куче му е хапало калника в движение, но като чета, май съм минал най-тънко от всички тук...
Never mistake motion for action...
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
почваме от социалната гадgugichamp написа:И аз съм за да трепаме министърчета,а относно до мойта кола,нея "кучета я яли"
![]()
![]()
За животните или добро или нищо,на каквото си ги научиме т'ва трябва и да очакваме от тях

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
в нашия квартал има един дето се занимава да отглежда пумиярите на квартала и кучета няма толкова колкото котки ... Боята на капака за нищо не става вече
има поне 5-6 котки и се катерят по колите. Когато видя котка на колата с алармата отгоре включвам и сичко бяга, ама аз да не кибича по цял ден на терасата 

M - The most powerful letter in the world
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4