за едни смешни "МУТРИ"

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 23 Юни 2008, 21:37

body написа:То цялата история е преразказана и то от сестрата на сестрата и оттам на автора.Обикновено в колата ако има бухалка тя е само една ;) Смърди на гнило тази историйка. :mhihi:

Цялата история ми е разказана от потърпевшия, а не от сестри и прочие.И само да вметна.3 години съм работил като бодигард на един известен от миналото "ПИЧ".Лека му пръст.Застреляха го малко след като напуснах.Съвпадение.И да си дойда на думата БУХАЛКАТА НЕ Е САМО ЕДНА.От опит го казвам.
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 23 Юни 2008, 22:01

в България мутри няма,има прости хора по улиците. Така наречените мутри са прости селяни лизали гъза на някой направили пари и станали "големи" хора и хайде са да бием другите по улиците и на пътя. Браво на пича дето ги е ступал.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 23 Юни 2008, 22:08

Или това не е истина,или таекуондиста е обезобразен вече.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 23 Юни 2008, 22:12

body написа:Или това не е истина,или таекуондиста е обезобразен вече.

Не е гаранция, то вече толко псевдо мутрета се навъдиха :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: за едни смешни "МУТРИ"

Мнение от M2PR » 23 Юни 2008, 22:39

ka4i написа:Завчера на гаджето ми сестра и и нейното гадже си карали през ноща по-шосето и някъде около плиска са засекли някаква седмица неволно щото някакъв ги натиснал отзад с къси дълги и свиркане и ония със седмицата ги засичат те на свой ред така,че той да спре и излезли двама с бухалки директно ОБАЧЕ пича е няколко пъти републикански по таекуондо и ги е направил смешни.
Ами ако пича беше по-скромен и не може да се справи с тях какво правим?
Не отминаха ли тия времена с бухалки и прочие?

О, това колко ужасно много ми напомня на историята, която ми разказа една приятелка преди няколко дни. Пак на Цариградско, преди Плиска обаче, те изпреварват някъв, но зад тях лети Мерцедес и им светка. Вече почти са изпреварили колата и през бус лентата минава някво БМВ. Те се престрояват в средната обаче тоя с БМВ-то решава, че искали да го засекат. Намаляват скороста правят му място да мине в средната лента и те минават в бус-лентата, при което няколко метра по-натам въпросния ги засича и им прави знаци да отбият. Те обаче не спират и той ги изпреварва, след което буквално спира пред тях. Слизат 2мата "мъжаги" от БМВ-то с метални прътове, и замахват към предния капак (всичко се развива в бус лентата, късно вечерта доколкото разбрах). Момчето обаче, което е карало явно е извадило доста бързи рефлекси, вкарва задна и така газ назад до първата отбивка надясно....

Та така.... то май това е за оная тема от "Извън темата", "Ето за това "баварец" стана мръсна дума..."... грозна история....
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 23 Юни 2008, 22:48

Oставям кучетата да лаят.Кервана тръгна.Не мога да се занимавам да пиша с хора дето са си навили нещо на пръста.АЗ НЯМАМ НИКАКВА ПОЛЗА И ИНТЕРЕС ДА ПИША ИЗМИСЛИЦИ ПО ФОРУМИТЕ.Аз съм написал какво се случва по улиците.На не знам кой си, вече не си спомням нападнали гаджето му във входа след като той я е оставил отпред, някой друг искали да го ебат някакви други мутри.Аз самия се разминах за малко от престрелка със някакви други преди време по маг. Тракия и сигурно нямаше да съм жив сега.Пак така неволно засичане/лекинко/ и сега ела ме натисни отзад и ме накарай да спра за да ми покажете кои сте.Ама батко си има законно оръжие.Дано не ми се налага да го използвам и за напред.
Така, че си мислете кой каквото иска.
Лека нощ и приятни сънища
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 24 Юни 2008, 13:43

ka4i написа:

Oставям кучетата да лаят...............Ама батко си има законно оръжие.Дано не ми се налага да го използвам и за напред.
Така, че си мислете кой каквото иска.
Лека нощ и приятни сънища

треа ти и незаконно!щото с него може да си думкаш и да си ходиш без да събираш гилзи. иначе ако е само законно си намери от змийските патрони-те следи в говедото не остават-само си зимаш гилзата и си тръгваш спокойно...! даже е вероятно да не убиеш никой ако не го целнеш от 2м в главата ,а да му напълниш шкембака със съчми и да му ги вадат една седмица в пирогов....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Mpower6967 » 24 Юни 2008, 18:05

ka4i написа:
///Mpower6967 написа:Незнам чета сигурно 3-та такава история за таекондисти... Ония със седмцата трябва да са били страшни шутове да слязат със бухалки и твоя приятел със този боен спорт който аз НЕуважавам да ги наиграе със шутовете си..Изгледал съм бая бойща и да ти кажа трудно се отбива бухалка.Нищо лично просто малко не идва историята ти. :D

Айде да се уговорим: идваш ти и още един човек с теб/какъвто си искаш вземи нямам претенцйи/ аз ще го помоля ако е свободен и иска да се отбие и той.Вие си вземете бухалки, той ще си вземе краката и ръцете.ПОСЛЕ ПАК ПИШИ КАКВО Е СТАНАЛО /ако можеш/.
пп. Вервай ми и аз съм се занимавал с бойни спортове повече от 10 години и знам какво пиша.

пп.2 И повярвай ми ако искаш и можеш ама Ви пиша това което се е случило и не съм някакъв перко дето само се чуди какви глупости и измислици да пиша по всевъзможни форуми.Нямам това свободно време.
Айде със здраве ;)

Пич спри наркотиците! Не мога да те зема на сериозно след тоя пост който изтърси! :mhihi: "Вземете бухалки той ще си вземе ръцете и краката" Стига глупости си писал че се излагаш! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 27 Юни 2008, 11:55

бате разбирам Кубрат Пулев да се е бил с тях,ама някакво каратисче......нали ги гледам като се бият по турнирите какви са мадами :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Mpower6967 » 27 Юни 2008, 12:14

vladuicho написа:бате разбирам Кубрат Пулев да се е бил с тях,ама някакво каратисче......нали ги гледам като се бият по турнирите какви са мадами :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Юни 2008, 12:52

e ви още един смешен....батко!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... c&start=15
а...!?!?ар ю токинг ту ми...!?!? ...е!?! черни Г-класи...е!?! :mhihi: :mhihi:
който има некви ремонти по неговата улица-да ги опраи веднага да не строшиме на ората джиповете...!!! :mhihi: и веднага отвараме бюро за погребални услуги и да зееме неколко парцела на името на форума ,щото.....както викат макетата: дека , ке ги копаме тия като додат!!! :roll: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Mpower6967 » 27 Юни 2008, 13:25

SKISA написа:e ви още един смешен....батко!
който има некви ремонти по неговата улица-да ги опраи веднага да не строшиме на ората джиповете...!!! :mhihi: и веднага отвараме бюро за погребални услуги и да зееме неколко парцела на името на форума ,щото.....както викат макетата: дека , ке ги копаме тия като додат!!! :roll: :mhihi:

Като чета такива теми и като тоя с Г-класите си мисля колко промиват мозъка тия наркотици! :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 27 Юни 2008, 13:34

///Mpower6967 написа:

Като чета такива теми и като тоя с Г-класите си мисля колко промиват мозъка тия наркотици! :help:

:shock: Как съм изпуснал да го нахраня тоя.....
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Re: за едни смешни "МУТРИ"

Мнение от ///vlado » 27 Юни 2008, 14:45

ka4i написа:Не отминаха ли тия времена с бухалки и прочие?

Te първа почват :mhihi:

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 27 Юни 2008, 15:21

hemicharger написа:
///Mpower6967 написа:

:shock: Как съм изпуснал да го нахраня тоя.....

да бе и мен ме е яд :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории