за едни смешни "МУТРИ"
Модератори: mitaka7, Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
body написа:То цялата история е преразказана и то от сестрата на сестрата и оттам на автора.Обикновено в колата ако има бухалка тя е само еднаСмърди на гнило тази историйка.
Цялата история ми е разказана от потърпевшия, а не от сестри и прочие.И само да вметна.3 години съм работил като бодигард на един известен от миналото "ПИЧ".Лека му пръст.Застреляха го малко след като напуснах.Съвпадение.И да си дойда на думата БУХАЛКАТА НЕ Е САМО ЕДНА.От опит го казвам.
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
body написа:Или това не е истина,или таекуондиста е обезобразен вече.
Не е гаранция, то вече толко псевдо мутрета се навъдиха

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: за едни смешни "МУТРИ"
ka4i написа:Завчера на гаджето ми сестра и и нейното гадже си карали през ноща по-шосето и някъде около плиска са засекли някаква седмица неволно щото някакъв ги натиснал отзад с къси дълги и свиркане и ония със седмицата ги засичат те на свой ред така,че той да спре и излезли двама с бухалки директно ОБАЧЕ пича е няколко пъти републикански по таекуондо и ги е направил смешни.
Ами ако пича беше по-скромен и не може да се справи с тях какво правим?
Не отминаха ли тия времена с бухалки и прочие?
О, това колко ужасно много ми напомня на историята, която ми разказа една приятелка преди няколко дни. Пак на Цариградско, преди Плиска обаче, те изпреварват някъв, но зад тях лети Мерцедес и им светка. Вече почти са изпреварили колата и през бус лентата минава някво БМВ. Те се престрояват в средната обаче тоя с БМВ-то решава, че искали да го засекат. Намаляват скороста правят му място да мине в средната лента и те минават в бус-лентата, при което няколко метра по-натам въпросния ги засича и им прави знаци да отбият. Те обаче не спират и той ги изпреварва, след което буквално спира пред тях. Слизат 2мата "мъжаги" от БМВ-то с метални прътове, и замахват към предния капак (всичко се развива в бус лентата, късно вечерта доколкото разбрах). Момчето обаче, което е карало явно е извадило доста бързи рефлекси, вкарва задна и така газ назад до първата отбивка надясно....
Та така.... то май това е за оная тема от "Извън темата", "Ето за това "баварец" стана мръсна дума..."... грозна история....
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
body написа:Или това не е истина,или таекуондиста е обезобразен вече.
Oставям кучетата да лаят.Кервана тръгна.Не мога да се занимавам да пиша с хора дето са си навили нещо на пръста.АЗ НЯМАМ НИКАКВА ПОЛЗА И ИНТЕРЕС ДА ПИША ИЗМИСЛИЦИ ПО ФОРУМИТЕ.Аз съм написал какво се случва по улиците.На не знам кой си, вече не си спомням нападнали гаджето му във входа след като той я е оставил отпред, някой друг искали да го ебат някакви други мутри.Аз самия се разминах за малко от престрелка със някакви други преди време по маг. Тракия и сигурно нямаше да съм жив сега.Пак така неволно засичане/лекинко/ и сега ела ме натисни отзад и ме накарай да спра за да ми покажете кои сте.Ама батко си има законно оръжие.Дано не ми се налага да го използвам и за напред.
Така, че си мислете кой каквото иска.
Лека нощ и приятни сънища
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ka4i написа:body написа:Или това не е истина,или таекуондиста е обезобразен вече.
Oставям кучетата да лаят...............Ама батко си има законно оръжие.Дано не ми се налага да го използвам и за напред.
Така, че си мислете кой каквото иска.
Лека нощ и приятни сънища
треа ти и незаконно!щото с него може да си думкаш и да си ходиш без да събираш гилзи. иначе ако е само законно си намери от змийските патрони-те следи в говедото не остават-само си зимаш гилзата и си тръгваш спокойно...! даже е вероятно да не убиеш никой ако не го целнеш от 2м в главата ,а да му напълниш шкембака със съчми и да му ги вадат една седмица в пирогов....
- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
ka4i написа:///Mpower6967 написа:Незнам чета сигурно 3-та такава история за таекондисти... Ония със седмцата трябва да са били страшни шутове да слязат със бухалки и твоя приятел със този боен спорт който аз НЕуважавам да ги наиграе със шутовете си..Изгледал съм бая бойща и да ти кажа трудно се отбива бухалка.Нищо лично просто малко не идва историята ти.
Айде да се уговорим: идваш ти и още един човек с теб/какъвто си искаш вземи нямам претенцйи/ аз ще го помоля ако е свободен и иска да се отбие и той.Вие си вземете бухалки, той ще си вземе краката и ръцете.ПОСЛЕ ПАК ПИШИ КАКВО Е СТАНАЛО /ако можеш/.
пп. Вервай ми и аз съм се занимавал с бойни спортове повече от 10 години и знам какво пиша.
пп.2 И повярвай ми ако искаш и можеш ама Ви пиша това което се е случило и не съм някакъв перко дето само се чуди какви глупости и измислици да пиша по всевъзможни форуми.Нямам това свободно време.
Айде със здраве
Пич спри наркотиците! Не мога да те зема на сериозно след тоя пост който изтърси!

Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.
- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
vladuicho написа:бате разбирам Кубрат Пулев да се е бил с тях,ама някакво каратисче......нали ги гледам като се бият по турнирите какви са мадами

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
e ви още един смешен....батко!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... c&start=15
а...!?!?ар ю токинг ту ми...!?!? ...е!?! черни Г-класи...е!?!
който има некви ремонти по неговата улица-да ги опраи веднага да не строшиме на ората джиповете...!!!
и веднага отвараме бюро за погребални услуги и да зееме неколко парцела на името на форума ,щото.....както викат макетата: дека , ке ги копаме тия като додат!!!

а...!?!?ар ю токинг ту ми...!?!? ...е!?! черни Г-класи...е!?!

който има некви ремонти по неговата улица-да ги опраи веднага да не строшиме на ората джиповете...!!!

- ///Mpower6967
- кандидат ентусиаст
-
SKISA написа:e ви още един смешен....батко!
а...!?!?ар ю токинг ту ми...!?!? ...е!?! черни Г-класи...е!?!![]()
![]()
който има некви ремонти по неговата улица-да ги опраи веднага да не строшиме на ората джиповете...!!!и веднага отвараме бюро за погребални услуги и да зееме неколко парцела на името на форума ,щото.....както викат макетата: дека , ке ги копаме тия като додат!!!
![]()
Като чета такива теми и като тоя с Г-класите си мисля колко промиват мозъка тия наркотици!

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
///Mpower6967 написа:SKISA написа:e ви още един смешен....батко!
![]()
който има некви ремонти по неговата улица-да ги опраи веднага да не строшиме на ората джиповете...!!!и веднага отвараме бюро за погребални услуги и да зееме неколко парцела на името на форума ,щото.....както викат макетата: дека , ке ги копаме тия като додат!!!
![]()
Като чета такива теми и като тоя с Г-класите си мисля колко промиват мозъка тия наркотици!

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
Re: за едни смешни "МУТРИ"
ka4i написа:Не отминаха ли тия времена с бухалки и прочие?
Te първа почват

hemicharger написа:///Mpower6967 написа:SKISA написа:e ви още един смешен....батко!
![]()
![]()
Как съм изпуснал да го нахраня тоя.....
да бе и мен ме е яд

57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4