за и на безсмъртните...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- BManoWar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320Ci
- Мечтае да кара: MiG 29
Белята става за стотни от секундата,а след това вече всичко е безполезно,да се замислим сега,защото после може и да не можем да мислим...,Alx,евала колега 

Последна промяна BManoWar на 06 Мар 2010, 15:19, променена общо 1 път

Наистина много точни и истински думи.За жалост при момчетата е така че като качат едно момиче (или приятел) първата им работа е да покажат колко варви колата,как взима завоя с 90 да кажем и нито за секунда не се замислят за последствията.Важното е да си газар(защото за тях да караш със 100-200 е точно това-газария).
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Мисля да добавя едно много подходящо клипче по тема, а именно:
http://www.vbox7.com/play:c97f3de0
Колеги вижте го и си го спомнете другият път като натиснете газта.
http://www.vbox7.com/play:c97f3de0
Колеги вижте го и си го спомнете другият път като натиснете газта.
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
1
Няма гаранция че и наи добрия шофиор да си може както си варвиш по улицата някои да реши че се е научил вече да кара перфектно и да стане белята.Просто трябва да преценяваме ситуациата преди да прилагаме каквито и да е деиствия 

така и така темата изплува наново та и аз да споделя малко личен опит...
Преди известно време направих най-глупавото нещо а именно изложих не само собствения си живот а което е по-лошото на още 3-ма човека на опастност. Слава богу всичко се размина само със смачкана до безобразие кола но от тогава много често мисля колко голям късмет имахме в този ден .. просто не мога да си представя какво щеше да бъде ако нещата не бяха минали по-възможно най-лекия начин.. И така... аз се научих по по-лекия начин и щеше да е хубаво ако можеше всички да минат без трудния но...
Ще използвам случая (въпреки че беше отдавна) да благодаря на всички които се притекоха на помощ тогава и да поднеса извиненията си на хората чийто животи изложих на риск
Аз извадих късмет( и дълбоко се надявам повече да не ми се налага да го изпробвам) но се замислете дали и при вас ще долети същия късмет ( за тези които все още си мислят че когато са зад волана могат да натиснат "рестарт" и играта да започне отначало)
п.с. хората с които се познаваме от тук предполагам все още си спомнят за какво става дума.
Преди известно време направих най-глупавото нещо а именно изложих не само собствения си живот а което е по-лошото на още 3-ма човека на опастност. Слава богу всичко се размина само със смачкана до безобразие кола но от тогава много често мисля колко голям късмет имахме в този ден .. просто не мога да си представя какво щеше да бъде ако нещата не бяха минали по-възможно най-лекия начин.. И така... аз се научих по по-лекия начин и щеше да е хубаво ако можеше всички да минат без трудния но...

Ще използвам случая (въпреки че беше отдавна) да благодаря на всички които се притекоха на помощ тогава и да поднеса извиненията си на хората чийто животи изложих на риск

Аз извадих късмет( и дълбоко се надявам повече да не ми се налага да го изпробвам) но се замислете дали и при вас ще долети същия късмет ( за тези които все още си мислят че когато са зад волана могат да натиснат "рестарт" и играта да започне отначало)
п.с. хората с които се познаваме от тук предполагам все още си спомнят за какво става дума.
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Plague написа:така и така темата изплува наново та и аз да споделя малко личен опит...
Преди известно време направих най-глупавото нещо а именно изложих не само собствения си живот а което е по-лошото на още 3-ма човека на опастност. Слава богу всичко се размина само със смачкана до безобразие кола но от тогава много често мисля колко голям късмет имахме в този ден .. просто не мога да си представя какво щеше да бъде ако нещата не бяха минали по-възможно най-лекия начин.. И така... аз се научих по по-лекия начин и щеше да е хубаво ако можеше всички да минат без трудния но...![]()
Ще използвам случая (въпреки че беше отдавна) да благодаря на всички които се притекоха на помощ тогава и да поднеса извиненията си на хората чийто животи изложих на риск![]()
Хубаво е когато има хора като теб, който да си признават грешките, да съжаляват за това, и да се опитват да не ги повторят. За съжаление, не са малко тези, който като им се размине вече се мислят за безсмъртни
- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте, тов е първият ми коментар във форума и ще използвам случая да ви разкажа какво ми се случи 2 дни след като си купих BMW 525TDS. Значи преди около месец, в столичния квартал овча купел, бях решил да пробвам възможностите на автомобила при което на един лек завой изведнъж искочи полицейски автомобил с който се ударихме челно. За беда автомобила беше полицейски. Полицая си бе наранил главата, но на мен за късмет ми нямаше нищо. Интересното беше, че предницата на патрулката не можеше да се познае, докато аз се разминах само с леко огъната броня и щалник.

определено не си избрал правилното място ( жилищен квартал) д апробваш какво може колата но да - е34 е много корав автомобил за съжаление лично се убедих в това но съм благодарен че не ми се случи с друг автомобил
просто след скоростта и ударите които понесе не можех да повярвам колко малко ( сравнително) бяха криви носещите елементи на купето
п.с. ако едната задна главина не ми беше блокирала можеше и на ход да се прибера

просто след скоростта и ударите които понесе не можех да повярвам колко малко ( сравнително) бяха криви носещите елементи на купето
п.с. ако едната задна главина не ми беше блокирала можеше и на ход да се прибера

- stf85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Чераната Перла
- Мечтае да кара: BMW Z4 M ROADSTER
- Детайли за колата: ЧИП + 6 ЦИЛИНДЪРА МНОГО ЯК СПОЙЛЕР И ЛУД ЗАД ВОЛАНА :P
Изчетох темата внимателно.И мисля че точно като не мисли човек се получават тези трагедии.Както се казва:физиката е по силна от простотията.Също така съм много против срещу даването на книжки срещу едно агне което е най-голямата грешка според мен.
- bmwpredator
- Потребител
-
- Кара: BMW_E36 318is
- Мечтае да кара: M3 G_POWER
- Детайли за колата: Мрази да носи обувки ;)
БМВ
Точно и ясно никога не подлагайте касмета си на испитание особено ако си зад волана и има други хора защото мойе да ти струва много скъпо.
гумите свършват бързо ко да напрайм
- lubaka_320
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2001 e46 325i;е36 Touring
- Мечтае да кара: S50/52
Темата е невероятна,но за съжаление дори когато е прочетох преди малко повече от година,точно преди да почна шофъоркия курс,действието на прочетеното беше 1-2 седмици и после всички тези мисли за спокойно,предпазливо,сигурно каране изчезнаха от главата ми безследно.много скоро след това,дойте така жадуваният и мечтан миг,когато взех шофъорска книжка.татко ми каза че няма да ме остави да карам сам,докато той самият не се увери че имам някакви способности за да се справя.всеки ден аз ходих до сервиза на баща ми,за да мога да карам към вкъщи след приключване на работния ден.след около месец,стария най-накрая се реши да ми остави ключовете за колата и аз цял ден кръстосвах улиците,ей така безцелно,да ме видят хората къв газар съм,момчето с на тати БМВ-то.след края на учебните заниятия,в които аз не присъствах,по обясними причини,реших да закарам 3 приятелчета до домовете им.качихме се в колата,музиката естеествено на 6,очилата задължително,нищо че беше зима и нямаше грам слънце и моментално станах безсмъртен.вдъхновявайки се от форумните дрифтъри и гледайки всеки ден техните клипове,реших и аз да пробвам,що е тва дрифт(шофъор на месец,с 3-ма души в колата)лашнах от 5-та 3-та и газ в завоя.колата поднесе,само че кой да е върне в пътя...тротоара ни посрещна с отворени обятия,след което колата се засили към един стълб и без дори да разбера как,внезапно се спря в центъра на кръстовището,между 2-та светофара,множеството стълбове и тротоари,по които впрочем се движеха хора.всички се отървахме невредими,а на колата имаше само една деруга на предната броня от срещата с бордюра(състоянието на колата бе нещото от което бях най-радостен в онази ситуация,щото ако бях размазал е36-цата,не само,че нямаше да видя любимата е21-ца,ами изобщо нямаше да се кача на кола в близкото бъдеще) и всички бяхме адски радостни от късметът който ни споходи в тази ситуация,само,че както много хора в темата се изказаха,не всеки получава втори шанс,не всеки може да поправи грешката си.след подобни безрасъдни постъпки,много хора повече не отварят очите си и същевременно със своя живот,унищожават живота на невинни хора.та сега когато отново прочитам темата,разбирам какъв глупак съм бил.от тази случка до ден днешен не позволявам на тези "изблици на мъжество" на излязат от мене,поне не докато съм в колата.мислете за себе си и за тези които са около вас,превърнете шофирането в удоволствие,карайте разумно,за всичко си има време и място 

- Anny_Drift
- Потребител
-
- Кара: На изпереня
Да наистина когато момиче се качи при някой той се забравя за момент аз лично се качих при едно приятелче да ме закара до нас и незнам какво му стана факс от зелените човечета ли получи и в една тясна уличка с челно в един стълб най ужасното беше че човека до мен дори не напражи опит са спре слава богу никои не беше пострадал , но просто извадихме късмет
Магията продължава само докато гори желанието!!!
БМВ не е нито най-бързата кола,нито най-луксозната,сигурно не е и най-красивата, Тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!!!
БМВ не е нито най-бързата кола,нито най-луксозната,сигурно не е и най-красивата, Тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!!!