Ебаси хлапето!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Юни 2008, 17:05

Аз пък такива детинщини не съм правил :roll: Само се напивах :drinking:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 19 Юни 2008, 22:23

Преди много време срещу нас на 7 етаж няхме имаше колонка за таксита и имахме радиостанция и намирахме тяхната честота и ги пращахме на адреси тва съвсем сериозно сега са по модерни станцийте....
А пък веднъж не помня лятна ваканция май бяхме с един приятел с който и до ден днешен си правим простащини запалихме кофите за боклук бяха някъде 5-6 бяха до една сграда и така се подпалиха,че пламна покрива на сградата... :lol:
ХАХаххаха бахти като се сетя или пък един съсед имаше един москвич много стар и вътре си държрше някви кашони ама не го караше е така си седеше и напоихме една гъба с бензин и айййдее и той пламна мани беше си страшно...
много ми беше кеф няма ква да правиме навънка вали или е валяло и намираме най голямата и най кална кишава локва се въргаляме вътре скачаме целиме се мааани и накрая така отиваме по улиците си ходиме хората ни гледаха ката насрани...
А най ми беше кеф като сваляхме гащите или им дигахме полите зависис от случая на случайно минаващи момичета хахаха супеееееееер ама нямаше телефони с камери и такива да снимаме....мани върнах се и аз :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 20 Юни 2008, 10:44

еехх носталгия .... няма как да се забравят накиснатите в амониева селитра весници, димките от увит в станиол от цигари плексиглас, свален от на комшиите звънците... водните бомбички , разходките по покривите за да набавим тръби за фунийки от антените... Сигурен съм че живеещите на "Любен Каравелов" още ме споменават заради това, че една сутрин колите по цялата улица осъмнаха с изпуснати гуми и откраднати вентили :mhihi: :mhihi: хиляди спомени за дивотии ми минават сега през канчето, безгрижни години безвъзвратно отминали ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 21 Юни 2008, 10:20

Дааа добри времена бяха.... картофите, доматите, водни бомби.... ехх ... а днешната младеж им дай по цял ден да киснат в интернет залите и по кафетата и от 6-7 клас да се напиват като казаци.... мани ....
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 21 Юни 2008, 11:56

Темата май стана "Я кажете кой какви идиотщини е правил като малък" :)
На мен пък любимо изпълнение ми е трошенето на автомобилни стъкла с автомобилни свещи :mhihi:
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Юни 2008, 13:25

BMWPetar написа:Темата май стана "Я кажете кой какви идиотщини е правил като малък" :)
На мен пък любимо изпълнение ми е трошенето на автомобилни стъкла с автомобилни свещи :mhihi:
Ти явно си на хонорар към "Кобра" :lol: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 22 Юни 2008, 19:56

Аз като бях малък бях по-кротък,с кумшийчето правехме кални топки и ги слагахме по пътя и се кефехме кат мине някои върху тях,от терасата(живях на 2рия етаж)се мерехме с джанки,вода и кво ли още не.Ехх децки спомени,как искам още да съм дете. :( :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 22 Юни 2008, 21:36

Сега си спомням еда случка, да съм бил 5-ти 6-ти клас демек отдавна.
Нямах пряко участие в нея и даже не бях съгласен да присъствам но просто любопитство...
Та случката се разиграва в селото където прекарвах лятната ваканция.Месните момчета бяха с по 2, 3 годинки по големи от мене и аз само с колелото се мъкнех подир тях да съм в крак с времето 8)
Та една вечер се бяха събрали доста народ и на изхода на селото има един завой главния път където колите засилват излизайки без да се вижда и въпросната банда събра клони и бая едри пънове и ги наредиха на средата на пътя и седнаха и зачакаха.Аз и още едно момче на моите годинки като по притеснителни да не направим беля по на далече.След около 30мин. се чува една кола яко засилена идва в желаната посока, виждат се фаровете, колата минава завоя, спирачки и БУФ, ТРЯС и още кофти звуци.Колата се оказа някакъв почти нов мерцедес 124 пълен с някви дебеловрати момчета :shock: (това после го научих щото докато се чуваха спирачките вече бях настъпил педалите към някое безопасно място).Та от въпросния мерцедес излезнали пичовете огледали се събрали броните и отпрашили.... да ама не :mhihi: просто го паркирали малко по нагоре по пътя и се върнали.... В това време онез от бандата на беладжиите отишли да пренаредят барикадата с идеята следващия да се надене много лошо и познайте какво се случило като се срешнали двете групички :box: За капак минала и пожарна от там щото някъде нещо се било запалило и се нагянала на дънерите и като слезли тез пожарникари и те яко бой по пешлеметата(пешлемета, пешлемета имало и 18-20 годишни) и познайте повече ще правят ли така.Едното момче се беше напикало дето само гледал но просто попаднал между шамарите.Най интересно било когато пристигнала пожарната те нати имат някви фенери и понеже батковците от мерджана били само 4-ма а беладжиите повечко , единия пожарникар горе с фенера светел из нивата като от стена на затвор и казвал на останалите на къде бягали хората да ги фанат по лесно.
Голям филм е било добре че съм имал малко акъл че да си тръгна на време че и аз можеби щях яко да го отнеса.Сега 100% ще каже някой що не ги спря преди да стане, ами поне 100 пъти повторих че не е хубаво това но понеже бях един и може би и най малкия никой не ме послуша и даже ми казаха че не ми стискало.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м42
Мечтае да кара: винаги

Мнение от scotixer » 28 Юни 2008, 21:01

А аз пък запалих Училището - 134то . Кофите за боклук ги държаха едно време под навес , а отгоре гредоред . Аз като видях толкова хартия на едно място испитах желанието да запаля Pайхстага , драснах му клечката , и взех да се осъзнавам ама вече беше късно . Дойде пожарната питаха кой беше , а аз откаде да знам . Кофите вече не ги слагат под навеси :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Killuminati » 28 Юни 2008, 21:32

Аз като бях 6ти клас помня как пред блока на един трабант му бяха строшили стъклото и бяха откраднали някакви дреболии отвътре.. и така седя 1-2 месеца, накрая решихме с цялата "банда" да го откраднем тоя трабант и да се возим с него :) без да го палим! 4ма се возят вътре, другите на покрива, 3тите бутат и така се спускахме по улиците на Ст.Град в София... докато не ни видяха едни полицаи, и аз карах и в паниката по едно надолнище се мушнах в един огромен храст с бодли и всички които бяха на покрива паднаха в него и после неуспяхме да излезем от вътре :) добре че полицаите бяха пичаги и не ни се скараха много, видяха ни че сме някви келешчета :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 29 Юни 2008, 8:52

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Това с трабанта е много добро, полицаите сигурно са се напикали от смях при вида на трабант с лапетии на покрива който се спира в храст, те за това са ви пуснали щото сте напрайли голямо шоу.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 96 coupe

Мнение от The Shadow » 29 Юни 2008, 19:25

Ние с брат ми с домати и картофи целехме хората... докато един ден без да искаме изтупахме баба ни - е това беше най-голямата ни грешка - имаше 12 рунда :box:
Я сега се пробвайте да замеряте хората с яйца, домати, праскови, картофи, орехи и за единия ви кеф половин заплата ще изчезне... Няма ги безгрижните времена и "големите складови наличности" на балкона...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is-ка S50
Мечтае да кара: E24 Alpina

Мнение от SBS_318ti » 02 Юли 2008, 16:43

The Shadow написа:Ние с брат ми с домати и картофи целехме хората... докато един ден без да искаме изтупахме баба ни - е това беше най-голямата ни грешка - имаше 12 рунда :box:
Я сега се пробвайте да замеряте хората с яйца, домати, праскови, картофи, орехи и за единия ви кеф половин заплата ще изчезне... Няма ги безгрижните времена и "големите складови наличности" на балкона...

А беше хубавоооо.......

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e28 turbo

Мнение от Ma7e4k0 » 10 Авг 2008, 2:29

Аз пък 1 път се скарахме с 1 съсед и реших да му правя мизерии на е30-ката..викам ша му срежа гумите..ама пак това не е толкова мъчително..качвам се до нас и целя отгоре с яица ..на другия ден тоя ми звъни и ми разправа че е дал 70 лева за автомивка понеже яицата са флезнали отпред през отворите кадето флиза въздух за парното май и цялата кола мирише на запъртък :D Иначе редовно като няма кво да правя целя 1 педерас с яица по мерджана чат пат оцеля неволно нещо друго...ама е така като ме удря и после ми разправа ама и ти 1 пут ме удари и аз викам "как бе" и тои вика еми така допрехме се :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от Marrshal » 11 Авг 2008, 15:55

Ние сме обирали магазин с помоща на такиша пистолети с капси дето само гърмат :mhihi: ;) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории