Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MAiK » 11 Юни 2008, 2:09

авеее я се замислете !!! и си кажете вси4ки тука че сте праили още по рискови работи от тая на мом4ето защото е така когато човек е на 18 е луда глава и вие сте минали през тоя период ;)
BMW FOREVER!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 11 Юни 2008, 4:50

Ми верно да вземем да го аплодираме ако искаш ? Аз съм карал със 200 но все пак имам изминати към 30 000 километра на една и съща кола предимно градско във София...и не съм правил толкова малоумно изпреварване като господин Главния Герой при по висока скорост от 50, поради простата причина че тогава шанса АЗ да си замина е доста по малък нали ? Да не говорим че милия ни сладък Главен Герой казва "Да ясно. Опасно е. Рискувам. В случея не съм загубил. Следващия път може да загубя, не се знае" а след това "Вярно, че съм без достатъчно опит, но реакциите са ми добре. Според мен с напредването на възрастта те само ще се забавят. Виж преценката която взимаш по време на шофиране с такава скорост, може да е погрешна, но по време на краткото ми шофиране, съм виждал далеч по-възрастни от мен, жени, мъже. Да правят такива простотии по-пътищата и в пълния смисъл на думата да важи че незнаят къде отиват, че някой път се чувствам като професионален шофьор сравнение с тях."

Да ти го преведа ли ? Абе бате пукам си аз със един автомат тука в студентски град у дискотеката ма взе че ми засече на 2-рия патрон, верно ли моем да утрепем некой ?
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 11 Юни 2008, 6:52

Не мога да не се съглася със всички колеги по-горе! единствено, което ще ти кжа- моето момче, мисли с главата си, а не с оная си работа! утре същите невинни путки ще те накарат някоя друга простотия от световна класа да направиш- ей така, просто за кеф- ти тогава какво?!? пак ли ще станеш за смях???? ще ти разкажа една история от моя опит, белким хване декиш- връщаме се от лекции, (първи курс точно на 20 карам лада 2103, произведена 1978 година, но за мен е супер-автомобил) схемата е същата- аз и три девойки! две от тях почват да ми се подиграват, що съм с колан, що спирам, как карам пенсионерската, как еди-кой-си досега да е стигнал 5 пъти и т.н., третата седи отзад и дума не продумва....аз съм почервенял от яд, но си карам кротко, защото знам, че ако стане нещо после дълго време ще събирам пари за ремонта на старата ладичка....минават години, ставаме на по 30-и-кусур....с мълчаливата девойка се срещам в един бар! вече колата е друга, годинките са оставили отпечатъка, но тръпката остана- знаеш ли какво ми каза тя на сутринта като се събудихме- каза ми- помниш ли оня ден с ония две тъпачки?!? още тогава разбрах, че в теб има нещо! с тази кака съм вече сума ти време и за нея си слагам ръката в огъня! ти си извади изводите....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

!

Мнение от AceMF » 11 Юни 2008, 8:38

Типичната псевдомисловна дейност на днешната младеж - щом другите го правят, начи е яко. То като повечето "шофьори" са пълни кретени (или по принцип или просто като седнат в колата изперкват), та дай и ние така. Или понеже тати маа по магистралата с над 200, то и ти можеш. По-добре се учи как да се пазиш, щото да се претрепеш е лесно.
Все повече си мисля, че ще е добре да се премахнат границите пред естествения подбор. Който е прост, нека си замине. Караш като малоумен, спира те полицията и ти пръсват кухата тиква. Един селски тарикат по-малко. А пък ако и сте с тати, още по-добре ше е. Двама селски тарикати по-малко.
П.С. Да сложат един обратен брояч на Вътрешно отгоре - 5 000 000 кретена до влизането ни в нормалния живот.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 11 Юни 2008, 9:17

Заради ей такъв малоумник като въпросния безсмъртен господинчо с двете кифли, миналата година си отидоха 4 мои познати. набързо ще разкажа.

Неделя вечер някъде към 10:00, хората се пребират от хижа и разбирасе бързат да се приберат. Преди входа на града едното от момичетата се чува с майка си и и казва за последно че са се пребрали в града и ще си прибере в тях след 20 минути, 5 минути по-късно Пежо 406 със 5 човека се размазва със на 140 км/ч и от тези 5 , 4 оставатат на място.

Та ако искаш карай и с 250 но го прави на место което позволява и най-вече го прави сам, а не да караш като кух пубер на който акъла му е още не му се качил в главата. Следващия път тия въпросни кифли като ти кажата пак така да караш слезни плясни и по два шамара и въобще не им обръщай внимание, но ако искаш никролога да ти е на дърво, стълб, дере, завой нема проблем не ти давам много живот.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 11 Юни 2008, 9:41

Май си объркал форума, тук няма кой да впечетлиш с простотията си.

А за такива като теб в накои държави се води опит за непредомишлено убйство. Каде си тръгнал по Цари Градско с 190, бе малоумник прост недорсъл келеш.
Ей за тва под 5 год стаж - кола до 80 к.с. ма май и тва ти е много за теб.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 11 Юни 2008, 9:45

То е ясно че всички сме били на 18 и сме се чуствали безсмъртни .....ама с годините зад волана почваш да усещаш пътната обстановка и гледаш на нещата по друг начин.......шофиор без грам опит няма как да ги разбере тия неща........ уточнение - Кембъла си загина по-подобен начин - с изпреварване от дясно на няква пияна свиня!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 11 Юни 2008, 10:19

Приятел, аз няма да ти лея сол на главата и да ти обяснявам какъв тъп сополанко си. Че постъпката ти е меко казано глупава - така е, че си бил взел преди 5 дни книжка и 100% не си бил свикнал с обстановката в София, която е доста натоварена - така е.

Но запомни едно от мен - една жена може да те вкара в гроба за отрицателно време...по един или друг начин. Надрастни годините си и не позволявай на "материалните к**ва" да ти бъркан разсъдъка. Следващият път като се опита да те предизвика й кажи, че ако иска да стане поредната статия на последната страница на труд и майка й да й яде житото, то да си намеря някой друг малоумник, защото ти не си такъв. Вярвай ми - да имаш акъл в тиквата и да мислиш преди да действаш не е признак на страх, а признак на зрялост!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Потребител
Аватар

Мнение от 4efito8898 » 11 Юни 2008, 13:43

вземи си поука човек, карай си с 200, ама излез на магистралата, да си сам, и да няма коли край тебе, така да, ама в града-вярно , че е тръпка, ама няма смисъл, ако стане нещо и останеш да кажем инвалид - без крака- в инвалидна количка, тогава има да се проклинаш, ама ще е късно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 11 Юни 2008, 14:45

Ау, като го чуя тва колата го позволява и имам реакции напрао ми се присира :mhihi:

тя колата може да има възможност и 800 да вдигне, но пътя позволява ли го? Някой отчита ли опасността на околните?
Тя твоята като моторджиите, после що ги стържели от асфалта ми ще ви стържат...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 11 Юни 2008, 15:13

:banghead: Какво му обръщате внимание на този пъпчив глупак, не мога да разбера.....той си въобразява , ама и ние тука се връзваме...къде е вдигал тази скорост? Нали ще напълни гащите ако някой го вози, да не говорим пък той да кара....иска му се на детето, ама е много далече от истината още.....
Точно както каза един колега "И един мармот увива шоколад...." Глупости ... и до утре да му говорим, че дори и да го направи един ден не бива да застрашава ничии друг живот освен собствения си, то пак няма да разбере и ще си мисли че като е качил две малоумници в колата си е Титана на вечерта! :banghead: :banghead: :banghead:
Дано не ти върнат скоро книжката, да покарам малко по-спокойна по улиците като знам че те няма!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 11 Юни 2008, 15:24

Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 11 Юни 2008, 15:34

Бати тъпака. Ще утрепеш някой невинен и тогава някой тебе ще утрепе. Отиди на писта и си карай. Или си карай ама като няма движение на магистралата и като не возиш други хора.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от gigaset » 11 Юни 2008, 16:01

еееее аман от заухави пубери.
Малко ти е 3 месеца без книжка пич.
после си задавай въпроса що има катастрофи ,ми щото шуми на 18 г. се качил на тате на колата и ще се доказва на пиклите.
Добре че си минал с акт а не съдебна медицина да те събира в един чувал и ваще да се чудят ти ли си не си ли по парченцата тъпа глава дето ще е останала :banghead: :banghead: :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 11 Юни 2008, 16:04

_65536_kb_sec_ написа:Изображение
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории