Една НЕстрахотна история:((((
Модератори: mitaka7, Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Alexi написа:май прекаляваш с кафетататолкова емоции и нерви за 2-3 драскотини ... това е само една кола ,като на тебе най вероятно ти е и подарък ... да я сравниш с детето си е чудовищно
Според нея , аз вече 4 пъти трябваше да съм се самоубил ...

От всички коли до сега само две съм обичал Купето и ГСи16вто. Купето до сега 3МА ИДИОТИ СИ СГЪВАТ И ТОТАЛИЗИРАТ КОЛИТЕ В НЕГО , а горкото всеки път нищо по сериозно му няма. Само драскотини по калниците и джантите.
[size=18]Боже от какво са направени тези БМВта[/size]

Re: Една НЕстрахотна история:((((
((:BuKcu:)) написа:Такамм, искам да разкажа какво се случи преди два дена на колата и отчасти на мен.
Като кратко въведение искам да кажа, че откакто си имам тази кола до такава степен се привързах към колата, както хората към децата си, гледам си я като писано яйце..нищо да не й стане, да не я ударя и всичко останало...но ето, че дойде и моя печален ден.![]()
Преди два дена т.е в Петък бях страшно изнервена, изморена просто не бях в кондиция за абсолютно нищо, едвам се докарах до нас и както обикновенно влизам в гаржа...картата...бариерата се вдига...стигам си до гаржа...отварям решетката...и тръгвам да паркирам колата...нещо, което на ден го правя по 1000 пъти, но точно в този ден исках колкото се може по-бързо да се прибера и да си легна, та в този ред на мисли...паркирам колата..т.е просто я хвърлям най-небрежно...излизам..заключвам...и пускам решетката да се спуска и тръгвам да си излизам от гаража...стига на средата преди изхода и в този момент се чува само едно.....ТРЯС...ТРЯС...ТРЯС и викам " Божее какво пък стана сега" и когато се обръщам и виждам как решетка се блъска в капака на колата....само в този миг...всички дяволи се събраха в мен....хвърлих всичко...как се върнах назад за уникално кратко време не знам....в същото време се опитвам с копчето на дистанционното да спра решетката, но не става....и само при шума на ТРЯС...ТРЯС имах чувството, че сърцето ми се къса...че някой по мен така удря...и напълно изключих...не ме интересуваше абсолютно нищо....едвам успях да хвана решетката, за да не се удря повече в капака...да не чувам този ужасен трясък...а ролетката си се върти и понеже не може да се извърти докрай и имах чувството, че ще ми премаже ръцето, но в името да не ми тряска по колата изтърпях всякаква болка....когато най-накрая тъпата решетка спря и се вдигна нагоре....и в този момент изтинах...пред очите ми предледня и не се сдържах просто седнах до колата на земята и се разплаках.
Този ужасен трясък да се удря в моята кола, която вече я чувствам като част от мен, това...просто не можах да го превъзмогна и с цената на всичко само и само да чувам трясъка.
Слава Богу, поражения по колата няма нищо....ламарините не знам от какво са правени, но по капака има само 3 драскоти...все едно коте те е надраскало....и отпред на муцунката му също има белези![]()
![]()
Просто не знам как ще реагирам, ако някой ден, като имам дете и това се случва на него...сигурно аз ще се пожертвам изцяло в името на него.
![]()
колко наши приятели си размазаха тотално колите по тяхна или не по тяхна вина,и мината в графата тотална щета .....нищо не казаха,а ти мрънкаш за две драскотини,аз в началото си помислих че някои е хвърлил топа,не се убиждай ама ако си такава лигла как те търпи гаджето ти

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Кво я нападнахте девойката веее
Да си кажа честно и аз ако се израся толкова пари за кола ще ме е яд ако и се случи нещо - макар и дребно.......иначе колежке не си единствена с подобна щета.....баща ми по същия начин надра покрива на колата си.....
Съвет: Пийни едно Мохито някъде на шумно и недей да се ядосваш....живота ще ти поднесе доста по-лоши моменти.
Бъди красива

Да си кажа честно и аз ако се израся толкова пари за кола ще ме е яд ако и се случи нещо - макар и дребно.......иначе колежке не си единствена с подобна щета.....баща ми по същия начин надра покрива на колата си.....
Съвет: Пийни едно Мохито някъде на шумно и недей да се ядосваш....живота ще ти поднесе доста по-лоши моменти.
Бъди красива

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
И изживей своя прекрасен,динамичен и стремителен ден-тъкмо днесhemicharger написа:Бъди красива

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Bogat-Beden написа:И изживей своя прекрасен,динамичен и стремителен ден-тъкмо днесhemicharger написа:Бъди красива![]()
така казва Милена Ангелова,водеща на едно много подходящо за случая шоу
"Искрено и лично"
Шегуам се,не се шашкай за глупости,виж в Извън темата човека 4ка!!! е получил и стиска зъби и се държи мъжки,а ти.. за дреболии

нечовек

пп. тва "човека-4ка" изби рибата
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
аве има хора които се влюбват буквално в някоя своя вещ !!!при мен също се е случвало като бях малък ми купиха бегач 21 скорости супер спииид турбо фешън мауутин баик
и много си го обичах лъсках си го секи ден и много го пазих !! и един път някав голям газар яжно завидя че лапето има яко коооло и ми ритна спиците и аз братче целия зелен от яд и нз ко прая толкоз не бях се ядосвал !!! подпрях колото и кат сех една кока кола бутилка празна 250 мл и дирекшън от 5 метра с всичка сила в гърба на тоя кат зе да писка и да скача и се прибра в тях !! и после маика му идва до нас да бучи ама бащата надързо и тегли една п*У*т*ка ма*на !! и го виждам келемето на другия ден и му викам ела да ритнеш пак имам в крачола празна от шампанско и оня гледа на долу и се едно не ме е чул пак другите му се смеят 

BMW FOREVER!!!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мойто Е61 неска видех че е драснато около сантим над дръжчицата на десната задна врата....!!!шъ умръ!!!
сори ,че те бъзикам-не се сдържах!ма верно гадно ми стана като го видех,ма после си викам-аре бе!!голем праз-ши я пиша покрай некоя друга драскотина и ше я мацнат и нема да си личи...

сори ,че те бъзикам-не се сдържах!ма верно гадно ми стана като го видех,ма после си викам-аре бе!!голем праз-ши я пиша покрай некоя друга драскотина и ше я мацнат и нема да си личи...

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
SKISA написа:мойто Е61 неска видех че е драснато около сантим над дръжчицата на десната задна врата....!!!шъ умръ!!!![]()
![]()
Ееее много сте гадни беее

- for ever bmw
- Потребител
-
...бе и да не си,Е60 си е Е60!
Какво значи, това, че само заради колата си готов на всичко? :help...бе и да не си,Е60 си е Е60!
Alexi написа:май прекаляваш с кафетататолкова емоции и нерви за 2-3 драскотини ... това е само една кола ,като на тебе най вероятно ти е и подарък ... да я сравниш с детето си е чудовищно
прав е колегата, една купчина ламарини, пък ако ще и Ролс Ройс да е, да се сравняват с човек за мен е просто...ненормално

- for ever bmw
- Потребител
-
- бе и да не си,Е60 си е Е60!

Та ,искаш да кажеш.че женичката и зле да изглежда, важно е каква кола кара?
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4