До всички куки във форума(катаджии)!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 02 Юни 2008, 11:20

хех ма вие сички ли давате веее , аре ревете срещу корупцията ахахахахаха. И после "куките виновни" - не са виновни те, не е луд тоя де яде баницата, а тоя дето му я дава нали знаете.

аре със здраве и не се оплаквайте повече за глупости :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 02 Юни 2008, 11:23

Аз останах с впечатлението че само вестниците се оплакват за корупцията.......крайния потребител като моя милост даже я поощрява :mhihi:
имам чуството че ако направят анонимна анкета....99% от хората ще за за корупцията.
Пример: аз смятам че по-добре да дадеш 10 или 20 лв. отколкото 3 месеца без книжка заради 50км превишена скорост на цариградско.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spacepl » 02 Юни 2008, 11:25

лошо :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 03 Юни 2008, 18:20

малеее,отървал е човека глоба +точки-при това заслужено-бил е без колан (без значение по каква причина)дал е 10 кинта на куката и го псува-а бе ти имаш ли самоуважение поне към себе си??? :?:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 03 Юни 2008, 19:46

hemicharger написа:Пример: аз смятам че по-добре да дадеш 10 или 20 лв. отколкото 3 месеца без книжка заради 50км превишена скорост на цариградско.
аз таак я спасих моята онзи дена на Враня ограничение 50 аз със 120 :uups: колкото ограничението толкова и почерпката.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от spacepl » 03 Юни 2008, 20:36

Е как е? Гот ли е, а? Балъците с 50 ти със 120. Направо неам думи...

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 03 Юни 2008, 20:46

Що ревете бе,ми нека ви пишат акт.Не гледате ли какви грехчета са катаджиите,като сомалийски сирачета.,а вие стенкате за 10-20 лева. :mhihi: :mhihi: Абе са ластици кой преебал куките по добре,да ама преебаните сте вие които сте дали парите.
Нали се сещате за баща и син катаджии.-Ставай бе,гадовете карат цял час без пари. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 03 Юни 2008, 21:23

Ако нямаше корупция то форума на БМВ щеше да е минал на колелета :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 03 Юни 2008, 21:26

hemicharger написа:Ако нямаше корупция то форума на БМВ щеше да е минал на колелета :mhihi:

Пример на тема в продава....продавам джанти 22 цола....за маунтин байк с 12 скорости - само за сериозни купувачи :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 04 Юни 2008, 16:29

exotique написа:малеее,отървал е човека глоба +точки-при това заслужено-бил е без колан (без значение по каква причина)дал е 10 кинта на куката и го псува-а бе ти имаш ли самоуважение поне към себе си??? :?:
Бате,ти имаш ли деца или си кука??Мисля,че правилно съм обяснил,че винаги карам с колан и се присягах за тоя на детето....можеше да ме разбере,нали!?БОли ме за парите,яд ме е,че пускат слабоумни лафчета по наш адрес и ще ми говори да съм купил подарък на детето... :twisted:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
Мечтае да кара: Луноход
Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i

Мнение от aboykov » 05 Юни 2008, 9:47

titto написа:
exotique написа:малеее,отървал е човека глоба +точки-при това заслужено-бил е без колан (без значение по каква причина)дал е 10 кинта на куката и го псува-а бе ти имаш ли самоуважение поне към себе си??? :?:
Бате,ти имаш ли деца или си кука??Мисля,че правилно съм обяснил,че винаги карам с колан и се присягах за тоя на детето....можеше да ме разбере,нали!?БОли ме за парите,яд ме е,че пускат слабоумни лафчета по наш адрес и ще ми говори да съм купил подарък на детето... :twisted:

Предпоставка за корупцията сме ние. Колко пъти съм чувал случаи на хора, когато ги спрат и почват "Не може ли да се оправим..." БЪЛГАРИТЕ ГИ НАУЧИХА контролните органи да си търсят пари!!! Това е истината сега не се жалете от положението, а се постарайте нещо да направите по въпроса. Карал някой бързо - тръгни навреме...

наскоро четох една история в lex.bg жена искаше съвет, че го хвнали мъжа й в колата пред блока с над 1 промила алкохол. Горкия той бил с негов познат в близката кръчма после си говорили пред блока и след като им станало студено се качили в колата, запалили да се стоплят и дошли катаджиите да му направят тест за алкохол и го хвнали пиян зад волана...

titto - разбирам те за елементарните им лафове и тъпото отношение на повечето. За съжаление свестните са малко или са още новопостъпили в системата, но за историята с колана на детето не се обиждай, ако бях на мястото на полицая нямаше да ти повярвам... дори и да е истина спести си го. Точно това използват, за да ти търсят парички.
There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 05 Юни 2008, 9:53

Има и доста нагли.....спира ме веднъж за превишена. ск. и директно ми казва:
- "колега гледам че много бързаш...дай нещо да се черпиме и продължавай да не ти губя времето" :shock: даже не се представи какъв е и за какво се бори....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
Мечтае да кара: Луноход
Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i

Мнение от aboykov » 05 Юни 2008, 10:04

hemicharger написа:Има и доста нагли.....спира ме веднъж за превишена. ск. и директно ми казва:
- "колега гледам че много бързаш...дай нещо да се черпиме и продължавай да не ти губя времето" :shock: даже не се представи какъв е и за какво се бори....

Има много участъци в България, където има необосновани ограничения. Само за ограничения мислят, но не и за оптимизация. Пътната инфраструктура може да поеме автомобилния поток преди 6-7 години, а сега?! Най се дразня на ограничение 60 км/ч, защото някой направил бензиностанция не където и е мястото... ама никой не се възмущава от това...
There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it :)

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Юни 2008, 12:08

ей странни хора сте вие... хем караш без колан... хем минаваш само с 10 лв. вместо с 10 точки и 50 лв. ама на всичкото отгоре си недоволен че се е получло така... знаеш ли кво е гадно полицай да не взима пари... аз знам в моя любим град няма полицай който да взима пари... няма плевенчани няма софиянци няма германци... те просто пари не взимат... терикатеят се и са готови и грайфера на гумите да ти проверят само и само да ти напишат някъв акт... спрът ли те край тва означава акт обезателно... няма да ти казвам че от всичките ми приятели има само 2-ма 3-ма които останаха с книжки... радвайте се че минавате тънко и не ви взимат точки за щяло и нещяло

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boris_dy » 05 Юни 2008, 12:09

Преди няколко години ме пращат от фирмата до Хасково да взема един бус нов внос да го докарам до Пловдив да го регистрират в Пловдивския клон.Буса с транзитни номера.Отивам взимам го,а буса и натоварен със стока да не е празен курса и тръгвам.На Клокотница ме спира г-н полицая не заради друго, а видя номерата и диретно ми иска документите на колата и веднага вижда,че срока за регистрация е изтекъл.А аз изобщо не знаех за това и се ядосах,че иска да ми пише акт.Той веднага поглежда и ми вика:-Кво караш? Аз:-Лютеница! Той:-Нещо счупено няма ли? Аз ядосан:- Няма! Той:-Вземи си документите и ела до патрулката! Аз обаче си викам,че ще ми платят от фирмата акта щот не е по моя вина, обаче точките няма кой да ми ги възстанови и му викам:-Чакай да счупим нещо! А той усмихнат:-Отиам да отворя багажника. Та така......един стек лютеница за няма и 4 лв. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории