КОФТИ ТРЪПКА...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
slav4o1 написа:ми да беше казал ае изкараите ме чакаш да слязят и газ брат. иначе кофти случка
предстааш ли си .. слизат и 5мата ти АХА газ .. само че колата не тръгва .. а то кфо те фанали че я дигнали

- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
И сега за финал Марков вземе та получи писъмце от КАТ, че е заснет да преминава със 140 на червено. 

без реклами в подписа...

- markoff_sl
- кандидат ентусиаст
-
MaXo написа:И сега за финал Марков вземе та получи писъмце от КАТ, че е заснет да преминава със 140 на червено.
Добре, че след като ме изгубиха не срещнах куки

Bързо Mощно Wечно
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- pandev22
- младши ентусиаст
-
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
pLaM3N написа:pandev22 написа:Това е поредното доказателство,4е мъжки гъз наи-трудно се дава,и 4е от зор стават 4удеса
Прави си ...
нема страшно -ножа е дървен!! последно подобно нещо ми се случи през 1995та на излизане от благоевград,ма беха с тройка и 4ма и искаха да ме свалят от мойта тройка...!от тогава ми е рекорда благоевград -софия 47мин!!!....на стария път!!!
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Е, за това сме на такова шибано дередже
Иначе такива гардероби какви повечето какви шматки са, но пък като са 4-5 ма край, стрелят,ебат правят абе мани
Иначе, добре си постъпил, поставили са те в такава ситуация, че ти самия си застрашаваш живота, като караш с такава скорост, но ето че Yes-ката не те е предала.
За това като ме питат колко ми върви колата, аз им отговарям: зависи кой ме гони

Иначе такива гардероби какви повечето какви шматки са, но пък като са 4-5 ма край, стрелят,ебат правят абе мани

Иначе, добре си постъпил, поставили са те в такава ситуация, че ти самия си застрашаваш живота, като караш с такава скорост, но ето че Yes-ката не те е предала.

За това като ме питат колко ми върви колата, аз им отговарям: зависи кой ме гони

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
и аз имах подобен но по рали4ен слу4аи дрифтим ве4ерта по константин вели4коф и се режем здраво едвам спрех на сфетофара спира една еска до мене и едни 2ма здрави ми викат свали прозореца викам си са ако некаде сам ги засекал си отекох тука има ме даржат у вадуха та знае ли се свалям аз намалям музиката и единия вика добре варви баби4ката а викам и сам довен с калпановия мотор ли си и аз не с малкия 129 коня
и се опулиха
баси много варви за 129 коня бе кво си пипал
анищо викам само турбо имам
посмеяхме се светна зелено тругване с гас с вратите напред добре беше ама за мик и аз изтръпнах 4е си викам са ако ме залашкат тка4е бате и4 ти недреме колко коня им колата 2 риа зъб гас до безобразие как си по лек и по малък винаги можеш да ибегаш

анищо викам само турбо имам

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
пич защо просто не им каза каде има к**ва в сф има почти на секи ъгъл не се прави че незнаеш
....
и мен са ме гонили доста яко е да им избягаш...

Добре си постъпил.
То за обаждане в 166 няма време, освен ако не си с хендс фрий, но кой кара със слушалка в ухото в 5 сутринта. Иначе цъкваш 166 и почваш да крещиш че стрелят по теб и караш БМВ с номер ХХХХ по едикой си булевард и се молиш да видят на камерите номера на колата, която те гони.
Иначе то е ясно, караш като за последно, защото не знаеш тия какво искат да ти правят.
То за обаждане в 166 няма време, освен ако не си с хендс фрий, но кой кара със слушалка в ухото в 5 сутринта. Иначе цъкваш 166 и почваш да крещиш че стрелят по теб и караш БМВ с номер ХХХХ по едикой си булевард и се молиш да видят на камерите номера на колата, която те гони.
Иначе то е ясно, караш като за последно, защото не знаеш тия какво искат да ти правят.
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4