'Що за животни са тези!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

пфф

Мнение от AceMF » 18 Юни 2008, 6:44

Мда, ей ся сутринта и един "гоуфаджия" с от тия дъртите мерцедеси (мечтата на всеки мангал) по Цариградско се праи на мъж. Явно 100-110 му се видят малко на тоя разпаднат мергел, та фана да ми свети, да се махна от лявата лента, в която си движех на сравнително пустото в 7 часа шосе, подминавайки от време на време по някоя кола. Е няма пък да се прибирам само да му направя кеф на тоя селяк. Къде е ръгнал, ограничението и без това е далеч под 110. Аз като бързам, такива като мен в лява лента си ги подминавам културно отдалеч с мигач от дясната страна и всеки по пътя си. Та налепил се нашия отзад, вкарах му малко стопове на пресекулки и кво - цялата простотия само за да отбие в локалното 100м по-натам, където и аз отбивам по принцип.
Такива миндили и на магистралата колкото щеш - изпреварва си човек със 160 неква колона тирове и лади, долита нашият отзад с над 200 и сички тряа се изпарят той да мине, разийш ли. Бе я поцъкай си там малко тия прожектори, земи малко тия стопове в мутрата, потрай докато подминем колоната и после ходи си лети у нивите.

Предишна

Назад към Страхотни истории