Една не-страхотна история

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Пропускате ли пешоходците на улицата?

Да, но само ако са на пешоходна пътека
39
27%
Да, винаги, независимо къде
18
12%
Не, никога
1
1%
Зависи - ако не създавам предпоставки за ПТП (ако отзад летят други коли)
45
31%
Понякога да, понякога не - зависи от настронието
43
29%

Общо гласове : 146
старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 13 Мар 2008, 9:08

Ей,не се обиждайте ! Просто ми прозвуча смешно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 16 Мар 2008, 16:48

sonny написа:
стан написа:И горд ли си с това :confused:

ДА и пак ще го направя! Или Българите да стават хора или да хващат гората. Не може пред тъпите куки, лапетата да пресичат на вереф без пътеки, без сфетофари, с тъпата кука да гледа дали някои шофер говори по телефона. Щом баща ми ме е учил къде и как да пресичм и го правя, ще го правят и другите. Ако ли не, Ако бои за назидание.

Бой а ?
Ако си пребил, човек с мисъл в главата, а неква проидоха - хоп медицинско и ще те сцепи !
И ще е прав !
Не всеки знае къде е обозначена всяка една пешеходна пътека в София, или в които и да е град. Да не говорим, че на някои места маркировките са незабележими, а табелите свалени !
Нямаш никво право да посягаш на който и да е в тоя случай.
Тва е все едно да влеза на пешеходна и ти понеже бързаш за някъде да не ме пуснеш, а аз да си имам готови камъни в джобовете за такива случай и да ти нацепа ламарините за да се научиш.
С бой не става човече и то не защото някой, ако го разбиеш следващия път няма да промени действията си, ами защото е един от хидяли. Всичко е до култура, а не анархично-тираничен метод в твой стил
Адски ниско е !

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 16 Мар 2008, 21:14

bakzo написа:
sonny написа:
стан написа:И горд ли си с това :confused:

ДА и пак ще го направя! Или Българите да стават хора или да хващат гората. Не може пред тъпите куки, лапетата да пресичат на вереф без пътеки, без сфетофари, с тъпата кука да гледа дали някои шофер говори по телефона. Щом баща ми ме е учил къде и как да пресичм и го правя, ще го правят и другите. Ако ли не, Ако бои за назидание.

Бой а ?
Ако си пребил, човек с мисъл в главата, а неква проидоха - хоп медицинско и ще те сцепи !
И ще е прав !
Не всеки знае къде е обозначена всяка една пешеходна пътека в София, или в които и да е град. Да не говорим, че на някои места маркировките са незабележими, а табелите свалени !
Нямаш никво право да посягаш на който и да е в тоя случай.
Тва е все едно да влеза на пешеходна и ти понеже бързаш за някъде да не ме пуснеш, а аз да си имам готови камъни в джобовете за такива случай и да ти нацепа ламарините за да се научиш.
С бой не става човече и то не защото някой, ако го разбиеш следващия път няма да промени действията си, ами защото е един от хидяли. Всичко е до култура, а не анархично-тираничен метод в твой стил
Адски ниско е !

Моралисте, ти прочете ли, че става дума за пешеходна пътека със СВЕТОФАР, ПРИ ТОВА ЧЕРВЕН ЗА ПЕШЕХОДЕЦА

Аз на пешеходци спирам, на маики с деца ходещи по улицата заради паркирали коли, и път правя и бавно и тихо минавам, ама някво келеме с биричка в ръка, да си мисли, че е по велик от левото ми мъдо, ше го спуквам от бой всеки път. Ако тия 3мата и останалите 30 пешеходеца в тролея са си взели поука от случая и се замислят следващия и по-следващия път като пресичат, къде и как го правят, тогава има смисъ, от назиданието. Защото един път си карам по Опълченска и там има през точно 150м пешеходни пътеки със светоари и зелена вълна за колите. Та карам си, хванал съм зелена вълна, демек 10 сфетофара са зелени за мен и червени за тъпите пешеходци и на всеки сфетофар пресичаха поне по двама на верев, а на червено, ама на ълицата седяха поне по още 3ма. А са кажи ми друго освен бой дали ги оправя? И кат спрях и и викам на една дърта мумия, че има светофари, тя ми вика, че работела 35 години и досега се така си карала, еми пожелах и като иде на панахида, там да си остане, че ше земе някой млад и нормален човек в затвора да вкарат заради нея. Щото веднага ше кажат ушавите, не съобразена скорост!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 16 Мар 2008, 22:51

много нерви и мълнии се сипят в темата!..... а едва ли има по-пострадал от мене в тая връзка. не става нито с бой ,нито без бой! караме така ,че да оцелеем - тва е реалността в страната ни. и аз тая вечер двама псувах на Г.М.Димитров ,щото си карам ,виждам от далече зелено и като наближа -не някоя мумия ,а студентчета минават на червено и си мислят ,че са по-здрави от една кола!!! и да слизам да се млатим-нема сми!те са си още с говедата и козите!! а ако го отнеса после ше има.....!!! чукайте на дърво!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 16 Мар 2008, 23:10

Един вот за последния отговор, но с уточнението,че предпоследния и последния отговори са идентични.Сигурен съм, че повечето шофиори с по-дълъг стаж ще се съгласят с мен.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.

Аватар

Мнение от sonny » 16 Мар 2008, 23:20

Dozo написа:Един вот за последния отговор, но с уточнението,че предпоследния и последния отговори са идентични.Сигурен съм, че повечето шофиори с по-дълъг стаж ще се съгласят с мен.

Колега прочети ми първото мнение в темата и сам ще намериш приликите мевду моа случаи и случая на Скиса ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 16 Мар 2008, 23:43

Не,бре Сони.Визирах отговорите в анкетата.Иначе всеки ден на локалното на Красно село в посока центъра си стържа по 1-2 от предния капак.То бива заплеси бива, но това си граничи с откровенна дебилщина.За сетен път се убеждавам,че стадния инстинкт в пешаходците е исключително силно развит.За това и казвам,че повечето шофиори със стаж зад волана ще разберат за какво иде реч.Ако те засърбят ръцете това е твоя светофар. :mhihi:
Всеки има значение,иначе никой няма значение.

Аватар

Мнение от sonny » 16 Мар 2008, 23:57

Dozo написа:Не,бре Сони.Визирах отговорите в анкетата.Иначе всеки ден на локалното на Красно село в посока центъра си стържа по 1-2 от предния капак.То бива заплеси бива, но това си граничи с откровенна дебилщина.За сетен път се убеждавам,че стадния инстинкт в пешаходците е исключително силно развит.За това и казвам,че повечето шофиори със стаж зад волана ще разберат за какво иде реч.Ако те засърбят ръцете това е твоя светофар. :mhihi:

Там уча, преди 3 години, една баба се въртя кат пумпал там :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Мар 2008, 9:20

а бе смеете се вие ,ма аз още чакам да минат 5г давност....!! :confused:
хич не е смешно нито за едната,нито за другата страна независимо ,че не си виновен. въртете си очите на 4 ,карайте по-бавно ,отколкото ви се кара и пак няма гаранция,че нема да стане беля!! а като слезем от колите помнете,че нема пешеходец по-здрав от която и да е кола!! и в едната и в другата дружинка е пълно с паплач и говеда....,ам тва са условията-караме и се кръстиме!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 17 Мар 2008, 14:55

Доста разпространено е и хората да се мислят за коли :roll: Някои се смяха на този израз обаче си е вярно!Онзи ден,покрай ул.Шишман в центъра,близо до 'Попа' две жени ходеха по улицата,след като имаше място на тротоара за тях.Естествено само една кола може да минава,карам с 5-10 км/ч и се оглеждам в радиото нещо като същевремено съм пуснал волана поради еди каква си причина (телефона може би) Ходят двете срещу мен и не се помръдват :shock: Е да видиш как бягат след като забелязаха,че нито едната от ръцете ми не беше на волана в този момент и няма да спра за да опазя поредните които 'се мислят за кола'!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 17 Мар 2008, 15:02

И мен такива много ме дразнят! Ако не съм на кеф даже им плясвам по едно огледало по задниците! Но, ако на тротоара са спрели малоумно разни олигофрени, дори спирам да си минат хората ...
_!_

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 17 Мар 2008, 15:03

Не! :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 18 Мар 2008, 19:40

винаги спирам на пеш.пътека позволявам си да не спра ако някой ще ме удари.пропускането на пешеходци отнема 30сек.колкото и да бързам няма да закъснея много.а другите участници в движението ако не ги пускаме(освен в случай на наглост)стават е-ти задръстванията от простотия.ако всички са толерантни на пътя повярвайте ми няма да е тоя хаос по улиците

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 21 Мар 2008, 14:47

Кво не... Аз предобих ебати инстинкта, когато карам на улица с предимство се оглеждам за някой ляльо дето не знае де се намира, а като пресичам на зелено се оглеждам по дузина пъти.
Преди си чакам посредата м/ж 2-те платна на островчето, че ме засече червено, светва зелено за мен и тръгвам, тогава още не ме гонеше параноята за хвърчащи коли и не се огледах хубаво...
В следващият момент чувам някви бясни спирачки на един таксиджия това е в най-лявата лента на 6-ти септември... Първата ми мисъл беше "баси много млад умрях"... спря на сантимер два от мен...
Бях в еуфория от радост и гняв, че съм жив, и че някав шматка ми е посегнал на живота. Оня се показва от прозореца и нещо нарежда...
Бях в толкова страшен и не познат гняв за мен, че щях сигурно да го убия на място. В следващия момент гледам до него отдясно бяла астричка. :mhihi: Полицая слезна по ядосан и от мене, и почна с ритници по таксито, аз си продължих усмихнат само мога си въобразявам, кво е станало с таксиджията. :mhihi:
И аз съм правил преди тая глупост, да дам газ преди кръстовището да мина на жълто, но е страшно опасно има и деца, които не се виждат... уникално глупаво е.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 21 Мар 2008, 15:03

acer написа:Кво не... Аз предобих ебати инстинкта, когато карам на улица с предимство се оглеждам за някой ляльо дето не знае де се намира, а като пресичам на зелено се оглеждам по дузина пъти.
Преди си чакам посредата м/ж 2-те платна на островчето, че ме засече червено, светва зелено за мен и тръгвам, тогава още не ме гонеше параноята за хвърчащи коли и не се огледах хубаво...
В следващият момент чувам някви бясни спирачки на един таксиджия това е в най-лявата лента на 6-ти септември... Първата ми мисъл беше "баси много млад умрях"... спря на сантимер два от мен...
Бях в еуфория от радост и гняв, че съм жив, и че някав шматка ми е посегнал на живота. Оня се показва от прозореца и нещо нарежда...
Бях в толкова страшен и не познат гняв за мен, че щях сигурно да го убия на място. В следващия момент гледам до него отдясно бяла астричка. :mhihi: Полицая слезна по ядосан и от мене, и почна с ритници по таксито, аз си продължих усмихнат само мога си въобразявам, кво е станало с таксиджията. :mhihi:
И аз съм правил преди тая глупост, да дам газ преди кръстовището да мина на жълто, но е страшно опасно има и деца, които не се виждат... уникално глупаво е.

Таксиджиите са си опасно племе (ШАРО да не се обижда :mhihi: ) Миналия четвъртък бях в Ст. град в ДАЙ ДАЙ, че пееха Тони Стораро, Софи Маринова и Устата и към 3 с един приятел решаваме да си допиеме в Плаза. Излизам и питам един таксиджия дали ще ни метне до плаза. Той вика не става щото било близо. Както и да е разбрахме се за малко повече пари и тръгнахме....по-едно време влизаме в уличката на бар Кадифе и изведнъж БАААМММ... :shock: Тоя таксиджията заспа ли? пиян ли беше?.... ударихме се с около 30 км без спирачка в едно спряло ауди 80 или 90 и . Тоя почна да се вайка леле леле....както и да е избяга в уличката и пари не му дадохме...
П.С. дано колата да не е била на някой колега!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Предишна

Назад към Страхотни истории