Една не-страхотна история
Модератори: mitaka7, Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
sonny написа:стан написа:И горд ли си с това
ДА и пак ще го направя! Или Българите да стават хора или да хващат гората. Не може пред тъпите куки, лапетата да пресичат на вереф без пътеки, без сфетофари, с тъпата кука да гледа дали някои шофер говори по телефона. Щом баща ми ме е учил къде и как да пресичм и го правя, ще го правят и другите. Ако ли не, Ако бои за назидание.
Бой а ?
Ако си пребил, човек с мисъл в главата, а неква проидоха - хоп медицинско и ще те сцепи !
И ще е прав !
Не всеки знае къде е обозначена всяка една пешеходна пътека в София, или в които и да е град. Да не говорим, че на някои места маркировките са незабележими, а табелите свалени !
Нямаш никво право да посягаш на който и да е в тоя случай.
Тва е все едно да влеза на пешеходна и ти понеже бързаш за някъде да не ме пуснеш, а аз да си имам готови камъни в джобовете за такива случай и да ти нацепа ламарините за да се научиш.
С бой не става човече и то не защото някой, ако го разбиеш следващия път няма да промени действията си, ами защото е един от хидяли. Всичко е до култура, а не анархично-тираничен метод в твой стил
Адски ниско е !
bakzo написа:sonny написа:стан написа:И горд ли си с това
ДА и пак ще го направя! Или Българите да стават хора или да хващат гората. Не може пред тъпите куки, лапетата да пресичат на вереф без пътеки, без сфетофари, с тъпата кука да гледа дали някои шофер говори по телефона. Щом баща ми ме е учил къде и как да пресичм и го правя, ще го правят и другите. Ако ли не, Ако бои за назидание.
Бой а ?
Ако си пребил, човек с мисъл в главата, а неква проидоха - хоп медицинско и ще те сцепи !
И ще е прав !
Не всеки знае къде е обозначена всяка една пешеходна пътека в София, или в които и да е град. Да не говорим, че на някои места маркировките са незабележими, а табелите свалени !
Нямаш никво право да посягаш на който и да е в тоя случай.
Тва е все едно да влеза на пешеходна и ти понеже бързаш за някъде да не ме пуснеш, а аз да си имам готови камъни в джобовете за такива случай и да ти нацепа ламарините за да се научиш.
С бой не става човече и то не защото някой, ако го разбиеш следващия път няма да промени действията си, ами защото е един от хидяли. Всичко е до култура, а не анархично-тираничен метод в твой стил
Адски ниско е !
Моралисте, ти прочете ли, че става дума за пешеходна пътека със СВЕТОФАР, ПРИ ТОВА ЧЕРВЕН ЗА ПЕШЕХОДЕЦА
Аз на пешеходци спирам, на маики с деца ходещи по улицата заради паркирали коли, и път правя и бавно и тихо минавам, ама някво келеме с биричка в ръка, да си мисли, че е по велик от левото ми мъдо, ше го спуквам от бой всеки път. Ако тия 3мата и останалите 30 пешеходеца в тролея са си взели поука от случая и се замислят следващия и по-следващия път като пресичат, къде и как го правят, тогава има смисъ, от назиданието. Защото един път си карам по Опълченска и там има през точно 150м пешеходни пътеки със светоари и зелена вълна за колите. Та карам си, хванал съм зелена вълна, демек 10 сфетофара са зелени за мен и червени за тъпите пешеходци и на всеки сфетофар пресичаха поне по двама на верев, а на червено, ама на ълицата седяха поне по още 3ма. А са кажи ми друго освен бой дали ги оправя? И кат спрях и и викам на една дърта мумия, че има светофари, тя ми вика, че работела 35 години и досега се така си карала, еми пожелах и като иде на панахида, там да си остане, че ше земе някой млад и нормален човек в затвора да вкарат заради нея. Щото веднага ше кажат ушавите, не съобразена скорост!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
много нерви и мълнии се сипят в темата!..... а едва ли има по-пострадал от мене в тая връзка. не става нито с бой ,нито без бой! караме така ,че да оцелеем - тва е реалността в страната ни. и аз тая вечер двама псувах на Г.М.Димитров ,щото си карам ,виждам от далече зелено и като наближа -не някоя мумия ,а студентчета минават на червено и си мислят ,че са по-здрави от една кола!!! и да слизам да се млатим-нема сми!те са си още с говедата и козите!! а ако го отнеса после ше има.....!!! чукайте на дърво!!
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Един вот за последния отговор, но с уточнението,че предпоследния и последния отговори са идентични.Сигурен съм, че повечето шофиори с по-дълъг стаж ще се съгласят с мен.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Не,бре Сони.Визирах отговорите в анкетата.Иначе всеки ден на локалното на Красно село в посока центъра си стържа по 1-2 от предния капак.То бива заплеси бива, но това си граничи с откровенна дебилщина.За сетен път се убеждавам,че стадния инстинкт в пешаходците е исключително силно развит.За това и казвам,че повечето шофиори със стаж зад волана ще разберат за какво иде реч.Ако те засърбят ръцете това е твоя светофар. 

Всеки има значение,иначе никой няма значение.
Dozo написа:Не,бре Сони.Визирах отговорите в анкетата.Иначе всеки ден на локалното на Красно село в посока центъра си стържа по 1-2 от предния капак.То бива заплеси бива, но това си граничи с откровенна дебилщина.За сетен път се убеждавам,че стадния инстинкт в пешаходците е исключително силно развит.За това и казвам,че повечето шофиори със стаж зад волана ще разберат за какво иде реч.Ако те засърбят ръцете това е твоя светофар.
Там уча, преди 3 години, една баба се въртя кат пумпал там

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе смеете се вие ,ма аз още чакам да минат 5г давност....!!
хич не е смешно нито за едната,нито за другата страна независимо ,че не си виновен. въртете си очите на 4 ,карайте по-бавно ,отколкото ви се кара и пак няма гаранция,че нема да стане беля!! а като слезем от колите помнете,че нема пешеходец по-здрав от която и да е кола!! и в едната и в другата дружинка е пълно с паплач и говеда....,ам тва са условията-караме и се кръстиме!

хич не е смешно нито за едната,нито за другата страна независимо ,че не си виновен. въртете си очите на 4 ,карайте по-бавно ,отколкото ви се кара и пак няма гаранция,че нема да стане беля!! а като слезем от колите помнете,че нема пешеходец по-здрав от която и да е кола!! и в едната и в другата дружинка е пълно с паплач и говеда....,ам тва са условията-караме и се кръстиме!
Доста разпространено е и хората да се мислят за коли
Някои се смяха на този израз обаче си е вярно!Онзи ден,покрай ул.Шишман в центъра,близо до 'Попа' две жени ходеха по улицата,след като имаше място на тротоара за тях.Естествено само една кола може да минава,карам с 5-10 км/ч и се оглеждам в радиото нещо като същевремено съм пуснал волана поради еди каква си причина (телефона може би) Ходят двете срещу мен и не се помръдват
Е да видиш как бягат след като забелязаха,че нито едната от ръцете ми не беше на волана в този момент и няма да спра за да опазя поредните които 'се мислят за кола'!

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
винаги спирам на пеш.пътека позволявам си да не спра ако някой ще ме удари.пропускането на пешеходци отнема 30сек.колкото и да бързам няма да закъснея много.а другите участници в движението ако не ги пускаме(освен в случай на наглост)стават е-ти задръстванията от простотия.ако всички са толерантни на пътя повярвайте ми няма да е тоя хаос по улиците
Кво не... Аз предобих ебати инстинкта, когато карам на улица с предимство се оглеждам за някой ляльо дето не знае де се намира, а като пресичам на зелено се оглеждам по дузина пъти.
Преди си чакам посредата м/ж 2-те платна на островчето, че ме засече червено, светва зелено за мен и тръгвам, тогава още не ме гонеше параноята за хвърчащи коли и не се огледах хубаво...
В следващият момент чувам някви бясни спирачки на един таксиджия това е в най-лявата лента на 6-ти септември... Първата ми мисъл беше "баси много млад умрях"... спря на сантимер два от мен...
Бях в еуфория от радост и гняв, че съм жив, и че някав шматка ми е посегнал на живота. Оня се показва от прозореца и нещо нарежда...
Бях в толкова страшен и не познат гняв за мен, че щях сигурно да го убия на място. В следващия момент гледам до него отдясно бяла астричка.
Полицая слезна по ядосан и от мене, и почна с ритници по таксито, аз си продължих усмихнат само мога си въобразявам, кво е станало с таксиджията.
И аз съм правил преди тая глупост, да дам газ преди кръстовището да мина на жълто, но е страшно опасно има и деца, които не се виждат... уникално глупаво е.
Преди си чакам посредата м/ж 2-те платна на островчето, че ме засече червено, светва зелено за мен и тръгвам, тогава още не ме гонеше параноята за хвърчащи коли и не се огледах хубаво...
В следващият момент чувам някви бясни спирачки на един таксиджия това е в най-лявата лента на 6-ти септември... Първата ми мисъл беше "баси много млад умрях"... спря на сантимер два от мен...
Бях в еуфория от радост и гняв, че съм жив, и че някав шматка ми е посегнал на живота. Оня се показва от прозореца и нещо нарежда...
Бях в толкова страшен и не познат гняв за мен, че щях сигурно да го убия на място. В следващия момент гледам до него отдясно бяла астричка.

И аз съм правил преди тая глупост, да дам газ преди кръстовището да мина на жълто, но е страшно опасно има и деца, които не се виждат... уникално глупаво е.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
acer написа:Кво не... Аз предобих ебати инстинкта, когато карам на улица с предимство се оглеждам за някой ляльо дето не знае де се намира, а като пресичам на зелено се оглеждам по дузина пъти.
Бях в толкова страшен и не познат гняв за мен, че щях сигурно да го убия на място. В следващия момент гледам до него отдясно бяла астричка.Полицая слезна по ядосан и от мене, и почна с ритници по таксито, аз си продължих усмихнат само мога си въобразявам, кво е станало с таксиджията.
![]()
Таксиджиите са си опасно племе (ШАРО да не се обижда

П.С. дано колата да не е била на някой колега!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3