Полято Ауди в Пловдив

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 05 Мар 2008, 14:50

Satanans4o написа:
Zapa написа:
Satanans4o написа:Абе нз ама баща м ие настояш военен кара ауди 80 и има Макоров :mhihi: :lol: ,а за постъпката лошо си направил да беше с бмв ама ти ся с някво смотаняшко пежо,тряало издеш куршума.

теб тоя с яйцето да не те е правил с опакото на уя бре :mhihi:
имаше един виц за Иванчо, салама и телето, ама и да ти го кажа едва ли ще го разбереш ;)

Иначе към автора: браво за сдържаността, всеки прави грешки, понякога ги осъзнаваме чак когато сме ги направили, важното е да ги осъзнаем и разберем :)

Абе еи пловдивски боклук нещастен караи си жигулата и си гледаи работата,ко искаш да се срещнем да видим кои как ме е правил

вече съм сигурен, че не са те правили с опакото на уя
теб са те прайли с пикоч батка :angel:
Поздрави и на шапкарчето с макаровия :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 05 Мар 2008, 19:05

Ей, няма една тема в която да не се зджафкате. :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Мар 2008, 21:57

:cop:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от ivanhow » 05 Мар 2008, 23:45

Satanans4o написа:
ivanhow написа:
Satanans4o написа:Абе нз ама баща м ие настояш военен кара ауди 80 и има Макоров :mhihi: :lol: ,а за постъпката лошо си направил да беше с бмв ама ти ся с някво смотаняшко пежо,тряало издеш куршума.

Като татенцето има макаров и кара Ауди 80 кво от това. И ако беше с БМВ кво.Тогава сигурно щеше да го поздравиш за постъпката.Много си умен.Няма що.Като съдя по писаното по добре първо вземи книжка и тогава говори за тате за макаровия и др. Повярвай ми нито съм военен нито полицай но на тате пищова пред моя е като воден пистолет. Дай боже по-малко хора да мислят като теб. Ше ти го кажа най-искрено-ПОРАСНИ БЕ ДЕЧКО

Първо не ме познаваш,че да ми казваш,второ да ти снимам личната карта искаш ли,имам книшка от една година,и бмв-то ми го купил баща ми,караи си 190-ката :lol: и си гледаи живота и не ми казваи какво да правя

Малкия ти си резултат от спукан презерватив.И не пиши глупости че тате ще ти вземе колата и ще ти паднат акцийте рязко надолу.И като гледам от много време имаш книжка.Как го постигна това.Да не духаш на инструктора си бе малко лекенце.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BBN » 06 Мар 2008, 0:21

ivanhow написа:
Satanans4o написа:
ivanhow написа:

Като татенцето има макаров и кара Ауди 80 кво от това. И ако беше с БМВ кво.Тогава сигурно щеше да го поздравиш за постъпката.Много си умен.Няма що.Като съдя по писаното по добре първо вземи книжка и тогава говори за тате за макаровия и др. Повярвай ми нито съм военен нито полицай но на тате пищова пред моя е като воден пистолет. Дай боже по-малко хора да мислят като теб. Ше ти го кажа най-искрено-ПОРАСНИ БЕ ДЕЧКО

Първо не ме познаваш,че да ми казваш,второ да ти снимам личната карта искаш ли,имам книшка от една година,и бмв-то ми го купил баща ми,караи си 190-ката :lol: и си гледаи живота и не ми казваи какво да правя

Малкия ти си резултат от спукан презерватив.И не пиши глупости че тате ще ти вземе колата и ще ти паднат акцийте рязко надолу.И като гледам от много време имаш книжка.Как го постигна това.Да не духаш на инструктора си бе малко лекенце.

педалче малко

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 06 Мар 2008, 1:10

Satanans4o , нещо словосъчетание "пловдивски боклук" не ми харесва... Ся знам, че си форумен боец и ако ти са отвора ша ма направиш крив :mhihi: (пък ако не успееш сам , ще викнеш татко с макаровия да помага) , но давай го по-кротко и ние у Пловдив сме хора...и ние имаме ютии...даже мойта може и под вода да те пуца :mhihi:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 06 Мар 2008, 8:44

Всеки разбира темата за себе си. Един реагира по един начин, друг - по различен. Всеки се прави на отворен, но никой на отговорен. Следя темата от както е пусната и гледам как я заливате с лайна и простотии. Отнесохте споделеното към лични нападки и обиди, някои още не са си изживели детството - "на тате макаровия", "на чичо му е по-голям" и т.н. Онова киселото дупе дето тате му е купил колата и има книжка, пише се с "Ж" неграмотнико, от една година съди хората по колата. Голяма работа, че пича кара пежо. Точно такива пичове с пежо ми помогнаха да изкарам колата от пряспата, а, такива кисели като тебе ме отминаваха.

И недей да казваш какъв е баща ти, защото излагаш човека и професията му защото си мухльо. Или пък я се похвали какъв чин и длъжност има и в кое поделение е да ти разкажа аз едни малки тайни.

Пък и нали знаеш "сАтанас" с какво се римува... :winky:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 06 Мар 2008, 12:19

Не си го слагай на сърце, така е в БГ.
Ай, със здраве.

Потребител
Аватар

Мнение от ivanhow » 06 Мар 2008, 12:26

rado_rf написа:Всеки разбира темата за себе си. Един реагира по един начин, друг - по различен. Всеки се прави на отворен, но никой на отговорен. Следя темата от както е пусната и гледам как я заливате с лайна и простотии. Отнесохте споделеното към лични нападки и обиди, някои още не са си изживели детството - "на тате макаровия", "на чичо му е по-голям" и т.н. Онова киселото дупе дето тате му е купил колата и има книжка, пише се с "Ж" неграмотнико, от една година съди хората по колата. Голяма работа, че пича кара пежо. Точно такива пичове с пежо ми помогнаха да изкарам колата от пряспата, а, такива кисели като тебе ме отминаваха.

И недей да казваш какъв е баща ти, защото излагаш човека и професията му защото си мухльо. Или пък я се похвали какъв чин и длъжност има и в кое поделение е да ти разкажа аз едни малки тайни.

:yes: :yes: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 06 Мар 2008, 14:08

rado_rf написа:Всеки разбира темата за себе си. Един реагира по един начин, друг - по различен. Всеки се прави на отворен, но никой на отговорен. Следя темата от както е пусната и гледам как я заливате с лайна и простотии. Отнесохте споделеното към лични нападки и обиди, някои още не са си изживели детството - "на тате макаровия", "на чичо му е по-голям" и т.н. Онова киселото дупе дето тате му е купил колата и има книжка, пише се с "Ж" неграмотнико, от една година съди хората по колата. Голяма работа, че пича кара пежо. Точно такива пичове с пежо ми помогнаха да изкарам колата от пряспата, а, такива кисели като тебе ме отминаваха.

:yes: голяма хранилка стана

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kompi » 06 Мар 2008, 19:14

колкото и да ми е кофти да го кажа,отношението във форума ни ,съответства на положението на милата ни РОДИНА!
а на колегата с пежото евала за постъпката,аз в такива ситуации нещо не мисля и ще патя някой ден!
Сучииии!

Потребител
Аватар

Мнение от snoopdogg » 06 Мар 2008, 22:56

Само Пловдивчанин или Софианец има според мен логичното право да оплюва начина ни на предвижване,правилата,които спазваме или не и т.н. . . . Няма значение спора нито причината важното е другите да се нареждат яко и със злоба..Докъто е така ще има боища на светофари и крастовища..Защо някой трябва да е виновен?Защо като се извиним не е достатъчно?Защо да мислим дали колегата няма макаров под седалката?Прекаленото много филми и глупости, наливани ни в главите водят до прогресивно затъпяване.. Всеки може да разкаже случка, в която е щял да пребие пешеходец или шофьор..ония ме засече..тоя ходеше като патрон или като бабичка..защо платното за движение да става арена на нервите ни..ходете на фитнес,ходете да тичате..съзтезавайте се в НФС..колата е създадена, за да ни помага за по-бързото предвижване от точка А до точка Б.. пистите са за съзтезание,дървене и мерене на коне/способности.Като не се харесвате спирате разбирате се и отивате да се биете..нито ще ви пораснат работите нито ще сте повече мъже..П*шки се мерят извън пътя.Докъто караме шофьорски курсове всички спираме на пътеките, всички се движим с 50 и се молим да минат изпитте, за да караме като съзтезатели..като минеш 100к километра разбираш,че ако ония ден не беше пил още 1 бира и колата не беше спряла на 1 метър от оградата/сградата/бариерата/колегата шофьор нещата нямаше да са така днес..късметът съществува ако го използваш и се учиш от него..пътищата не са писти! Както пише на много учебни коли : "Толерантност и дистанция не са женски имена". Оиня ден на един "баровец" с джип автоматик,системи за сигурност и 1290381293 еърбега замалко да си изгърми клаксона по една учебна кола..и закво? За да е мъж..не е важна колата, а зад кормилното устройство..Научете се да преценяте обстановката и тогава карайте като луди, дотогава просто бъдете адекватни участници в движението..Всеки чете статистики и гледа клипчета какво става като не внимаваме/пием преди да се качим на колата.. това е пропаганда ..да ! това е начин да ни стресне обаче сме железни и си вярваме.. НЕ! Всичко става с каране и опит.. Всеки е съзтезател,а кара на газ..всеки бърза занякъде..пуснете този преди вас и ще чакате 4 секунди повече.."който бърза бавно стига" това не е глупост, измислена от ДАИ-яджиите /колкото и неудобни да са/ това е реалността.Карайте бързо когато не създавате опастност за другите..шофьор от 5 месеца, засечен от някой "бързак" със БМВ/Мерцедес/Ламбо/Ферари ..какво ще направи освен да се панира..мислете!Внимавайте и съблюдавайте и пак мислете,има огледала, странични огледала,камери за гледане на обстановката зад колата и какво ли още не..бъдете бдителни, после бъдете съзтезатели..

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 06 Мар 2008, 23:56

snoopdogg написа:Само Пловдивчанин или Софианец има според мен логичното право да оплюва начина ни на предвижване,правилата,които спазваме или не и т.н. . . . Няма значение спора нито причината важното е другите да се нареждат яко и със злоба..Докъто е така ще има боища на светофари и крастовища..Защо някой трябва да е виновен?Защо като се извиним не е достатъчно?Защо да мислим дали колегата няма макаров под седалката?Прекаленото много филми и глупости, наливани ни в главите водят до прогресивно затъпяване.. Всеки може да разкаже случка, в която е щял да пребие пешеходец или шофьор..ония ме засече..тоя ходеше като патрон или като бабичка..защо платното за движение да става арена на нервите ни..ходете на фитнес,ходете да тичате..съзтезавайте се в НФС..колата е създадена, за да ни помага за по-бързото предвижване от точка А до точка Б.. пистите са за съзтезание,дървене и мерене на коне/способности.Като не се харесвате спирате разбирате се и отивате да се биете..нито ще ви пораснат работите нито ще сте повече мъже..П*шки се мерят извън пътя.Докъто караме шофьорски курсове всички спираме на пътеките, всички се движим с 50 и се молим да минат изпитте, за да караме като съзтезатели..като минеш 100к километра разбираш,че ако ония ден не беше пил още 1 бира и колата не беше спряла на 1 метър от оградата/сградата/бариерата/колегата шофьор нещата нямаше да са така днес..късметът съществува ако го използваш и се учиш от него..пътищата не са писти! Както пише на много учебни коли : "Толерантност и дистанция не са женски имена". Оиня ден на един "баровец" с джип автоматик,системи за сигурност и 1290381293 еърбега замалко да си изгърми клаксона по една учебна кола..и закво? За да е мъж..не е важна колата, а зад кормилното устройство..Научете се да преценяте обстановката и тогава карайте като луди, дотогава просто бъдете адекватни участници в движението..Всеки чете статистики и гледа клипчета какво става като не внимаваме/пием преди да се качим на колата.. това е пропаганда ..да ! това е начин да ни стресне обаче сме железни и си вярваме.. НЕ! Всичко става с каране и опит.. Всеки е съзтезател,а кара на газ..всеки бърза занякъде..пуснете този преди вас и ще чакате 4 секунди повече.."който бърза бавно стига" това не е глупост, измислена от ДАИ-яджиите /колкото и неудобни да са/ това е реалността.Карайте бързо когато не създавате опастност за другите..шофьор от 5 месеца, засечен от някой "бързак" със БМВ/Мерцедес/Ламбо/Ферари ..какво ще направи освен да се панира..мислете!Внимавайте и съблюдавайте и пак мислете,има огледала, странични огледала,камери за гледане на обстановката зад колата и какво ли още не..бъдете бдителни, после бъдете съзтезатели..

Пич ти си като светлина в мрака. Понякога имам чувството, че съм самичак в тая държава. Не знам, какво да кажа, нормално е без закони да е такова положението. Познат си дойде от щатите и кара с 50 като гърмял заяк не смее да натисне газта, параноята яко го гони.
И в сащ е пълно с идиоти, но ги контролират. Ако зависише от мен щях да наложа възможно най-строгите закони от рода на 2000 лв глоба за превишена скорост с 10км или 5г затвор. :mhihi:
Да видат наще тарикати къде спи рибата... ама...

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 07 Мар 2008, 1:01

acer, виж ся .... писнало ми е от тарикат българи :evil: интересно племе сме, мамка му. хипер нетолерантни, агресивни и т.н. работата в БГ се решава май само с бой... щото има такива мамини синчета навсякъде... карат кола, която не са заслужили, но си мислят че са най-великите, носят си патлаците (газови духалки) и си избиват комплексите на пътищата... шом не си с БМВ не заслужаваш да живееш... "еди кои си футболен отбор и водка до гроб" - същата простотитя.... пътищата станаха място за избиване на комплекси :evil: затова карай си като пич и да не ти пука :idea: пък който ти се прави на мъж - знаеш кво да праиш :winky:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: :)

Мнение от wazzz » 09 Мар 2008, 10:37

vuvi написа:Те плевенчаните са така.Добре,че не си попаднал на врачанин :)

това е и моя коментар :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории