Една прекрасна сряда вечер -и защо българите са тъпи парчета

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 24 Яну 2008, 15:10

И все пак аз немисля че това е до кой каква кола кара,а до възпитание и манталитет.Иначе съжалявам много е гадно да те изпръскат по този начин.
обичам BMW

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '08 730d

Мнение от emo_pld » 24 Яну 2008, 16:24

Тошо много кофти е психиката на българина,гладно око лошо гледа. Има и хора които са те пръскали и за шоуто сигурно, после да разправят в махалата как са напръскали някви с новата 3-ка кабрио. И аз съм пръкал 2-3 пъти хора. Един път лятото след проливен дъжд привечер таман отивах на фитнес с джипа и карам с 50-60 и гледам срещу мене се задава една много изпъната руса п**** с бели ботуши до коляно с розово облечена, с бяла пухена шапчица - личи си че беше много класна стока, като я видях нещо изригна в мене настъпих газта и минах на 5 см. от бордюра с 75-80км/ч , направих и такава вълна че я заля над главата, а тя остана под вълната. Иначе и мен са ме пръскали навремето, ама кво толкоз не е болка за умиране.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Яну 2008, 17:00

zlobicar написа:И все пак аз немисля че това е до кой каква кола кара,а до възпитание и манталитет.Иначе съжалявам много е гадно да те изпръскат по този начин.
;) А за колегата дето пита дали са по остри чужденците,прав си,даже са по-тъпи ,и съвсем не по-малко завистливи!И са мнооого по лицемерни,но гледат да се дъжат по-културно,спечени ли са,възпитани ли са,нинам :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 24 Яну 2008, 17:34

това ясно е казано, я не сакам на мене да ми е добре, а на вуте да му е зле!

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 24 Яну 2008, 18:33

Ако беше с е30-ка нямаше да ти светна лампата и немаше да разбереш
щеше да си караш като пич и никой немаше да те къпе :mhihi:
от много лампи така става
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 24 Яну 2008, 20:01

Мене ми се струва че ти имаш некви комплекси бе пич! Тва че са те намокрилили не значи че го прават заради колата ти , а просто от гаменщина.......И си мисла , че е малко пресилено да казваш , че българите са тъпи парчета.То излиза , че всички тука сме тъпи парчета

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

........

Мнение от Тоо Cool » 24 Яну 2008, 20:29

Пичага, не се учудвай и не се възмущавай-българите са гнусно, долно, мързеливо и робско племе! Няма по-долни и мръсни от тях! Чърчил навремето го е казал най-точно-"българите са нечестив народ......."!!!
Не се чуди защо са минавали така, че да те опръскат-все пак караш бижу за над 100 хиляди левчета ако не се лъжа-колко от тия скапаняци, които са те оливали и които пишат анти-тезите тука (визирам специално тоя паляк ///peter....) могат дори и да мечтаят да притежават като твойта красавица???

Карай си чудесната кола със здраве, бъди жив и здрав!:yes: :yes: :yes:

А българите и след 50 години няма да са мръднали на милиметър в развитието си-защо ли-ами защото точно там им е мястото...в калта!!!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 24 Яну 2008, 20:37

И са кво, сички да се мислим за американци ли :shock:
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

..............

Мнение от Тоо Cool » 24 Яну 2008, 20:39

Нема как да стане баце-и да се мислите и да не се мислите тва е...
А некои сме си принципно такива...... 8) 8) 8)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 24 Яну 2008, 20:49

Добре бе "паляци" такива... защо заради общо сигурно няма и 1000 човека слагате всички под общ знаменател :?:
Аз не съм съгласен някакви американизирани и тем подобни да ме наричат "българин" влагайки в тази дума най-гадните и гнусни мисли спрямо хората които имат :!:
Мамка му и вие сте тръгнали от тука БЕ!И много добре знаете, че болшинството (да има и селяни или "паляци" както им викате) са уникално добронамерени хора!Срещал съм от тези вашите, но повечето българи които познавам лично, а и тези които не познавам в много случаи са ми били в помощ ако се е налагало.
Мамка му, като се чувствате американци или к'вито сте там, ми ходете си там бе, к'во висите в България и само задръствате столицата :?:

Хуу, опръскали са те 'щото си карал кола за 100+ хил. лв. ..еми случило се.. да беше записал номера и ходи му набии канчето на тоя после.. ама моля ви се, стига сте псували България и българите... вие не сте ли българи?
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 24 Яну 2008, 20:54

bigmurzi написа:вие не сте ли българи?

Колега а ти не четеш ли? Тука само Хамериканци . :mhihi: :mhihi: :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Денис-Белята!!!
Аватар

Re: ..............

Мнение от 00Cool » 24 Яну 2008, 20:56

Тоо Cool написа:Пичага, не се учудвай и не се възмущавай-българите са гнусно, долно, мързеливо и робско племе! Няма по-долни и мръсни от тях! Чърчил навремето го е казал най-точно-"българите са нечестив народ......."!!!
Не се чуди защо са минавали така, че да те опръскат-все пак караш бижу за над 100 хиляди левчета ако не се лъжа-колко от тия скапаняци, които са те оливали и които пишат анти-тезите тука (визирам специално тоя паляк ///peter....) могат дори и да мечтаят да притежават като твойта красавица???

Карай си чудесната кола със здраве, бъди жив и здрав!:yes: :yes: :yes:

А българите и след 50 години няма да са мръднали на милиметър в развитието си-защо ли-ами защото точно там им е мястото...в калта!!!!!!!!

Тоо Cool написа:Нема как да стане баце-и да се мислите и да не се мислите тва е...
А некои сме си принципно такива...... 8) 8) 8)

Колега нищо лично но ми е жал за такива като теб!!! :winky:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 24 Яну 2008, 21:10

Ооо американчето къде си бе, и ти ли влезна в ролята на опозореното богаташче? Да ти пикам на чърчил-а този долен алкохолик ;) и на умрелата ти нациика :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 24 Яну 2008, 21:14

Ма ти са ко, изфука се, че си изкарал кавриото или кво? То като има гьол, ако искаш някой да слезе да изпие калната вода със сламка и червено килимче ад ти пусне? Ми земи премести колата другия път и си имай финансова възможност за Бойнг ако искаш, то останалите имат акъл

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 24 Яну 2008, 21:16

:1:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории