Една прекрасна сряда вечер -и защо българите са тъпи парчета
Модератори: mitaka7, Общи модератори
73 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
И все пак аз немисля че това е до кой каква кола кара,а до възпитание и манталитет.Иначе съжалявам много е гадно да те изпръскат по този начин.
обичам BMW
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Тошо много кофти е психиката на българина,гладно око лошо гледа. Има и хора които са те пръскали и за шоуто сигурно, после да разправят в махалата как са напръскали някви с новата 3-ка кабрио. И аз съм пръкал 2-3 пъти хора. Един път лятото след проливен дъжд привечер таман отивах на фитнес с джипа и карам с 50-60 и гледам срещу мене се задава една много изпъната руса п**** с бели ботуши до коляно с розово облечена, с бяла пухена шапчица - личи си че беше много класна стока, като я видях нещо изригна в мене настъпих газта и минах на 5 см. от бордюра с 75-80км/ч , направих и такава вълна че я заля над главата, а тя остана под вълната. Иначе и мен са ме пръскали навремето, ама кво толкоз не е болка за умиране.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
zlobicar написа:И все пак аз немисля че това е до кой каква кола кара,а до възпитание и манталитет.Иначе съжалявам много е гадно да те изпръскат по този начин.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Мене ми се струва че ти имаш некви комплекси бе пич! Тва че са те намокрилили не значи че го прават заради колата ти , а просто от гаменщина.......И си мисла , че е малко пресилено да казваш , че българите са тъпи парчета.То излиза , че всички тука сме тъпи парчета
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
........
Пичага, не се учудвай и не се възмущавай-българите са гнусно, долно, мързеливо и робско племе! Няма по-долни и мръсни от тях! Чърчил навремето го е казал най-точно-"българите са нечестив народ......."!!!
Не се чуди защо са минавали така, че да те опръскат-все пак караш бижу за над 100 хиляди левчета ако не се лъжа-колко от тия скапаняци, които са те оливали и които пишат анти-тезите тука (визирам специално тоя паляк ///peter....) могат дори и да мечтаят да притежават като твойта красавица???
Карай си чудесната кола със здраве, бъди жив и здрав!:yes:
А българите и след 50 години няма да са мръднали на милиметър в развитието си-защо ли-ами защото точно там им е мястото...в калта!!!!!!!!
Не се чуди защо са минавали така, че да те опръскат-все пак караш бижу за над 100 хиляди левчета ако не се лъжа-колко от тия скапаняци, които са те оливали и които пишат анти-тезите тука (визирам специално тоя паляк ///peter....) могат дори и да мечтаят да притежават като твойта красавица???
Карай си чудесната кола със здраве, бъди жив и здрав!:yes:

А българите и след 50 години няма да са мръднали на милиметър в развитието си-защо ли-ами защото точно там им е мястото...в калта!!!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
..............
Нема как да стане баце-и да се мислите и да не се мислите тва е...
А некои сме си принципно такива......

А некои сме си принципно такива......

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Добре бе "паляци" такива... защо заради общо сигурно няма и 1000 човека слагате всички под общ знаменател
Аз не съм съгласен някакви американизирани и тем подобни да ме наричат "българин" влагайки в тази дума най-гадните и гнусни мисли спрямо хората които имат
Мамка му и вие сте тръгнали от тука БЕ!И много добре знаете, че болшинството (да има и селяни или "паляци" както им викате) са уникално добронамерени хора!Срещал съм от тези вашите, но повечето българи които познавам лично, а и тези които не познавам в много случаи са ми били в помощ ако се е налагало.
Мамка му, като се чувствате американци или к'вито сте там, ми ходете си там бе, к'во висите в България и само задръствате столицата
Хуу, опръскали са те 'щото си карал кола за 100+ хил. лв. ..еми случило се.. да беше записал номера и ходи му набии канчето на тоя после.. ама моля ви се, стига сте псували България и българите... вие не сте ли българи?

Аз не съм съгласен някакви американизирани и тем подобни да ме наричат "българин" влагайки в тази дума най-гадните и гнусни мисли спрямо хората които имат

Мамка му и вие сте тръгнали от тука БЕ!И много добре знаете, че болшинството (да има и селяни или "паляци" както им викате) са уникално добронамерени хора!Срещал съм от тези вашите, но повечето българи които познавам лично, а и тези които не познавам в много случаи са ми били в помощ ако се е налагало.
Мамка му, като се чувствате американци или к'вито сте там, ми ходете си там бе, к'во висите в България и само задръствате столицата

Хуу, опръскали са те 'щото си карал кола за 100+ хил. лв. ..еми случило се.. да беше записал номера и ходи му набии канчето на тоя после.. ама моля ви се, стига сте псували България и българите... вие не сте ли българи?

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
Re: ..............
Тоо Cool написа:Пичага, не се учудвай и не се възмущавай-българите са гнусно, долно, мързеливо и робско племе! Няма по-долни и мръсни от тях! Чърчил навремето го е казал най-точно-"българите са нечестив народ......."!!!
Карай си чудесната кола със здраве, бъди жив и здрав!:yes:![]()
![]()
Тоо Cool написа:Нема как да стане баце-и да се мислите и да не се мислите тва е...
А некои сме си принципно такива......![]()
![]()
Колега нищо лично но ми е жал за такива като теб!!!

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ооо американчето къде си бе, и ти ли влезна в ролята на опозореното богаташче? Да ти пикам на чърчил-а този долен алкохолик
и на умрелата ти нациика 

73 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5