Как селото попадна в града

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Жената^на^шефа » 15 Яну 2008, 16:41

saarak написа:Просто ми е адски гадно, все едно гледам отстрани как хората не могат да осъзнаят, че не зависи кой от де идва и накъде е тръгнал и че навсякъде може да се намерят читави индивиди

:yes:
...It`s no Angel,Just Powerkata!... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 16 Яну 2008, 0:00

KNOCK написа:тва го казах с наи спокоини думи дори не използвах думата селяни а провинциалисти!!!естествено че няма да ги харесваме щото ни цапат градчето защото ни взимат работата защото ни задръстват улиците!!!

оооо, виж какъв резил... някакви селяни ти взели работата.... тц тц тц, с две думи излиза, че слените по-добри професионалисти :mhihi:

Ама много се кефя на хора, които се гордеят с неща, които не са тяхно постижение. Примерно тати е еди какъв... Тати не си го избираш, нали? Какво се хвалиш с него? Или аз съм роден в Лондон. Е и? Утре човека изобретил най-важното откритие на века може да е от Долно Уино - нали все пак не си избираме къде да се родим, какво толкова има за гордост в този факт?

Похвали се с нещо, което ти си постигнал, а не да плачеш, че някой ти взел работата и ти изцапал "твоя град" :confused: Аз казах в началото - ако си достатъчно добър и господ няма да ти вземе работата... ама това с писане на глупави теми по форумите не става :idea:

А за цялото велико преселение в София са си виновни самите софиянци, защото от лакомия всичкия бизнес да минава през тях и да е до тях, няма почти нищо свястно направено другаде (говоря като бизнес). Така малко по малко, положението ще става още по-зле, докато не се задръсти до дупка този град, че чак тогава на някой ще му светне, че по-добре да си направи складовете във Враца, а фабриката във Видин примерно...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 16 Яну 2008, 0:14

mastorpetko написа:
KNOCK написа:тва го казах с наи спокоини думи дори не използвах думата селяни а провинциалисти!!!естествено че няма да ги харесваме щото ни цапат градчето защото ни взимат работата защото ни задръстват улиците!!!

оооо, виж какъв резил... някакви селяни ти взели работата.... тц тц тц, с две думи излиза, че слените по-добри професионалисти :mhihi:

Ама много се кефя на хора, които се гордеят с неща, които не са тяхно постижение. Примерно тати е еди какъв... Тати не си го избираш, нали? Какво се хвалиш с него? Или аз съм роден в Лондон. Е и? Утре човека изобретил най-важното откритие на века може да е от Долно Уино - нали все пак не си избираме къде да се родим, какво толкова има за гордост в този факт?

Похвали се с нещо, което ти си постигнал, а не да плачеш, че някой ти взел работата и ти изцапал "твоя град" :confused: Аз казах в началото - ако си достатъчно добър и господ няма да ти вземе работата... ама това с писане на глупави теми по форумите не става :idea:

А за цялото велико преселение в София са си виновни самите софиянци, защото от лакомия всичкия бизнес да минава през тях и да е до тях, няма почти нищо свястно направено другаде (говоря като бизнес). Така малко по малко, положението ще става още по-зле, докато не се задръсти до дупка този град, че чак тогава на някой ще му светне, че по-добре да си направи складовете във Враца, а фабриката във Видин примерно...

колега не се хили ... ами с тоя голф (сигурно си от перник) да се махаш от СФ и да освободиш работата на момчето че и тои деца и жена има да храни :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 16 Яну 2008, 0:24

bam-bam написа:колега не се хили ... ами с тоя голф (сигурно си от перник) да се махаш от СФ и да освободиш работата на момчето че и тои деца и жена има да храни :mhihi:

вече подгрява мотора и пррърръррърърр нататък (нали сте гледали господари на ефира :mhihi: :mhihi: :mhihi: )

http://www.vbox7.com/play:27be63e7
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KNOCK » 17 Яну 2008, 13:07

mastorpetko написа:

ХАХАхах Колега много си се объркал!!!!!!!!!!!първо мама и тате не дават..ако даваха нямаше да карам кола 93 година за 2000 лв
2.не може ли хората от провинцията да си стоят там от кадето са и там да си прават Н'АУЧНИТЕ открития и там да просперират
3.не са виновни софиянците за преселението а ДЪРЖАВАТА !!! Защото не се строят заводи,фабрики в отдалечените от софия градове където да работят МЕСТНИТЕ!!!
4.България е била АГРАРНА СТРАНА и такава трябва да си бъде.Хората на село да си гледат добитъка и да си жънат нивите
Изображение I LOVE MAZDA

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 17 Яну 2008, 13:16

e не бях чел скоро толкова голяма глупост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 17 Яну 2008, 13:33

KNOCK написа:
mastorpetko написа:

ХАХАхах Колега много си се объркал!!!!!!!!!!!първо мама и тате не дават..ако даваха нямаше да карам кола 93 година за 2000 лв
2.не може ли хората от провинцията да си стоят там от кадето са и там да си прават Н'АУЧНИТЕ открития и там да просперират
3.не са виновни софиянците за преселението а ДЪРЖАВАТА !!! Защото не се строят заводи,фабрики в отдалечените от софия градове където да работят МЕСТНИТЕ!!!
4.България е била АГРАРНА СТРАНА и такава трябва да си бъде.Хората на село да си гледат добитъка и да си жънат нивите

Братчед верно си много зле с логиката...

1. България БЕШЕ подчертавам БЕШЕ държава с предимно АГРАРНА икономика.... Сега вече НЕ Е!!!
2. Научните открития къде пък ги намесихте не мога да си обясня...
3. Пич мога да ти кажа че съм селянче...Ама от тия които са си много от много далече ама ако тръгнем да си мерим п..шките ше изостанеш драстично... И сам съм си го постигнал... Мама и тате не пращат буркани и пари от около 6 години... И да ти кажа това ви притеснява Софиянци че просто някои хора които идват са на доста по високо ниво на професинално отношение... Тук при мене работят Софиянци и нямам против никой но просто ТЕЗИ които работят при мене са в чистия смисъл АМАТЬОРИ... Никакъв нюх към работата си...
4. Честно казано ако ме пита някой къде искам да живея...При текущото положение на София бих се преместил в Бургас или Пловдив примерно...Но просто бизнеса ми е тук и тук оставам засега...

Айде спрете с тая тъпа тема София срещу провинцията...Че ми е догуша дошла...Смешна работа... Опира си до човека... А за задръстванията на София и мръсотията по улиците това си идва от ненавременното преценяване на бъдещия разтеж на даден град....Това е положението ще се гъчкаме един до друг докато няма да можем да стъпим на земята и това е....
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KNOCK » 17 Яну 2008, 14:19

да ...верно маи по-добре да сложим край на темата....тя е БЕЗКРАИНА
Изображение I LOVE MAZDA

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 17 Яну 2008, 14:32

:roll: АРЕСТократ шопа с Мазната 323 Фъ .... като малък да си си падал на главата?Голяма мисъл изкара :shock:
Теб с Държавен вестник трябва да ти забранят да разсъждаваш ....
Искам да се извиня на всички Софиянци, обаче заради ей такива индивиди имате кофти репутация ... :(

И нали се сещате, че след 5 години в чужда държава ви правят подъник на същата .......... значи Сашкина е шоп .... само някой да му е казал нещо :lol: :lol: :lol:

Потребител
Аватар

....ееее опасен народ сме

Мнение от Autohop.bg » 17 Яну 2008, 14:37

......Историята на Денко е убиец. Това трябва да се публикува във вестника :)

Светлин Стаев
www.AutoHop.bg
За ценители на коли

Аватар

Мнение от saarak » 17 Яну 2008, 15:37

Tая тема според мен, трябва не само да се заключи ми да се изтрие направо. Хваща ме срам направо, че съм българин като чета какво пишете и как се нападате!!! Прадядовците ви щяха да се обърнат в гробовете ако знаеха какви мисли ви щъкат из кухите манерки!

Изображение

Я ДА ХВАНЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕ КАКВО ПИШЕ НА ГЕРБА, ЗАЩОТО МАЙ СТЕ ЗАБРАВИЛИ, АКО НЯКОГА СТЕ ЗНАЕЛИ ВЪОПЩЕ !!!!!!!!

П.С.: Ся някой ще каже, ма те шопите или респективно другите първи почнаха с тая тема (като в 3ти клас примерно). За да обезкуража такива малуми, ще кажа само: "когато двама се карат - виновен е по-умния".
Изображение
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Яну 2008, 17:01

ма то е много просто - не вижам защо се палите толкова...

хората дойдоха от селата във големите градове защото няма работа.

а няма работа защото няма канали за изкупуване на продукцията.

няма канали за изкупуване защото за да се реализира печалба трябва да има "икономия от количество" - демек да се произвежа в голямо количество. със една градинка от 20 кола домати няма да стане.

търсене за голямо количество във бг няма защото сме една каруца хора. търсене навънка няма защото си предадохме позициите защото последните 10 години нищо не свършихме. а там битката е нон-стоп. кат си "ноу-шоу" във "нон-стоп" няколко години и си губиш позициите. допълнително европейския съюз ни филтрира защото не сме в час със условията да продаваме във него.

и последно - мързи ни. едно време на село се е работело защото хората не са знаели че може и да не се работи. сега има телевизия. има интернет. и никъде във тях не се указва че със тежък полски труд може да се направят страшни пари.

младите... да не са луди?

ето ви задачката. сега всички дето се тръшкат че града им е наводнен със селяни- да измислят соцялното решението и да го приложат.
Последна промяна alx на 17 Яну 2008, 17:07, променена общо 2 пъти
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 17 Яну 2008, 17:02

Wenzy написа::roll: АРЕСТократ шопа с Мазната 323 Фъ .... като малък да си си падал на главата?Голяма мисъл изкара :shock:
Теб с Държавен вестник трябва да ти забранят да разсъждаваш ....
Искам да се извиня на всички Софиянци, обаче заради ей такива индивиди имате кофти репутация ... :(

И нали се сещате, че след 5 години в чужда държава ви правят подъник на същата .......... значи Сашкина е шоп .... само някой да му е казал нещо :lol: :lol: :lol:

Не съм Шоп бе... Кукер съм :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 17 Яну 2008, 17:03

alx написа:младите... да не са луди?

ето ви задачката. сега всички дето се тръшкат че града им е наводнен със селяни- да измислят соцялното решението и да го приложат.

По-добре не можеше да бъде казано...отговора на цялата тема :yes: :bowdown:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 17 Яну 2008, 17:25

я стига съм ви чел раотите на вас градските чеда ми да ида да затворя кокошките че се стъмни, на кравата да изрина, да забъркам на прасеата после да нацепа дръва за кюмбето, да вида жената боб очисти ли че зер кура ша ми яде таз вечер че еи го на мръкна вече пък аз още на интернетъ седъ, пък и с комшото по една ракия трябва да ударим нощес до към 10-11 после да опъна моита и да си легаме че сутринта пак тря рина на добичетата па да рана свините ...... :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории