Леке с Купе

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 24 Дек 2007, 14:09

:mhihi: :mhihi: само така за киселите газета с купенца :mhihi: другия път пак да спре направо му запалете колата ебал сам го в царвулчето :mhihi: :mhihi:
It`s party time !

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 24 Дек 2007, 14:14

Evelin Cotsev написа::mhihi: :mhihi: само така за киселите газета с купенца :mhihi: другия път пак да спре направо му запалете колата ебал сам го в царвулчето :mhihi: :mhihi:

бе по добре да го застреля направо според мен... ебати газето ще му спира на мястото... еми той не заслужава да живее...

Д-р Иво Духленски ( психолог ) О898461313
25 лв. на сеанс мисля че ще ти свърши работа

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 24 Дек 2007, 14:19

Ogi написа:
Evelin Cotsev написа::mhihi: :mhihi: само така за киселите газета с купенца :mhihi: другия път пак да спре направо му запалете колата ебал сам го в царвулчето :mhihi: :mhihi:

бе по добре да го застреля направо според мен... ебати газето ще му спира на мястото... еми той не заслужава да живее...

Д-р Иво Духленски ( психолог ) О898461313
25 лв. на сеанс мисля че ще ти свърши работа

Много скъпо взима :mhihi: :mhihi:
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 24 Дек 2007, 17:58

щот духа..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 24 Дек 2007, 18:16

Мисля, че леко са се отнесли с копелен*ето, трябвало о е, да ги свалят гумите, да забият по едно бетонно желязо в земята, да го заварят за окачването и да сложат пак гумите и тогава да заварят болтовете, ама по-яко, а да и да му свмалят предната броня с радиотарите и фаровете. Е тагова е майтапа :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 24 Дек 2007, 18:26

sonny написа:Мисля, че леко са се отнесли с копелен*ето, трябвало о е, да ги свалят гумите, да забият по едно бетонно желязо в земята, да го заварят за окачването и да сложат пак гумите и тогава да заварят болтовете, ама по-яко, а да и да му свмалят предната броня с радиотарите и фаровете. Е тагова е майтапа :mhihi:

брутален си бате :yes:
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 25 Дек 2007, 18:19

Браво! :bowdown: :bowdown: :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 320I
Мечтае да кара: BMW e92 M3

Мнение от Herman » 21 Фев 2008, 23:56

Е и аз имам 1-на подобна случка 1 мноо завистлив съсед ми мина с ключ щофиорската врата и тва го разбрах от 1 цигане от блока то го беше видяло и ми каза (а аз го черпя от време на време по 1-2 фафли и да фърля по 1 око на колата като си играе с другите дребосъци пред блока че на бащата Опел Вектра и нея я бяха минали навероянто същия учитив съсед) викам кво да ходя да се разправям като тоя никога няма да си признае ... минаха 2-седмици една вечер слезнах и му изцвърках 1/3-та уплътняваща пяна която ми беше останала като слагах пвц дограма на апартамента в ауспуха... мнооо тъпкано му го върнах .... :mhihi:
Изображение
Изображение
///М - The Most Powerfull Letter In The World
Аз не карам бързо, просто летя бавно ....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 22 Фев 2008, 0:12

Ogi, ти нормален ли си 18 пъти ще го предупреждават и след т'ва пак да го търсят да му говорят и пак ефекта да е същия ... Нормлано отношение към нормални хора, тоя определено не е бил от тях ... Даже малко му е било на кретенчето :twisted:
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biko » 22 Фев 2008, 0:29

Абе Оги джуже гадно ти като побарка форума на плевенска община и шчупи предните стакла на тролея дето спираше на крастовището до вас и нямаше видимост от него и заради това му ги сабори.Я кажи как вдигна полувината полиция на града от скандали ми и приканваш ченгето да те бие пак Ради се крие в колата и снима с телефона А я кажи на хората колко дни в ДЗИ като чуят твоито име и някои тича до аптеката за оспокоителни.Кажи им на хората какво малко зло джуже си и недеи разправяи на хората какво да правят.
според мене на тоия е трябвало да го прибият след което да викнат един циганин да го наебе и докато го ебе да го снимат на клип и аре в интернет.Аре толкова от мене че почвам пак да изперквам и да говоря глупости
само най-добрите умират млади

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 22 Фев 2008, 7:57

къде се намира тоя заварчик с телоподаващото, че простора за пране се нуждае от една лека заварка :roll:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 29 Фев 2008, 16:48

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Браво!!! А някои хора може би не се сещат, че да ти спрат на мястото в подземен паркинг е същото като някой да ти отвори гаража и да си навре колата вътре. В княжево в един нов още непостроен блок преди година някъде ми казаха 6000 евро за място на подземния. Еми смятай да дадеш пари почти като за нормален гараж и някой да ти спира на мястото...даже доста търпение са проявили хората.
We love you Ronnie!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DiSmiSSaL » 02 Мар 2008, 13:54

може това да не е най-удачния начин да се разправяш с подобни ретарди,но все пак си е относително цивилизован начин :) нали си му оставил зъбите в устата на лекето :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BBN » 05 Мар 2008, 19:49

на мен ей така спираха точно пред входа на подземния гараж , не мога да влеза нито да излеза ...сложих две паркоскоби .

Потребител
Аватар
Кара: C4
Мечтае да кара: 750 iL , 760 Li

Мнение от SancHo` » 13 Мар 2008, 0:34

:D :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории