За Мерцедесите и тарикатите
Модератори: mitaka7, Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
dangarsky написа:1) Кофти за случката
2) вие само се чудите какво да пишете срещу Мерцедес!!!
Не е колата а шофьора. Има всякъкви некадърни шофьори, със всякъкви марки автомобили. На вас ви е мерак само да плювате Мерцедес (Все едно Левски-ЦСКА). Аз карам Мерцедес но се кефя доста и на БМВ и за това реших да видя как е във вашия форум. И разбрах какво ви е отношението за Мерцедес... и че само я плюете тая марка.
ако някой му е мерак да види във форума на Мерцедес дали пише лошо за БМВ.
Просто не ви разбирам каква е тая омраза към Мерцедес
Не се засягай ,не става въпрос за всички ,ами точно за тези тарикатчета описани в темата

[/quote]1) Кофти за случката
Не е колата а шофьора. Има всякъкви некадърни шофьори, със всякъкви марки автомобили. На вас ви е мерак само да плювате Мерцедес (Все едно Левски-ЦСКА). Аз карам Мерцедес но се кефя доста и на БМВ и за това реших да видя как е във вашия форум. И разбрах какво ви е отношението за Мерцедес... и че само я плюете тая марка.
Много добре казано колега.
Много добре казано колега.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Хахаха мн ясно те тия с БМВ-тата не са за търпене
.Обаче на пътя трябва малко по отговорно че си еб.ла майката,колко мн смотаняци има и ако им се вързваме на всичките....... няма да му видим края

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Газ
Яд ме е че преди месец продадох на бащата стария Мустанг(АЗЛК 12-так дефорсак).Нямам спиране с тва
.Най-хубавото от цялата работа е че когато някой е виновен и го смачкам ще си купи Москвич поне за 1000лв. 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Аз лично не ама странично при един дрифт събрах калника не един Фиат фиорино.Бих го праснал челно ако съм с Мустанга и скороста е не повече от 50км/ч ,че иначе много ще се натроша и то само за 1000лв.Ако е Галин Релефа може и без кола да го помете 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
Re: За Мерцедесите и тарикатите
Slavi_m написа:Историята ще я разкажа накратко,защото още ми държи...![]()
Днес 17:30 Симеоновско шосе...
От околовръстното посока Студентски град,малко преди х-л Амбасадор-отивам на лекция!Бързам,защото може да закъснея,остават ми някакви си 5-10 мин още..След 'зеленото' на светофара 'горе' се спускам надолу с повече газ от обикновено по обясними причини,слушам музика и вече мисля къде ще паркирам,когато пристигна.Скоростта вече е към 60км/ч (трошката все пак не може да се кара бързо,не си мислете,че съм стигнал 300)В ляво от мен са се наредили плътно две дълги редици от колите,чакащи в задръстване (насрещното платно) Давам мигач и изпреварвам от ляво и след още две секунди !!! виждам как Мерцедес С клас излиза от редицата и влиза в моето платно![]()
С мисълта как всички в моята посока ще мъ направят път дори и да се движат и ще изпревари всички
![]()
От там - спирачки,успявам да спра на един метър от него,пускам...след което БААААААМ як удар отзад,при което болтовете на седалката се откъртват![]()
и минавам на 5 метра зад Мерцедеса тъй като завих да не го блъсна...на сол!
******* си продължи...в нашето платно...ей така просто..
КАТ,глупости,писане,някои хора предвидливо бяха записали номера на виновника обаче обяснението е че ако той не е участник -няма значение!(май трябваше да сго изпраскам с всичка сила а?)
Това е всичко! Всички тарикатчета като него,знам че има такива в този форум и даже и не са малко![]()
им пожелавам следващия човек като мен,който е тръгнал на работа,на лекция или просто на разходка някъде ДА НЕ УСПЕЕ ДА СПРЕ
Aко беше БМВ така ли щеше да говориш ?
j0r33tt0 написа:....
Да. И да вметна нещо,което пропуснах- S ! класа става въпрос..
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
j0r33tt0 написа:Aко беше БМВ така ли щеше да говориш ?
Какво значение има марката или модела, постъпката си е постъпка

Мен ме е засичало Е38 от другата летна просто реши, че трябва да завие и няма да ме изчака, да намали и мине зад мен, а даде газ изпревариме мина пред мен, наби спирачки за да влезе в пряката и ме засече зверски...
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3