С на бащата аудито
Модератори: mitaka7, Общи модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
и един авер завива крак в хартиики
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Re: .........
Bmw 325 E36 написа:Тоо Cool написа:Бе аз верно не помислих за колата.....![]()
А на тва келеменце, на майка му путката готина дето е преебал като е излезнал, ше му набия крак от маса в дупенцето и тогава ше го видя къв е смелчага...
Дейба и компютърните герои се навъдиха, дали.......Аре напиши ми са путколан ебан, как ше ме биеш и т.н. и АКО ОБИЧАШ ела, в четвъртък на Еко, или във вторник на ОМВ Дружба 2..........
Хахха,ама ти маи искаш,кажи кога,няма да съм сам,бащата ще извика едни негови авери,ако ти се лежи в някоя канавка ела
отида сам , нали си голям мъж !
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Я се засрами бе леке гнусно! Какъв си ти бе? От къде дойде? Какво, глупости започна да говориш, а? Така ли правите вие смелите в чата, а? Я по-хубаво се извини публично пред всички тук и напиши Л.С. на някой админ да ти затрие акаунта.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Re: .........
Bmw 325 E36 написа:...
нали ти си щял да ги правиш тия работи бе ?

а сега изведнъж тати кви познавал и ако му покажат темата от форума,дето си написал,май баща ти ще прати теб в някоя канавка

Tux0 Ca !

- Bmw 325 E36
- Потребител
-
Добре извинявам се на всички обичам много е36-ците ама жан клота с 320-ката ме ядоса и тва,иначе тва с аудито е вярно,извинявам се
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Bmw 325 E36 написа:Добре извинявам се на всички обичам много е36-ците ама жан клота с 320-ката ме ядоса и тва,иначе тва с аудито е вярно,извинявам се
Що ли не ми звучи убедително извинението, но както и да е. Надявай се модовете и адмите да са ти повярвали- за мен честно казано си заслужаваш едно бан-че- поне временно... Не знам как успя за 1(един) ден

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
ms написа:Що ли не ми звучи убедително извинението, но както и да е. Надявай се модовете и адмите да са ти повярвали...
Ама не е като да съм обедителен. Бих дал уан мор ченс, ама наистина само един!

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Хехехе-доведи и баща ти, и аверите му, и майка ти, и чичо ти, и сестра ти, и........който искаш още! Насраняк-21.00 вторник на ОМВ в Дружба 2 или 21.00 четвъртък на Еко....само кажи, че ще си там със сигурност...аз пък ще дойда сам, без на баща ми аверите
И що пишеш, че караш 325-ца бе смешник, като още тати не я е купил (и едва ли ще купи....)

И що пишеш, че караш 325-ца бе смешник, като още тати не я е купил (и едва ли ще купи....)

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- Bmw 325 E36
- Потребител
-
Re: ...........
Тоо Cool написа:Хехехе-доведи и баща ти, и аверите му, и майка ти, и чичо ти, и сестра ти, и........който искаш още! Насраняк-21.00 вторник на ОМВ в Дружба 2 или 21.00 четвъртък на Еко....само кажи, че ще си там със сигурност...аз пък ще дойда сам, без на баща ми аверите![]()
И що пишеш, че караш 325-ца бе смешник, като още тати не я е купил (и едва ли ще купи....)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха,другата седмица заминава за италия да я избира уе капут

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
err0r написа:... Бих дал уан мор ченс, ама наистина само един!
Дано има полза от тоя шанс....
Извинявам се за грешката в предният пост

EDIT: Май няма полза

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.....
Не разбрах ТИ ще дойдеш ли скъпа, че да не идвам напразно?
Ако все пак посмееш да се появиш, земи си повечко вазелин, че като ти го ръгам в дупенцето да влиза по-лекинко!!!!
Ако все пак посмееш да се появиш, земи си повечко вазелин, че като ти го ръгам в дупенцето да влиза по-лекинко!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
Re: ...........
Bmw 325 E36 написа:Тоо Cool написа:Хехехе-доведи и баща ти, и аверите му, и майка ти, и чичо ти, и сестра ти, и........който искаш още! Насраняк-21.00 вторник на ОМВ в Дружба 2 или 21.00 четвъртък на Еко....само кажи, че ще си там със сигурност...аз пък ще дойда сам, без на баща ми аверите![]()
И що пишеш, че караш 325-ца бе смешник, като още тати не я е купил (и едва ли ще купи....)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха,другата седмица заминава за италия да я избира уе капут
Много си нагъл ве , извиняваш се и после пак обиждаш ! Няма си позволяваш да говориш във форума така както си говорите у вас !
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Аз пък днеска минах с баща ми през ШЕЛ,напълнихме резервоара на бимара,след което отидохме на село и оттам каране между селцата-към 200 км навъртях някъде

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4