Последната случка с колата
Модератори: mitaka7, Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Engi написа:абе дееа....
аз не знам що всички, дето познаам, не са се ударили по тяхна вина:)
в смисъл,. копеле, знаеш че си тотален некадърник и за теб колата е като жената: нещо непознато![]()
![]()
каквото и да ни обясняваш колко не си виновен, всички знаем, че си ушанил работата:) напрао си се наачкал да го еба:)
п.с.: с плехара сме се напили, ма поста се получи готин;)
ае и най-после да се научиш да караш да го еба;)
УСТАВ НА БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ
Чл.8. Всеки член на Клуба е длъжен:
(5). да се отнася толерантно към останалите членове.
(2)Член на Клуба може да бъде изключен с решение на общото събрание:
1.за действия противоречащи на:
а) устава

П.С
Абе някой преди време се беше шибнал в оградите до Еко, защото се въртял ама кой беше

Или дето му беше изпаднал дифа на Бояна, защото се правел на рацер

Един истински професионалист !
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Новини
-
_BoBI_ написа:УСТАВ НА БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ
Чл.8. Всеки член на Клуба е длъжен:
(5). да се отнася толерантно към останалите членове.
(2)Член на Клуба може да бъде изключен с решение на общото събрание:
1.за действия противоречащи на:
а) устава
Бай дъ уей, какво общо има устава на клуба с постингите из темите? Тази точка, която си я цитирал, изобщо няма нищо общо.

- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
X-citer написа:Аз от майсторство си яхнах тавана. Няколко пъти.
Ти внимавай, че палатковите не са толко здрави.

П.С.Базикам се.. да не се засегнеш нещо.

- X-citer
-
Аз вече ще карам кротко
Тех съпорта каза, че на мен ми трябвало кола с тройно подсилен покрив, а за кабрио въобще да не си мисля 

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
X-citer написа:Аз от майсторство си яхнах тавана. Няколко пъти.
хахахаха аххахахахаха хаахахахахах ахахахахахахах счупих се от смях човече

R.I.P Landikar
Боби, Фил разбирам да пишат акт за 80км/ч деюре превишена скорост, но да не забравяме, че живеем в България. Подобна ситуация знам 1 приятел кара микробус, навлязъл в кръстовището на зелено и прави обрате завой. Светва жълт сигнал и тръгва да излиза от кръстовището, а на среща някаква мацка решава, че трябва да мине и ускорва. (Което ме навежда на мисълта, че е можела да спре, иначе за какво да ускорява?!) Удрят се и накарая и на 2та пишат акт. Как си го обяснявате това?
- niksata92pz
- Потребител
-
мацката да не е била блондинкаDro написа:Боби, Фил разбирам да пишат акт за 80км/ч деюре превишена скорост, но да не забравяме, че живеем в България. Подобна ситуация знам 1 приятел кара микробус, навлязъл в кръстовището на зелено и прави обрате завой. Светва жълт сигнал и тръгва да излиза от кръстовището, а на среща някаква мацка решава, че трябва да мине и ускорва. (Което ме навежда на мисълта, че е можела да спре, иначе за какво да ускорява?!) Удрят се и накарая и на 2та пишат акт. Как си го обяснявате това?

И двамата са виновни, но кво да се направи, станалото, станало. Следващия път като кара ще прави като мен- като наближиш кръстовище, дори да ти свети зелено си отнемаш леко от газта, че не се знае кой ще мине на червено.
Баба ми казва, аз знам че имам предимство, но другия дали го знае. Та тя за 20-30 години стаж май само 1 катастрофа има.
Баба ми казва, аз знам че имам предимство, но другия дали го знае. Та тя за 20-30 години стаж май само 1 катастрофа има.
- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
:)
Лелеее Бобсан,ей сега видях снимката на колата,ужас,много е смачкана и като имаме предвид,че това е все пак голяма кола,добре че нищо Ви няма!
Ама според мен акт трябва да има на онзи дето е минал на червено,защото ти по това,което разказваш е нямало къде да бягаш,така че неговата вина е по-голяма!Но въпреки,това и ти си виновен,защото трябва да предвиждаш възможността за грешки от страна на другите участници на пътя!
Ти си имал свидетел,нали си бил с някаква приятелка,значи можеш да обжалваш!
А относно,поуката,съмнявам се това съм го чувала и друг път!

Ама според мен акт трябва да има на онзи дето е минал на червено,защото ти по това,което разказваш е нямало къде да бягаш,така че неговата вина е по-голяма!Но въпреки,това и ти си виновен,защото трябва да предвиждаш възможността за грешки от страна на другите участници на пътя!

Ти си имал свидетел,нали си бил с някаква приятелка,значи можеш да обжалваш!

А относно,поуката,съмнявам се това съм го чувала и друг път!

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3