Ето това е дрифт
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
http://youtube.com/watch?v=doRBFOkTxdU
Ето линка за тия дето сме на майната си;) Пуснали са го във видео секцията. Тоя е за връзване
Ето линка за тия дето сме на майната си;) Пуснали са го във видео секцията. Тоя е за връзване

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Явор написа:знаеме,знаемеOverburner - NX написа:Абе вие да чуете на Цаньо Лудия (ВТ) занимавките...Вкара двг от Х5 в компакта си (и боя,която сменя цветовете си).
Я дай малко инфо (НА ЛС),че не съм много запознат с колата.
ха
нещо си с грешка,Роската няма шпер той ако има колко по красиви неща ще прави не е истинаge_a написа:Не се залъгвайте момчета в шпера е истината![]()
![]()
С вратите напред!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: ха
jori написа:нещо си с грешка,Роската няма шпер той ако има колко по красиви неща ще прави не е истинаge_a написа:Не се залъгвайте момчета в шпера е истината![]()
![]()
да, да
тая кола няма ШПЕР, а НИИ пък сме от Левуново

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- YOKOHAMA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-ки
- Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха
vicho написа:jori написа:нещо си с грешка,Роската няма шпер той ако има колко по красиви неща ще прави не е истинаge_a написа:Не се залъгвайте момчета в шпера е истината![]()
![]()
да, да
тая кола няма ШПЕР, а НИИ пък сме от Левуново![]()
![]()
![]()
и БМВ-та не сме виждали
Колата ми няма шпер, за сега

- FlippeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw e46 330xi Touring
- Мечтае да кара: S50B30 мурбо...
vicho написа:jori написа:нещо си с грешка,Роската няма шпер той ако има колко по красиви неща ще прави не е истинаge_a написа:Не се залъгвайте момчета в шпера е истината![]()
![]()
да, да
тая кола няма ШПЕР, а НИИ пък сме от Левуново![]()
![]()
![]()
и БМВ-та не сме виждали
Колата на YOKOHAMA е без шпер !

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Като го гледам и се сещам само за PILOTA или така наречения Петко Тортата!
Иначе навладява навладява..

Е баси,тоя наистина е ненормален.Жестоко!Другия път като ида във ВТ искам се запозная с пича.Мамка му до сега къде спах,че не се регнах в тоя форум..при положение,че това са ми любимите коли тц тц
хех къде ли не съм регнат то не беше Vw то не беше ауди..то лада хахах смях
Ае от ся нататък съм редовен!

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Добре бе вие в Търговище за по едно агне книжки взимате а..?_KELE6A_ написа:Е баси,тоя наистина е ненормален.Жестоко!Другия път като ида във ВТ искам се запозная с пича.Мамка му до сега къде спах,че не се регнах в тоя форум..при положение,че това са ми любимите коли тц тц![]()
хех къде ли не съм регнат то не беше Vw то не беше ауди..то лада хахах смях
Ае от ся нататък съм редовен!

MobbDeep нещо не схванах?Ако ти кажа,че знам правилника и закона за дв. по пътищата от 12 годишен как ще реагираш?Верно само от 2г имам книжка ама тва нищо не значи.Освен това изпита си го взех от 1-я път без нито една грешка!За курмуването само ще ти кажа,че изпитващия,(който е от Попово)беше толкова гладен,че като ме видя още на 2-та минута каза:"карай ме да ям някъде" ХаХах
И така общо взето курмуването ми излезе 5 мин.като изклучим стоенето на паркинга докато оня нагъва джоб!!!
А тва за ангето наистина не го схванах колега.Виждам си от нашия край може да се запознаем скоро.Аз ходя мн.често в Горна в едно студио.Имам едни приятелчета рапета,че записват там от време на време в некфо студио на некфо ченге пхах ае със здраве.
И така общо взето курмуването ми излезе 5 мин.като изклучим стоенето на паркинга докато оня нагъва джоб!!!

А тва за ангето наистина не го схванах колега.Виждам си от нашия край може да се запознаем скоро.Аз ходя мн.често в Горна в едно студио.Имам едни приятелчета рапета,че записват там от време на време в некфо студио на некфо ченге пхах ае със здраве.
ха
тортата пасти да яде пред Росен.MobbDeep написа:Като го гледам и се сещам само за PILOTA или така наречения Петко Тортата!

С вратите напред!

че ти много тънко си минал бе само с един джоб_KELE6A_ написа:MobbDeep нещо не схванах?Ако ти кажа,че знам правилника и закона за дв. по пътищата от 12 годишен как ще реагираш?Верно само от 2г имам книжка ама тва нищо не значи.Освен това изпита си го взех от 1-я път без нито една грешка!За курмуването само ще ти кажа,че изпитващия,(който е от Попово)беше толкова гладен,че като ме видя още на 2-та минута каза:"карай ме да ям някъде" ХаХах
И така общо взето курмуването ми излезе 5 мин.като изклучим стоенето на паркинга докато оня нагъва джоб!!!![]()

С вратите напред!