Стиска ли им на тузарите?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Новини
-
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
хехе за да нямате тоя проблем дръжте по 2 крика в колата един под седалката другия в багажника...ако го счупа единия в някои зимам 2рия 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Мойта случка: Преди години се возя с баща ми по Стамболийски със семейния Фиат Регата / железна машина / и некво дупе с Ауди зад нас дава яко зор да ни изпревари! Баща ми му даде път и оня курчо след 20 метра спря на средата с аварийки и е-а мамата на движението. Подминавайки аз му викам "къде спре бе ла-нар'' и си подминаваме вече забравили за случката. Тоя обаче като се амбицирал и ни догонва до следващия сфетофар /ебати и спринта !!! /,баща ми го вижда в огледалото и заключва с централното в последният момент/другия вариант беше аз да съм нокаут/! Почва едно псуване ..... За малко щех да отнесем ебати и боя! Късмет че имаше централно заключване 

barty написа:Мойта случка: Преди години се возя с баща ми по Стамболийски със семейния Фиат Регата / железна машина / и некво дупе с Ауди зад нас дава яко зор да ни изпревари! Баща ми му даде път и оня курчо след 20 метра спря на средата с аварийки и е-а мамата на движението. Подминавайки аз му викам "къде спре бе ла-нар'' и си подминаваме вече забравили за случката. Тоя обаче като се амбицирал и ни догонва до следващия сфетофар /ебати и спринта !!! /,баща ми го вижда в огледалото и заключва с централното в последният момент/другия вариант беше аз да съм нокаут/! Почва едно псуване ..... За малко щех да отнесем ебати и боя! Късмет че имаше централно заключване
Ама и ти чок оборотен

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
И аз да споделя една смешна история дето ми се случи в началото на това лято лично на мен
Пребирам се от концерт на Iron Maiden в София с колата на брат ми тогава имаше едно рено 5 и сме аз и две момичета аз тогава бях 105кг. първи номер пострижка небръснат от седмица одрезгавял от концерта и краката ми бяха отмаляли поради което се бях събул бос и запретнал кра4оли гол до кръста с една дебела жилетка отгоре че беше вечерно време и малко захладня Абе изглеждах като типичен селянин мутренски тип
И така пътувам си за Банско и след Благоевград преди Симитли някакво такси ТИКО тръгва да ме изпреварва ама едвам едвам и само стои до мен и ми бипка 6тото неможе а аз не му обръщам внимание и си карам но оня не се отказва и си стои до мен гледам отпред иде кола и набивам спира4ки за да го пусна което ме издразни много и настъпвам Рендето 1.1
газта до доло сигурно съм бил с 80
и до така мига4 и го испреварвам с 100 макс спиида на рендето
и си перкам на Симитли тоя оба4е хва6та напряко през насре6ното на детелината и горе ме 4ака спрял Тикото на средата на пътя
Направо подивях вече
Спирам с спира4ките до доло само 6то не се разглоби тая сапунерка и слизам бесен а оня стои подпрял се на Тикото и скръстил ръцете важно важно
Представям си какво си е мислил кои ли е тоя лиглио с тая смешна сапунерка сега ще го спукам от бой
Обаче нещеш ли от сапунерката се показвам аз и оня
целия се разтрепери и само дето не заплака по4на да ми вика - Батка Батка аз само да ти се извиним че не е хубаво така дето направих и така нататък чак ми стана жал и му викам аиде бягаи бягаи да не те гледам
Представям си какво му е било о4аква някои лигльо и слиза неква мутренска физиономия много бех зле тогава (гаджето ме заряза и външния ми вид тогава вече не беше приоритетен
)

Пребирам се от концерт на Iron Maiden в София с колата на брат ми тогава имаше едно рено 5 и сме аз и две момичета аз тогава бях 105кг. първи номер пострижка небръснат от седмица одрезгавял от концерта и краката ми бяха отмаляли поради което се бях събул бос и запретнал кра4оли гол до кръста с една дебела жилетка отгоре че беше вечерно време и малко захладня Абе изглеждах като типичен селянин мутренски тип

И така пътувам си за Банско и след Благоевград преди Симитли някакво такси ТИКО тръгва да ме изпреварва ама едвам едвам и само стои до мен и ми бипка 6тото неможе а аз не му обръщам внимание и си карам но оня не се отказва и си стои до мен гледам отпред иде кола и набивам спира4ки за да го пусна което ме издразни много и настъпвам Рендето 1.1

Спирам с спира4ките до доло само 6то не се разглоби тая сапунерка и слизам бесен а оня стои подпрял се на Тикото и скръстил ръцете важно важно
Представям си какво си е мислил кои ли е тоя лиглио с тая смешна сапунерка сега ще го спукам от бой

Обаче нещеш ли от сапунерката се показвам аз и оня

Представям си какво му е било о4аква някои лигльо и слиза неква мутренска физиономия много бех зле тогава (гаджето ме заряза и външния ми вид тогава вече не беше приоритетен

Последна промяна Zaho на 04 Яну 2008, 15:15, променена общо 1 път
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
morales написа:требе да се капеш браснеш редожно штот дамите обичат хигиена
Това беше временно състояние

- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive

И аз имам много истории да Ви разказвам ама ще е друг път, че ме мързи да драскам в тоз късен (работно време свършва) час

preди няколко месеца седиме с един на графа -момчето има магазин там и някакъв с вартбук минава и обръща огледалото на еин с CL500 И СИ ПРОДЪЛЖАВА гледаме как собственика на мерника се набира ма небеше никак едър скача в мергела -разбира се го настига след 20метра (имаше тамваи и нема къде да бега ) спря пред него и го извади като онзи излезе беше глава по висок и поне 20кг повеч ма маненкия такъв бои му хвърли че онзи се напика(буквално) народ се събра да гледа сеир ма си викаме тоиа с варения бук е 2 пъти по голям неможе да се остави лелеле дребния го размаза баси сеира ма мергелджията си беше прав вика му що не спря и не каза поне нещо бегаш маи а ?
И аз ще разкажа една доста смешна история
Случката се развива в Банско. Отивам аз по работа там и на едно кръстовище до мен спира една Тойота ленд крузер, вътре някво пишлеме с очилата, отворил прозореца и нервно дава газ на свободна, светофара светна зелено и той излетя, малко по-надолу на друго кръстовище го виждав че се е спрял в една червена жигулка, излиза тариката от джипа и тръгва към тоя с жигулито, нямаше му нищо щото имаше ролбар, а жигулката почти двуврата
та варви баровеца наточен с арогантни псувни, а от жигулката излезна селско грамадно момченце с работни дрехи целите побеляли от прах и гипс. Спирам аз близо до тях като се правя, че чакам някой там и гледам. Тарикатчето замахна и тоз от жигулката като му Изхлузииии един в лицето и тариката на земятя крещи "Ти си мъртъв, подписа си присъдата.....", а аз вътре едвам се сдържам да не избухна от смях
, че току виж селското момче натупа и мене
Винаги когато се сетя за тазе случка се побърквам от смях

Случката се развива в Банско. Отивам аз по работа там и на едно кръстовище до мен спира една Тойота ленд крузер, вътре някво пишлеме с очилата, отворил прозореца и нервно дава газ на свободна, светофара светна зелено и той излетя, малко по-надолу на друго кръстовище го виждав че се е спрял в една червена жигулка, излиза тариката от джипа и тръгва към тоя с жигулито, нямаше му нищо щото имаше ролбар, а жигулката почти двуврата

- Ciki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530D xDrive
Ей преди час си тръгнах от работата смеейки се на Вашите истории и мислейки си за това коя от всички истории да напиша и ето ме вече на Цариградско шосе отбивам към Младост и се спускам по "моста" към А. Малинов.
Спирам аз за да се престроя в идващия поток от коли от към Дружба и с ляв мигач лекичко се опитвам да се мушна м/у колите ако някой благоволи да ме пусне..... не давам зор...седя си и чакам чинно
И нещеш ли от дясната ми страна попадам точно м/у едно ауди а3 и голф 2ка
дал съм си мигач и чакам тоя с голфа да ме пусне...е да ама не... голфаджията Турбо гъзар с тъмни задни джамци и двама психари гледат лошо и не ме пускат...викам си на акъла ей я историята и леко се усмихвам в колата в завидно спокоиствие
)
Първи опит...голфа не ме пуска....втори опит...голфа не ме пуска ...ама си караме огледало до огледало...пътя се стеснява и аз нямам голям избор викам айде смотльо караи... а той за да не ме пусне кара броня до броня с аудито пред него..... а мене ме напушва смях та едвам се сдържам....
И как тръгнат колите и той гааааз и набива спирачки на 1 пръст разстояние от аудито само и само да не се мушна м/у тях.... и се обръщам към него с ей такава усмивка
щото вече не се сдържах, минава той пуска ме тоя зад него и на поредното тръгване нашия турбо гъзар явно ядосан от моята усмивка решава, че ще пили гуми...тръгват колите свирене на гуми ...спира аудито рязко и наш бай ганиьо резззз отзад....
цъфна бронята на аудито а на него му падна предната броня
а аз вече залягам под волана от смях сълзи ми потичат от очите минавам покрай него с отворен прозорец и с нечовешки глас продължавам да се смея.... тоя незнам ама май газ пикаеше.......
Тея голфаджии като ги видя и бегам далече....
Спирам аз за да се престроя в идващия поток от коли от към Дружба и с ляв мигач лекичко се опитвам да се мушна м/у колите ако някой благоволи да ме пусне..... не давам зор...седя си и чакам чинно

И нещеш ли от дясната ми страна попадам точно м/у едно ауди а3 и голф 2ка

Първи опит...голфа не ме пуска....втори опит...голфа не ме пуска ...ама си караме огледало до огледало...пътя се стеснява и аз нямам голям избор викам айде смотльо караи... а той за да не ме пусне кара броня до броня с аудито пред него..... а мене ме напушва смях та едвам се сдържам....

И как тръгнат колите и той гааааз и набива спирачки на 1 пръст разстояние от аудито само и само да не се мушна м/у тях.... и се обръщам към него с ей такава усмивка

Тея голфаджии като ги видя и бегам далече....

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
ей маани-такива са ми най смешни-значи ако те пусне ще му строшиш хатъра-най ми е обидно като даваш така да минат-некой да засвири отзад-ама нали сите са тарикати...

- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...